Horoscoop: 1 februari sterrenbeeld

Horoscoop: 1 februari sterrenbeeld

1 februari sterrenbeeld

Het begin van de horoscoop is op de lente-equinox, op 21 maart, omdat op dat moment de zon de nul graden van het Ram-hemelse teken binnengaat (we weten allemaal dat de horoscoop begint met het teken Ram en eindigt met Vissen). Vanaf dit bord, de Ram, volgen er in de cirkel alle 12 borden.

Er zijn ook 12 stationaire huizen die geen naam hebben, maar zijn gemarkeerd met nummers van 1 tot 12. Elk van deze huizen vertegenwoordigt het speciale gedeelte in het leven van een man en verwijst naar zijn specifieke gebieden in het leven.

Het eerste huis is bijvoorbeeld van jou, je zevende partner; andere is gezondheid, sommige andere interpersoonlijke relaties, enz. De planeet beïnvloedt het huis en verandert het teken waarin het zich bevindt. Op de vraag die jouw teken zou zijn, het antwoord, het is het teken dat de zon was op het moment van je geboorte. Dus de datum en tijd van je geboorte zijn belangrijk tijdens het ontdekken van je karakter, persoonlijkheid en liefde-compatibiliteit.

Bekijk in de volgende paar secties de belangrijkste dingen die verband houden met de mensen die op 1 februari zijn geboren en je zult merken dat ze veel kenmerken van Waterman hebben.

Persoonlijkheid en karakter

Personen die hun verjaardag op de eerste dag van februari vieren, hebben enkele kenmerken van het Waterman-teken, maar niet allemaal, ze zijn enigszins anders.Dit zijn de mensen met een geavanceerde geest en ziel, die vaak ingenieuze talenten hebben, maar dit betekent niet dat ze die talenten zullen gebruiken of ze zelfs zullen ontdekken. Soms, en dit scenario komt ook voor, is dat ze hun vaardigheden niet ontwikkelen of identificeren.

Ze hebben organisatorische vaardigheden en ze werken graag met andere mensen en werken samen – dit is niet gebruikelijk voor alle aquariuses die in de meeste gevallen strenge individuen zijn die graag alleen werken.

Ze zijn tolerant, ze kennen de menselijke natuur en zijn over het algemeen erg humaan, maar ook mensen die geboren zijn op 1 februari hebben meerdere en gevarieerde ambities en hebben de neiging veranderingen door te voeren ten voordele van de mensheid. Dit motiveert hen van jongs af aan; het zijn onzelfzuchtige en loyale vrienden, die bereid zijn een vreemde te helpen.

Ze accepteren de veranderingen gemakkelijk en leggen ze graag op aan anderen waar ze gelukkig van worden. Als er niets gebeurt en er gedurende een lange periode niets verandert, weten ze dat ze in apathie en depressie vervallen. Dit is een typische staat en mensen van 1 februari doorlopen vaak deze fasen.

Deze mensen staan ​​niet onder de last van de traditionalistische waarden en zijn zeer ontspannen in communicatie met mensen, maar een ding dat hen onderscheidt, is de bereidheid om zichzelf op te offeren voor de doelen van het creëren van een betere samenleving.

Soms hebben ze veel rebelsheid in zichzelf en weten ze dat ze in alles schandalig en overdreven zijn.

Maar we moeten zeggen dat dit kenmerk hen niet in de weg staat om een ​​gezond leven te leiden.

Hou van compatibiliteit

Het liefdesaspect van het leven intrigeert ons allemaal; we willen weten of we verliefd worden of een langdurige relatie hebben met een speciaal iemand.Voor zover mensen van 1 februari een zorg zijn, zijn ze in liefdesrelaties zeer nonchalant, charmant en ongedwongen, dat je bij de eerste ontmoeting niet het gevoel hebt te verleiden, te zwaaien of iets te doen. Ze zullen alles voor je doen en je merkt het niet eens.

Ze kunnen op sommige momenten mysterieus en zelfs stil lijken wanneer ze in de buurt van mensen zijn, ze zijn ook opzettelijk stil terwijl ze geen potentiële partner bekijken, maar ze zijn nog steeds onweerstaanbaar.

Hun partners mogen deze houding en dit gedrag nooit lastig vallen, omdat ze voor niemand zullen veranderen. Als u hiermee tevreden bent, moet u deze relatie aangaan met een persoon die op 1 februari is geboren.

Sommige mensen zeggen dat zoals alle aquariussen, dus ook deze mensen in liefde berekend zijn, en ze altijd een partner willen die hun ideeën en denkwijzen kan volgen. Daarom kiezen deze mensen een partner die vergelijkbaar is met het opleidingsniveau, de houding en het gedrag, ongeacht de oprechte mening over hun ongewone aard en de behoefte aan vrijheid.

Een advies voor de mensen die erover nadenken om een ​​relatie met deze mensen aan te gaan – geef nooit op als je ze wilt overwinnen, en ze zullen op hun beurt trouw aan je blijven, zolang ze bij je zijn.

Doel en carrière

Deze mensen, die hun verjaardag vieren op de eerste dag van februari, zijn degenen met een inventieve geest en intelligente uitdrukking. Deze twee eigenschappen kunnen overvloedig worden gebruikt in elke baan die ze willen, maar deze mensen moeten leren om hun verplichting op tijd af te maken, omdat niemand op ze zal wachten.

Ze kunnen grote denkers of schrijvers worden, maar ook excentrieke freaks die tijdens hun leven niet zullen worden begrepen – het zijn de mensen die graag naar de toekomst kijken. Ze zijn zeer intuïtief en hebben een hoog waarnemingsvermogen, zodat ze deze vaardigheden mogelijk zouden kunnen gebruiken om anderen te helpen en vervolgens hun beroep in de sociale of humanitaire sfeer te vinden.In werkrelaties hebben ze ups en downs, en vaak in hun leven moeten ze scheiden van hun oorspronkelijke idee of baan, en het is niet zo ongewoon dat ze vaak van positie veranderen. Ze zijn erg actief en besparen hun energie niet wanneer ze iets doen waar ze echt van houden en waar ze van genieten.

Dit is misschien het beste advies voor de mensen die op 1 februari zijn geboren – zoek iets waar je van houdt, en houd je aan die baan, en je zult je ware roeping en geluk vinden.

Symbolen, kleuren en geluksgetallen

Als zijn heersende planeet (zoals in alle aquariussen) symboliseert Uranus alles wat ongebruikelijk, onconventioneel, excentriek, gespannen, explosie, impuls, vrijheid, revolutie, genieën, intelligentie en uitvindingen is. De mensen van 1 februari hebben dus ook deze kenmerken.

Hun kostbare steen is amethist, hun kleuren violet en lichtblauw; en de geluksgetallen van de mensen die geboren zijn op 1 februari zijn 24 en 6.

Historische gebeurtenissen op 1 februari

Bekijk enkele opmerkelijke en belangrijke gebeurtenissen die op 1 februari door de geschiedenis heen plaatsvonden.

1701 – Slag bij Cremona tijdens de oorlog om Spaans erfgoed tussen de Oostenrijkse en Franse troepen.

1793 – Revolutionair Frankrijk, minder dan twee weken na de uitwijzing van koning Lodewijk XVI, verklaarde de oorlog aan Groot-Brittannië en Nederland.1796 – De hoofdstad van Upper Canada verhuisde van Newark (nu Niagara-on-the-Lake) naar York (nu Toronto), dat naar schatting minder kwetsbaar is voor de (potentiële) aanval van de Verenigde Staten.

1840 – Het eerste tandheelkundecollege ter wereld werd geopend in de Amerikaanse stad Baltimore.

1884 – The First Oxford English Dictionary werd gepubliceerd.

1893 – Tomas Alva Edison opende de eerste filmstudio ter wereld in West Orange, New Jersey.

1896 – Première van Puccini’s opera La Bohème in Turijn.

1896 – Aangemoedigd door de opstand in Griekenland begonnen de inwoners van het eiland Kreta een opstand tegen de Turkse autoriteiten. Met tussenkomst van de Europese mogendheden kreeg Kreta in 1898 autonomie en in 1912 ging het op in Griekenland.

1918 – Rusland heeft de Gregoriaanse kalender aangenomen.

1918 – Een schot in de lucht van een kruiser “Sankt Georg” markeerde het begin van de opstand van ongeveer 6000 zeilers in de Oostenrijks-Hongaarse oorlogsvloot in de Adriatische Zee. De opstand werd op 3 februari onderdrukt, 800 matrozen en onderofficieren werden gearresteerd en 40 van hen werden voor de rechtbank geëxecuteerd, waarvan er vier ter dood werden veroordeeld en vervolgens werden neergeschoten. Een groot aantal werd vrijgelaten na het proces in september en een strafzaak tegen de andere onderbrak de Oostenrijks-Hongaarse inzinking in de Eerste Wereldoorlog.

1924 – De eerste Labour Labour-regering van Groot-Brittannië erkende de USSR, die aanzienlijk heeft bijgedragen tot de vermindering van het diplomatieke isolement van het eerste socialistische land ter wereld.

1942 – De leider van de Noorse fascist Vidkun Kvisling werd in de Tweede Wereldoorlog president van de regering in bezet Noorwegen.

1946 – De Noorse politicus Trygve Lie wordt verkozen tot eerste secretaris-generaal van de VN.

1958 – Egypte en Syrië zijn verenigd in de Verenigde Arabische Republiek.

1974 – 189 personen komen om bij een brand in het 25 verdiepingen tellende gebouw Joelma in Sao Paulo.

1979 – De Iraanse religieuze leider Ayatollah Ruhollah Khomeini keerde na 15 jaar ballingschap terug naar Parijs, waar hij vooral in Irak verbleef.

1991 – Meer dan 1.200 mensen stierven tijdens een aardbeving die de grensregio’s van Afghanistan en Pakistan trof.

1992 – De Amerikaanse president George W. Bush en Boris Jeltsin ondertekenden in Kemp Dejvid een verklaring van beëindiging van de vijandelijkheden door de twee landen, waarmee de Koude Oorlog formeel werd beëindigd.

1995 – Door overstromingen in Nederland moesten ongeveer 250.000 mensen hun huis verlaten.

1996 – President Jacques Chirac kondigde aan dat Frankrijk de kernproeven altijd heeft afgesloten.

2002 – De VN-Veiligheidsraad verlengde het mandaat voor vredeshandhaving in Oost-Timor tegen 20 mei, toen de onafhankelijkheidsverklaring van de voormalige Portugese kolonie werd overwogen. Nadat de Portugezen in 1975 waren vertrokken, bezette Indonesië dat gebied en de vredesmacht die in 1999 werd gestuurd nadat Oost-Timor de onafhankelijkheid had uitgeroepen.

2003 – NASA’s Space Shuttle Columbia brak boven Texas uit tijdens zijn terugkeer in de atmosfeer van de aarde tijdens zijn 28e en laatste missie.

2009 – Jóhanna Sigurðardóttir werd verkozen tot premier van IJsland en werd de eerste vrouw die premier werd in de geschiedenis van dat land, en de eerste persoon die publiekelijk en openlijk toegaf dat ze niet heteroseksueel maar homoseksueel was, waardoor ze de eerste homoseksuele persoon was die word het staatshoofd in de moderne geschiedenis (nieuwe eeuw).

2009 – Metropoliet Kiril wordt aan de Kathedraal van Christus de Verlosser in Moskou toevertrouwd als de 16e patriarch van Moskou en heel Rusland.Beroemde mensen geboren op 1 februari

Op 1 februari zijn veel dichters, schrijvers en allerlei creatieve mensen geboren; misschien zullen sommigen van hen uw inspiratie zijn wanneer u uw levensberoep kiest.

1707 – Ludwig von Hannover, de prins van Wales.

1768 – Jacques Loriston, een Franse maarschalk en diplomaat.

1874 – Hugo von Hofmannsthal, een Oostenrijkse schrijver, dichter, toneelschrijver en essayist.

1877 – Thomas Dunhill, een Engelse componist.

1884 – Yevgeny Ivanovich Zamyatin, een Russische schrijver.

1895 – John Ford, een Amerikaanse filmregisseur.

1901 – Clark Gable, een Amerikaanse filmacteur.

1915 – Stanley Matthews, een Engelse voetballer en voetbaltrainer.

1922 – Renata Tebaldi, een Italiaanse operazanger.

1922 – Renato Tebaldi, een beroemde Italiaanse operazanger.

1928 – Tom Peter Lantos, een Amerikaanse politicus van Hongaarse afkomst.

1931 – Boris Nikolayevich Jeltsin, een Sovjet- en Russische politicus en staatsman.

1931 – Jehuddin Ahmed, een Bengaalse politicus en een Bengaalse staatsman.

1965 – Brandon Lee, een Amerikaanse acteur, en de zoon van Bruce Lee.

1965 – Prinses Stephanie van Monaco, een prinses en een zanger.1968 – Hannes Trinkl, een Oostenrijkse alpineskiër.

1968- Lisa Marie Presley, een Amerikaanse singer-songwriter, en het enige kind van zanger en acteur Elvis Presley.

1968 – Oliver Bierhoff, een Duitse voetballer.

1969 – Gabriel Omar Batistuta, een Argentijnse voetballer.

1978 – K’naan, een Somalisch-Canadese zanger en rapper.

1979- Juan Silveira dos Santos, een Braziliaanse voetballer.

1983 – Iveta Benešova, een Tsjechische tennisser.

1994 – Harry Edward Styles, een Engelse popzanger, voormalig lid van One Direction en acteur.

2001 – Prinses Aiko, de dochter van de Japanse keizer Naruhito.

Deze mensen die op 1 februari zijn geboren, kunnen kortom worden omschreven als humane mensen met grote ogen die houden van veranderingen van welke aard dan ook, maar vooral van die veranderingen die een betere wereld zullen achterlaten. Ze zijn klaar om nieuwe ideeën en nieuwe sociale veranderingen te accepteren die zoveel goeds in de wereld zullen brengen; dit is hun motief.

Ze zijn vrij van geest en worden niet graag gestoord als ze iets doen waar ze van houden.

Mensen van 1 februari zijn degenen die alleen het beste evolueren door positieve veranderingen.

Show Buttons
Hide Buttons