Horoscoop: 21 januari sterrenbeeld

Horoscoop: 21 januari sterrenbeeld

21 januari sterrenbeeld

De meesten van ons herkennen de leringen van de westerse astrologie als de meest populaire onder vele andere, en het is degene die de meest significante betekenis geeft aan de persoonlijke horoscoop die we allemaal zo veel gebruiken.

De horoscoop is in feite een tweedimensionale cirkelvormige projectie van de positie van de zon, maan, ster en planeten in ons zonnestelsel, op het gekozen moment van onze geboorte. Zo’n persoonlijke horoscoop wordt getekend vanaf het moment van onze geboorte en staat bekend onder de naam “geboortehoroscoop”.

Voor de interpretatie van de horoscoop en de geboortehoroscoop gebruiken astrologen verschillende geometrische parameters (de belangrijkste zijn de zogenaamde “aspecten”, of om specifieker de hoeken te zijn die de planeten bestrijken, evenals de posities van de planeet in relatie tot naar het sterrenbeeld, de lijn van de horizon en het systeem van ‘huizen’).

Daarnaast worden er symbolische betekenissen toegevoegd van de hemellichamen (de maan vertegenwoordigt de melancholie, de planeet Mercurius is nieuwsgierig, Venus is een harmonieuze planeet, Saturnus is een trieste planeet en Neptunus wordt beschouwd als de spirituele planeet).

Dus mensen die de horoscoop kunnen lezen, beheersen in feite de “vaardigheid” van het interpreteren van hemelse geometrie met behulp van de taal van het symbool. Een goed geïnterpreteerde horoscoop kan gebeurtenissen uit het verleden verklaren of anticiperen op gebeurtenissen in de toekomst, evenals alles daartussenin. Dezelfde interpretatie kan worden gebruikt bij de analyse van geboortedata, en we zullen proberen enkele conclusies te trekken in de volgende paar secties.

Persoonlijkheid en karakter

Verrassend genoeg zouden we, als we het hebben over mensen die geboren zijn op 21 januari, kunnen zeggen dat het ietwat koude en ondoordringbare mensen zijn die hun emoties voor de samenleving kunnen verbergen.Ze zijn intelligent, maar op de een of andere manier kunnen ze niet kalmeren en zich op één plek stabiliseren – mensen van de 21 januari zijn degenen die graag reizen en veel plaatsen tijdens het leven bezoeken, dit maakt ze compleet. Soms lijkt het erop dat ze de wereld vanuit de hoogte bekijken en voortdurend in beweging zijn – dit aspect kan geïntimideerd worden door hun nabije omgeving. Ze willen niet lang op één plek zijn en ze hebben er geen probleem mee om dingen af ​​te wijzen als ze denken dat het tijd is geworden om er vanaf te komen.

Ze praten niet veel over hun innerlijke emoties en als ze iets zeggen, is het voor anderen het meest ongebruikelijk en onverwacht. Ze hebben vriendschappelijke relaties met familieleden en het is een aspect van hun leven dat erg belangrijk voor hen is, maar er is geen klassieke tederheid en nabijheid, zoals in andere families. Alles is gebaseerd op het oplossen van het probleem, en soms lopen ze weg om ze te beantwoorden, vanwege de onmenselijkheid om het onder ogen te zien.

Het zijn hilarische mensen die tijdens het leven weinig goede vrienden hebben en ze zullen altijd de waarheid vertellen over de situatie die zich voordoet. Als je om advies vraagt, krijg je het van mensen die geboren zijn op 21 januari – ze zouden humanitairen genoemd kunnen worden, omdat ze degenen die hulp nodig hebben niet binden, ze doen wat ze nodig hebben en ze kunnen verder gaan.

Hou van compatibiliteit

Het liefdesaspect is iets dat we allemaal steeds meer willen ontdekken, en veel mensen lezen deze en soortgelijke artikelen zodat ze meer te weten kunnen komen over liefdesrelaties. In de volgende paar rijen zul je ontdekken wat liefdesrelaties zijn in het leven van de mensen die hun verjaardag vieren op 21 januari.

Ze voelen zich niet aangetrokken tot de mooiste mensen ter wereld, maar als niets opwindend, mysterieus en intellectueel uitdagend is bij potentiële partners, zullen ze niet geïnteresseerd zijn. Communicatie is zo essentieel voor deze mensen, en in het diepst van hun hart is ruimte die liefde zoekt. Maar het veroorzaakt deze mensen diepe innerlijke problemen omdat ze hun gevoelige en liefdevolle emoties niet kunnen begrijpen – ze kunnen zich misdragen en hun partners pijn doen, vanwege dit onvermogen om emoties te tonen.Ongetwijfeld kunnen deze mensen gemakkelijk verliefd worden, maar ze kunnen ook snel hun geliefden, of erger nog, bedriegen.

Hun ideale partner is iemand die ze moet kunnen accepteren en zich eraan moet kunnen aanpassen, omdat ze voor niemand zullen veranderen – mensen van de 21ste januari eisen respect en begrip voor de manier waarop ze leven; hoe vreemd en hoe gek hun ideeën ook voor anderen kunnen zijn.

Er is behoefte aan stimulatie en partner waarmee ze avonturen in het leven kunnen delen, niet alleen iemand om op de bank te zitten en ik kijk elke avond naar een film.

Als je deze mensen alles geeft wat ze nodig hebben, zullen ze een volledig trouwe, liefdevolle partner en toegewijde ouder zijn. Klinkt als een droom die uitkomt, en het is op een bepaalde manier, maar geduld is een noodzaak.

Ze zijn op zoek naar een ongewoon persoon die hen leuk zal vinden, hen bij elke stap van hun opwindende manieren zal volgen, maar ze vinden zelden alles wat ze nodig hebben, omdat ze zien dat potentiële partners niet modern genoeg zijn of niet eigentijds. Als de uitverkorene van hun hart hen in de eerste plaats niet als vrienden mag, zal het moeilijk zijn om ze lange tijd als minnaars te behouden.

Doel en carrière

Professionele plannen zijn heel moeilijk te bereiken, en dan gebeurt alles tegelijk, mensen van 21 januari hebben veel goede energie en steun van anderen nodig om te bereiken wat ze willen – in tegenstelling tot sommige mensen die Waterman zijn in de horoscoop, zijn ze dat niet zo succesvol. Er zijn veel redenen waarom dit het geval is, maar we zeggen niet dat deze mensen nooit succes boeken in het bedrijfsleven, aangezien dat niet waar is.

Soms zoeken ze naar hun grote doorbraak, die in feite nooit komt, en in plaats daarvan moeten ze zich concentreren op veel meer realistische doelen die veel gemakkelijker te bereiken zijn. Het is voor deze mensen geen slecht idee om alles te doen wat te maken heeft met een specifiek type competitie – ze moeten iets nuttigs doen. Extreme sporten, sommige projecten of innovaties, wedstrijden in sommige games, alles wat mensen zal motiveren die geboren zijn op 21 januari. Elk kampioenschap in de sport. Volleybal, schaatsen en gymnastiek, maar ook wedstrijden in wiskunde en natuurkunde – dit zou allemaal voor hen kunnen werken.In hun werkomgeving zijn ze luid zoals ze beweren, maar ze kalmeren snel – ze zijn geliefd bij hun collega’s, deze mensen betekenen geen kwaad.

Symbolen, geluksgetallen en kleuren

Net als alle Waterman, dat wil zeggen in feite een mannelijk sterrenbeeld, zijn deze mensen ook gevuld met mannelijke energie, wat betekent dat mensen die geboren zijn op 21 januari onder de intense, bijna mannelijke kracht staan; en dit kon worden gezien in hun onvermogen om hun emoties te begrijpen en te tonen.

Deze mensen staan ​​onder de primaire heerschappij van de planeet Uranus en volgens de traditionele astrologie onder de planeet Saturnus.

Ze zijn symbolisch verbonden met de lucht en worden aangetrokken door alles wat ongebruikelijk en anders is, het zijn degenen die denken dat ze altijd aan de top van de wereld staan, en zoveel dingen doen er niet toe.

Hun kleuren zijn indigoblauw en groen en de nummers die ermee verbonden zijn, zijn 7 en 55.

Historische gebeurtenissen op 21 januari

In het jaar 1793. – De Franse koning Lodewijk XVI werd op de guillotine geëxecuteerd. Het revolutionaire klooster gooide hem in september 1792 van de troon en werd ter dood veroordeeld wegens verraad.

In het jaar 1911. – De eerste autorally werd gehouden in Monte Carlo.

In het jaar 1919 – In Dublin nam de Congrespartij een resolutie aan over de onafhankelijkheid van Ierland. Groot-Brittannië erkende deze wet niet en gaf Ierland de status van heerschappij in 1921. Het accepteerde de soevereiniteit van Ierland in 1949, maar zonder Noord-Ierland.

In het jaar 1924 stierf Vladimir Iljitsj Ulyanov Lenin, leider van de Oktoberrevolutie van 1917, de maker van Sovjet-Rusland, een marxistische theoreticus die de internationale arbeidersbeweging aanzienlijk beïnvloedde, in Moskou. Zijn lichaam wordt blootgelegd in een mausoleum op het Rode Plein in Moskou.

In het jaar 1936 – Edward VIII werd de koning van Groot-Brittannië na de dood van zijn vader; George V. trad in december van hetzelfde jaar af. Hij trouwde met een Amerikaanse Volis Simpson.

In het jaar 1938. – Georges Melius stierf, die werd beschouwd als de eerste filmregisseur. Hij heeft ongeveer 500 films gemaakt, waaronder de eerste korte film “Party of Cards” en de eerste lange film “Dreyfus Affair”. Zijn bescheiden studio sloot in 1908 vanwege de snelle ontwikkeling van de filmindustrie.

In het jaar 1942 – Duitse troepen onder bevel van Erwin Romel begonnen tijdens de Tweede Wereldoorlog een tegenoffensief tegen de geallieerden onder het Britse leger in Noord-Afrika.

In het jaar 1942. – Hongaarse fascisten voerden in de Tweede Wereldoorlog invallen uit in Novi Sad, Servië, en doodden binnen twee dagen 1.300 Joden, Serviërs.

In het jaar 1950. – De Britse schrijver Satir George Orwell stierf. Hij was de auteur van verhalen, essays en romans, waaronder de meest bekende “1984” en “Animal Farm”.

In het jaar 1954. – lanceerden de Verenigde Staten de eerste onderzeeër op de Nautilus.

In het jaar 1959 stierf de Amerikaanse filmregisseur en producer Sesil Blount de Mil, die bekend staat om zijn historische spektakels en melodrama’s.

In het jaar 1976. – Twee Anglo-Franse “Concord” vlogen gelijktijdig vanuit Parijs en Londen bij de eerste reguliere passagierslijnen van dat supersonische vliegtuig.

In het jaar 1976. – Voor de USSR voor het eerst de verkoop van westerse kranten toegestaan, waaronder “New York Times” en “Financial Times”.

In het jaar 1986. – Bij een explosie van een autobom in het oosten van Beiroet, nabij de zetel van de christelijke partij Falang, de president van Libanon Amin Dzemail, kwamen 22 mensen om het leven, 102 gewond.

In het jaar 1997. – De Duitse bondskanselier Helmut Kohl en de Tsjechische premier Vaclav Klaus ondertekenden een verzoeningsverklaring waarin Duitsland zijn spijt betuigde over de nazi-bezetting van Tsjechoslowakije, van 1938 tot 1945, en de Tsjechische Republiek voor de verwijdering van Duitsers uit de Sudeten. regio na de Tweede Wereldoorlog.

In het jaar 1998. Op uitnodiging van de Cubaanse president Fidel Castro begon paus Johannes Paulus II een vijfdaags historisch bezoek aan dat communistische land.

In het jaar 2002. – In Los Angeles, op 81-jarige leeftijd, stierf Peggy Li, een legende van jazz en popmuziek.Beroemde mensen geboren op 21 januari

1277 – Galeazzo I Visconti, regent van Milaan 1322 – 1328.

1278 – Carlo V, bekend als de wijze koning van Frankrijk.

1561 – Francis Bacon, een Engelse filosoof.

1763 – Augustin Robespierre, een Franse politicus.

1895 – Cristobal Balenciaga, een Spaanse modeontwerper.

1901 – Ricardo Zamora, een Spaanse voetballer.

1905 – Christian Dior, een Franse modeontwerper.

1905 – Wanda Wasilewska, een Poolse schrijver.

1918 – Antonio Janigro, een Italiaanse cellist.

1922 – Aristotelis “Teli” Savalas, een Amerikaanse acteur en zanger.

1924 – Alfred Hotorn “Benny” Hill, een Britse komiek.

1941 – Spaanse operazanger Placido Domingo. Hij werd al snel een van de grootste tenoren in de tweede helft van de 20e eeuw.1951 – Jeff Koons, een Amerikaanse popart-artiest.

1952 – Billy Ocean, een muzikant uit Trinidad.

1953 – Paul Allen, mede-oprichter van Microsoft.

1954 – Thomas de Maizière, een Duitse politicus.

1956 – Geena Davis, een Amerikaanse actrice.

1957 – Vasile Stinga, een Roemeense handbalspeler en coach.

1963 – Hakeem Olajuwon, een Amerikaanse basketballer uit Nigeria.

Voor sommigen is het tijd – mensen die op 21 januari hun verjaardag vieren, vinden het essentieel dat ze nadenken over de samenleving en hoe ze haar kunnen helpen. Soms hebben ze problemen met geld en werk, maar ook met alles wat met het echte leven te maken heeft, met verplichtingen.

Ze kunnen alleen goed zijn als ze doen wat ze willen. Impulsief, beste maatjes, beste adviseurs; soms kunnen ze onstabiel, onstabiel zijn, hoewel ze het meest onstabiel zijn in zaken die betrekking hebben op hun doelen en prestaties.

Show Buttons
Hide Buttons