Tweeling planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Tweeling planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Tweeling planeet

Tweeling(Gemini) planeet

Veel goed geïnformeerde mensen zeggen dat de beste klok die we ooit zouden willen, onze planeet is – de aarde, die rond zijn as beweegt in precies 23 uur en 56 minuten (iets minder dan 24 uur dat mensen als één dag op aarde tellen).

We gebruiken dit is de maat voor de tijd, maar de dag is soms korter of langer – maandag door getijden te creëren en getijden verlengen de duur van de dag.

Ook hebben plotselinge uitbarstingen in de zon invloed op de rotatie van de aarde, omdat ze alle andere planeten beïnvloeden. En hier komen we bij het belangrijkste aspect in de astrologie, planeten en hun heerschappij over bepaalde tekens.

Ze beïnvloeden op een bepaalde manier mensen, en in deze zin moeten ze de belangrijkste positie zijn voor de analyses van een bepaald sterrenbeeld.

Vandaag willen we meer spreken over het sterrenbeeld Tweelingen en de heersende planeet – Mercurius. Het is de heerser van zowel Gemini als Maagd, en we zullen je meteen vertellen dat deze twee tekens totaal verschillend zijn, ongeacht hun gemeenschappelijke planetaire heerser.

Deze planeet beweegt heel snel rond de Zodiac, dus het is in het pad rond de zon voor ons, dus het lijkt achteruit te bewegen. De drie retrograde Mercurius-periodes stellen ons in staat onze prestaties te zien en chaos in de plannen te brengen.Mercurius is de planeet met een warme buitenkant en koude binnenkant en dubbele aard, de cyclus is kort (ongeveer zoals de zon, maar ook korter), de tijd gaat vooruit, en vaak en achteruit, of is zijn retrograde slag vaker dan bij anderen .

Lees alles over deze planeet in astrologische termen en zie hoe het Gemini-mensen beïnvloedt.

Goede invloed

Dus, die mensen die geregeerd worden door de Mercury-planeet, die erg snel en sterk zijn, zijn vatbaar voor goede improvisatie – dus bijvoorbeeld voor Gemini-mensen is dit een fantastische improvisatie gezien door communicatie die hun grote kracht is en voor Maagdmensen is organisatie met behulp van informatie.

Tweeling-mensen moeten hun mening uitspreken, moeten uitdrukken wat ze voelen door middel van communicatie en ze geloven echt dat dit de beste manier is.

We zouden ook kunnen zeggen dat Mercurius Gemini-mensen in zekere zin variabel en onstabiel maakt, maar zeker degenen die expressief en intelligent zijn.

Aan de ene kant zijn ze sociaal, communicatief en klaar voor entertainment, aan de andere kant zijn Tweeling-mensen verwekt, serieus, onrustig en zelfs onbeslist. Maar het feit is dat Tweeling-mensen zich kunnen aanpassen aan de leefomgeving, daarom is het geweldig om hen te kennen.

Soms zijn ze bezig met alle aspecten van de geest – ze moeten hun geest niet alleen gebruiken voor ideeën, maar ook voor het verkennen van de wereld om hen heen. Deze mensen moeten groeien en zich ontwikkelen, en in die zin stoppen ze nooit op zoek naar antwoorden en leren.

Dus deze mensen worden geleid door hun heerser, Mercurius – de planeet die de communicatie, het schrijven en het leren presenteert. Ze zijn verliefd op woorden en daden, dus je moet je vinger op je voorhoofd leggen als je zulke nieuwsgierige mensen bij wilt houden, ze willen alles weten om met hun eigen ogen te zien.Bijna alles over de wereld is voor hen gefascineerd, en deze wezens hebben het gevoel of het idee dat er niet genoeg tijd is om alles te ervaren en te voelen wat ze willen zien.

Je kunt ze zien als de mensen die als kinderen zijn die echt gefascineerd zijn door alles wat op hun pad komt, en dit soort vreugde in het leven is fantastisch.

Slechte invloed

Deze planeet beweegt snel, wat soms betekent dat de aandacht van de Gemini-bevolking zeer kort duurt. Ze creëren het ene project, maken het niet af en komen naar het volgende, zonder achterom te kijken.

Ze zijn energiek, maar ze verspillen die energie voor sommige dingen die niet belangrijk zijn, maar alleen voor hen op een bepaald moment interessant zijn, en niets meer.

In plaats van hun energie naar een bepaald gebied te dwingen, willen ze overal zijn en veel dingen doen, maar dit is niet altijd een goed idee en leidt niet tot succes.

Deze mensen zijn intelligent, maar tegelijkertijd kunnen ze heel sluw zijn en soms alles om hen heen verpesten – ze kunnen hun positie in hun werk vernietigen, maar ook interpersoonlijke relaties in het leven.

Omdat hun heersende planeet snel in beweging is, hebben deze mensen een onvoorspelbare stemming die gevarieerd is en die ook hun omgeving kan vermoeien.

Deze mensen beloven veel, maar voldoen nooit aan wat ze eerder hebben beloofd, en daarom zien mensen hen vaak als niet-betrouwbare en egoïstische mensen.

Tweeling-mensen zijn berekend en sluw en verbergen vaak de faalangst; meestal zijn ze bezig met een aantal geweldige plannen, dus beginnen ze tegelijkertijd met verschillende taken, hoewel ze meestal niet in staat zijn om er zelfs een te voltooien.

In de liefde zijn ze vaak rationeel om zichzelf te beschermen tegen mogelijke teleurstellingen – dit betekent dat ze hun gevoelens verbergen en zich zelden openstellen voor geliefden.

Liefde

Tweeling-mensen zijn altijd, of meestal erg grappig en klaar voor een intellectuele uitdaging, in feite zijn ze echt aanbiddelijke en vurige liefhebbers.

Ze zijn communicators, en in deze zin is het gesprek dat aan het liefdespel voorafgaat net zo belangrijk als het fysieke contact zelf.

Wanneer ze iemand kunnen vinden die kan praten en iemand die hun tempo zal volgen, dan is er niets meer dat ze geen obstakel vormen.

Tweelingen zijn altijd klaar om te flirten en ze zullen veel tijd doorbrengen met verschillende geliefden totdat deze gepassioneerde mensen de juiste vinden die hen kan matchen met zowel intellectueel als iemand die dezelfde energie heeft als zij. En zelfs als ze ongeduldige mensen zijn, weten ze hoe ze moeten wachten op liefde, en in deze zin hoe te wachten op het juiste.

En als die liefde in latere jaren van hun leven komt, hebben ze er geen enkel probleem mee, zelfs niet meer; het is misschien de beste oplossing voor Gemini.

In liefde moeten deze mensen opwinding, diversiteit en passie voelen om volledig tevreden te zijn. Wanneer Tweeling-mensen de perfecte partner vinden, zullen ze loyaal en toegewijd zijn.

Dus, zoals we hebben gezegd, maakt planeet Mercurius (een snel bewegende en energieke planeet die de heerser is van alle communicatie) ze in alle opzichten erg vriendelijk. Meestal zijn ze graag bij hun familie en vrienden, maar tegelijkertijd houden ze ervan om wat avontuur in het leven te beleven.

Alleen die vrienden en geliefden die gelijk zijn in intellect en die houden van diversiteit zullen een gemeenschappelijke taal vinden met Tweeling-mensen.

Ze houden van praten en begrepen worden, dus een van de kwaliteiten die andere mensen nodig hebben, is goede communicatie en diep begrip, ze haten domme gesprekken en lege praatjes. Alles moet een betekenis hebben.Invloed op andere kwesties

Mercurius staat voor het vermogen om te redeneren, de geest en de manier waarop we communiceren.

Mercurius vertegenwoordigt in de horoscoop het vermogen en de behoefte van onze communicatie, de mate van intellect, de manier waarop we denken, de manier waarop we spreken. Hij beïnvloedt zelfs de gewone vaardigheid, het ontdekken van alledaagse dingen, draaien, bewegen, rijden, hoe we ons gedragen in het verkeer.

Mercurius is een planeet die verwijst naar het intellect, communicatie, spraak, schrijven, reizen en kinderen – en in het sterrenbeeld Tweelingen kan het worden uitgedrukt door instabiliteit, maar ook door de snelheid van het denken. Deze mensen vertonen ook grote retorische vaardigheden.

Veel beroepen die deze mensen kiezen, houden dus verband met praten en communiceren, misschien met media en marketing.

De meest geschikte baan voor Tweeling-mensen is degene die het intellect stimuleert; ze zijn inventief en zijn vaak gericht op het onderwijzen van mensen. Het is essentieel dat de taak waarmee het te maken heeft dynamisch en uitdagend is, zodat er geen ruimte is voor verveling.

Mercurius is de planeet die met succes communicatie en elke vorm en vorm van ondernemerschap beheert, evenals spreekvaardigheid – het domein is intelligentie, analytisch denken, verbale expressie en handel. En Tweeling-mensen bereiken aanzienlijk succes in al deze bezigheden als ze er alleen hun energie op richten.Samenvatting

Kwik staat in de astrologie bekend als een duale planeet die het zenuwstelsel, armen, schouders, cervicale wervelkolom, taal, begrip en interpretatie beïnvloedt.

Mensen die sterke Mercurius in de horoscoop hebben, zijn meestal slim, nieuwsgierig, houden van nieuwe kennis te verwerven, te verkennen en vooral te lezen.

Ze kunnen boekwormen worden genoemd, maar op een zo positief mogelijke manier omdat ze veel ideeën voor de realiteit hebben, aten ze niet alleen dromers.

Retrograde Mercurius verschijnt eens in de drie jaar wanneer het de richting van het pad verandert, en dan zijn er meestal problemen in communicatie, technologie, reizen en banen.

Als Mercurius de geboortehoroscoop domineert, zoals in het geval van Tweelingen, betekent dit dat zij hoogstwaarschijnlijk communicatieve en expressieve personen zijn.

Mercury maakt Gemini-mensen dus zeer direct, analytisch, intelligent, kritisch, soms diplomatiek, maar altijd welsprekend en leuk.

Het spreekt van tijd, van verbindingen, en er wordt ook gezegd dat deze planeet het beeld van het sterrenbeeld Tweelingen correct weergeeft, de primaire communicator van de dierenriem.

Wanneer Mercurius onopgemerkt blijft (retrograde), dat is de nervositeit in de ziel van elke Tweelingen en hun bruidegoms, is er geen einde en geen zin. Wanneer Mercurius direct gaat, gaan ze zitten en gaan vakkundig op weg.

Ze herinneren zich het kwaad niet, in alles wat ze doen, zijn ze fantasierijk, hebben een fantastisch geheugen, maar als we het hebben over hun duistere tweeling, kunnen ze pervers, kwaadaardig en overdreven gevoelig zijn.

Show Buttons
Hide Buttons