Horoscoop: 31 januari sterrenbeeld

Horoscoop: 31 januari sterrenbeeld

31 januari sterrenbeeld

Het sterrenbeeld van astrologische tekens is genoemd naar de Griekse woorden “zodiacos” en “kyklos”, wat vrij vertaald betekent een cirkel van dieren. In de kosmologische volgorde vertegenwoordigt de bol van sterrenbeelden of de hemel zonder ster de limiet van de zichtbare manifestatie van het goddelijke, een uitdrukking die door zintuigen kan worden waargenomen.

Maar er is één ding dat hier moet worden gezegd, het is dat volgens sommige astrologen deze symbolische bol het begin markeert van de bovenste, ‘derde wereld’, waar het nodig is om te kijken en de geest aan de verbeeldingskracht, iets dat we intuïtief willen leiden en ons leren kennen door middel van afbeeldingen en archetypen. Zelfs het Waterman-teken is bijvoorbeeld een luchtteken; het is ook symbolisch verbonden met water (het symbool wordt in feite voorgesteld door een man met een krater waaruit water stroomt).

Persoonlijkheid en karakter

Leden van deze geboortedatum kunnen voor anderen teruggetrokken zijn en rustige mensen die niets of weinig te zeggen hebben, maar het zijn inderdaad excentrieke en passieve mensen (zo lijkt het).

Maar wat er onder de oppervlakte is, is dat de mensen die hun verjaardag vieren op de laatste dag van januari slimme en intellectuele mensen zijn die een hekel hebben aan alles wat middelmatig is.

Het zijn deskundige mensen die anderen graag helpen met hun vaardigheden en advies.Soms kunnen ze onorthodox zijn voor anderen, maar het zijn goede en eerlijke mensen die klaar staan ​​om de hele mensheid te helpen.

Tempereren en prikkelbaar zijn vaak overgevoelig voor kritiek omdat ze zich niet begrepen voelen.

Hou van compatibiliteit

Mensen die op 31 januari zijn geboren, staan ​​erom bekend dat ze hun gevoelens graag verbergen en dat ze koud lijken voor anderen. Sommige leden van deze geboortedatum hebben de reputatie koud en ongevoelig te zijn, maar alleen hun afweermechanisme tegen voortijdige intimiteit.

Ze kunnen verleiden omdat ze mooi zijn met prachtige gelaatstrekken en een voortreffelijke charme. Hij zal nooit een relatie toestaan ​​met een persoon die zijn vrijheid beperkt.

Voor hen is liefde een ‘plek’ waar de regel en liefde, passie, vriendschap en het delen van verplichtingen heersen. Er zit geen scheiding in, maar een idee van gemeenschap. Mensen geboren in dit teken, en op deze datum, kunnen ideale levenspartners zijn met wie ze zich nooit zullen vervelen.

Ze zijn op zoek naar veiligheid, dus het is niet ongebruikelijk om te eindigen met een persoon die hen in elk aspect kan voorzien en niet de persoon met wie ze de passie delen.

Voor hen is intellectuele stimulatie het belangrijkste afrodisiacum. Hoewel hun compatibiliteit met andere mensen ingewikkeld kan zijn, zijn integriteit en eerlijkheid een voorwaarde voor het welslagen van een langdurige relatie met de mensen die op 31 januari zijn geboren.Doel en carrière

Mensen van de 31 januari zijn de mensen die ze door het bedrijf en de carrières bekijken, de mensen die kunnen worden omschreven als de vernieuwers en idealisten. Ze zijn ongetwijfeld maximaal toegewijd aan elk bedrijf dat ze hebben, maar een ding is wat jammer voor hen dat ze soms in het leven banen doen die niet geschikt zijn voor hen. Maar toch doen ze dit werk heel goed, en ze zullen nooit verslappen.

Voor hen de perfecte carrièrekeuze die vooruitgang boekt en waar ze ook kunnen maken. Als ze de kans krijgen om hun talenten te uiten, kunnen ze groot zakelijk succes behalen; en als ze iets doen, zullen ze anders geen vooruitgang kunnen boeken, maar zullen ze hun werk goed doen.

Vanwege hun vrije geest houden ze niet van controle en tempo, dus zijn ze moeilijk te verdragen met autoriteit en vrijheidsbeperking.

De meeste mensen, geboren op 31 januari, zijn zoals alle aquariussen met een aantal verborgen talenten die kunnen veranderen in een succesvolle carrière, maar het slechte is dat ze dat talent soms niet vinden. In elke Waterman verbergt een creatieve kunstenaar, dat is één ding dat waar is, maar een ander ding is dat ze dat talent kunnen vinden en het winstgevend kunnen maken. Zorgvuldige arbeiders en kritische denkers – dit is een zin die kan worden gebruikt om deze mensen te beschrijven. Ze behoren tot een zeldzaam merk mensen die tegelijkertijd veel werk kunnen doen.

Ze worden overweldigd door de hardheid, het doorzettingsvermogen en de koppigheid dat ze hun doelen met succes kunnen bereiken.

Symbolen, kleuren en geluksgetallen

Zoals alle Aquariussen het Zodiac-systeem ondertekenen, zijn deze mensen die hun verjaardag op 31 januari vieren, mensen die onder de Uranus leven en de planeet Saturnus in een kleiner deel.

Ze behoren tot de lucht, hun kleur is groen en hun nummers zijn 4, 7, 11, 22 en 29.Historische gebeurtenissen op 31 januari

In de volgende paar rijen zul je jezelf kunnen informeren over vele opwindende en belangrijke gebeurtenissen die een bepaald tijdperk in de menselijke geschiedenis markeerden en die het verdienen om herinnerd te worden voor de toekomstige generaties.

1747 – De eerste kliniek ter wereld die werd ontwikkeld om geslachtsziekten te behandelen, werd geopend in het ziekenhuis van Look.

1808 – Napoleon annexeerde de Republiek Dubrovnik. De bijlage werd uitgeroepen door generaal Ogist Marmon. Dit stopte het bestaan ​​van de Republiek Dubrovnik en de stad Dubrovnik werd in 1815 aan Oostenrijk toegewezen op het Weense congres.

1917 – In de Eerste Wereldoorlog publiceerde Duitsland een “totale oorlog op zee” met de bedoeling om onbeperkte onderzeese oorlogsvoering uit te voeren voor Groot-Brittannië om te capituleren. Het torpederen van Amerikaanse schepen suggereerde dat de neutrale Amerikaanse strijdkrachten de oorlog tegen de centrale machten zouden aangaan.

1918 – Dit was de laatste dag van het tellen van de tijd naar de Juliaanse kalender, en de volgende dag werd de datum gemarkeerd als 14 februari volgens de Gregoriaanse kalender.

1930 – De Maritieme Conferentie van Londen begon, die op 22 april eindigde met de overeenstemming van Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Frankrijk, Italië en Japan over de regulering van oorlogsvoering onder water.

1950 – De Amerikaanse president Harry Truman kondigt aan dat hij de productie van een waterstofbom heeft besteld.

1958 – Eerste Amerikaanse kunstmatige satelliet “Explorer I” wordt gelanceerd vanaf Cape Canaveral, Florida.

1962 – Op initiatief van de VS, tijdens een bijeenkomst in Uruguay, werd Cuba uitgesloten van de Amerikaanse organisatie en werd een resolutie aangenomen die de handel ermee verbood.

1935 – Na de Tweede Wereldoorlog publiceerde hij de kaart “Against Fascism”.

1964 – Het Sovjet automatische station “Luna 9” werd gelanceerd naar de maan, die drie dagen later zachtjes naar beneden zakte en de eerste tv’s van het oppervlak van Meshes uitzond.1971 – Voor het eerst in 19 jaar werd er tussen Oost- en West-Berlijn een beperkt telefoonverkeer tot stand gebracht.

1974 – De Amerikaanse filmproducent Samuel Goldwin, een van de oprichters van “Metro-Goldwin-Mayer” (“The Best Years of Our Life”, “Little Fox”, “Porgy and Bes”), stierf.

1990 – Een eerste Amerikaans fastfoodrestaurant McDonalds wordt geopend in Moskou.

1994 – In de hoofdstad van Somalië Mogadishu begeleiden Amerikaanse mariniers een konvooi, waarbij Amerikaanse diplomaten het vuur openen op mensen die zich hebben verzameld in een voedseldistributiecentrum en ten minste vijf burgers hebben gedood, en vele gewonden.

1996 – Een Tamil zelfmoordterrorist landde in een vrachtwagen vol explosieven bij de Centrale Bank van Sri Lanka in Kolomb. Bij deze explosie kwamen 90 mensen om het leven en raakten meer dan 1.400 gewond.

1997 – Bij het conflict tussen gewapende Albanezen en leden van de Servische politie in Vushtrri in Kosovo raakten drie Albanezen en drie leden van de MUP van Servië gewond.

2001 – Na een proces van negen maanden heeft de Schotse rechtbank de Libiër Abdel Baset al-Megrahi (49) veroordeeld voor het opheffen van de bom op Pan Am, die in december 1988 boven de Schotse stad Lokbury instortte en 270 mensen doodde. Zijn handlanger Amin Kalifa Fahim is vrijgesproken.

2002 – De Katholieke Kerk in Ierland stemde ermee in om 110 miljoen dollar schadevergoeding te betalen aan mensen die hun jeugd in kerkelijke wezen doorbrachten, waar priesters hen seksueel misbruikten. De rechtszaak is aangespannen door 3.500 mensen.

2006 – Skot King stierf, zij was de vrouw van Martin Luther (Luther) King, die na zijn dood de leider werd van de race voor raciale gelijkheid in de Verenigde Staten.

2007 – Amerikaanse romanschrijver Sidney Sheldon stierf. Hij won de Oscar voor de beste scenarioschrijver voor “The Bachelor” en enkele andere komedies.

Beroemde mensen geboren op 31 januari

1543 -Tokugawa Ieyasu, een oprichter en eerste Shogun van de Tokugawa-dynastie die Japan regeerde.

1673 – Ludwig Maria Grignion de Montfort, een Franse monnik en stichter van de gelijknamige katholieke orde.

1769 – Andre-Jacques Garner, een Franse vinder van parachutes van non-ferro materialen.

1797- Franc Peter Schubert, een Oostenrijkse componist.

1799 – Rodolphe Töpffer, Zwitserse schrijver, illustrator en cartoonist, “Father of the Comic”.

1865 – Henri Desgrange, redacteur van de Franse sportkrant L’Auto en de oprichter van de Tour de France.

1865- Patriarch van Moskou Tikhon, hij was Patriarch van Moskou en heel Rusland onmiddellijk na het einde van de Oktoberrevolutie.

1868 – Theodore William Richards, de eerste Amerikaanse Nobelprijswinnaar in de scheikunde in 1914.

1872 -Zane Gray, een Amerikaanse romanschrijver.

1872- Jane Sandanski, een Macedonische revolutionair.

1881 – Anna Pavlova, een Russische ballerina.

1881 – Irving Langmuir, een Amerikaanse natuurkundige, en de winnaar van de Nobelprijs voor chemie in 1932.

1883 – Emil Wyatt, de voormalige atleet van het Verenigd Koninkrijk, was de eerste, laatste en enige Olympische winnaar in een loop van 5 mijl, die alleen bestond op de Olympische Spelen in 1908 in Londen.

1884- Theodore Hoys, de eerste president van West-Duitsland na de Tweede Wereldoorlog, 1949 – 1959.

1901 – Vasily Kuznetsov, de drievoudig president van de USSR.

1902 -Tallulah Bankhead, een Amerikaanse actrice.

1910 – Willibald Hahn, een Oostenrijkse voetballer en voetbaltrainer.

1911 – Vangeli Dimitrova, is bekender dan grootmoeder (Baba) Vanga, een Bulgaarse profeet.

1921 – Mario Lanza, een Amerikaanse tenor.

1923 – Norman Mailer, een Amerikaanse schrijver, journalist, essayist, toneelschrijver, filmmaker, acteur en liberale politieke activist.

1924 – Tengiz Abuladze, de Georgische filmregisseur.

1929 – Jean Simmons, Brits theater, een film- en tv-actrice en zangeres.

1929 – Rudolf Ludvig Mossbauer, een Duitse natuurkundige, Nobelprijswinnaar voor natuurkunde in 1961, deelde hij met Robert Hofstadter.

1933.- Bernardo Provenzano, een Italiaans lid van de maffia en de eerste man van de Koza Nostra.

1935 – Kenzaburo Oe, een Japanse schrijver en winnaar van de Nobelprijs voor literatuur.

1937 -Philip Glas, een Amerikaanse componist van klassieke muziek.1938 – Beatrix von Oranien-Nassau, een Nederlandse koningin.

1947- Ken Wilber, een Amerikaanse filosoof.

1955 – Virginia Ruzica, een voormalige Roemeense tennisser.

1956- John Joseph Lydon, ook bekend onder het voormalige pseudoniem Johnny Rotten, een Britse punkmuzikant.

1956- Guido van Rossum, een Nederlandse ontwikkelaar, auteur van de programmeertaal Python.

1956 – Stefan Majewski, een Poolse voetbaltrainer, voormalig verdediger.

1964- Jeff Hanneman, een Amerikaanse gitarist, bekend als een van de oprichters van de Amerikaanse thrash metalband Slayer.

1966- Dexter Fletcher, een Britse acteur en regisseur.

1969- Daniel Richard Moder, Amerikaanse cameraman, scenarioschrijver en regisseur van fotografie, echtgenoot van de Amerikaanse actrice Julia Roberts.

1970 – Minnie Driver, een Britse actrice en singer-songwriter.

1971 – Patricia Velasquez, een Venezolaanse actrice.

1973 -Portia Lee James DeGeneres, geboren als Amanda Lee Rogers, is een Australisch-Amerikaanse actrice.

1976 – Traianos Delas, een Griekse voetballer.

1976- Simone Rosalba, een Italiaanse volleybalspeler.

1977 – Kerry Washington, een Amerikaanse actrice.

1980- Sergey Anatolievich Fedortsova, Russisch Olympisch kampioen in roeien in de discipline Quadruple Sculpture.1980- Dan Milisavljević, een Canadese astronoom.

1981- Justin Randall Timberlake, een Amerikaanse zanger, acteur en popster.

1982- Elena Paparizou, een populaire Griekse zangeres.

1982- Maret Ani, een Estse professionele tennisser.

1983- Fabio Quagliarella, een Italiaanse voetballer.

1984 – Jeremy Matthew Wariner, een Amerikaanse Olympische en wereldkampioen atletiek.

1984- Vladimir Bystrov, een Russische voetballer.

1985- Maria Kalomira Sarantis, een Griekse popzanger.

1989- Joanna Atkins, een Amerikaanse atleet.

1989- Natalia Duco Soler, een Chileense atleet.

Wat goed is aan mensen die hun verjaardag op 31 januari vieren, is dat ze naar de wereld kijken als een plek met veel kansen waar ze hun plek kunnen vinden en betere mensen kunnen worden.

Zij zijn de mensen die een bepaald soort harmonie in hun hoofd hebben en vrede in hun hart, ze lijken (en zijn) ontspannen mensen.

Show Buttons
Hide Buttons