Leo planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Leo planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Leo planeet

Leo planeet

Vanwege de dagelijkse rotatie van de planeet waarin we leven, verschijnen de planeet Aarde, rond de as, planeten zoals de Zon in het oosten, totdat ze de hoogste positie bereiken – het punt van hoogtepunt, en dan gaan ze terug en “kantelen” naar het westen.

Dit is hun dagelijkse beweging, dus we hebben niet alleen een beweging van de zon en de maan, maar ook bewegingen van Mars, Mercurius, Venus en andere planeten. Niets staat stil in het universum, en dus is alles verbonden met beweging.

In het geval van vandaag hebben we te maken met de heersende planeet voor het sterrenbeeld Leeuw – en het is de planeet, of het object, de zon. Dit is de planeet die het centrale stadium in ons zonnestelsel inneemt, en als we de dingen vanuit dit perspectief zouden bekijken, zouden we ook kunnen zeggen dat mensen die onder zijn heerschappij staan, in astrologische zin, ook de behoefte hebben om het centrale stadium te nemen in de wereld, en als je naar de statistieken van de Leos in de wereld kijkt, zul je zien dat veel extreem beroemde en populaire mensen tot dit teken behoren.

We moeten zeggen dat de zon de grootste ster in het systeem is; in de astrologie is het tegelijkertijd het symbool van ambitie, trots, oprechtheid, vriendelijkheid en heerschappij.

Er wordt gezegd dat veel Leo vanwege de zon deze eigenschappen delen – arrogantie, autoriteit, briljante geest, bombastisch uiterlijk.

Lees meer over de mensen van Leo zijn hun heersende planeet, de almachtige Zon, en wat dit in praktische zin betekent.Goede invloed

De zon bezoekt elk jaar dezelfde positie – en dus wordt de zon gebruikt als basis voor kalenders en timing in het algemeen onder mensen, dus je zou je de betekenis kunnen voorstellen die zon heeft in de menselijke wereld, maar wat interessanter is, is dat mensen wiens sterrenbeeld ermee verbonden is, vertonen ook een vergelijkbare eigenschap. Of om het duidelijk te zeggen, het laat zien dat ze belangrijk moeten zijn, onder andere. En wat Leo teken betreft, moeten we zeggen dat mensen die erbij horen een groot beeld van zichzelf hebben, een sterke persoonlijkheid en heel fel zijn.

Iedereen moet zich ervan bewust zijn dat Leo-mensen de hele tijd aanwezig zijn, en ze moeten altijd in het middelpunt van de aandacht staan. Een goede reden voor de attractie is een sleutelwoord voor een dramatische, creatieve en sociale persoonlijkheid die deze mensen tonen – en dit is niet alleen gereserveerd voor een deel van hun leven, maar voor iedereen hebben ze zeer opvallende persoonlijkheden. Net als een zon kun je er niet aan ontsnappen en het is er.

Ze zijn vurig en zelfverzekerd, extreem moeilijk te weerstaan; nog meer, ze zullen veel dingen goed maken, hetzij een drukke baan zijn of een tijd doorbrengen met vrienden en familie. Ze zijn ambitieus en schuwen het niet om het de hele tijd te laten zien – ze zien dit als hun voordeel in het leven, niet als een fout. Ze zijn klaar om de geest te gebruiken om de meest gecompliceerde problemen op te lossen en het initiatief te nemen om verschillende verwarde situaties op te lossen – ze zien het als een manier om het beste eruit te halen. Zo zelfverzekerd en aantrekkelijk, kan Leos meer groepen mensen bij elke gelegenheid verenigen.Leo mensen zijn fel en houden van het leven boven alles, deze mensen verwachten onderweg een goede tijd te hebben.

Omdat hun heerser de Zon is, aanbidden zij deze daarom, omdat het kan worden gezien als de metaforische uitdrukking van de staat van het ego. En die van hem kan enerzijds als gezond worden beschouwd, omdat hij gemakkelijk zoekt naar wat ze nodig hebben.

Uiteindelijk zijn Leo-mensen gezegend met de specifieke macht en status van de ‘koning’ – als ze liefhebben zijn ze erg gul en loyaal.

Slechte invloed

Aan de andere kant van hetzelfde verhaal is het problematisch wanneer Leo-mensen de problemen en behoeften van anderen negeren om hun verlangens te vervullen. Mensen die in dit teken zijn geboren, worden beïnvloed door de zon en moeten zich bewust zijn van hun omgeving, anders vallen ze in negativiteit en vernietiging.

Zoals jullie allemaal weten, zijn mensen die graag in het middelpunt van de belangstelling staan ​​erg theatraal en doen ze vaak schadelijke dingen om de aandacht op jezelf te vestigen. Ze staan ​​graag in het middelpunt van de belangstelling en doen net alsof ze niet onopgemerkt zijn.

Het is één ding dat ze nieuwsgierig, ontwikkeld en domineren, maar ze overdrijven vaak – ze scheppen op en zijn gevoelig voor kinderachtig gedrag.

Het feit is dat Leo-mensen weten een masker op te zetten, en dat allemaal omdat ze bang zijn voor de spot van het milieu, en dingen worden nog erger in tijden dat ze anderen helpen alleen om te laten zien hoe anderen zonder hen kunnen leven.

Hoewel ze ambitieus zijn, kunnen ze lui zijn en vatbaar voor de afgunst van de meer succesvolle mensen.

Uiteindelijk zijn Leo-mensen, naast al hun goede eigenschappen, dat ze arrogant, koppig en vatbaar zijn voor inflexibiliteit, egocentriteit en zelfs luiheid. Deze laatste komt als een gevolg van hun innerlijke ambitie en niets meer en ze vergeten soms dat ze hard moeten werken en nooit opgeven. Het is niet genoeg dat ze zichzelf als winnaars zien, maar ze moeten dat worden.

Liefde

Het lijdt geen twijfel dat de personen die Suns-kinderen zijn, gepassioneerd en oprecht zijn in hun gevoelens. Als het gaat om sensuele genoegens, kunnen hun geliefden verwachten dat deze mensen avonturiers zijn, leuk en zeer energiek.

Eén ding moet ook gezegd worden – in hun leven, en er is geen duidelijk gedefinieerde grens tussen seks en liefde. Ze kiezen minnaars op basis van hun bereidheid om hen een leidende positie te geven, te schitteren met volledige glans en onafhankelijk te zijn.

Hun geliefden moeten intellectueel met hen verwant zijn om de verbinding succesvol te maken. De mensen van Leo zijn loyaal, onderhoudend en erg gul voor hun partner.

Als metgezellen en vrienden zijn ze ook trouwe en loyale vrienden. Ze zullen proberen te helpen, zelfs als het meer tijd en energie kost, en ze kunnen mensen verrassen die klaar staan ​​om op te offeren voor degenen van wie ze houden.

Invloed op andere kwesties

Zon brengt in hun leven duidelijkheid, sterke principes, waardigheid, behoefte aan heerschappij en overheersing, koninklijke benadering van alle dingen die hen omringen. Astrologen zeggen vaak dat als de doorvoer van de zon een uitdaging is, het voor hen moeilijker zal zijn, maar ze zijn het meest gevoelig voor de verduisteringen van de zon, omdat hun heerser dan zonder glans is en alsof hij zonder leven is.Onder de sterke impact van hun heersende planeet, de Zon, zijn mensen die behoren tot de zingende Leo sterk en betrouwbaar, en ze zijn gezegend met het vermogen om te doen wat ze willen, zolang deze mensen gelukkig kunnen zijn terwijl ze doen of ze kunnen er geld mee verdienen.

Sommigen beschrijven deze wezens zijn bescheiden en gracieuze mensen die de rol van gastheer van elke viering en gebeurtenis genieten.

In hun werk worden Leo-mensen gezien als de uitvoerders, en ze worden beschreven als mensen die een sterke wil hebben om dingen te laten gebeuren. Er zit veel energie in Leo-mensen en die kracht streeft ernaar altijd bezig te zijn, wat er ook om hen heen gebeurt. Ze zijn ambitieus, creatief en vol optimisme – het is niet alleen goed om wat werk te doen, ze zullen het absoluut zo goed mogelijk doen. Eenmaal toegewijd aan iets, zullen ze alles doen, maar het belangrijkste is dat ze nooit ophouden baas te zijn.

Alles wat Leos in de leidende positie plaatst, past natuurlijk bij hen – management, onderwijs en politiek, acteren en entertainment, en alles wat te maken heeft met de publieke uitstraling.

Leo mensen houden ervan omringd te zijn door moderne en trendy dingen, ze geld en luxe, en ze zijn geneigd snel veel geld uit te geven. Maar aan de andere kant van dit verhaal zijn Leos buitengewoon genereus en zullen ze het laatste geld geven om een ​​vriend te helpen. Ze zijn er zeker van dat er altijd geld voor hen beschikbaar zal zijn, en dat zal dat meestal ook zijn – maar het is geen slecht idee om het soms op te slaan.Samenvatting

Hoewel de zon een ster is, is de positie in de geboortehoroscoop en de locatie in een sterrenbeeld van groot belang voor elk individu – we weten allemaal dat de zon de verstrekker van het leven is.

Wat ons interesseert is het feit dat het sterrenbeeld dat wordt bepaald door de positie van de zon, het sterrenbeeld Leeuw is. De zon stimuleert, voedt het ego en werpt licht op de natuur en het karakter, en in de horoscoop wordt het ook geassocieerd met een houding ten opzichte van vader en, in het algemeen, de manier waarop je mannen behandelt (of je wordt door hen behandeld).

De maan daarentegen is verbonden met vrouwen en in het algemeen met de vrouwelijke energie en principes.

De zon is een planeet die, astrologisch gesproken, spreekt over de kracht van ons karakter, de capaciteiten van de organisatie, de noodzaak om iets over ons te horen en streeft naar het vieren van de symboliek van het teken waarin het zich bevindt.

Als de zon zich op een geschikte positie in de geboortehoroscoop bevindt, voelen die mensen zich goed in hun vel en hebben ze vertrouwen in hun kunnen. Ook vertegenwoordigt de zon innerlijk zelf, persoonlijkheid en ego.

Dus, Leo mensen zijn op een hoog niveau van zelfbewustzijn en tonen de mate van ambitie, de noodzaak om te bewijzen op het gebied van carrière.

Show Buttons
Hide Buttons