Horoscoop: 26 januari sterrenbeeld

Horoscoop: 26 januari sterrenbeeld

26 januari sterrenbeeld

De basis van de wetenschap van astrologie is de horoscoopgrafiek, een grafiek die de lay-out van de planeet toont ten tijde van iemands geboorte – dit is de eenvoudigste manier om het uit te leggen. Om de horoscoop te maken (of te schrijven), moet je de positie van de planeten, de zon en de maan op het moment van geboorte vinden, en in feite zijn alle astrologen in zekere zin goede wiskundigen.

Voor astrologie is het Zodiac-systeem verdeeld in 12 gelijke delen, waarbij elk van deze delen een cirkel van 30 graden is. Elk sterrenbeeld kreeg de naam door de dominante coördinatie waardoor de zon, de maan en de planeten passeren.

Als we het hebben over de moderne horoscoop, denken we voornamelijk aan de positie van de zon op het moment van iemands geboorte; dit is het meest kritische aspect in de horoscoop van iedereen. Maar het is meer dan 2000 jaar geleden dat de sterrenbeelden hun naam kregen en omdat werd bepaald wat tekens vertegenwoordigen.

Nog interessanter is het analyseren van de geboortedata omdat ze nog dieper inzicht kunnen geven in hun persoonlijkheid. In de volgende tekst zullen we ons toeleggen op het uitleggen van de eigenschappen van de mensen die hun verjaardag vieren op 26 januari.Persoonlijkheid en karakter

Mensen die hun verjaardag vieren op de 26e dag van januari zijn degenen die aantrekkelijke en aantrekkelijke mensen zijn, en daardoor is het gemakkelijk om ze te herkennen in de menigte, ze hebben een specifieke charme en hebben altijd aandacht voor hen. In zekere zin onderscheiden ze zich van anderen en het is hun natuurlijke staat.

Zoals alle Aquariuses, zijn deze mensen intelligent en ze zijn altijd bezig met het overwegen van het leven, dus het is het beste voor hen om te blijven en te leven in de omgeving van mensen met dezelfde levensstijl. In dergelijke situaties kunnen ze het beste gedijen.

Aquariuses begrijpt het leven, en ook mensen, en al degenen die tot dit teken behoren, zelfs die van 26 januari, hebben een goede introspectie. Elke onrechtvaardigheid, onzin en banaliteit verafschuwt, hoewel het natuurlijk de onvermijdelijkheid begrijpt, waarmee het niet rust. Opstand en revolutionaire aard beschrijven deze mensen het beste. Ze halen kracht uit de spirituele dynamiek die ze bezitten, wat een breed perspectief op hun geest creëert en haar de kans geeft om, zelfs verder, naar de toekomst te kijken, ook beter te voorspellen dan veel andere mensen.

Ze houden nooit vast aan één thema, ze zijn gemoedelijk, maar soms is hun geest gewoon te snel en verwarrend voor anderen, ze springen van het ene onderwerp naar het andere, en dan kunnen ze iedereen verrassen met zulke uitspraken en acties die zelfs de grootste visionair kan niet voorspellen. Ze kunnen tegelijkertijd verlegen, ondeugend en geduldig zijn, en aan de andere kant volkomen excentriek en raar.

Maar deze mensen zijn ongetwijfeld sterk en machtig op hun manier. Ze zijn erg egoïstisch en energiek, strijden moedig voor alles waar ze in geloven, en ze hebben veel ideeën om de wereld te veranderen. Ze zullen heel fel zijn in het bespreken van de waarheid die ze geloven, maar als het tegendeel blijkt te zijn, is het moeilijk om van gedachten te veranderen – mensen van de 26 januari zijn erg koppig.Ze zijn inventief en zijn meestal zonder vooroordelen en vrij tolerant ten opzichte van anderen. Ze zijn eerlijk en open in hun eerste contact en zijn ook idealisten die romantisch met praktisch verbinden. Relaties voor hen vereisen kwantiteit in plaats van kwaliteit, en hier hebben we het over elke relatie, vriendschap of werk. Ze kennen veel mensen, maar eerlijke vriendschappen zijn hun belangrijkste doelen.

Ze zijn vaak egoïstisch geïsoleerd en in deze eenzaamheid worden ze aan hun verbeelding en toekomstvisies overgelaten. Hun gedachten en ideeën zijn duidelijke tekenen van de tijd dat er binnenkort veranderingen zullen komen.

Hou van compatibiliteit

Wat liefde betreft, genieten mensen van de 26 januari van experimenten, en wanneer het onderwerp van hun liefdesbelang mysterieuzer is, zijn ze meer geïnteresseerd. Hun ideaal is een minnaar die vooral een vriend is, zonder overdreven emotionele eisen en met veel interesse voor hun leven, overtuigingen en ideeën.

Ze besluiten zelden te trouwen, en als ze dat wel doen, is het natuurlijk een plotselinge beslissing; het is geen geheim dat het spontane mensen zijn – al hun beslissingen zijn gebaseerd op hun innerlijke gevoel, of ze nu iets doen of niet.

Mensen die hun verjaardag op 26 januari vieren, zien er erg interessant en ongebruikelijk uit. Ze zijn herkenbaar aan hun uiterlijk en het zijn degenen die dodelijk zijn voor het andere geslacht, ze hebben een speciaal seksueel charisma en ze gebruiken het overvloedig.

Ze zijn meestal verlegen en zorgzaam, maar staan ​​altijd klaar om hun persoonlijkheid te transformeren in iemand die open en toegankelijk is. Ze zijn bang voor de beperkingen van vrijheid en kunnen uit hun leven verdwijnen, en dit is het kenmerk dat ze delen met alle aquariussen.Doel en carrière

Onafhankelijk van aard, zoals alle mensen die Aquariuses zijn in het Zodiac-systeem van tekens, ook degenen die op 26 januari zijn geboren, genieten van een eigen bedrijf en een eigen bedrijf. Deze individuen voelen zich het beste wanneer ze hun eigen zakelijke beslissingen kunnen nemen en wanneer ze hun agenda kunnen vervullen.

Ze willen deelnemen aan groepsprojecten, waarbij ze een leidende rol gaan spelen; het is de enige manier waarop er zelfs maar de kleinste mogelijkheid is om met anderen te werken. Als liefhebbers van kennis en waarheid zijn ze gemakkelijk te vinden bij historici of wetenschappers die verbonden zijn met de elektronica-industrie – alle processen die onderzoek vereisen en die kijken naar het verleden of de toekomst interesseren hen.

Ze hebben een opmerkelijk gevoel voor esthetiek, laksheid en balans en worden vaak uitgedrukt door muziek of een andere vorm van kunst.

Ze voelen zich op hun gemak in de disciplines die het element lucht en beweging bevatten – sommigen proberen zelfs te vliegen, als piloten, maar ook als hobby. Ze komen ongebruikelijke activiteiten tegen, zoals luchtvaart, parachutespringen of skiën. Het punt is dat ze zich onafhankelijk en vrij moeten voelen, wat ze ook doen; bovendien moeten ze genieten van wat ze doen, in de volle zin van dat woord.

Symbolen, geluksgetallen en kleuren

Deze geboortedatum is verbonden met de symbolen van jeugd en geluk en het vermogen om energievelden te verjongen – ze zijn gezegend met het specifieke soort jeugdige energie.

Een metaal dat met deze mensen verwant is, is goud – iets dat schittert, en het is waardevol maar ook nuttig tegelijk.

Zoals alle Aquariuses, staan ​​deze mensen die hun verjaardag vieren op 26 januari onder de regering van de planeet Saturnus en een kleiner deel door de Uranus. Dit impliceert dat ze onafhankelijkheid, energie en ook een gedeeltelijk mysterie hebben.Hun geluksgetallen en 8 en 9, en hun favoriete kleur is ook goud en voor sommige vertegenwoordigers van deze geboortedatum een ​​zwarte.

Historische gebeurtenissen op 26 januari

De geregistreerde geschiedenis kan zo’n waardevol inzicht geven in sommige datums – we kunnen zien wat voor soort energie in die specifieke tijden heerste. Kijk in de volgende paar rijen wat de periode van 26 januari door de geschiedenis heen markeert.

In het jaar 1500 ontdekte de Spaanse zeeman Vicente Yanez Pinzon Brazilië.

In het jaar 1531. – Een zware aardbeving die de Portugese hoofdstad Lissabon trof, werd volledig verwoest en meer dan 30.000 mensen kwamen om.

In het jaar 1699. – Karlovac Peace werd ondertekend, en door deze beweging eindigde de oorlog van Turkije en de Heilige Alliantie, na 16 jaar.

In het jaar 1788 zeilden Britse schepen met de eerste kolonisten uit Engeland, waaronder een groep schurken, de baai van Botani Bey, Sydney, Australië in, waar ze een kolonie stichtten.

In het jaar 1823 – Engelse arts Edvard Jenner die in 1796 een vaccin tegen menselijke pokken uitvond.

In het jaar 1885. – De Sudanese opstanden van Mohammed Ahmed Abdul bezetten Khartoum en executeerden de Engelse generaal Chardon Gordon. De Britse heroverde autoriteit in 1898 en Soedan bleef onder Britse heerschappij tot 1 januari 1956.

In het jaar 1891 overleed een Duitse ingenieur, Nikolaus August Oto, die in 1861 de eerste benzinemotor maakte en in 1876 een viertaktmotor met interne verbranding uitvond, bekend als de “Otomotor”.

In het jaar 1905 – In Pretoria in Zuid-Afrika werd de belangrijkste diamant ter wereld, “Kalinin”, gevonden. In ruwe staat woog 622 gram en had 3.106 kaarten.

In het jaar 1930 begon Mahatma Gandi, de leider van de Onafhankelijkheidsbeweging van India, naar India te marcheren vanwege de belasting op zout. “The March of Salt” zou Indiërs moeten aanmoedigen om het zelfstandig (zout) te produceren als een symbool van onafhankelijkheid.

In het jaar 1934 – Er werd een tienjarig Duits-Pools pact voor niet-overtreding ondertekend, dat Hitler verbrak met een aanval op Polen op 1 september 1939.

In het jaar 1942 – De eerste Amerikaanse troepen arriveerden in Europa in Noord-Ierland, in de Tweede Wereldoorlog, en in de veldslagen van de Europese kloof begonnen ze aan de 1943-aanval op Italië.

In het jaar 1947 – In Denemarken, bij het vliegtuigongeluk, stierf Gustaf Adolf. Vijf kinderen bleven achter zonder vader, waaronder de huidige koning van Zweden, Karl Gustaf XVI.

In het jaar 1950 werd India formeel uitgeroepen tot republiek binnen de British Commons.

In het jaar 1965 werd de hindoe de officiële taal van India en veroorzaakte onrust in het zuiden van het land, waar de bevolking in andere talen sprak

In het jaar 1972. – Boven Tsjecho-Slowakije, na een bomexplosie, stortte een JAT “DC-9” vliegtuig neer. 26 passagiers en bemanningsleden kwamen om, waarbij alleen stewardess Vesna Vulovic overleefde.

In het jaar 1990. – Amerikaanse filmactrice Ava Gardner stierf.

In het jaar 1993. – Vaclav Havel werd na de ontbinding van de Tsjechoslowaakse Federatie verkozen tot president van de nieuwe Tsjechische Republiek.

In het jaar 1994. – In het voormalige Warschaupact was Roemenië het eerste land dat het NAVO-Partnerschap voor de Vrede heeft ondertekend.

In het jaar 1996. -De Amerikaanse Senaat keurde de “Start 2” -overeenkomst goed over de vermindering van het aantal strategische nucleaire raketten van de VS en Rusland.

In het jaar 2001. – Bij de aardbeving met een kracht van 7,7 op de schaal van Richter in West-India kwamen ongeveer 18.000 mensen om het leven.Beroemde mensen geboren op 26 januari

1497. – Go-Nara, 105e Japanse auto.

1781. – Ludwig Achim von Arnim, een Duitse dichter.

1877.- Kees Van Dongen, een schilder van Nederlandse afkomst.

1892. – Bessie Coleman, een Amerikaanse burgerpiloot. Ze was de eerste Afro-Amerikaanse piloot en ook de eerste Afro-Amerikaanse vrouw met een vliegbrevet.

1908. – Stephane Grappelli, een Franse jazz – violist.

1918. – Nicolae Ceauşescu, een Roemeense politicus en staatsman.

1921. – Telmo Zarra, een Spaanse voetballer.

1922. – Akio Morita, een Japanse zakenman, de maker van Sony.

1925.- Paul Newman, een Amerikaanse acteur, regisseur en producer.

1928. – Roger Vadim, een Franse regisseur.

1947. – Michel Sardou, een Franse zanger, songwriter en af ​​en toe acteur

1948. – Jörg Haider, een Oostenrijkse politicus.

1949. – Jarmila Kratohvilova, een Tsjechische atleet

1950. – Anders Fogh Rasmussen, een Deense politicus

1951. – Eddie Van Halen, een Nederlands-Amerikaanse muzikant.1958. – Ellen DeGeneres, een Amerikaanse komiek, actrice en tv-regisseur.

1958. – Anita Baker, een Amerikaanse jazz-zangeres.

1959. -Wayne Douglas Gretzky, een Canadese hockeyspeler.

1963. – José Mário dos Santos Felix Mourinho, een Portugese voetbaltrainer.

1971. – Dorian Gregory, een Amerikaanse acteur.

1977. – Vincent Lamar “Vince” Carter, een Amerikaanse basketballer.

1979. – Sara Rue (Schlackman), een Amerikaanse actrice.

1987. – Sebastian Giovinco, een Italiaanse voetballer.

1990. – Sergio Pérez, een Mexicaanse Formule 1-coureur.

Als we deze dwarsdoorsnede van de kenmerken van de mensen die geboren zijn op 26 januari willen afronden, zullen we zeggen dat ze kunnen worden beschreven door de conformiteit, kracht en neiging tot schoonheid en kunst.

Heel vaak begrijpen andere mensen ze niet, ze zijn niet mysterieus, maar ze lijkt ongebruikelijk. De enige die de vluchtige en dominante mensen van de 26 januari kan begrijpen, is iemand vergelijkbaar. Benadrukt intellect en uitgedrukte dynamische mentale processen zijn duidelijke kenmerken van deze geboortedatum.

Show Buttons
Hide Buttons