Steenbok planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Steenbok planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Steenbok planeet

Steenbok planeet

Zelfs als we weten dat er een oneindig aantal planeten en alle soorten objecten in het heelal zijn, is ons leven in veel opzichten verbonden met ons zonnestelsel en negen planeten plus zon en maan die ons leven op aarde beïnvloeden.

Astrologie gebruikt dit ook als uitgangspunt, en zonder planeten kan er geen horoscoop zijn – het zijn allemaal verbonden planeten onderling en met mensen via hun persoonlijke horoscoop.

Vandaag onderzoeken we het leven van de mensen die zijn geboren in Sterrenbeeld Steenbok, dus we weten dat hun heersende planeet Saturnus is.

Steenbok is het tiende teken van de dierenriem – en de planeet Saturnus die voor hen verantwoordelijk is, is een van de planeten die een fascinerend inzicht in hun leven geven, en het kan een andere benadering van hen hebben.

Er is nog een ding dat we hier moeten vermelden, Saturnus is de heerser van twee aangrenzende tekens, Steenbok en Waterman, en dit is de andere benadering waar we het over hadden. Het duurt ongeveer 28 jaar voordat de Saturnus de dierenriemcyclus doorloopt en in elk teken is hij ongeveer twee en een half jaar oud.We zeggen dat deze twee sterrenbeelden zo verschillend zijn dat het bijna onmogelijk is hoe deze twee dezelfde liniaal kunnen hebben, maar het feit is dat ze dezelfde munt vertegenwoordigen, maar de verschillende kanten.

Saturnus is een God van tijd, en naarmate de tijd verstrijkt en veel zaken afhandelt, hebben Steenbok-mensen de tijd om te groeien of op dezelfde plek te blijven.

Hij is de heerser van de tijd, wat een relatieve term is – hij heeft de mogelijkheid om sterker, beter en steviger te worden.

Lees meer over dit sterrenbeeld en zijn eigenschappen.

Goede invloed

Steenbokken die van nature traag en serieus zijn, en naarmate de tijd verstrijkt, hebben ze de mogelijkheid om sterker te worden in het leven, dus het belangrijkste is dat deze mensen echt de kans hebben om beter in het leven te worden, zelfs als die verandering komt na vele jaren.

Maar de planeet Saturnus maakt Steenbokmensen erg geduldig, vindingrijk en gedisciplineerd – ze kunnen echt hun leven succesvol maken. Vooral in het businessplan van hun leven. In die zin zijn Steenbokmensen zeer succesvol en ambitieus; ze hebben duidelijke doelen in het leven en weten hoe ze daar moeten komen.

Ze ‘komen er’ door alle ideeën, intellect en plannen te gebruiken zoals ze hebben, en ze hebben geen probleem als die weg naar succes lang duurt, leert Saturnus dat ze erg geduldig zijn. Het leert hen om zo lang te wachten als nodig is, en de grootste motivatie om alle problemen te verdragen, is de visie dat ze zitten op de plek die ze voelen dat ze verdienen.In tegenstelling tot Jupiter, een planeet die expansie symboliseert, is Saturnus de beperkingen van een planeet. Het leert ons op zoveel manieren onze verantwoordelijkheden onder ogen te zien en er nooit voor weg te lopen. Dus, discipline is de sleutel tot Steenbok mensen en hun bewezen weg naar succes.

Saturnus is de planeet van beperkingen, en het draait in de donkerste maanden van het jaar – dit maakt Steenbok mensen zo serieus wanneer ze hun plek onder de zon zoeken.

Steenbok is een teken van status en zoekt zijn plaats in de wereld – en hij is het beste voorbeeld van de persoon die vrijwillig beperkingen neemt om zijn doel waar te maken.

Steenbokken zijn zeer onafhankelijke mensen omdat ze hun capaciteiten kennen en daarom zelden anderen verlaten om hun werk te voltooien. Ze houden ervan het allemaal alleen te doen – veel mensen zeggen dat ze de meest stabiele sterrenbeeld zijn.

Ook zijn deze mensen echte en loyale vrienden die er altijd zijn om te helpen die hun hulp nodig hebben, ze zijn medelevend en zorgen voor een vriend in moeilijkheden. Steenbokken kunnen iedereen weer op de been brengen met een vast succesplan, zonder iets terug te verwachten.

Soms lijken ze mysterieus, maar het lijkt erop dat er altijd iets in zijn hoofd gebeurt.

Slechte invloed

In een andere introspectie waar we het hebben over negatieve eigenschappen die verbonden zijn met deze mensen, moeten we zeggen dat ze pessimisten zijn, kritisch voor het punt van passieve agressie, erg egoïstisch en cynisch kunnen zijn tegenover andere mensen, zelfs degenen die dicht bij staan hen.

Vaak zetten Steenbokken hun bedrijf en carrière op de voorgrond, vóór al het andere, vóór interpersoonlijke relaties en elk “klein” plezier, wachten ze graag zo vaak als ze kunnen op het grote ding. Sociale en zakelijke status is erg belangrijk voor hen, dus ze zijn vaak geobsedeerd door succes en willen domineren.

Steenbokken zijn conservatief en koppig, en hun geest beheert vaak hun harten, en hoe kunt u logisch zijn in de zaken van het hart.

Ook schuwen deze mensen de discussies en kunnen ze zich inschatten, dus trekken ze veel verkeerde bewegingen in het leven.

Ze hebben een probleem met het uiten van emoties en in plaats van emoties te tonen, te analyseren of terug te keren naar fouten uit het verleden. Om teleurstelling te voorkomen, trek je in hun wereld waarin weinig is toegestaan ​​om te inspecteren – dit is een zekere manier van reclusiviteit en kou waar ze vatbaar voor zijn. Het comfort, in dit geval, is het zakelijke succes dat hen voedt wanneer ze vallen.

Liefde

Deze mensen kunnen erg gepassioneerd zijn en houden van fysieke aanrakingen, maar zijn niet overdreven gevoelig (van buitenaf bekeken). Dit betekent dat ze het vermogen hebben om lief te hebben, maar tegelijkertijd zijn ze niet gevoelig voor romantische gebaren en tonen ze deze emoties, ze verbergen ze liever.

Ze staan ​​onder de invloed die van de Saturnus komt, en dit betekent dat ze diep hunkeren naar liefde, maar het kost tijd om het te laten zien omdat ze het moeilijk vinden om een ​​andere persoon te vertrouwen.

Het belangrijkste voor hun geliefden is om Steenbokmensen te laten zien hoeveel ze bewonderen en geleidelijk hun vertrouwen winnen.

Als ze verliefd zijn, kunnen deze mensen heel trouw zijn, waarschijnlijk de meest trouwe van alle horoscopische tekens. Onder hun mysterieuze en donkere aard versmolt de romantische lijn met sensualiteit – deze kant van hun karakter is volledig verborgen voor anderen, en wanneer het wordt ontdekt, worden hun geliefden aangetrokken door hun transformatie! Geduld en vertrouwen zijn cruciaal voor mensen die in Steenbok zijn geboren.

Ze lijken saai voor veel mensen, omdat ze een strikt georganiseerd leven hebben en het niet leuk vinden als er iets tussen komt. Omdat ze genoeg zijn voor zichzelf, worden de Steenbokken verkeerd geïnterpreteerd als koude mensen.

Ze zijn echter niet zo koud als ze eruit zien; ze willen gewoon alles voor zichzelf doen.

Invloed op andere kwesties

Hun heersende planeet, Saturnus, is de planeet van discipline, verantwoordelijkheid, al onze angsten – op een of andere manier kunnen deze mensen hun dromen waarmaken door alleen maar te luisteren naar hun discipline en verantwoordelijk te zijn.Deze mensen zijn leiders in het leiden van hun team naar succes, en ze willen altijd op de bedrijfsladder klimmen en de beste zijn die ze kunnen.

Steenbokmensen hebben echt een geweldig gevoel voor de timing en beheren deze zeer effectief. Het zijn geweldige organisatoren die bovenop alle andere dingen creatief zijn, hoewel niet spontaan zoals ze misschien accepteren. Dankzij deze functie beheren ze vakkundig de tijd en hebben ze geweldige ideeën voor het implementeren van een werkplan.

De kinderen van Saturnus, Steenbokmensen zijn goede en wijze investeerders omdat ze er op de lange termijn uitzien en weten hoe ze kunnen beoordelen wat het meest winstgevend is – als u geld wilt sparen of beleggen, bel dan uw vriend Steenbok.

Ze zijn versierd met melancholie en strikt omdat ze leven volgens de principes van zelfdiscipline en verantwoordelijkheid. Ze evalueren allemaal en houden er niet van om op iets in te gaan totdat ze eerst alle voor- en nadelen zien.

Samenvatting

Saturnus is de planeet die ons vereist om opnieuw te onderzoeken, en in de balans in het echte leven, zoals u zaait, zult u ook berispen, maar we begrijpen het vaak niet vanwege het beperkte bewustzijn dat ellendig is met betrekking tot ons onbewuste deel.

Veel astrologen zeggen dat Saturnus de ‘negatieve’ planeet is die niets goeds draagt, maar dit is niet waar.Mensen met een sterke Saturnus hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, ze zijn erg serieus en houden van eenzaamheid – aangezien Saturnus een langzaam bewegende planeet is, dus het is geen wonder dat er wordt gezegd dat Steenbokken meestal alles later in het leven krijgen en met meer moeite dan andere tekens.

Ze kunnen koud, conservatief, onveranderlijk en traditioneel zijn; als dingen niet in de goede richting gaan, kunnen ze echt depressief zijn. In interpersoonlijke relaties gedragen Steenbokken zich discreet en zijn ze vatbaar voor eenzaamheid, maar ze gedragen zich altijd rigide, introspectief.

Ze kunnen jaloers zijn, materialistisch, maar tegelijkertijd zeer praktisch en trots, en we geloven dat ze niet moeten worden beoordeeld, het zijn gewoon mensen.

Bij deze mensen is er een angst dat er iets zal eindigen of het goed zal doen. Ze hebben een sterke behoefte om hun leven en hun omgeving te beheersen, wat soms reflecteert op het leven van een persoon.

Ze geloven dat ze het leven voor andere mensen kunnen regelen en regelen, wat ze kunnen doen, maar mensen beschouwen hen daarom soms als indringers.

Volgens hen zijn er slechts twee manieren van handelen, goed en slecht, en om deze reden hebben sommige Steenbok enge begrippen, ze zijn koppig en niet eens met anderen.

Show Buttons
Hide Buttons