Vissen planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Vissen planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Vissen planeet

Vissen(Pisces) planeet

Elke planeet in de astrologie heeft zijn eigen regeringsgebied en symboliseert een uniek aspect van onze innerlijke en uiterlijke wereld – en in die zin kwam één onderzoek tot de verbluffende conclusie.

Er werd gezegd dat planeten je beroep in het leven kunnen kiezen – dus het grootste aantal mensen dat bijvoorbeeld is geboren ten tijde van het oppervlak van Mars aan de horizon en op het moment dat het door het hoogste punt op het pad ging, en later worden ze wetenschappers, artsen, atleten, soldaten.

Terwijl acteurs, schilders, muzikanten, artiesten werden geboren onder de sterke invloed van de maan, Venus, Jupiter, Neptunus of Uranus. Dit is geen ongeluk, we kunnen zeggen dat dit meer een regel is, en als je een simpele test maakt en ziet wie er om je heen is onder de invloed van deze planeten, zul je zien dat dit waar is.

En Neptunus is de heerser van het Vissen sterrenbeeld, en dit is de planeet die verbonden is met de verbeelding, illusie en misleiding, en vooral zelfbedrog.

Denk niet, zelfs voor een seconde, dat dit een slechte zaak is – we moeten allemaal soms in de wereld van dromen en verbeelding springen en verstandiger worden.De aanwezigheid van Neptunus kan echter worden geassocieerd met het gebruik en misbruik van ongezonde ‘stoffen’, dus dingen kunnen een negatieve wending krijgen.

In het leven van Vissen is elk scenario mogelijk en is elke uitkomst aannemelijk, maar er zijn twee dingen om te onthouden.

De ene is het feit dat ze de mogelijkheid hebben om wonderen te doen in hun leven, en de andere is dat ze hun grootste bedreiging vormen.

Goede invloed

Vissen mensen zijn die mensen die diep begrijpen; ze bevinden zich vaak in het gezelschap van heel verschillende mensen – hun emotionele aard accepteert iedereen in hun comfort. Hun bereidheid zichzelf in emotionele zin te geven past in het hele beeld van het begrip van andere mensen. Dit is een diep begrip, niet oppervlakkig en niet voor een egoïstisch doel.

Deze kinderen van Neptunus houden van het feit dat ze in staat zijn om iemands steun te zijn; en naast het feit dat ze niet zijn geadresseerd voor leiders, is hun aanwezigheid belangrijk in elke andere kwestie, omdat het leiden van anderen niet altijd genoeg is.

Vissen mensen onderscheiden zich door empathie en uitgedrukt emotioneel vermogen, en ze hebben de neiging om onverklaarbare dingen te overwegen die het leven met zich meebrengt om hen gelukkiger en voldaan te maken.

Zoals we in de intro-sectie hebben gezegd, is hun heerser de planeet Neptunus die verantwoordelijk is voor dromen, psychos, metafysica en creativiteit – en je kunt je de hoeveelheid van al deze kenmerken voorstellen die Vissen hebben. Dat is waarom deze mensen intuïtiever zijn en artistieke talenten behouden.

Velen van hen ontdekken hun creatieve vaardigheden op jonge leeftijd, dus van jongs af aan zijn ze gericht op wat kunst of creatieve activiteit.Slechte invloed

Op een meer negatieve noot, deze menselijke wezens geboren in het sterrenbeeld Vissen, onder de heerschappij van Neptunus, kunnen veroordelend zijn, zelfs als ze het verbergen.

Dus hun oordelen kunnen worden geaccentueerd, ze zijn overdreven gevoelig en gericht op zichzelf en hun problemen – en dit is zo paradoxaal omdat zij degenen zijn die anderen op welke manier dan ook willen helpen. Maar Vissen worden vaak verdronken in hun eigen problemen, en zij zijn degenen die hulp nodig hebben.

Ze zijn geneigd zichzelf te isoleren en goed na te denken over hun slechte bestemming, dit te vormen, en je kunt zien hoeveel Vissen subjectieve mensen zijn en naar dingen kijken vanuit hun eigen perspectief, niet het objectieve.

Ze kunnen erg lui zijn en het kost veel tijd voordat ze de ambitie vinden om verder te gaan. Ze laten dingen gebeuren, en ze geven niet eens een kruk van weerstand.

Ze hebben vaak niet de kracht om enkele noodzakelijke veranderingen in hun leven aan te brengen.

Ze kunnen onverschillige, onzekere, onstabiele, zelfs onbuigzame mensen zijn, maar wat zeker is, op een bepaald moment in hun leven kunnen deze mensen geen eenvoudige beslissing nemen. Ze zijn trillend en ongeduldig, en missen tolerantie, precies op het moment dat ze het het meest nodig hebben.

Maar het grootste probleem in hun leven is het feit dat ze hun ergste vijanden zijn – Vissen voelen op het onbewuste niveau dat ze zichzelf vaak isoleren van de wereld.

Wat we ook kunnen zeggen is dat hun onuitvoerbaarheid veel problemen in het dagelijks leven kan geven, en dit kan het beste worden gezien in tijden waarin Vissen mensen tegen hun belangen ingaan. Soms kunnen ze hun emotionaliteit en romantische kant niet op de juiste manier laten zien, dus vinden ze dat ze mensen verkeerd begrijpen.

Liefde

Vissen, zachtaardig, attent en onvoorwaardelijk vrijgevig, stralen diepe emoties uit en het is echt iets dat niet met iemand anders kan worden vergeleken als het gaat om liefde.

Het zijn gepassioneerde minnaars die de behoefte hebben om de echte connectie met hun partner te voelen – ze kunnen niets neppen; ze kunnen hun gevoelens niet verbergen, ogen zullen de waarheid vertellen.

Kortetermijnverbindingen en avonturen zijn niet uniek voor deze mensen, zelfs als ze die kunnen hebben, in tijden waarin ze niet kunnen kiezen wat ze willen doen in het leven, en wanneer ze verloren zijn, of na een breuk of hartzeer.

In liefde verband zijn Neptunus kinderen blind blind loyaal aan hun geliefden, en bovenal, geven ze graag en geven hun partner het gevoel zeer waardevol te zijn, en liefde en niemand in Zodiac kan zelfs in de buurt komen van dit vermogen.

Vriendelijke Vissen mensen kunnen de beste vrienden zijn die bestaan ​​en iedereen die ze als vrienden heeft, weet hoe waardevol ze zijn. In feite stellen ze heel vaak de behoeften van hun vrienden voor zichzelf.

Ze zijn toegewijd, toegewijd en medelevend; voor hen is geen probleem te groot. Of er nu een klein of groot probleem is in de familie of onder vrienden, zij zullen hun best doen om dit op te lossen. Ze zijn diep intuïtief en kunnen voelen dat er iets mis is, en voordat het uitkomt.

Invloed op andere kwesties

Als het gaat om de invloed van Neptunus op andere kwesties in het leven van de mensen die in het Vissen-teken zijn geboren, moeten we zeggen dat degenen die tot deze groep behoren zeer intuïtief zijn en vaak dromers.

In praktische zin betekent dit dat ze het grootste succes in hun werk bereiken en zich het beste voelen in een positie waarin hun creatieve vaardigheden naar voren komen, zelfs beter als het voor humanitaire doeleinden is.Het zijn die mensen die geloven dat ze iets waardigs doen en iets dat een verschil zal maken in de wereld, zelfs op een kleine manier. Maar succes zal nooit gemakkelijk komen, en het is erg belangrijk voor Vissen om volhardend te zijn in hun inspanningen.

Op die weg zijn er veel obstakels, vooral die ze voor zichzelf stellen, niet de objectieve uitdagingen, en het zit allemaal in hun ‘gekke’ Neptunushoofden.

We moeten ook zeggen dat Vissen mensen de inspiratie moeten hebben om iets te laten gebeuren; zonder dat zullen ze jammerlijk falen in alles wat ze doen.

Geïnspireerd door de noodzaak om serieuze en langdurige veranderingen in het leven van anderen aan te brengen, zijn ze bereid om te helpen zelfs over grenzen heen te gaan, en ze zullen het doen met hun gevoelige, diep medelevende, waardevolle, toegewijde en betrouwbare aard die hen kan helpen tot de kern van dingen reiken. Ze kunnen geweldig zijn in het oplossen van problemen en kunnen verbazingwekkend werken als bemiddelaars in sociale of werkomgeving.

Wat geld betreft, zijn Vissen mensen veel meer bezig met hun dromen en doelen dan geld zelf; ok ze geven het graag uit, maar ze zijn ok als ze het niet hebben, handelen ze hetzelfde.

Dus voor alles is geld nodig, en in deze zin zullen ze ervoor zorgen dat het voldoende is om hun doelen en dromen te bereiken (die op dat moment voor hen belangrijk zijn, dit is iets dat van tijd tot tijd verandert).

Samenvatting

Wist je dat de planeet Venus werd ontdekt in het midden van de 19e eeuw en wordt gezien als een groot verband tussen illusies en de geboorte van psychoanalyse? Alles wat te maken heeft met dingen die verborgen of mysterieus, vreemd en diep zijn, heeft te maken met Neptunus.Astrologie herkent het als een mysterieuze planeet – degene die de meester van de zee is, en ook, verrassend chemische verbindingen. Neptunus is een planeet van dromen, illusies en misleidingen, en mensen die onder invloed zijn, zijn geneigd te overdrijven in alcohol, drugs en alles wat op een bepaalde manier ongezond is.

Maar zoals alle dingen, heeft Neptunus zijn geweldige kant, en het kan geweldige artiesten, acteurs en dansers produceren, mensen met een onrealistisch briljante uitstraling of gedrag (veel Vissen worden als zodanig beschreven en hebben veel, zo niet al deze eigenschappen).

Neptunus in de astrologie is van toepassing op een mysterieuze planeet met veel symbolen; het geeft mensen die onder zijn heerschappij zijn geboren een geweldige kans voor telepathie, een verlangen om te reizen, maar ook een neiging om te misleiden, zich af te vragen. In sommige negatieve connotaties bevalt Neptunus van zieke mensen, meestal met psychische stoornissen.

Vissen zijn dus mensen die zich aangetrokken voelen tot dingen die abstract of omgekeerd zijn. Hun aard is dromerig, achterdochtig en emotioneel, zelfs exotisch, en alles wat deze mensen moeten buitengewoon, enorm en fantasierijk zijn.

De problemen treden op wanneer ze een deel van hun persoonlijkheid laten zien dat buitensporig en duister is.

Show Buttons
Hide Buttons