Horoscoop: 28 januari sterrenbeeld

Horoscoop: 28 januari sterrenbeeld

28 januari sterrenbeeld

Astrologen zeggen dat de horoscoop niet zo eenvoudig is als we denken dat er veel dingen in overweging moeten worden genomen. Een complete horoscoop moet ook de planeten en de zon en de maan in de sterrenbeelden van de dierenriem bevatten, zodat het hele astrologische beeld perfect is. Astrologen zijn van mening dat elk teken, elk huis, elke planeet een krachtcentrum is dat op een individu inwerkt en zijn leven beheert, waardoor hij op een bepaalde manier wordt (en op een bepaalde manier werkt, enz.). Een gedetailleerde interpretatie van de horoscoop is een zeer gecompliceerde taak, maar dit hoeft u niet te ontmoedigen om deze verbazingwekkende wereld binnen te gaan, gevuld met vele verbazingwekkende welvaart.

Tijdens de menselijke geschiedenis zijn er een groot aantal astrologische scholen en verschillende manieren om de horoscoop te interpreteren ontstaan, en veel daarvan zijn nog steeds relevant. Sommige regels zijn gestandaardiseerd, maar veel is gebaseerd op het subjectieve denken van tolken en “kunsten”, zoals astrologen zeggen.

We hebben gezien hoe en wanneer astrologie is ontstaan, maar het bestaat vandaag de dag en het gebruik ervan is te vinden in alle uithoeken van de wereld. De menselijke beschaving was in alle opzichten ver gevorderd vanaf het moment dat de eerste astrologen op deze planeet liepen, we weten veel meer over de wereld, de kosmos en het zonnestelsel.En bovenal kun je je hele horoscoop berekenen met veel programma’s die online te vinden zijn. De wetenschap heeft veel dingen uitgelegd, veel vragen beantwoord, aangetoond dat veel overtuigingen van oude naties ongegrond en onjuist zijn, maar de astrologie is bijna hetzelfde gebleven als ongeveer 2000 jaar geleden. Astrologie bestond in de tijd vóór Copernicus, in een tijd dat de aarde het middelpunt van de wereld was, in een tijd dat de zon om de aarde cirkelde.

In deze en soortgelijke artikelen vind je zoveel informatie over je horoscoopteken, en vooral over je geboortedatum, dat ook specifieke informatie bevat.

Persoonlijkheid en karakter

Je mag mensen die op 28 januari geboren zijn niet verstoren of hun vrijheid beperken. Het zijn tenslotte Aquariuses en ze waarderen hun vrijheid boven alles.

Het zijn de mensen die dol zijn op reizen, en ze geven de voorkeur aan avonturen die ongebruikelijke, exotische en verre bestemmingen zijn, en geen saaie tochten of cruises op de grote schepen waar de meeste mensen van houden, ze zijn anders en zijn niet bang om het te laten zien.

Deze mensen zijn pioniers in elke zin van het woord en niet iemand die alleen blindelings anderen volgt – ze hebben hun eigen regels en principes en houden zich koppig aan hen. Bijna alle vertegenwoordigers van 28 januari hebben een zeer ongebruikelijk en creatief gevoel voor communicatie – ze praten zodat je, wanneer je met deze mensen praat, het gevoel hebt dat elke hoek van de wereld van hen is.

Emotioneel gezien zijn deze mensen heel zachtaardig, misschien kan het gezegd en gevoelig zijn, maar dit sluit hun energie en kracht niet uit.

Mensen die hun verjaardag vieren op 28 januari, het zijn zeer serieuze mensen, maar de warmte van hun ziel is zichtbaar en het is zelfs niet nodig om met name ‘onder de oppervlakte te grijpen’. Het is gemakkelijk te zien in hun ogen.Ze zijn tenslotte waar, eerlijk en vluchten niet voor hun natuur. Sommige theorieën zeggen dat je zelfs op hun gezicht de tederheid kunt zien, en er wordt gezegd dat ze zelden een ruw uiterlijk of een strikte kijk zullen hebben.

Als we het hebben over hun ambitie, zouden we kunnen zeggen dat deze mensen ambitieus zijn, maar ook heel eerlijk tegenover andere mensen. Ze werken graag in het team en dragen constructief bij aan het team.

Ze zullen de beste resultaten behalen in elke taak als ze duidelijke en gedefinieerde taken hebben – er kan worden gezegd dat er geen topleiders zijn (zoals veel Waterman), wat op geen enkele manier betekent dat ze niet succesvol zijn.

Hou van compatibiliteit

Als het op liefde aankomt, zijn het zeer emotionele, toegewijde, trouwe partners en geliefden, en het zijn vaak langdurige relaties. In tegenstelling tot veel andere vertegenwoordigers van het Waterman-teken in het Zodiac-systeem van symbolen, hebben ze een hekel aan experimenteren in liefde en zijn ze vatbaar voor stabiliteit en een sterke band met hun partners. Ze willen en streven naar vrede en stabiliteit in liefde, wat het erg moeilijk maakt om te beslissen op welk moment ze hun relatie zouden moeten beëindigen wanneer het niet goed werkt.

Ze bellen mensen en misschien zijn het soms partners die veel compassievolle aard tonen. Als je van plan bent om mensen te winnen die op 28 januari hun verjaardag vieren, probeer dan heel gematigd te zijn in alles wat je doet. Je moet niet denken dat je inspannend, volhardend, eenzaam en gewetenloos bent. Straal zachte energie uit, wees verleidelijk en vooral romantisch.

Doel en carrière

Wat betreft hun levensdoel, talenten en hun loopbaan, zouden we kunnen zeggen dat de mensen van de 28 januari op veel manieren buitengewoon getalenteerd zijn. Kunst is het gebied waar ze het meest schitteren, en zelfs als hun kunst geen real-life oproep is, vertonen ze de neiging zichzelf te laten zien in die sfeer of door een hobby, of ze zullen een creatief werk kiezen dat aan hun artistieke behoeften zal voldoen.Laten we vanaf het begin één ding verduidelijken – ze haten het om iemands werknemer te zijn en naar instructies van iemand te luisteren – ze zijn vrij en onafhankelijk, en dat is de reden waarom kunst iets is dat hen zo interesseert.

Ze zijn van plan om van deze wereld een betere plek te maken, voor de hele mensheid, en dit is iets dat hetzelfde is voor alle mensen die onder de regering van de Waterman staan. Zo’n grootse aanpak kan onweerstaanbaar zijn wanneer je mensen van 28 januari voor het eerst ontmoet, en het zijn echte genieën als het gaat om gedachten en nieuwe ideeën.

Het zijn ook inventieve en originele mensen in de werkomgeving en ze kunnen ongelooflijke en creatieve oplossingen leveren, allemaal om de wereld of op zijn minst enkele van de kleinere onderdelen te veranderen. Een intellectueel, een humanitair en een visionair, een typische vertegenwoordiger van deze geboortedatum zijn meestal niet-commercieel en met de bewondering van een gekke wetenschapper in zichzelf.

Symbolen, kleuren, geluksgetallen

Hoe kunnen we mensen die op 28 januari zijn geboren symbolisch beschrijven? We zouden kunnen zeggen dat hun element lucht is, dat hun kleur indigoblauw is en dat hun geluksgetal 10 is.

Ze zijn net als alle mensen die Waterman zijn, “vallen” onder de regering van de planeet Saturnus, wat het proces met zich meebrengt van karma en omgaan met tijd. Dit kan gerealiseerd worden door onze sterfelijkheid onder ogen te zien, maar ook door naar de toekomst te kijken.

Mensen geboren op 28 januari

1457. – Henry VII, de koning van Engeland en Lord of Ireland.

1458. -Ludolph van Ceulen, een Nederlandse wiskundige van Duitse afkomst.

1600 – Paus Clemens IX.

1611.- Johannes Hevelius, wethouder en burgemeester van Danzig

1693. – Anna Ioannovna, de Russische keizerin van 1730 tot 1740.

1701.- Charles Marie de La Condamine, een Franse wiskundige en astronoom.

1717. – Mustafa III, de sultan van het Ottomaanse rijk van 1757 tot 1774.

1841. – Henry Morton Stanley, een Welsh-onderzoeker en journalist

1853.- José Martí, de Cubaanse nationale dichter en symbool van de onafhankelijkheid.

1853. – Vladimir Solovyov, een Russische filosoof en dichter.

1878.- Walter Kollo, geboren Duitse componist van operettes.

1887. – Arthur Rubinstein, een Amerikaanse pianist van Poolse afkomst.

1892.- Ernst Lubitsch, een Duitse regisseur.

1912. – Jackson Pollock, een Amerikaanse schilder.

1936- Ismail Kadare, een Albanese schrijver.

1943. – Dick Taylor, een Britse muzikant en lid van de Rolling Stones-groep.

1948. – Mikhail Nikolaevich Baryshnikov, Russisch-Amerikaanse balletdanser, choreograaf en acteur.1949. – Gregg Charles Popovich, Amerikaanse basketbalcoach van Servische afkomst, vooral bekend als de coach van San Antonio Spurs.

1950. – Ibn Isa Hamad Al-Khalifa, de koning van Bahrein.

1955. – Nicolas Paul Stéphane Sarkozy de Nagy-Bocsa, een Franse politicus.

1976. – William Leonard Roberts II, of Rick Ross, een Amerikaanse rapper en songwriter.

1978 – Gianluigi Buffon, een Italiaanse voetballer, doelman.

Samenvattend: hoe zijn mensen die op 28 januari zijn geboren? Als je klaar bent om hun excentrieke gewoonten te accepteren, kun je hun goede vriend worden.

Soms koppig en volhardend, ze zijn toegankelijk en sociaal, ze willen alles weten en de meesten zien eruit alsof ze alles weten. Dit betekent echter niet per se dat iedereen ze zal begrijpen. Hun gevoelens zijn vaak verborgen en er zijn acties en reacties bij betrokken. Provocerende vragen en geheimhouding horen bij hun spel.

Sommigen van hen zijn meer teruggetrokken en gereserveerd dan anderen, maar ze zijn meestal erg intrigerend en op een bepaalde manier aantrekkelijk.

Show Buttons
Hide Buttons