Horoscoop: 25 januari sterrenbeeld

Horoscoop: 25 januari sterrenbeeld

25 januari sterrenbeeld

Astrologie is en is altijd het onderwerp geweest van veel scherpe discussies – sommigen geloven erin (deskundige en gewone mensen hebben dezelfde gevoelens over dit onderwerp), anderen beweren dat het helemaal niet de wetenschap is, en sommige andere mensen willen graag gebruik hun horoscoop voor de lol.

Ze hebben allemaal gelijk, en elke overtuiging is niet nodig in deze kwesties die zijn gebaseerd op de veronderstelling dat we allemaal om welke reden dan ook onze eigen overtuigingen ontwikkelen. Wat niet kan ontkennen dat astrologie sinds het verleden in de geschiedenis van de mensheid aanwezig is geweest, en waarschijnlijk vele malen daarvoor, en sommigen zeggen dat dit de eerste wetenschap ter wereld is – oude mensen kijken eerst naar de sterren, dan naar iets anders. Ze tellen al die kennis op en creëerden astrologie, met al haar theorieën, symbolisch, enz.

Tegenwoordig heeft de moderne astrologie de wortels van deze oude wetenschap van de sterren.

Wie gelooft – gelooft, wie niet gelooft – is in orde, je verliest niets als je een paar van deze regels leest en jezelf meer informeert over de aspecten van de sterrenbeelden en informatie die geboortedata bieden. We zullen stoutmoedig genoeg zijn om te zeggen dat geboortedatum misschien meer informatie biedt dan het daadwerkelijke sterrenbeeld, aangezien de geboortedatum nauwkeuriger is.Persoonlijkheid en karakter

Persoonlijkheid en karakter van de mensen die hun verjaardagen vieren op 25 januari behoren tot het teken van Waterman, en zoals je het raadt, zijn ze onafhankelijk en houden ze vooral van hun vrijheid – dit aspect is te zien in al hun acties en daden. Ze zijn beleefd en niet zo onverantwoord omdat ze, net als andere aquariuses, deadlines kunnen halen en kunnen voorzien in wat nodig is voor hun baan of gezin.

Ze zijn gepassioneerd, origineel en vol zelfvertrouwen, soms overweldigend – maar altijd nobel en humaan. En bovenal staan ​​ze intellectueel duizenden kilometers voor iedereen, en dit zou hun voordeel of hun ondergang kunnen zijn, omdat ze verkeerd begrepen kunnen worden in hun samenlevingen, zelfs in hun nabije omgeving. Mensen houden niet van wat ze niet kunnen begrijpen, en dit geldt voor alle mensen die anders zijn, inclusief degenen die op 25 januari zijn geboren.

Wat hen aantrekt, is alles wat nieuw en ongebruikelijk is, en het maakt niet uit of ze nieuwe kleding of een nieuw baanidee willen. Die mensen heroverwegen hun ideeën en kunnen er nog steeds in geloven, ongeacht het inkomen in werkelijkheid.

Ook zijn mensen van 25 januari gevoelig voor futurisme en wetenschap, zelfs voor de lol, en dit zou hun beroep kunnen zijn. Deze eigenschap kan veranderen in extreme koppigheid en als deze mensen eenmaal gedachten en ideeën vormen, vinden ze het moeilijk om te veranderen en verdedigen ze ze voortdurend.

Een meer opmerkelijk kenmerk dat kenmerkend is voor alle mensen die Waterman zijn in het Zodiac-systeem van tekens, is hun excentriciteit. De meesten van hen (mensen van de 25 januari) worden zacht uitgedrukt, alleen in het bijzijn van hun beste vrienden en familie.

Mensen die op 25 januari zijn geboren, kunnen goed luisteren en ze kunnen iets heel nieuws en begrijpelijks voorstellen om de problemen van anderen op te lossen – deze taak doen ze met succes.

Soms is het voor hen vrij moeilijk om een ​​nauwe band met hen op te bouwen, juist vanwege deze uitgesproken individualiteit. Ze proberen vaak afstand te nemen van anderen en opgesloten te blijven in hun wereld.Tegelijkertijd kunnen ze voor anderen een raadsel zijn, want wat voor hen duidelijk is, betekent niet dat hun gedachten openstaan ​​voor anderen. Hoe extravert en sociaal ze ook zijn – ze hebben een gesloten persoonlijkheid en het is één feit.

Uiteindelijk zijn het geen dromers, maar staan ​​ze constant open voor wat komen gaat – een betere toekomst. Attitudes van anderen kunnen het in een oogwenk veranderen, maar het belangrijkste voor hen is wat ze denken en voelen. Tegelijkertijd zijn deze mensen attent en intuïtief en kunnen ze deze eigenschappen gebruiken om anderen te helpen.

Hou van compatibiliteit

Mensen van de 25 januari hebben hun donkere kant, en helaas is hun donkere kant te zien in hun liefdesaspecten. De reden is dat emoties hen bang maken omdat ze weinig interesse tonen in specifieke mensen, als individuele geliefden – ze zijn meer geïnteresseerd in het leven als geheel en liefdesemotie is iets dat de hele wereld toebehoort. Dit is hun houding ten opzichte van liefde en kan interferentie veroorzaken in liefdesrelaties.

Ze kunnen ijskoud zijn of soms zelfs wreed, vooral voor degenen die hun vrijheid willen wegnemen of hun privacy willen belemmeren – deze situaties doen zich voor als ze jong zijn en wanneer het mogelijk is om ze op een bepaalde manier te beheersen.

Maar ze zijn de alfa’s in hun relaties, dankzij hun intelligentie, maar ze zijn ook beruchte geliefden, soms zelfs zachtaardig, wat kenmerkend is dat onverwacht is.

Maar ze kunnen ook erg egocentrisch zijn in een relatie, waarbij ze hun behoeften op de eerste plaats stellen en partners op de tweede plaats.

Ze zijn goede vrienden met hun geliefden en staan ​​altijd klaar om te helpen en problemen te delen – mensen van de 25 januari weten hoe ze zich discreet en op het juiste moment moeten gedragen om het juiste advies te geven.Maar het huwelijk is niet altijd gemakkelijk voor hen en ze hebben een partner nodig die hun geaccentueerde individualiteit en de behoefte aan ‘tijd alleen’ zal tolereren. Ze haten en tolereren geen bezitterigheid in welke vorm dan ook.

Ze hebben een partner nodig die modern, dynamisch en onconventioneel is, zonder vooroordelen, los van traditie, en een ideaal leven is er een waar ze een gelukkig leven leiden, zonder eentonigheid, verveling en banaliteit. Dit doel is niet eenvoudig te realiseren, daar bestaat geen twijfel over.

Doel en carrière

Leiders behoren tot deze geboortedatum; het is het aantal vrienden, het sociale leven en de ambitie. Wanneer ze op zoek zijn naar de baan of hun levenswerk, zelfs hobby’s, zullen ze zoeken naar sociale en intellectuele zekerheid. Ze faciliteren en verbeteren groepsactiviteiten, gokken met sociale veranderingen. Het zijn de mensen die zich graag als leiders willen profileren die de mogelijkheid van individuele besluitvorming willen bereiken, wat een voorwaarde is voor vrijheid als individu, maar ook voor de samenleving als geheel.

Ze ontwerpen alleen de redenen voor de revolutie, in het geheim terwijl ze hun dagelijkse werk doen, misschien zelfs op kantoor. Ze geloven in heftige veranderingen, maar laten ze over aan de anderen. Dit komt niet door lafheid – maar het is gewoon niet hun aard. Hun idealen zijn gelijkheid, liefde voor iedereen, zoeken naar waarheid, meditatie in eenzaamheid – ze zullen de baan vinden die aan ten minste een van deze vereisten voldoet.

Symbolen, geluksgetallen en kleuren

De heersende planeten in het geval van de mensen van de 25 januari zijn, zoals in alle Aquariuses teken de Uranus en Saturnus. De leidende planeet is absoluut de planeet Uranus, die de onconventionele planeten worden genoemd, en dat zijn ze ook. De Waterman, evenals de mensen die op 25 januari zijn geboren, zijn de belangrijkste individuen in het sterrenbeeldsysteem.

Deze planeet geeft ze individualiteit en wijsheid, maar ze zijn ook genereus en helpen graag andere mensen. Ze proberen niet terug te komen met dezelfde maatregel. Integendeel, als dit gebeurt, is het verrassend!Hun element is lucht en hun kleuren zijn turkoois en blauw; en steen- Aquamarijn.

Metaal dat ze symbolisch beschrijft, is titanium, een van de sterkste metalen op aarde.

Historische gebeurtenissen op 25 januari

Lees in de volgende regels alles over de belangrijkste gebeurtenissen die ons leven als mens hebben gevormd.

In het jaar 1579 – Noord-Nederland, Holland, Zeeland, Utrecht hebben de Utrechtse Unie uitgeroepen om zich tegen de Spaanse autoriteiten te verzetten. In 1581 werd de Unie bezet door Spanje en in 1648 werd Westfalen onafhankelijk en vervolgens de naam van Nederland geaccepteerd als de grootste en rijkste provincie.

In het jaar 1831 – het Poolse parlement riep de onafhankelijkheid van Polen uit en schafte de Russische keizer Nikolaus I van de Poolse concessie af.

In het jaar 1878 – In de Russisch-Turkse oorlog werd een Turks schip ondergedompeld nadat de Russen de torpedo hadden geraakt.

In 1919 – The League of Peoples werd opgericht, de voorloper van de Verenigde Naties.

In het jaar 1924 – De eerste Olympische Winterspelen werden geopend in de Franse stad Chamonix.

In het jaar 1947 – stierf de beroemdste Amerikaanse gangster Al Capone. Hij was de criminele organisator in Chicago en het hoofd van een van de grootste gangsterbendes. De autoriteiten arresteerden hem wegens belastingontduiking.

In het jaar 1961 hield de Amerikaanse president John Kennedy de eerste persconferentie die werd uitgezonden door de televisie op het Washington Department in Washington, DC. Kennedy beantwoordt de 31-vraag.

In het jaar 1971 versloeg generaal Idi Amin Milton Obote door de militaire staking en riep zichzelf uit tot president.

In het jaar 1983 – zijn de Chinese autoriteiten omgezet in een levenslange gevangenisstraf, een doodvonnis die op dezelfde dag in 1981 is uitgesproken voor de weduwe van Chin van Mao Cedung, Chinang Chin.

In het jaar 1996 – De Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa heeft Rusland geaccepteerd als lid van de organisatie en ondanks harde kritiek op het Russische militaire engagement in Tsjetsjenië.

In het jaar 1999 – Een reeks aardbevingen in Colombia trof de regio van de koffiebrouwerijen, doodde ongeveer 2.000 mensen en honderdduizenden mensen hadden geen huis meer.

In het jaar 2002 stierf Dorothy Karington, een Britse historicus, antropoloog en schrijver, bekend van zijn boeken op het eiland Corsica waar hij woonde.

In het jaar 2005 – Tijdens een stormloop tijdens een pelgrimstocht naar de godin van Mande Devine in het westen van India, werden ten minste 258 hindoeïstische pelgrims, waaronder vrouwen en kinderen, gedood.

In het jaar 2006 – Bij de eerste parlementsverkiezingen in Palestijnse Gebieden won de Islamitische Radicale Beweging Hamas en vormde een nieuwe regering onder leiding van de leider van die beweging Ismail Haniyeh.

Beroemde mensen geboren op 25 januari

730 – Leo IV de Khazar, een Byzantijnse auto.

1627. – Robert Boyle, een Engelse chemicus.

1708. – Pompeo Batoni, een Italiaanse schilder.

1736. – Joseph-Louis Lagrange, een Franse wiskundige en astronoom.

1759. – Robert Burns, een Schotse dichter.

1874.- William Somerset Maugham, een Engelse verteller en toneelschrijver.

1881.- Emil Ludwig, een Duits-Zwitserse auteur, bekend om zijn biografieën en studie van historische gebeurtenissen.

1882.- Virginia Woolf, een Britse schrijver en idool van de feministische beweging.1894. – Mikhail Chiaureli, een Georgische regisseur.

1904. – Géza Fried, een Hongaarse pianist en componist.

1911. – Hugo Kras, een Duitse generaal.

1912. – Jânio Quadros, een Braziliaanse politicus en staatsman.

1913. – Luigi Luca Cavalli-Sforza, een Italiaanse wetenschapper en geneticus.

1926. – Youssef Chahine, een Egyptische regisseur.

1927. – Antônio Carlos Jobim, een Braziliaanse zanger.

1928. – Eduard Shevardnadze, een Georgische politicus.

1933. – Corazon Aquino, een Filippijnse politicus en een staatsman.

1935. – António Ramalho Eanes, een Portugese politicus en staatsman.

1938. – Leiji Matsumoto, een Japanse striptekenaar.

1942. – Eusébio da Silva Ferreira, een Portugese voetballer.

1951. – Bill Viola, een Amerikaanse kunstenaar.

1958. – Alessandro Baricco, Italiaanse schrijver.

1967.-David Ginola, een Franse voetballer.

1977. – Hatem Trabelsi, Tunesische voetballer.

1980. – Xavi Hernández Creus, een Spaanse voetballer.1981. – Alicia Keys, een Amerikaanse zanger en songwriter

1982. – Noemi (geboren Veronica Scopelliti), een Italiaanse zanger

1984. – Robinho de Souza, een Braziliaanse voetballer.

1984. – Stefan Kiessling, een Duitse voetballer.

1985. – Acie Law, een Amerikaanse basketballer.

1987. – Mary Kirilenko, een Russische tennisser.

1988. – Tatjana Golovin, een Franse tennisser.

1989. – Henri Belle, Kameroense voetballer.

Om mensen te beschrijven die op 25 januari zijn geboren, zouden we kunnen zeggen dat zij de mensen zijn die hun problemen wetenschappelijk benaderen; ze zullen ze zorgvuldig analyseren en geen fouten maken! Ze hebben een weelderige verbeeldingskracht, maar die verbeeldingskracht dient hen alleen maar om heldere en nauwkeurige gedachten in beeld te brengen. Ze weten dat ze boos zijn, maar vooral op zichzelf, en zijn van mening dat fouten van anderen kunnen worden voorkomen met hun hulp.

Ze zijn niet emotioneel en zien mensen vooral als vrienden en zijn diep emotioneel aan hen gehecht. Als ze verliefd worden, zullen ze alle aandacht richten op de persoon van wie ze houden en zullen ze ongelooflijk trouw zijn.

Show Buttons
Hide Buttons