Horoscoop: 17 februari sterrenbeeld

Horoscoop: 17 februari sterrenbeeld

17 februari sterrenbeeld

Valt je verjaardag op 17 februari? Dan is dit complete horoscoopprofiel iets voor jou. We geven je een systematische uitleg van je persoonlijkheid.

Dit zal je helpen om verstandige beslissingen te nemen over je leven.

Lees verder voor meer details!

Uw sterrenbeeld is Waterman. Uw astrologische symbool is de waterdrager. Dit symbool staat voor diegenen die geboren zijn tussen 20 januari en 18 februari. Het staat voor frisheid, vooruitgang, vruchtbaarheid en jeugd.

Je leven ontleent zijn levendigheid aan de planeet Uranus. Deze nieuwe ster is verantwoordelijk voor rebellie. Je weerspiegelt dit in je leven door een sterk gevoel van vrijdenken te tonen.

Het hoofdelement in je leven is lucht. Dit is het element van realisme. Het werkt nauw samen met aarde, vuur en water om waarde toe te voegen aan je leven.

Als Waterman geboren op 17 februari ben je uniek. Je hebt bijvoorbeeld een zeer actieve geest. Dit gebruik je vaak om complexe problemen op te lossen.

Ook hou je van het behagen van mensen. Dit wil niet zeggen dat je geen eigen principes hebt. Het betekent eerder dat je graag tijd doorbrengt met vrienden.

Je isoleert jezelf echter vaak wanneer je een cruciale kwestie hebt om mee om te gaan.Astrologische kaart

De dierenriemmensen van 17 februari staan ​​aan de vooravond van Waterman-Vissen. Dit is het hoogtepunt van gevoeligheid.

Mensen geboren op het punt van gevoeligheid zijn zowel creatief als medelevend. Je voelt het lijden van anderen. Dit is zowel een vloek als een zegen!

Je staat onder invloed van twee hemellichamen: Uranus en Neptunus. Uranus is de heersende planeet van Waterman, terwijl Neptunus heerst over Vissen.

De combinatie van deze twee heeft een interessant effect op je leven.

Uranus verbetert bijvoorbeeld je progressieve en energetische aard. Omgekeerd verbetert Neptune uw verbeeldingsniveau.

Als zodanig kunt u uw dromen ten volle beleven.

Je bent vaak verdwaald in je eigen gedachten. Eigenlijk heb je soms problemen om in de pas te lopen met de echte wereld.

Je hebt echter het voordeel van krachtige gedachten en diepe spiritualiteit.

Een nauwkeurige studie van uw astrologische kaarten laat zien dat u nog lang van een goede gezondheid zult genieten. U moet echter op uw hoede zijn voor infecties die uw onderste ledematen en de bloedcirculatie beïnvloeden.

Liefde en compatibiliteit

De dierenriemmensen van 17 februari zijn charmant en aantrekkelijk. Je bent erg goed met woorden. Inderdaad, je weet hoe je ze kunt gebruiken om je een weg te banen naar de harten van je geliefden en vrienden.

Je komt over als een van de beste communicatoren in elke groep. Dit komt omdat je bedreven bent in het gebruik van zowel verbale als non-verbale communicatie-aanwijzingen.

Als liefhebber kom je enthousiast en gepassioneerd over. Soms vinden je partners dat je nogal onvoorspelbaar bent. Je bent een soort raadsel.

Je wordt gemakkelijk verliefd op mensen met dezelfde eigenschappen als jij. Je ideale partner is aantrekkelijk, charmant, eerlijk, gepassioneerd en vriendelijk. Je kunt deze mensen vinden onder de Waterman, de Weegschaal en de Tweelingen.

Je hebt een grote affiniteit met de bovenstaande Air-tekens. Je begrijpt hun behoeften net zo goed als die van jou. Dit betekent dat een relatie met hen zeker zal bloeien.

Dit geldt des te meer als uw partner is geboren op de 1e, 2e, 3e, 11e, 17e, 25e, 30e en 31e.

Zoek een partner die jouw visionaire en avontuurlijke karakter deelt. Op deze manier is je leven verzekerd van het plezier dat je nodig hebt om levendig te blijven.

De sterren geven aan dat je het minst compatibel bent met een persoon die is geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen. Je bent het met hen oneens.

Als zodanig raden we je ten zeerste aan om geen romantische relatie met hen aan te gaan. Zo’n affaire is misschien niet in uw belang.

Wat zijn de eigenschappen van een persoon geboren op 17 februari?

Heb je je ooit afgevraagd waarom mensen je medelevend, progressief en geestig vinden? Het is omdat je een dierenriem van 17 februari bent!

Trouw aan de mode van een Waterman ben je een idealist die graag vrijwilligerswerk doet. Je bent vrij rond mensen. Er is geen onderwerp dat u te taboe vindt om te bespreken.

Je hebt echter wat twijfels over jezelf. Je geeft er de voorkeur aan dat je ware emoties verborgen blijven.

Je bent een nette persoon en alles om je heen moet precies goed zijn. Ook heb je een voorliefde voor gulle, eerlijke mensen. U geniet ervan deze mensen in uw bedrijf te hebben.

Je bent behoorlijk populair onder je vriendenkring. Dit komt vooral omdat je ruimdenkend, innovatief en futuristisch bent. Mensen horen je graag praten over je grootse plannen voor de toekomst van je samenleving.

Omdat je futuristisch bent, volg je graag de nieuwste trends in de door jou gekozen branche. U bent dus veel op de hoogte. Veel van uw collega’s komen naar u voor advies.

U moet echter op uw hoede zijn voor bepaalde zwakheden die duidelijk zichtbaar zijn in uw persoonlijkheid. Deze zwakheden kunnen uw anders geweldige reputatie schaden.

Je verbergt bijvoorbeeld je emoties te veel. Je ziet het blootleggen van je emoties als een kwetsbaarheid. Dit kan nooit verder van de waarheid zijn. Opgekropte emoties zijn vergif voor je ziel. Leren loslaten!

Ook klamp je je vast aan anderen, zelfs als het niet nodig is. Dit kan uw eigen persoonlijke groei en ontwikkeling belemmeren. Nogmaals, leer los te laten!

Beroemde mensen geboren op 17 februari

Je deelt de verjaardag van 1 februari met een aantal bekende mensen van over de hele wereld. Deze omvatten:

  • Wu Zetian, geboren in 624 – de vrouw van keizer Taizong van Tang
  • Charles III, geboren 1490 – hertog van Bourbon
  • Helge Jordal, geboren 1947 – Noorse zanger en acteur
  • Sasha Pieterse, geboren 1996 – Zuid-Afrikaans-Amerikaanse toneelartiest
  • Federica Falzon, geboren 2003 – Maltese zangerGemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 17 februari

De dierenriemmensen van 17 februari bevinden zich in het derde decan van Waterman. Ze vallen in dezelfde categorie als die geboren tussen 10 februari en 18 februari.

De planeet Venus speelt een grote rol in je leven. Het heeft je eigenschappen gegeven zoals vindingrijkheid, charme, begrip en vooruitgang.

Mensen letten op wanneer je in hun buurt bent. Waar je ook gaat, je creëert plezier en spanning. Bij jou is er nooit een saai moment.

Om deze reden kunnen een aantal mensen jaloers zijn op uw capaciteiten. Ze benijden je vermogen om menigten te betoveren. Het goede nieuws is dat dit je veren nooit in de war brengt!

Je bent moedig genoeg om dingen te noemen zoals je ze ziet. Het maakt je niet echt uit hoe mensen je zullen zien. Dit soort houding heeft u veel bewonderaars in uw kringen gewonnen. Mensen zien je als betrouwbaar wanneer ze de waarheid willen zeggen. En je stelt ze nooit teleur!

Carrière horoscoop

Je lost problemen op onconventionele manieren op. Uw oplossingen zijn altijd een schok. Je gelooft dat je bijzonder bent. Hoe meer bijzonderheden u vertoont, hoe meer mensen uw bijdrage gaan respecteren en waarderen.

Mensen geboren op 17 februari kunnen uitblinken op het gebied van innovatie, technologie, mode en design en kunst.

Laatste gedachte …

Groen is je magische kleur. Het weerspiegelt uw persoonlijkheid van leven, levendigheid, groei en levendigheid.

Het staat echter ook voor verval. Zorg ervoor dat u niet te onconventioneel bent om de relevantie te verliezen!

Je geluksgetallen zijn 1, 4, 11, 14, 17, 36 & 76.

Show Buttons
Hide Buttons