Vissen Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Vissen Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Vissen Vrouw

Vissen Vrouw: liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

Drie woorden kunnen worden gebruikt om het laatste teken in Zodiac, de Vissen te beschrijven – ze zijn spiritueel, nieuwsgierig en zachtaardig. En in deze zin is de Vissenvrouw een echte dromer in het leven; ze legt grote nadruk op haar intuïtie, emoties en de wereld van spiritualiteit die nodig is om te groeien. Ze is een vrouw die altijd op zoek is naar een diepere betekenis in dingen, hoe klein deze dingen ook zijn en niet relevant voor andere mensen.

De Vissenvrouw absorbeert gebeurtenissen die om haar heen gebeuren en koppelt zo dingen die andere mensen niet eens zouden zien, laat staan ​​verbinden. Ze ziet patronen in de gevoelens en acties van andere mensen en kan behoorlijk inzichtelijk zijn over wat hen motiveert.

Ze behoort tot die mensen die graag hun innerlijke passie uiten door middel van kleur, dans of lied. Haar werk of beroep is vaak vreemd voor haar omgeving, maar het is altijd betoverend, en anderen zeggen altijd dat ze dat werk nooit zouden doen zoals zij dat doet.

Nu, wanneer we dit alles weten, kunnen we het niet helpen, maar we vragen ons af hoe we deze dame kunnen beschrijven wanneer haar emoties en algemeen gedrag in liefde komen, klaar in dit artikel dat volledig is gewijd aan deze interessante dame.Goede eigenschappen

De Vissen vrouw is een dame die in het leven heeft, een specifiek doel en richting die zij volgt. Ze is iemand die goed werkt in de meeste situaties die ze tegenkomt en probeert over het algemeen flexibel genoeg te zijn om de gewenste hoogte te bereiken.

De kracht van transformatie komt van de dualiteit van dit teken, dat specifiek mooie kansen biedt voor vooruitgang in alle opzichten – maar de Vissen-vrouw moet ze zien en gebruiken.

Ze gebruikt haar kansen vakkundig en komt echt tot haar doelen, en ze blijft nooit liggen als ze faalt. Ze heeft een aardige en levendige geest; ze is erg flexibel ten opzichte van anderen, waardoor sommige van deze teleurstellende fasen echt kort duren in het leven van de Vissen-vrouw.

Dus, dit alles gezegd hebbende, is te zien dat voor haar succes is gegarandeerd, en zelfs meer, ze houdt van plannen, maar er is altijd flexibiliteit in haar plannen en laat veel ruimte voor verandering als dat nodig is.

Ze kan haar leven alleen leiden in een extreem drukke periode, maar tegelijkertijd kan ze een constructieve partner zijn voor veel verschillende mensen – en ze hebben allemaal een andere achtergrond en hebben absoluut niets gemeen.

Deze vrouw heeft een sterke intuïtie, en ze gebruikt het om anderen te helpen, en nog meer, dit is een vrouw met sterke waarnemingskracht en een zeer subtiele psyche. De Vissen-vrouw is een grote idealist, en hun hele leven is beperkt tot het zoeken en repareren van de wereld, waarin iedereen beter en beter zal leven.Slechte eigenschappen

Het Vissen sterrenbeeld is vaak verbonden met de over-emotionaliteit en de neiging tot depressie – en het is waar, deze vrouw kan depressief zijn, ze kan er verdrietig en verlaten uitzien.

Ze gelooft vaak dat ze minder heeft dan ze verdient in het leven, zelfs als dit niet waar is.

Soms voelt ze zich zelfs schuldig omdat ze, naar haar mening, een slechter leven leidt dan ze verdienen. Deze dame heeft vaak de indruk dat de wereld een wrede plek is, en ze zoekt beschutting tegen andere mensen, en in deze tijden voelt ze zich erg zwak, zacht en bijna infantiel.

Als het niet goed gaat voor haar, kan deze vrouw geboren in het Vissen sterrenbeeld gemakkelijk worden ontmoedigd. Dan heeft deze vrouw de neiging zich volledig van anderen te isoleren en denkt ze aan haar slechte bestemming (zelfs als de omstandigheden compleet anders zijn).

Uiteindelijk is een van haar ergste eigenschappen – deze vrouw kan erg lui zijn. Ze laat dingen gebeuren en geeft niet eens een kruk van weerstand. Op deze momenten denkt ze dat ze niet verder kan, en ze gedraagt ​​zich als een slachtoffer.

De Vissen vrouw is in sommige van de meest extreme gevallen geneigd te ontsnappen aan drugs en alcohol; ze kan zelfs moeite hebben om met deze serieuze problemen om te gaan, omdat ze heel soepel en passief kan zijn.

Maar gelukkig is dit niet de regel, maar een mogelijkheid om te gebeuren in sommige extreme omstandigheden.

Liefde

De Vissen dame is dol op magie en zelfs mysterie in liefde en dit is de vrouw die dol is op verliefd zijn, en voor deze dame is liefde voor haar een prachtige droom. Liefde is de verleiding, en ze betrekt al haar zintuigen en ze geniet ervan verleid te worden, en je kunt je voorstellen hoe dit spel zal worden gespeeld.

Romantiek is voor een Vissenvrouw als een zomerstorm, variërend van warme regen tot botsingen van donder en bliksem, en eindigt met stilte na de storm – dit zijn allemaal fasen die ze je zal plaatsen, maar dit zal uniek zijn ervaring in het leven.

Deze emotionele dame geeft alles aan anderen als het gaat om liefde, en de diepte van haar emoties is enorm, en wanneer ze lange tijd verliefd is, is deze vrouw een loyale partner die haar partner nooit zal verraden, zelfs na een slechte relatie .

Ze geeft veel, maar er is een deel van haar persoonlijkheid dat ze nooit zou delen, de Vissen-dame zal nooit haar vrijheid opgeven.

Het is helemaal geen goed idee om haar over de grenzen te duwen en wanneer ze er niet lijkt te zijn, zal elke keer dat iemand in de liefde haar probeert te pushen haar gewoon ver weg duwen.

Ze haat het wanneer mensen die van haar houden of van wie ze houdt beginnen te profiteren van haar goede aard en het verlangen om op te offeren voor anderen – er moeten grenzen zijn. Deze vrouw moet zich realiseren dat haar bereidheid om te vergeven en het als een kracht begrijpt, en dus moeten haar geliefden het begrijpen.

Ze is volledig in staat om vanaf het begin verliefd te worden, zelfs als het betekent leven zonder iemand. Soms zal ze heel onafhankelijk zijn, en in andere tijden zal ze zich eenzaam voelen zonder een belangrijke persoon in haar leven – dit alles is een Vissenvrouw als ze verliefd is.

verwantschap

De Vissenvrouw is verliefd en in een relatie waarin ze zich goed voelt, een welwillende ontspannen persoon, en ze gedraagt ​​zich als de perfecte vrouw ter wereld, ze is alles een vrouw, een vriend en een geliefde. Ze is geen liefhebber die ruzie maakt, de Vissenvrouw is pacifistisch van aard en zal conflicten liever vermijden, vooral als ze er niet van profiteert.

Haar man kan met haar genieten, want wanneer ze diep verliefd is, toont ze al haar fantastische eigenschappen en is ze en erg emotioneel, dus heeft ze een partner nodig die haar een gevoel van veiligheid kan geven. Ze is vrijgevig over de relatie en riskeert vaak te veel op haar bord te nemen, en ze kan hierin verliezen en alles verliezen. Maar deze dame Vissen zal niet lang lijden en ze zal heel snel verder gaan.

Als je een vrouw wilt veroveren die in dit teken is geboren, moet je heel trendy zijn, die verleiding ziet eruit zoals je wilt. Wees up-to-date, modern en laat haar zien dat een relatie met jou kan worden genoten, en geen last.

Dit is ook de vrouw met wie je zou kunnen trouwen en gelukkig kunnen zijn; het huwelijk voor hen vertegenwoordigt niets dat heilig is of iets dat “onder moraliteit” is. In dit opzicht zal deze dame voor het huwelijk beslissen wanneer zij van mening is dat dit noodzakelijk is en wanneer aan al hun emotionele omstandigheden is voldaan. En integendeel, de Vissen-vrouw zal nooit een situatie hebben waarin ze met iemand zou trouwen.Beste partner

De beste partner voor haar is degene die haar kan inspireren, beschermen en, indien nodig, haar fantasieën kan vervullen.

Zoals we hebben gezegd, is de Vissenvrouw volledig toegewijd en vrij in liefde, en ze tolereert geen beperkingen. Aan het begin van de relatie zal deze dame een bepaalde afstand maken om te overwegen of een potentiële partner geschikt is. Maar haar intuïtie zal haar het juiste antwoord vertellen en ze zal weten hoe ze los moet laten.

Misschien is de ideale minnaar voor de dame Vissen iemand die zeer volhardend zal zijn en haar zal laten zien dat hij in haar essentie is doorgedrongen.

Je moet haar onvoorwaardelijke liefde en aandacht geven, en als je de wens hebt om te slagen, moet je alles met haar delen. Je interesses zullen snel gemeen hebben met die van haar en met een beetje inspanning en geluk; je kunt haar één ware liefde worden. Maar wie is de man die dit alles kan bereiken en wie hoort niet thuis in de sprookjeswereld?

In de eerste plaats zou hun potentiële perfect de Steenbok-minnaar kunnen zijn – de zachte Vissen is een uitstekende keuze voor de Steenbok-partner, die door hen alle kracht van hun persoonlijkheid kan onthullen, hoe geliefd en superieur te zijn. De Vissenvrouw verlangt naar zachtheid en de Steenbokliefhebber weet niet hoe het te bieden nadat ze zijn gesloten en zelf geen behoefte hebben aan dergelijke emoties. Maar wanneer er liefde is, worden alle obstakels gemakkelijk overwonnen, en deze verbinding kan lang duren en aangenaam zijn voor beide geliefden.

De andere minnaar die een goede match voor de Vissen-vrouw zou kunnen zijn, is de Taurus-man – in dit geval weten beiden wat de andere partner nodig heeft.

De Taurus-liefhebber verlangt naar vriendelijkheid en een rustig, vredig leven dat deze dame kan bieden. Aan de andere kant is er deze emotionele vrouw die een sterke en stabiele partner nodig heeft, die emotionele en financiële zekerheid kan bieden. Samen kunnen ze hun harmonieuze wereld creëren, volledig geïsoleerd van het chaotische dagelijkse leven, en deze verbinding eindigt meestal met een prachtig huwelijk.vriend

De Vissen vrouw kan gemakkelijk de problemen van andere mensen begrijpen, en ze bekritiseert nooit anderen voor de gemaakte fouten, omdat ze behoort tot de mensen die gewoon mensen kunnen accepteren zoals ze zijn. Dit zijn dierbare mensen, loyaal aan vrienden.

Kostbare en milde aard, de Vissenvrouw verkiest allereerst vrede en is altijd geïnteresseerd in het helpen van mensen die de verkeerde kant op zijn gegaan in het leven.

Zelfs als we moeten toegeven dat de Vissen-vrouw soms in haar eigen wereld lijkt te zijn, maar ze is ook een van de beste vrienden die je ooit in je leven kunt hebben. En hetzelfde geval als in de liefde, deze dame is een toegewijde vriendin die het goede van haar vrienden op de eerste plaats stelt.

Ze is een empathisch persoon die altijd de opvattingen van haar vrienden en familieleden zal begrijpen en altijd alles zal doen om hen te helpen. Ze heeft een krachtig, maar ingetogen karakter en is vaak bereid haar vrienden door moeilijke situaties te leiden.

De grootste waarde van de Vissen vrouw is het feit dat ze een ontspannen en onbaatzuchtige persoon is die veel vrienden heeft uit alle geledingen van het leven, verschillende persoonlijkheden, religies en etnische afkomst. Ze beoordeelt nooit anderen en accepteert mensen voor wie ze zijn, met al hun gebreken en nadelen. Haar unieke perceptie en begrip van mensen maken deze vrouw populair in alle sociale kringen en een zeer geliefde vriend.

Uiteindelijk kan de Vissen-vrouw soms dubbelzinnig zijn, en zelfs zij kan je zelfs vermijden als ze er zin in heeft; haar vrienden moeten zich hiervan bewust zijn en dit nooit persoonlijk opvatten. Soms moet deze dame gewoon tijd voor zichzelf nemen.

Moeder

Je kunt je voorstellen wie deze liefhebbende vrouw van haar kinderen houdt, vooral als we al weten hoeveel ze van haar vrienden en partners houdt. De Vissen-vrouw is een toegewijde moeder die dol is op de zorg voor haar kinderen en op creatieve manieren opvoedt. Maar in dit hele proces kan deze vrouw op een manier zijn die manipulatief is en een niet-reguliere moeder die soms zelfs haar kinderen irriteert.

Ze is het type moeder dat haar kinderen altijd nauwlettend in de gaten houdt en heel dicht bij hen staat, altijd een bepaald avontuur mogelijk maakt, zoals een ongeplande reis of interessante waarnemingen.

Maar vanwege haar emotionaliteit kunnen haar kinderen instabiel zijn en ze haat het wanneer iemand haar dicteert, dus elke confrontatie met de Vissen-moeder is uitgesloten, en dit is de plek waar deze dame enkele fouten zal maken in haar ouderschap.

Maar uiteindelijk zullen haar kinderen altijd weten dat ze de grootste steun voor hen hebben en dat je ze alles geeft voor hun geluk. Ze zullen zeker voorzichtig zijn en voor haar maken ze zelden fouten.

Sommige Vissen hebben de neiging om hun kinderen te idealiseren en, terwijl ze genieten van hun vrijheid, zullen ze bijna een leven lang dicht bij hun kinderen zijn, maar dit is niet de regel. Ze is moeder, beste vriendin, adviseur en ze doet dit alles met ongelooflijk gemak.

Show Buttons
Hide Buttons