Horoscoop: 27 januari sterrenbeeld

Horoscoop: 27 januari sterrenbeeld

27 januari sterrenbeeld

Wees niet gealarmeerd of verward door het enorme aantal artikelen dat u online kunt vinden, of is een ander type medium, ze behandelen allemaal de astrologische tekens en hun correlatie, ze kunnen allemaal een specifieke glimp geven van wat ze vertegenwoordigen , en enkele van de belangrijkste kenmerken.

Specifieke gemeenschappelijke kenmerken groeperen twaalf astrologische tekens – en in feite is het waar dat alle aquariussen bijvoorbeeld onafhankelijke mensen zijn die vooral van hun vrijheid houden. Natuurlijk is het niet zo eenvoudig; veel andere dingen maken het effect op hoe iemand zich zal gedragen, maar enkele primaire karakters zullen blijven bestaan.

Alle sterrenbeelden zijn verdeeld op basis van een van de vier elementen: vuur, aarde, lucht en water, en dit zijn archetypen van energie die iemands temperament vormen, wat het dominante element van de horoscoop is.

Aangezien mensen die zijn geboren op 27 januari Aquariuses zijn, behoren ze tot de luchttekens – onafhankelijkheid, intellect en vrijheid zijn de belangrijkste kenmerken van deze mensen.

Persoonlijkheid en karakter

Mensen die op 27 januari zijn geboren, kunnen enigszins problematische persoonlijkheden zijn – anderen zijn nooit veilig bij hen, ze weten niet wat ze denken of voelen. Ze zijn zeker van zichzelf en hebben een hoog zelfbeeld; ze houden van eerlijke en eerlijke relaties, in elk segment van het leven. En ze waarderen mensen die hetzelfde zijn; ze haten mensen die nep zijn en liegen.Mensen van 27 januari praten alleen graag over dingen die hen interesseren en kunnen exclusief en kritisch zijn tegenover degenen die niet passen in hun perceptie van de wereld. Ze houden van de aandacht en op het moment dat hij zich realiseert dat hij het om de een of andere reden niet meer wil, zal hij zonder woorden met pensioen gaan en vertrekken.

Mensen zijn vaak verrast door hun ongewone karakter en onverwachte acties, maar ze proberen dingen voor anderen te doen, maar je mag nooit geschokt zijn door haar gedrag dat soms grillig is.

In feite handelen mensen van de 27 januari altijd overeenkomstig hun hart en uitgesproken instinct; als je begrijpt dat je ze zult waarderen, althans voor een klein deel.

Ze kunnen zijn, of lijken op zijn minst optimistische en koude individuen, met veel melancholie in hun ogen. Ze zijn wispelturig en prikkelbaar, maar ze zijn kalm totdat ze boos worden. Ze zijn onverschillig voor hun lot en zelfs voor de gevaren die hen kunnen veroorzaken. Ze kunnen obstakels snel overwinnen; ze weten nooit hoe ze op een bepaalde situatie zullen reageren.

Mensen van de 27 januari hebben al die verfijnde gevoelens die slechts enkelen van ons hebben, ook degenen die humaan en soms raar zijn. Ze kennen de menselijke psyche goed en lezen snel het karakter van de ander. Voorspel instinctief gebeurtenissen omdat ze een zeer krachtige intuïtie hebben.

Soms zijn ze ingewikkeld en voor anderen onbegrijpelijk. Soms is ze verrast door haar acties, omdat hun verbeeldingskracht rijk is. Ze zijn altijd aardig voor de mensen die ze kennen en liefhebben en onbeleefd tegen mensen die ze niet kunnen uitstaan.

Hou van compatibiliteit

Ze willen loyaal zijn aan hun partners, maar hun onafhankelijkheid mag nooit in het gedrang komen. Soms kunnen ze bijna ongevoelig zijn voor hun geliefden, en verliefd zijn de mensen van 27 januari erg belachelijk en onvoorspelbaar. Ze zijn open, spontaan, communicatief, op zoek naar een avontuur, dromen van een tijdmachine die hen naar de toekomst zou brengen – dit is liefde voor hen, meer dan wat dan ook.Ze zijn emotioneel en hebben meestal een moderne kijk op de wereld, en relaties waarderen vooral vrijheid, veroveren afhankelijk van de aard van de partner. Indien nodig ‘verkleden’ ze zich in de kwaliteiten die ze willen hebben, zodat ze hun (toekomstige) partner kunnen fascineren, omdat ze intuïtief geheime wensen kunnen achterhalen. Soms zijn ze opportunisten wanneer ze verliefd worden omdat ze het gevoel van overgave aan hun hele wezen niet kunnen verdragen.

Aquariuses mensen, ook als mensen geboren op 27 januari, zijn diep emotioneel en gevoelig, hoe koud of ongeïnteresseerd ze ook lijken. Het is niet moeilijk om ze pijn te doen, ze kunnen naïef zijn, maar al hun partners moeten weten dat ze wraakzuchtig kunnen worden. Niet sluw, maar ze hebben zeker aandacht en respect nodig.

Anders, heel direct zonder censuur, zullen deze mensen je laten zien wie ze zijn en hoeveel hun liefde waard is.

Maar bovenal geloven de mensen van 27 januari in het besef van persoonlijke waardigheid en zullen ze mensen laten ‘vasthouden’ aan interpersoonlijke relaties, maar alles heeft zijn grenzen voor hen – domheid en minachting van partners zijn omgekeerd evenredig met zelfbewustzijn.

Denk niet dat deze mensen in liefde passief zullen blijven voor de fouten en gebreken van de partner, integendeel; ze zullen je op een deugdzame manier plaatsen waar je plaats is – je zult verward, gekwetst en gefrustreerd zijn.

Doel en carrière

Luister goed, want dit aspect is misschien wel het meest interessant in het leven van de mensen die hun verjaardag vieren op 27 januari. En de reden erachter dat veel genieën op deze datum zijn geboren omdat hun intellect en creativiteit zeer ontwikkeld zijn. Alle nieuwe onderzoeksideeën trekken ze aan, ze zijn origineel en sceptisch, en ze vinden het leuk om te verkennen – ze zijn niet favoriet onder hun collega’s, vooral bazen. Wie wil een collega die alles in twijfel trekt en aan alles twijfelt. En het belangrijkste is dat ze zelfstandig kunnen werken, al het andere is een ontvangstbewijs voor mislukking. Zelfs als ze deel uitmaken van een team, hebben ze de beste ideeën en zijn ze het meest productief als ze alleen zijn, en dat is het feit dat nooit verandert.Ze kunnen ook hun baan en projecten riskeren, niet alleen om iemand te redden, maar ook zonder specifieke reden, ze vervelen zich gewoon van hun eigen ideeën. Ze kiezen vaak voor revolutionaire activiteit en volgens degenen die hen beledigen, hebben ze geen respect – dit aspect is het meest prominent in hun werkomgeving.

Ze houden zich bezig met uitvindingen en ontdekkingen, vooral op het gebied van elektrotechniek en elektronica, zoals alle aquariussen. Ze hebben een energieke en optimistische verbeeldingskracht, een origineel geschenk en een aanhoudende, stille wil om het idee te realiseren. De geavanceerde concepten van de samenleving trekken hen aan en ze proberen die ideeën vaak in hun werk te verwerken.

Ze zijn begiftigd met uitvindingen, vooral op het gebied van engineering: luchtvaart, atomisme, elektrotechniek, de radio, raketten. Ze behandelen kosmologie, alle natuurwetenschappen, kunst en vooral theater en literatuur, maar ook sociale vraagstukken.

Symbolen, geluksgetallen, kleuren

Alle dingen die in het heelal bestaan, kunnen worden beschreven met behulp van bepaalde symbolische, en alles wat verbonden is met de mensen van 27 januari, is iets dat verband houdt met de reinheid van de vorm en materie.

Ze staan, zoals alle aquariussen, onder de regering van de planeten Saturnus en Uranus. Saturnus in Waterman wijst vaak op een zeer originele en ongebruikelijke geest en ontwikkelde intelligentie – in het leven van de mensen die leven onder de invloed van de Saturnus, bestaat er een meer uitgesproken verlangen om haar autoriteit te vestigen bij alle gelegenheden en situaties. Ze houden van hout en hun beschermstenen zijn amethist en saffier. Kleuren waar ze van houden zijn wit en violet en hun geur is musk.Historische gebeurtenissen op 27 januari

Kijk eens naar deze jaren, hoeveel spannende gebeurtenissen er plaatsvinden op 27 januari door de geschiedenis heen.

In het jaar 1822. – Op de Vergadering in Epidaurus riepen Griekse opstandelingen de onafhankelijkheid van Griekenland uit, erkend door Turkije in 1829.

In 1865 erkende Spanje de onafhankelijkheid van Peru.

In het jaar 1901 stierf de Italiaanse componist Giuseppe Verdi, een van de grootste musici van de 19e eeuw. Hij verwierf wereldwijde bekendheid met opera’s als “Aida”, “Otelo”, “Traviata”, “Rigoletto”, “Nabucco”, die nog steeds de belangrijkste onderdelen zijn van operarepertoires over de hele wereld. 200.000 mensen woonden zijn begrafenis in Milaan bij.

In het jaar 1926 demonstreerde de Engelse uitvinder John Logie Baird voor het eerst televisie in Londen.

In het jaar 1943. De Amerikaanse luchtmacht voerde in de Tweede Wereldoorlog de eerste aanval op Duitsland uit door de bombardementen van een dag op de Wilhelmshaven War Port.

In het jaar 1945 – Een Sovjet-troepen bevrijdden Auschwitz, een nazi-concentratiekamp in de Tweede Wereldoorlog, waarbij een miljoen mensen omkwamen, waaronder meer dan een miljoen Joden. Deze datum wordt in Europa gevierd als de Holocaust-dag.

In het jaar 1964 vestigde Frankrijk diplomatieke betrekkingen met de Volksrepubliek China.

In het jaar 1967 – tijdens een testvlucht naar de maan werden drie Amerikaanse astronauten gedood in de capsule van het Apollo 1-ruimtevaartuig dat brandde.

In het jaar 1967. – Vertegenwoordigers van 60 landen hebben een overeenkomst ondertekend die het gebruik van massavernietigingswapens in de wereld verbiedt.

In het jaar 1973. – Het in Parijs ondertekende vredesverdrag maakte een einde aan de oorlog in Vietnam en beëindigde de militaire inzet van de Verenigde Staten in dat land. De belangrijkste onderhandelaars, de Amerikaanse staatssecretaris Henry Kissinger en de noordwestelijke minister Le Duk, krijgen dat jaar de Nobelprijs voor de vrede.

In het jaar 1981. Minstens 500 mensen werden gedood in de Indonesische veerboot “Tampomas II”, die na een brand in de Javazee zonk.

In het jaar 1991. – De Amerikaanse luchtvaart in de Golfoorlog begon met massale bombardementen op de op een na grootste Iraakse stad Basra.

In het jaar 1991. – Leden van het parlement verkozen Kirk Gligorov tot president van Macedonië.

In het jaar 1993. – De politie in New Delhi gebruikte traangas om de opstandige hindoes die de moskee aanvielen te verspreiden en moslims die de hindoetempel aanvielen en bij die gelegenheid tientallen winkels verbrandden.

In het jaar 1996. – De eerste democratisch gekozen president, Mahamana Osman, werd in Niger door militaire leden neergeschoten.

In het jaar 2002. – Een reeks explosies veroorzaakte een grote brand in een militair pakhuis in Lagos, waarbij meer dan 1.000 mensen omkwamen.

Mensen geboren op 27 januari

1571 – Abbas I, het Perzische schaak.

1662 – Richard Bentley, een Engelse klassieke filoloog en criticus.1756 – Wolfgang Amadeus Mozart, een Oostenrijkse componist.

1806 – Juan Crisóstomo de Arriaga, een Spaanse violist en componist.

1814 – Eugène Viollet-le-Duc, een Franse architect.

1832 – Lewis Carroll, auteur van het boek “Alice’s Adventures in Wonderland”.

1836 – Leopold von Zaher-Mazoh, een Oostenrijkse schrijver.

1850 – Edward John Smith, Engelse kapitein van het schip “Titanic”, dat beroemd zonk.

1859 – Wilhelm II, een Duitse keizer en Pruisische koning.

1885 – Jerome Kern, Amerikaanse componist, vader van de moderne Amerikaanse musical

1899 – Béla Guttmann, de Hongaarse voetbaltrainer en oud-speler.

1924 – Rauf Denktash, de president van de Turkse Republiek Noord-Cyprus.

1925 – Juan Vitalio Acuna Núñez, een Cubaanse revolutionaire en internationale guerrillero.

1934 – Edith Cresson, een Franse politicus,

1940 – James Cromwell, een Amerikaanse filmacteur.

1944 – Nick Meiseon, een Engelse drummer in de groep Pink Floyd.

1956 – Mimi Rogers, een Amerikaanse actrice.1957 – Janick Gers, een gitarist in Iron Maiden.

1964 – Bridget Jane Fonda, een Amerikaanse actrice.

1972 – Mark Owen, een Engelse zanger (“Take That”).

1980 – Marat Mihailovich Safin, Russische tennisser.

Als we een persoon willen beschrijven die op de 27ste dag van januari is geboren, kunnen we dit verhaal in een paar korte zinnen samenvatten; we zouden kunnen zeggen dat hij een geniale schepper, humanist, advocaat en vechter is voor alle dingen die geavanceerd zijn in de samenleving over de hele wereld. Hij is de vertegenwoordiger van de toekomst, waar genieën zoals hij leven.

Maar niemand is perfect, dus deze mensen kunnen erg egocentrisch, overdreven prikkelbaar, egoïstisch zijn en geneigd mensen te misleiden zodat ze hun agenda kunnen bereiken. Ze kunnen zelfs de mensen zijn die vatbaar zijn voor bewegingen in het leven, wat niet altijd goed voor hen is.

Ontegenzeggelijk, mensen van 27 januari zijn energiek en kunnen zich soms terugtrekken zodat hij kennis van dingen kan verzamelen. Soms kunnen ze lijden voor de gemeenschappelijke zaak, voor de mensheid, voor hun en andere mensen – ze hebben een universele geest.

Sommige mensen noemen ze helden, maar ze blijven onbekend voor hun omgeving.

Show Buttons
Hide Buttons