Horoscoop: 22 januari sterrenbeeld

Horoscoop: 22 januari sterrenbeeld

22 januari sterrenbeeld

Astrologen van over de hele wereld geloven oprecht dat het hele universum bestaat uit elementen die elkaar aanvullen en dat alles perfect werkt, zoals het hoort, in het kosmische evenwicht. Dit zou betekenen dat de symboliek van alle aspecten (in grote en kleine dingen) hetzelfde is, en dat we allemaal op een meer significante manier met elkaar verbonden zijn, en dat die symboliek verklaard zou kunnen worden door middel van sterrenbeelden.

We zouden kunnen ontdekken dat astro-symboliek en in korte lijnen de kenmerken van elk sterrenbeeld en de herkenning ervan in verschillende levenssferen schetsen. Anderen zijn van mening dat er nog meer precisie kan worden gevonden als we naar de exacte geboortedata kijken. Daarin wordt aangenomen dat veel geheimen met betrekking tot ons karakter, persoonlijkheid, liefde-compatibiliteit, etc. verborgen zijn.

Persoonlijkheid en karakter

Mensen die zijn geboren op 22 januari zijn de mensen die worden beschouwd als de grootste visionairen van allemaal, en reformisten van hun tijd – deze eigenschap kan afkomstig zijn van het sterrenbeeld Waterman dat ook verantwoordelijk is voor deze mensen. Ze kijken naar de wereld met hun ‘koude’ ogen, uitgebreider dan gemiddelde mensen, zodat deze mensen een veel uitgebreider beeld kunnen zien dan de rest van de wereld.

Deze mensen die geboren zijn op 20 januari hebben het gevoel dat ze de wereld ten goede kunnen veranderen, ze kunnen hun sporen achterlaten; en hoewel niemand hetzelfde denkt, kan het ze niet schelen.Ze kijken gewoon uit naar de toekomst en leven vaak in hun denkbeeldige wereld waar hun heerschappij bestaat en waar alle veranderingen mogelijk zijn. Ze weten, zelfs als ze bezig zijn met de zwaarste baan op aarde of misschien wel de meest terneergeslagen, dat hun geluk ergens in de toekomst ligt – dus zullen ze proberen hun plannen te laten slagen. Mensen van 22 januari houden van studeren en zijn meestal geweldige studenten; wat hen motiveert is het idee dat ze op het punt staan ​​te doen wat nog niemand heeft bereikt.

Reizen is zo’n integraal onderdeel van hun levensreis, en ze bezoeken graag veel verschillende landen, ze houden van de meest ongewone plekken op aarde; en het ontmoeten van veel verschillende en spannende mensen maakt deel uit van die reis.

Wanneer deze mensen een bepaald doel in hun leven hebben, kunnen ze lang wachten voordat dat doel werkelijkheid wordt, en ze vinden het heerlijk om te wachten tot de vruchten van hun werk vruchten afwerpen. Voor anderen kan dat proces vermoeiend zijn, maar niet voor de mensen van 22 januari.

Aan de meer negatieve kant zijn deze mensen bang dat ze te laat zullen komen omdat de tijd te snel voor hen gaat, ze kunnen zich zelfs schuldig voelen als ze niet alles hebben gedaan wat ze van plan waren.

Er gebeurt altijd iets in hun leven en tijd doorbrengen met oude vrienden is onverklaarbaar; veel vrienden omringen hen en mensen vinden het heerlijk om bij hen te zijn.

Hou van compatibiliteit

Op mentaal niveau zijn veel dingen een spel voor de mensen die geboren zijn op 22 januari, en het is voor hen het meest kritische spel, eigenlijk het spel van liefde en verleiding. Het is altijd een origineel spel; deze mensen plannen altijd en slaan ze nooit over, ze genieten van de liefdesjacht.

Liefde is ook leuk voor hen, en ze zullen hun geliefden nooit laten vervelen, nieuwe avonturen zijn altijd aanwezig. Deze aanpak betekent niet dat ze snel verliefd werden. Integendeel, het kost wat tijd voordat ze zich kunnen binden en vertrouwen in iemand kunnen krijgen; dit proces is oneindig voor sommige van hun geliefden, die het midden in hun relatie opgeven.

De zin ‘Het is moeilijk lief te hebben’ kan sommige vertegenwoordigers van deze mensen beschrijven – hun partner moet psychologisch voorbereid zijn op de uitdagingen die hen zullen worden gesteld. Maar één ding moet onthouden worden; de communicatie is de sleutel tot succesvolle romantiek met de mensen die op 22 januari geboren zijn.Onafhankelijk zijn is iets dat verplicht is als deze mensen in het geding zijn – ze vragen om onafhankelijkheid van hun partners, maar ze geven het ook terug. Hun ideale partner moet een intelligent persoon zijn die hun veelzijdigheid kan begrijpen; ruimte en vrijheid zijn ook verplicht.

Doel en carrière

Deze mensen hebben een vrije geest, maar dat betekent niet dat ze geen waardevolle arbeiders, geweldige collega’s en goede bazen zijn. Ze denken veel meer dan anderen, wat geweldig kan zijn in het bedrijfsleven. Ze zijn sociaal, maar ze houden ook van hun onafhankelijkheid, zodat ze het geweldig kunnen doen als leiders en als waardevol onderdeel van een team. Ze hebben meestal veel ideeën die ronduit werken, maar vaak briljant blijken te zijn.

Hun ideale carrière voor hen: wetenschap of technologie is een uitstekend veld voor de mensen die op 22 januari zijn geboren, evenals grafisch ontwerp, fotografie of management. Ze zijn briljant als zakenlieden en onafhankelijke artiesten omdat ze moeilijk in een bedrijfsstructuur passen en het beste volgens hun planning werken.

Symbolen, kleuren, geluksnummers

Mensen die hun verjaardag vieren op de 22e dag van de eerste maand van het jaar zijn zoals alle Waterman onder invloed van de planeet Uranus.

De Uranus heeft 76 tot 84 jaar nodig om de hele dierenriem te passeren. Sommigen zeggen dat dit de planeet is die symbolisch verantwoordelijk is voor de machines, elektriciteit, televisie, satellieten en computers (dit zou de interesse van deze mensen kunnen zijn).

Uranus verzet zich tegen de terughoudendheid en kracht van Saturnus en symboliseert rebellie. De Uranus houdt zich niet aan de regels en denkt dat de regels moeten veranderen en overtreden. Er zijn veel van deze eigenschappen in het karakter van deze mensen die op 22 januari zijn geboren.

Hun nummer is 11 en 6 en hun kleur is blauw, zwart en turkoois, evenals lood- en aluminiummetalen.

Zoals alle aquariuses komen ze overeen met de volgende mineralen en edelstenen: saffier, aquamarijn, amethist en magneet.Historische gebeurtenissen op 22 januari

Alle datums in de loop van de menselijke geschiedenis worden herinnerd door iets buitengewoons en betekenisvols voor het menselijk ras – sommige datums zullen worden herkend als iets dat ons aan het huilen maakte, andere wanneer er iets belangrijks gebeurde dat ons leven beter maakte. Soms is het geweldig om onszelf te herinneren aan de gebeurtenissen die op een bepaalde datum zijn gebeurd, zodat ze nooit worden vergeten.

In het jaar 1517 – ging het Turkse leger van de Sultan Selim Caïro binnen en voegde zich bij Egypte tot het Ottomaanse Rijk.

In het jaar 1771. – Spanje gaf het Kaapverdische eiland aan Groot-Brittannië.

In het jaar 1808. – Koning Zao VI van Portugal vluchtte voor de koninklijke stammen van Napoleon, in Brazilië

In het jaar 1840. – De eerste Britse immigranten kwamen aan in Nieuw-Zeeland.

In het jaar 1863. – In het deel van Polen, dat op basis van het besluit van het Weense Congres in 1814 en 1815 tot Rusland was toegetreden, ontstond de opstand onder leiding van de ‘Rode Partij’ Yaroslavl Dombrovskog. In het jaar 1901. – De Britse koningin Victoria stierf. Tijdens zijn jarenlange heerschappij, die het tijdperk markeerde, het ‘Victoriaanse tijdperk’, was het Britse rijk op het hoogtepunt van economische en politieke macht.

In het jaar 1905. – De keizerlijke troepen in Sint-Petersburg vielen demonstranten aan, meestal arbeiders die het Winterpaleis van de keizer binnen marcheerden, democratische vrijheden eisten, de oorlog met Japan beëindigden en een constitutionele assemblee oprichtten. In de “bloedige week”, zoals het later die dag werd genoemd, werden minstens 500 mensen gedood en raakten meer dan 1.000 mensen gewond.

In het jaar 1941 capituleerden Italiaanse troepen in de Tweede Wereldoorlog voor het Britse leger na 11 dagen beleg.

In het jaar 1944. – Het vertrek van de geallieerde troepen in Anzio in Italië in de Tweede Wereldoorlog begon.

In het jaar 1973. – 176 mensen werden gedood in de Jordaanse boot 707 met moslimpelgrims die terugkeerden uit Mekka, die op de luchthaven in Niger vluchtte.

In het jaar 1973. – De voormalige Amerikaanse president Lindon Johnson is overleden. Hij was vice-president in 1960, tijdens het mandaat van John Kennedy, en hij werd president toen Kennedy in 1963 in Dallas werd vermoord en in 1964 werd herkozen. Tijdens zijn ambtsperiode escaleerde de oorlog in Vietnam, met scherpe kritiek op zijn beleid in de Verenigde Staten.

In het jaar 1980. – Sovjetdissident, natuurkundige Andrej Sacharov, winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede 1975, werd gearresteerd en vastgehouden.

In het jaar 1995. – Bij een zelfmoordaanslag op een Palestijnse terrorist in Israël kwamen 19 mensen om en raakten 60 mensen gewond, waaronder een groot aantal Israëlische soldaten die wachtten op vervoer in de bussen.

In het jaar 2002. – 4,5 miljard dollar ingezameld tijdens een tweedaagse internationale donorconferentie in Tokio voor wederopbouw in Afghanistan.

Beroemde mensen geboren op 22 januari

We doen allemaal hetzelfde; er is geen twijfel over mogelijk, we willen graag weten welke beroemde persoon, historisch of levend, geboren is op dezelfde datum als wij. In de volgende paar rijen noemen we mensen die op 22 januari zijn geboren.

1263 – Ibn Taymiyyah, islamitische theoloog.

1440 – Ivan III Vasiljevic, de grote prins van Moskou, en in 1462 en van “alle Russen”.

1561 – Francis Bacon, een Engelse filosoof, de grondlegger van het empirisme.

1729 – Gotthold Ephraim Lessing, een Duitse schrijver, criticus en kunsttheoreticus.

1788 – George Gordon Byron, Engelse dichter, de meest prominente dichter van romantiek en een van de meest populaire persoonlijkheden van zijn tijd.

1796 – Karl Ernst Claus, een Duits-Russische chemicus, ontdekte ruthenium.

1800 – Christoph Merian, een Duitse ambassadeur.

1849 – August Strindberg, een Zweedse schrijver en toneelschrijver.

1875 – David Wark Griffith, een Amerikaanse filmregisseur.

1898 – Sergei Eisenstein, de belangrijkste Russische filmregisseur en theoreticus.

1904 – George Balanchine, een Russische balletchoreograaf.

1908 – Atahualpa Yupanqui, een Argentijnse songwriter en schrijver.

1908 – Lev Landau, Russische natuurkundige en wiskundige, een edelman.1920 – Alf Ramsey, voormalig Engels voetballer, voetbalselector, wereldkampioen met Engeland als selector 1966.

1940 – John Vincent Hurt, een Engelse acteur, bekend om zijn buitengewoon vruchtbare en diverse carrière, waaronder uitvoeringen in enkele van de belangrijkste films van het laatste kwart van de 20e eeuw. Onder hen zijn Watership Down, Midnight Express, Alien, The Elephant Man, Nineteen Eighty-Four, Rob Roy, Harry Potter en de Philosopher’s Stone, Spaceballs, V for Vendetta, Indiana Jones en Hellboy’s Kingdom of the Crystal Skull.

1943 – Marília Marzullo Pêra, een Braziliaanse actrice.

1945 – Christoph Schönborn, een Oostenrijkse kardinaal.

1953 – Jim Jarmusch, een Amerikaanse regisseur, producer en acteur.

1959 – Urs Meier, een Duitse voetbalrechter.

1968 – Frank Leben, een Franse voetballer.

1973 – Rogério Ceni, een Braziliaanse voetballer.

1977 – Hidetoshi Nakata, een Japanse voetballer.

1978 – Rayan Miller, een Amerikaanse volleybalspeler.

1980 – Donahoe Budget, een Engelse voetballer.

1980 – Jevgeny Aldonjin, Russische voetballer.1982 – Martin Koch, een Oostenrijkse skispringer.

1982 – Fabricio Coloccini, een Argentijnse voetballer.

1983 – Dennis Kimetto, een Keniaanse atleet.

1990 – Alize Kornet, een Franse tennisser.

Uiteindelijk zullen we proberen onze poging af te sluiten om erachter te komen wat de belangrijkste kenmerken zijn die mensen die op 22 januari geboren zijn zo uniek maken. We zullen proberen een paar zinnen samen te vatten – deze mensen kunnen op twee manieren worden gepresenteerd: ze zijn verlegen en kalm; aan de andere kant kunnen ze excentriek en energiek zijn.

In beide gevallen zijn het geweldige denkers die graag andere mensen helpen. Zeer intellectueel, dit is de geboortedatum die vurige onafhankelijkheid geeft, waarvan de logica gevolgd wordt door intuïtie.

Zoals alle aquarussen, zijn deze persoonlijkheden zeer goed in staat om alles om hen heen te zien, zonder afbreuk te doen aan dit alles, waardoor ze mensen zijn die problemen heel goed oplossen. Hoewel ze zeer aangepast zijn aan de energie die hen omringt, hebben mensen van 22 januari een diepe behoefte om ergens alleen en ver weg te zijn om de macht te herstellen. Het sleutelwoord voor hen is “verbeelding”.

Mensen geboren in het heersende gebied van Waterman kunnen de wereld vol mogelijkheden zien, ook al lijkt die er niet te zijn.

Show Buttons
Hide Buttons