Horoscoop: 5 februari sterrenbeeld

Horoscoop: 5 februari sterrenbeeld

5 februari sterrenbeeld

Mensen die op 5 februari zijn geboren, worden geboren onder het sterrenbeeld Waterman. Deze mensen vinden het heerlijk om omringd te zijn door anderen, nieuwe ideeën uit te wisselen en te communiceren met allerlei soorten mensen.

Ze zijn constant in beweging en reizen zit hen gewoon in het bloed. Een van de meest creatieve mensen op aarde wordt geboren onder het sterrenbeeld Waterman en vaak worden ze zeer succesvol in alles wat ze doen, omdat ze 100% geven in alles wat ze doen. De Waterman is het elfcijferige teken van horoscoop, luchtelement en vaste kwaliteit.

De Heerser van de Waterman is de Uranus, een planeet van onconventionaliteit en originaliteit, die wordt gecrediteerd als leden van dit teken van een vrijzinnige persoon met een brede kijk op de wereld. Het belangrijkste kenmerk van Waterman is dat hij niet graag in een frame past.

Dit teken is er trots op dat het anders is dan anderen, en het milieu waardeert hen regelmatig vanwege hun geest en bereidheid om conventies te bestrijden. Natuurlijk zijn niet alle leiders rivalen en demonstranten, maar er is op zijn minst een klein deel van hen in de strijd tegen onrecht en sociaal voorgeschreven normen.

Deze mensen zijn heel open, vrolijk en sociaal, en de meesten maken graag kennis met nieuwe en interessante mensen. Ze staan ​​open voor nieuwe ervaringen en proberen graag veel dingen uit, en verdragen vooral geen verveling.Soms, in hun behoefte om onafhankelijk en vrij te zijn, kunnen ze enigszins egoïstisch handelen, maar in wezen zijn het positieve en altruïstische wezens die klaar staan ​​om anderen voldoende vrijheid te geven. Ze zijn niet jaloers en jaloers, en de mensen die ze opleggen willen ze in hun leven hebben. Ze betalen absoluut de prijs voor moed en moed omdat het mensen zijn die niet bang zijn om hun mening te uiten. Ze zijn intelligent en veelzijdig en zijn vaak de echte visionairen wiens ideeën hun tijd kunnen overstijgen.

Kenmerken en persoonlijkheid

Deze mensen houden niet van eenzaamheid, maar met een ongebruikelijke hoeveelheid vreugde passen ze in groepen die hun patronen en nieuwe organisatie zeker zullen organiseren of hervormen. Het vinden van originele ideeën kan de rest van de wereld belachelijk maken door het ontbreken van basisprincipes van curatoriaal gedrag, dus ze zijn vaak onbegrijpelijk voor de wijdere omgeving omdat ze de tijd gewoon vooruit zijn.

Er zijn veel positieve kanten. Leden van dit teken zijn ongelooflijk vasthoudend in hun inspanningen om mensen om hen heen te helpen, te beschermen of op te vrolijken. De sfeer van optimisme is altijd om hen heen verspreid, evenals de sfeer van eeuwige planning en realisatie van reformatorische ideeën. Gezinnen zijn op een bijzondere manier toegewijd. Mensen verdragen ongelovig, ook al weten ze dat mensen slecht, nederig en liefdevol zijn, ze ontwikkelen hun menselijkheid en altruïsme jegens hen.

Maar ze zijn niet zonder gebreken. Ze hebben een extreem complex temperament. Ze worden over de hele wereld gedraaid om het te veranderen, te creëren en de kwaliteit te verhogen, ze kunnen zichzelf vergeten. Vaak volledig gedesoriënteerd, weten ze hoe ze hun zelfvertrouwen kunnen verliezen, zodat ze volledig onbegrijpelijk worden. Vervolgens behandelen mensen ze als gek en verwijderen ze zichzelf en de wereld. Ze zijn ook geneigd om alles op hun plaats te zetten, zelfs op die momenten dat dit als de grootste zonde wordt beschouwd.Hun leven wordt gekenmerkt door periodes van turbulente beklimmingen, gevolgd door dramatische valpartijen. Als je een persoon ontmoette die in deze periode was geboren, zou je gemakkelijk kunnen zien dat hij zich aan de hele wereld moet aanpassen, zonder opgelegde posities te accepteren, terwijl persoonlijke vrijheid de kostbaarste ter wereld wordt.

Alle luchttekens (Tweelingen, Weegschaal) houden van het feest, dus dit bord voegt ook gezelligheid, plezier en humor toe. Ze zijn geen materialisten en betalen niet voor materiële goederen, maar ze leven nauwelijks zonder geld. Geld dient hen voor betere uitgaven en plezier. Ze verdienen hem, maar ze geven snel uit.

Dit zijn mensen die vluchten voor eentonigheid omdat de Uranus hen tot actie aanzet, voor de vreemdheid die niet uniek is voor de rest van de wereld. Een eentonig leven voor hen leiden is Gods straf; daarom zal het dagenlang zelf gemaakt worden met nieuwe evenementen en acties. Het kan erg zijn, maar het is belangrijk dat er iets gebeurt. Omdat Uranus een orthogonale planeet is, geeft hij de Waterman een vreemde gevoeligheid die tot uiting komt in de ongebruikelijke mogelijkheid om mensen het lot te vertellen of op zijn minst het karakter van een bepaalde persoon te evalueren. In de gevoelens zitten ze vol tegenstellingen.

Vaak zijn ze gek, plotseling prikkelbaar, opgewekt, altijd op zoek naar iets nieuws en onverwachts. Gevoelens zijn ongebruikelijk, subtiel, verfijnd, maar niet te diep. Geen breuk met een geliefde kan ze uit het spoor van zijn eigen leven gooien.

Hou van compatibiliteit

Als ze verliefd worden, praten de aquaria er meestal overal over. De persoon die ze heeft ingehaald, kan gemakkelijk genieten van grote romantische gebaren en buitengewone charme. Er is nog een ander, meer ingetogen type Waterman, de dominante invloed van de mede-oprichter van Saturnus, die zich verstopt in gevoelens en ze alleen in uitzonderlijke omstandigheden laat zien.

Deze mensen zijn heel open, vrolijk en sociaal, en de meesten maken graag kennis met nieuwe en interessante mensen. Ze staan ​​open voor nieuwe ervaringen en proberen graag veel dingen uit, en verdragen vooral geen verveling. Soms, in hun behoefte om onafhankelijk en vrij te zijn, kunnen ze enigszins egoïstisch handelen, maar in wezen zijn het positieve en altruïstische wezens die klaar staan ​​om anderen voldoende vrijheid te geven.

Zelfs deze kapiteins worden, wanneer ze ontspannen, amusante en gelukkige levensliefhebbers in wiens samenleving ze zich nooit zullen vervelen. Aan de andere kant zoeken ze tolerantie, daarom kan niet iedereen aan hen verwant zijn. Ze hebben een partner nodig die niet wordt belast met jaloerse mislukkingen en die hen in staat stelt hun sociale leven zonder ontslag te leiden. Waterman die een stabiele relatie heeft met een niet-zittende partner, zal nooit in de val trappen om een ​​geliefde te misleiden.

Soms weten ze hoe ze zich koud en egoïstisch moeten gedragen, en hun partners klagen vaak dat ze gefocust zijn op hun behoeften. Soms zijn ze op zoek naar veiligheid, dus het is niet ongebruikelijk dat ze eindigen met iemand die hen kan voorzien, ook al zijn ze niet dol op haar.

De Weegschaal en Tweelingen zijn zijn vriendelijke zielen, en het is een feit dat deze heel gewoon zijn. Ze zullen hem nooit mishandelen en het met jaloezie verstikken, en hij zal op zijn beurt een ideale metgezel zijn.

De verbinding met de Waterman en de Weegschaal kan ook succesvol zijn, en wat hen vergezelt is het verlangen naar verandering en nieuwe ervaringen. De Waterman en de Kreeft zijn twee verschillende werelden, dus het is onwaarschijnlijk dat hun relatie zal slagen, terwijl Schorpioen de mysteries kan aantrekken, maar ze zullen spoedig hun jaloezie en bezitterigheid in gevaar brengen.De Waterman en de Leeuw worden sterk aangetrokken, maar beiden zijn te koppig en niet voorbereid op de concessies. De relatie met de Maagd heeft geen toekomst omdat het allemaal totaal verschillende karakters zijn die geen raakpunten hebben. Kanker en Vissen zullen, in verband met de Waterman, ontevreden en verdrietig zijn, omdat ze constante aandacht nodig hebben, wat de sociale Waterman niet kan beloven. De Steenbok en de Waterman kunnen goed werken, maar na verloop van tijd kan de Waterman moe worden van de ernst en de onwil van Steenbok om te veranderen.

Doel en carrière

Aquaria zijn idealisten en rebellen die, in alles wat ze accepteren, ernaar streven speciaal en origineel te zijn. Ze hebben meestal een creatief talent waarmee ze met kunst kunnen omgaan of een andere interesse die geen vaste werktijd heeft. Ze houden niet van beperkingen of het verbod op vrijheid van meningsuiting en zijn vaak in strijd met de autoriteiten.

Deze mensen houden niet van eenzaamheid, maar met een ongebruikelijke hoeveelheid vreugde passen ze in groepen die hun patronen en nieuwe organisatie zeker zullen organiseren of hervormen. Het vinden van originele ideeën kan de rest van de wereld belachelijk maken door het ontbreken van basisprincipes van curatoriaal gedrag, dus ze zijn vaak onbegrijpelijk voor de wijdere omgeving omdat ze de tijd gewoon vooruit zijn.

Intelligente visionairs zijn hun tijd altijd vooruit, wat soms excentriek blijkt te zijn. Ze worden overweldigd door hun daadkracht, doorzettingsvermogen en koppigheid, waardoor ze erin slagen hun doelen te bereiken. Omdat hun heerser Uranus is, zijn ze uitstekend in de informatica en alle gerelateerde gebieden, dus we vinden vaak programmeurs, webontwerpers en computergenieën onder hen.Ze vinden het leuk om in een werkomgeving te zijn waarin ze zichzelf kunnen zijn en op geen enkele manier worden beperkt. Velen van hen worden freelancers of starten zelfs hun eigen bedrijf, omdat ze het niet aankunnen om iemand te hebben die minder getalenteerd is dan zij (wat ze vaak denken), om ze te controleren en te vertellen wat ze moeten doen. Waterman zijn is een constante strijd om geld te verdienen en tegelijkertijd tevreden te zijn met wat je doet, omdat ze, in tegenstelling tot anderen, niet iets kunnen doen dat hen niet vervult.

Als het om collega’s gaat, kunnen ze heel goed met andere mensen overweg en horen ze graag nieuwe voorstellen en ideeën. Wat een probleem kan zijn, is wanneer iemand zich moet terugtrekken en het andere voorstel moet accepteren, omdat Aquaria denken dat hun ideeën de beste en meest waardevolle zijn. Wanneer ze iemand tegenkomen die even koppig is, kan er een probleem optreden.

Symbolen, geluksgetal en kleuren

Bijna alle aquaria hebben dezelfde symbolen en geluksnummers die hen helpen of ze door het leven volgen. Deze symbolen en cijfers zijn geweldig om te volgen, als u bijvoorbeeld op zoek bent naar nummers om op uw lot te plaatsen. De geluksdag van Waterman is dinsdag, terwijl zijn geluksgetallen 6, 7, 21, 10 en 16 zijn. Als het gaat om geluks- of symbolische bloemen, zijn het de chrysant en de orchideebloemen.

Deze bloemen staan ​​symbool voor schoonheid en uniciteit en kunnen een ideaal cadeau zijn voor iemand die geboren is op 5 februari. Deze bloemen zijn ook symbolen van royalty en adel, wat ook geweldige symbolische boodschappen zijn voor iemand die onder dit teken is geboren. Metaal dat iemand vertegenwoordigt die is geboren onder het sterrenbeeld Waterman is aluminium en platina. Het platina staat ook symbool voor royalty, terwijl het aluminium symbool staat voor veerkracht. Gelukskleur voor iemand geboren op 5 februari is blauwgroen, de kleur van moederlijke liefde en activiteit. Andere kleuren gerelateerd aan aquaria zijn grijs en marineblauw. Geboortestenen die aquaria vertegenwoordigen, zijn amethist, wat symbool staat voor balans en innerlijke kracht, en de ambersteen die moed vertegenwoordigt.Historische gebeurtenissen op 5 februari

In de loop van de geschiedenis vonden op 5 februari veel belangrijke gebeurtenissen plaats. We noemen er maar een paar en ze zijn:

 • De Amerikaanse astronaut Sunita Williams behaalde in 2007 een record in haar buitenruimte in de kosmos in totaal, in drie uitgangen, gedurende 22 uur en 27 minuten. De Amerikaanse astronauten slaagden er echter niet in om de absolute recorder, de Russische kosmonaut Anatoly Solovyov, die 77,5 uur in de ruimte was, te duwen.
 • In 1994 kwamen 68 mensen om bij een Markale-markt in Sarajevo en raakten er ongeveer 200 gewond bij een explosie van een mortiergranaat.
 • Op 5 februari 1919 werd de eerste socialistische premier van Griekenland, staatsman en econoom Andreas Papandreu, geboren.
 • 1818 – Voormalig Napoleon-maarschalk Jean-Baptiste Bernadot wordt koning van Zweden en Noorwegen als Karl XIV Johan (1818-1844) en vestigt de Bernadin-dynastie die Zweden tot op de dag van vandaag regeert.
 • 2003 – Noord-Korea heeft aangekondigd dat het een kernreactor in Jongbjon opnieuw heeft gelanceerd. In december 2002 kondigde het een reeks acties aan om zijn nucleaire programma’s opnieuw te activeren, ondanks het feit dat twee jaar eerder (1994) een overeenkomst over de opschorting ervan was ondertekend.

Beroemde mensen geboren op 5 februari

Veel beroemde mensen zijn geboren op 5 februari, maar hier zijn er maar een paar in de tekst van vandaag:

 • 1915 Robert Hofstadter (Amerikaanse natuurkundige)
 • 1934 Don Cherry (hockeyspeler)
 • 1943 Nolan Bushnell (Amerikaanse ingenieur)
 • 1960 Jane Geddes (Amerikaanse golfer)
 • 1985 Christiano Ronaldo (voetballer)
 • 1992 Neymar (voetballer)

Show Buttons
Hide Buttons