Horoscoop: 23 januari sterrenbeeld

Horoscoop: 23 januari sterrenbeeld

23 januari sterrenbeeld

Er zijn niet veel gebieden van menselijke creativiteit en interesses waar er zoveel tegengestelde meningen zijn als in de wetenschap van de astrologie, maar er is een grote belangstelling voor dit onderwerp en veel artikelen, boeken en studies behandelen dit onderwerp overvloedig.

Dit heeft specifiek betrekking op een poging om uit te leggen wat astrologie in feite is en hoe het werkt – en in zekere zin kan deze uitleg gemakkelijk en effectief zijn, of diepgaand en gecompliceerd. Maar het feit is dat geen enkele goede of verkeerde manier, elke manier in orde is.

De wetenschap van de astrologie spreekt ons zo vaak op de meest vereenvoudigde manier dat zelfs de massa haar kan begrijpen, en er is geen cultuur in de wereld die deze wetenschap niet herkent.

Er is een veel gedetailleerde analyse van de verschillende concepten van astrologie – je kunt veel teksten vinden, vooral op internet, die over dit onderwerp gaan.

Dit artikel bevatte, maar hier behandelen we meer over de data, specifieke geboortedata en wat ze brengen aan de “tafel” van het begrijpen van de menselijke natuur.

Het doel van deze tekst is om lezers een beknopt inzicht te geven in het bestaan ​​van verschillende aspecten van de mensen die geboren zijn op 23 januari en om lezers te helpen de inhoud beter te begrijpen die ze zullen tegenkomen in de toekomstige studie van dit onderwerp.Persoonlijkheid en karakter

Mensen die op 23 januari zijn geboren, zijn, zoals alle aquariussen (aangezien deze datum tot de regel van de Waterman behoort), een volk dat tot die ruimdenkende individuen behoort, en er is niets vreemds of onaanvaardbaars in deze wereld. Soms weten ze dat ze duister en vreemd zijn voor hun omgeving (zelfs voor hun naaste mensen), maar ze zien dat niet als een probleem. Integendeel, ze zien dit kenmerk als hun deugd.

Als je een persoon in je omgeving kent die een aantal eigenaardigheden heeft, een andere houding dan de rest van de wereld, en sterke meningen die ze graag laten zien, en je kunt haar vertellen dat ze anders zijn dan de anderen, dan is het bijna zeker dat die persoon is geboren op 23 januari.

De meeste mensen streven ernaar om in de samenleving te passen en vergelijkbaar te zijn met anderen, deel uit te maken van de specifieke groep en volledig geaccepteerd te worden; maar deze mensen doen het tegenovergestelde; ze leven in de film die door hen zelf wordt geregisseerd; het kan ze niet schelen dat ze niet in ieders smaak passen. Zo zijn kan je zoveel dingen in het leven ontnemen, maar mensen van 23 januari zien het probleem niet, ze hebben wat ze denken dat het nodig is.

Dit zijn ook de mensen die zonder voorbehoud hun mening uitspreken en de waarheid in zijn puurste vorm vertellen: ze zijn er niet agressief over, maar ze kunnen enigszins inactief zijn. Soms zullen ze proberen anderen in hun mening te overtuigen.

Feit is dat het deze mensen niet kan schelen wat anderen van hen denken; zelfs zij kunnen genieten van dat gepraat over hen, al die roddels. Ze horen graag verhalen over andere levens, maar dat belast hen niet en zorgt er niet voor dat ze teveel analyseren; ze leven hun leven volledig vrij.Hou van compatibiliteit

Hoewel het op het eerste gezicht lijkt dat mensen die hun verjaardag op 23 januari vieren, het lijken alsof ze potentiële partners van zichzelf vervreemden, en we zullen je nu vertellen – dit is niet helemaal waar. Mensen zien ze als emotioneel gesloten (wat ze zijn of kunnen zijn), koud en losbandig, maar voor degenen die kijken naar wat zich onder de oppervlakte bevindt, wacht de verrassing. En daar is een totale tegenstelling. Het zijn liefhebbende mensen die hun hart oprecht aan hun partners geven en bovenal zijn ze geweldige humanisten.

Ze voelen de liefde voor de hele wereld; het is die universele kracht voor hen. Met andere woorden, wanneer ze iemand kunnen helpen, doen ze dat met hun hele hart en zijn ze ook graag betrokken bij humanitair werk. Dat is wat ze magisch maakt, en dit is de reden waarom mensen zo veel van ze houden en hun levenspartners willen zijn.

Mensen die op 23 januari hun verjaardag vieren, hebben de wens om de wereld ten goede te bewegen, en in dat proces zijn ze erg empathisch en creatief. Ze luisteren goed, dus als je op zoek bent naar een huilfeest, kun je zeggen dat je het hebt gevonden – partners kunnen 100 procent op deze mensen vertrouwen. Ze kunnen ook goed advies geven en zijn oprecht onderweg.

Zoals alle Waterman-mensen praten deze mensen ook niet te veel over hun gedachten en emoties. Daarom zijn mensen vaak wat moeilijker in contact te brengen met potentiële geliefden of langdurige partners. Weinigen kunnen hun tempo en energie volgen en hun magische wereld betreden. Ze hebben veel kennissen, maar die echte vrienden die ze begrijpen, kunnen op de vingers van één hand rekenen. Degenen die daarentegen loyaal zijn aan het graf en klaar zijn om hun handen in het vuur te steken om ze te leggen.Doel en carrière

Behalve dat ze onafhankelijk en onvoorspelbaar zijn, kunnen we zeggen dat een van de essentiële kenmerken van de Waterman hun koppigheid is, en de mensen van de mensen van 23 januari hebben die eigenschap ook. Waar koppigheid is, is er ambitie en doorzettingsvermogen en kunnen deze mensen worden gebruikt om te slagen in hun gekozen beroepen. Ze kennen geen obstakels; als er iets moet gebeuren, zullen ze manieren vinden. Als iemand dat niet kan, zullen ze iemand anders vinden die dat wel kan.

Een ander essentieel kenmerk van 23 januari mensen is hun uitgesproken creativiteit en verbeeldingskracht, en als zodanig haten ze de vervelende en ongemakkelijke baan.

Bovenop al deze dingen zijn dit de mensen die altijd creatieve ideeën en doelen hebben, en als ze ze beginnen te realiseren, vinden ze het niet erg om fouten te maken – ze gaan koppig naar succes en doen niet de moeite om af en toe in het probleem te komen.

Omdat ze communicatief zijn, zijn ze goed in banen die zowel relaties met mensen als marketing vereisen.

Aan de andere kant is het kenmerk van deze mensen ook financiële nalatigheid en ze denken niet genoeg na over hun financiële zekerheid. Voordat ze geld uitgeven aan een avontuur of reizen, moeten ze wat sparen voor de onvoorspelbare toekomst. Het kan ze niet schelen carrière te maken. Het is alleen essentieel dat ze doen wat ze leuk vinden en waar ze het meest van houden – het kan humanitair werk zijn.

Symbolen, kleuren, geluksnummers

Alles in de natuur dat niet gewoon is, kan symbolisch de mensen beschrijven die op 23 januari zijn geboren, en alle kleurenmengsels die verblindend zijn voor anderen kunnen worden beschouwd als hun kleuren. Zoals bijvoorbeeld felroze of geel.Hun favoriete kleuren zijn 21 en 19, en de heersende planeten zijn Uranus en Saturnus. De planeet Uranus maakt ze een beetje excentriek en Saturnus cool en onaantastbaar. Ze kunnen op een bepaalde manier verbonden zijn met het element water, maar ook met lucht.

Historische gebeurtenissen op 23 januari

Voed je nieuwsgierigheid en ontdek welke gebeurtenissen in het verleden 23 januari door de geschiedenis heen hebben gemarkeerd.

In het jaar 1516. – Fernando II, koning van Aragon uit 1479, die stierf met de vrouw Isabella I, koningin van Castilië uit 1474, verenigde de twee belangrijkste Pyrenese staten, waarvan Spanje later werd.

In het jaar 1719. – De Vaduz creëerde het Vorstendom Liechtenstein

In het jaar 1806. – De Britse staatsman William Pit Jr stierf. Tijdens zijn leven werd hij de jongste premier in de geschiedenis van Groot-Brittannië. Hij heeft een alomvattend koloniaal beleid gevoerd, de Britse macht in India versterkt en in Europa was hij de belangrijkste organisator van de coalitie tegen revolutionairen en Napoleon.

In het jaar 1920 – Nederland weigerde zich over te geven aan de bondgenoten van de voormalige Duitse keizer Willem II, die na het aftreden in november 1918 naar Nederland ontsnapte. Zijn uitlevering was nodig als straf voor misdaden van de Duitsers in de Eerste Wereldoorlog.

In het jaar 1931. – De Russische balletdanseres Anna Pavlovna Pavlova, de grootste balletartiest van het begin van de 20e eeuw, stierf.

In het jaar 1943. – In de Tweede Wereldoorlog bezette het Britse leger van acht strijdkrachten onder het bevel van Montgomery Tripoli in Libië.

In het jaar 1944. – De Noorse schilder Eduard Munch, een van de initiatiefnemers van expressionistische beeldende kunst, stierf.

In het jaar 1945 raakten Sovjettroepen in de Tweede Wereldoorlog, op weg naar Berlijn, de Odra-rivier in Polen.

In het jaar 1968 werd de marine van Noord-Korea door territoriale wateren door het Amerikaanse spionageschip “Pueblo” gevangen genomen. De bemanning van het schip werd in december van hetzelfde jaar vrijgelaten.

In het jaar 1989. – De Spaanse surrealistische schilder Salvador Dali, een van de grootste kunstenaars van de 20e eeuw, stierf.

In het jaar 2000. – Meer dan een miljoen demonstranten trokken door het centrum van Madrid om te protesteren tegen de escalatie van het geweld van de Baskische separatistische groepering ETA bij wie tijdens de afgelopen 32 jaar gewelddadige acties bijna 800 mensen werden gedood.

In het jaar 2002. – In Parijs stierf op 71-jarige leeftijd een van de beroemdste Franse en wereldsociologen Pierre Bourdieu, de initiator van de critici van de sociologie van het nieuwe tijdperk, een felle criticus van neoliberalisme en globalisering.

In het jaar 2002. – In de Pakistaanse hoofdstad werd Karachi, een correspondent van de Amerikaanse “Wallstreet Journal”, Daniel Pearl, die onderzoek deed naar islamitische militante groepen in het land, enkele dagen later ontvoerd en vermoord.

In het jaar 2003. – In Bolivia deden veel prominente zakenmensen een beroep op de regering om onmiddellijk de noodtoestand af te kondigen en de protesten in het hele land te beëindigen, wat leidde tot de chaos van de economie en het verlies van mensenlevens. Acht mensen werden gedood tijdens de demonstratie van honderdduizenden mensen die de snelwegen een tijdje blokkeerden om gelijke tred te houden met de armoedebestrijding.

In het jaar 2003. – In Italië, op 81-jarige leeftijd, stierf Giovanni Aiello, die ongeveer 30 jaar het hoofd was van het beroemde autobedrijf Fiat.

Beroemde mensen geboren op 23 januari

Welke beroemde en historische mensen delen verjaardagen met jou?

599 – Taizong van Tang, een Chinese auto uit de Tang-dynastie.

1752 – Muzio Clementi, Italiaanse pianist en componist.1783 – Marie Henri Beyle, een Franse schrijver.

1785 – Carl Adolf Agardh, Zweedse botanicus.

1799 – Alois Negrelli von Moldelbe, een Oostenrijkse ingenieur en constructeur van het Suezkanaal.

1828 – Saigo Takamori, Japanse samoerai.

1832 – Édouard Manet, een Franse schilder

1840 – Ernst Abbe, Duitse astronoom, wiskundige en natuurkundige.

1862 – David Hilbert, een Duitse wiskundige.

1878 – Harry Steier, een Duitse tenor.

1888 – Aritomo Goto, vice-admiraal van de Japanse marine tijdens de Tweede Wereldoorlog.

1892 – Erté, of Romain de Tirtoff, een Russische illustrator, scenograaf en modeontwerper.

1898 – Sergey Einstein, de belangrijkste Russische filmregisseur en theoreticus.

1903 – George Orwell, de beroemde schrijver.

1910 – Jean Baptiste Reinhardt, een Belgische jazzmuzikant.

1919 – Bob Paisley, een Engelse voetbaltrainer en voetballer.1928 – Jeanne Moreau, een Franse filmactrice

1950 – Richard Dean Anderson, een Amerikaanse acteur.

1957 – Caroline of Hannover, Princess of Hanover, is het oudste kind van Rainier III, Prince of Monaco en de Amerikaanse actrice Grace Kelly.

1964 – Bharrat Jagdeo, een Guyana-president.

1967 – Naim Süleymanoglu, een Turkse gewichtsbruiner.

1969 – Andrey Kanchelskis, een Russische voetballer en coach

1970 – Moreno Torricelli, een Italiaanse voetballer.

1984 – Arjen Robben, een Nederlandse voetballer.

1987 – Andrea, een Bulgaarse zanger

Allereerst kunnen deze mensen worden omschreven als onvoorspelbaar, opwindend, ongebruikelijk en soms excentriek. Het is geen wonder dat al degenen die in de samenleving passen zoals ze zijn en niet proberen uniek en specifiek voor zichzelf te zijn, saai en voorspelbaar zijn. Aan de andere kant is het moeilijk voor de mensen die op 23 januari zijn geboren om uniek en anders te durven.

Ze hebben de eigenschap om niets als vanzelfsprekend te beschouwen, ze onderzoeken alles en zoeken naar diepere betekenis, doel en richting. Ze zijn geen slaven van de regels en traditie en sociale normen zijn in hun leven om ze te overtreden, niet om ze te volgen.

Show Buttons
Hide Buttons