Schorpioen planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Schorpioen planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Schorpioen planeet

Schorpioen planeet

Wanneer u naar een bekende astroloog komt en wanneer hij naar uw geboortehoroscoop kijkt, zal hij meestal eerst kijken naar de posities en aspecten van de planeten die uw geboortehoroscoop regeren, en de belangrijkste onder hen is de heerser van uw sterrenbeeld .

Dit is de planeet die spreekt over alles wat je moet weten over jezelf, waarom ben je op een manier zoals je bent, waarom maak je bepaalde keuzes in het leven, etc. Het kan worden gezien als de oorzaak van veel dingen die met jou te maken hebben.

Dus als je je bijvoorbeeld in het horoscoop-, Ram- of Schorpioen-sterrenbeeld bevindt, word je ‘geregeerd’ door twee planeten, Mars (planeet van actie, seksualiteit, sport, elke activiteit en zelfs conflicten) en Pluto (kracht van regeneratie) , karaktersterkte, vaak agressie, ambitie en soms duisternis).

Deze twee gecombineerd tonen een personage en alles wat erbij hoort – het toont persoonlijkheid, en in deze zin zijn veel combinaties mogelijk.

Zoals we al over de Schorpioen-mensen spreken, zullen we zeggen dat hun heersende planeet Pluto de planeet is die verantwoordelijk is voor de volledige energie op onze planeet Aarde.

Het is de planeet die gericht is op de regeneratie, het is gerelateerd aan alle occulte dingen, seksualiteit en elke serieuze transformatie die we in ons leven hebben – en het is in zijn meest krachtige staat, in Schorpioen Sterrenbeeld.Goede invloed

Schorpioen mensen zijn degenen die onder de Pluto-regel vallen, en daarom zijn ze erg moedig, intuïtief en analytisch – al hun bewegingen in het leven zijn zeer berekend, afgestemd op hun persoonlijke behoeften en verlangens.

Zelfs als die verlangens donker en geheimzinnig zijn, zullen ze een manier vinden om ze te bereiken; natuurlijk zullen ze nooit iemand pijn doen in dat proces, althans niet opzettelijk. Maar als ze dat doen, zullen ze nooit laten zien dat ze spijt hebben.

Deze mensen houden ervan dingen onder controle te houden en worden echt gek als ze het gevoel hebben dat ze het verliezen; zelfs meer Schorpioen mensen zijn degenen die ongelooflijk aantrekkelijk zijn, zelfs als ze niet conventioneel mooi zijn.

Ze zijn zonder twijfel gepassioneerd, voorzichtig en zullen vastberaden onderzoeken totdat de waarheid aan het licht komt – dit kan hun belangrijkste focus in het leven zijn, ze haten leugens en geloven echt dat de waarheid ons kan bevrijden.

Misschien zullen ze niet veel uitdrukken en emoties tonen, maar zorg ervoor dat er geweldige dingen onder het oppervlak gebeuren – Pluto verbergt ondanks zijn afstand en soms zelfs kou een echt vuur binnen, en ze kunnen echt gepassioneerde mensen zijn, niet alleen in liefde, maar in andere zaken.Schorpioenen zijn uitstekende leiders die zichzelf in die positie plaatsen omdat ze zich altijd bewust zijn van de situatie, en het is vooral prominent in hun vermogen om vindingrijk te zijn. Niet veel dingen kunnen Schorpioen-mensen verrassen, en het is geweldig om ze dichtbij te hebben.

Deze mensen houden ervan om het leven te leven op een manier die ze zo veel mogelijk ervaren en uiten, en het is niet alsof ze ze verbergen omdat ze bang zijn, maar meer omdat het allemaal deel uitmaakt van hun spel.

Hoewel de gevoelens erg belangrijk zijn voor de schorpioen, laten ze ze anders zien dan andere watermerken, vaker verborgen in de borst.

In elk geval kunt u er absoluut zeker van zijn dat de Scorpio-mensen uw geheimen zullen bewaren, wat ze ook zijn, en het maakt niet uit hoe donker ze kunnen zijn, Scorpios zal u begrijpen.

Slechte invloed

Wanneer we het hebben over negatieve eigenschappen die te zien zijn in het sterrenbeeld Schorpioen dat wordt geregeerd door de planeet Pluto en we moeten in het begin zeggen dat deze planeet hen een enigszins humeurige persoonlijkheid geeft.

In interpersoonlijke relaties zijn Schorpioen-mensen erg jaloers, koppig en geheimzinnig – dit betekent dat ze hun overtuigingen tot het einde zullen verdedigen, ze kunnen jaloers zijn als anderen beter zijn dan ze zijn, en wat ze ook doen, het moet geheim zijn, ze zijn zeer privé-mensen die aan de andere kant zoveel mogelijk willen weten over andere mensen.

Hun mysterieuze gedrag is soms moeilijk te achterhalen, dat is de reden waarom de omgeving Schorpioen-mensen als eenlingen kan zien, en ze kunnen zo zijn.

Hoewel ze onverschillig kunnen handelen, merken ze alles op, maar laten ze zelden zien wat ze echt voelen – Schorpioenen zijn dol op imposante wil omdat ze het gevoel hebben dat ze altijd gelijk hebben. Natuurlijk zijn ze dat niet, maar ze zullen koppig zeggen dat ze het zijn, ook al wijst alles op een andere richting.

Wanneer iemand Scorpios uitlokt, weten deze mensen dat ze erg onaangenaam en sarcastisch zijn, en vergeet nooit de beledigingen, erger nog, ze kunnen degenen zijn die anderen meteen zullen beledigen.

In het ergste geval kunnen Schorpioenen sluw, arrogant, opschepperig en gevoelig voor intriges en ondeugden, jaloers, bezitterig en wraakzuchtig zijn.

In sommige gevallen zijn deze eigenschappen allemaal min of meer gecombineerd, en in andere gevallen is er slechts een van deze fouten die zeer prominent aanwezig zijn.

Liefde

Schorpioen is het meest sensuele teken van alle Zodiac zingt – mensen die geregeerd worden door de planeet Pluto zijn ongelooflijk gepassioneerd en elke vorm van intimiteit wordt zeer serieus genomen. We zeggen niet dat ze niet leuk zijn om binnen een relatie te zijn, maar we zeggen dat ze emoties zeer serieus nemen.

Ze kiezen minnaars zeer zorgvuldig, en in deze zin zijn de kwaliteiten die in elke partner vereist zijn intelligentie en eerlijkheid boven alle anderen.

Veel van het voorspel speelt zich af buiten de slaapkamer, in de vorm van gesprek en observatie – zelfs als hun passies hen recht in de scène willen werpen, zullen ze stoppen en zoveel mogelijk observeren als ze kunnen.

Als ze eenmaal verliefd zijn geworden, zijn ze toegewijd en loyaal tot het einde, nemen ze elke verplichting in liefde met de grootst mogelijke verantwoordelijkheid, er kan niets lichtvaardig worden genomen.

Dezelfde benadering die Scorpios van hun geliefden eisen, zonder enige uitzondering.

Ze zijn echter zeer voorzichtig in de relatie, soms duurt het lang voordat ze vertrouwen en respect voor de partner opbouwen – maar we verzekeren je dat het de moeite waard is om te wachten tot Scorpio je geliefde is.

In die zin hebben ze als mens veel te bieden en als ze falen na een relatie, kunnen ze zichzelf heel snel trekken. Het draait allemaal om Pluto en zijn kracht van verjonging.

Invloed op andere kwesties

In werk en andere kwesties in het leven van Scorpio-mensen kunnen ze worden gedefinieerd met de term verlangen en willen. In die zin zijn Schorpioen-mensen het symbool van leiders en echte werkers die alles geweldig kunnen laten lijken.

Zelfs als hun idee flopt, lijden ze nooit lang, ze slagen erin om uit de as te stijgen en dingen weer geweldig te maken, met het nieuwe idee.Schorpioenen zijn fantastisch in het beheren van dingen en mensen, het oplossen van problemen en het creëren van ideeën – wanneer deze Pluto-kinderen hun doelen stellen, is er geen terughoudendheid, geen terugtrekking.

Deze mensen zullen de taken die een wetenschappelijke en diepgaande aanpak vereisen het beste oplossen, omdat het dieper in de materie gaat, en als ze diep in de materie duiken, geloof ons dan dat Scorpios de beste van het beste erin zal worden.

Hun vermogen om zich vastberaden te concentreren maakt hen tot zeer capabele managers, teamleiders, en wat hen onderscheidt is hun vermogen om emoties van het werk te scheiden, ze zijn niet geneigd om zakelijke vriendschappen te sluiten, ze verkiezen het werk goed te doen.

Uiteindelijk moeten we toevoegen dat respect verplicht is in alle relaties en in alle dingen die verband houden met hun werk. Het moet op beide manieren aanwijzingen geven (Schorpioenen tegenover mensen en mensen tegenover Schorpioenen) en als een gerespecteerde werknemer en als iemand die anderen respecteert.

Samenvatting

Pluto is een onderbewuste planeet, de heerser van de onderwereld en het symbool van de dood – maar dit betekent niet dat degenen die geregeerd worden door de Pluto donkere mensen zijn die gefascineerd zijn door de dood.

Dit kan zoveel dingen betekenen, waaronder dat we kunnen zeggen dat Schorpioenen gefascineerd zijn door het leven en volwassen kunnen omgaan met een aantal moeilijke problemen.Dit is hun begrip van het leven, en in deze zin schuwen Schorpioenmensen geen negatieve dingen en zelfs pijn in het leven, ze hebben het gevoel dat dit alles hen rijk en beter maakt.

Pluto en zijn onderwerp, Schorpioenen, vertegenwoordigen het teken van transformatie en de identiteit die hen de gelegenheid biedt voor de geboorte van dingen die nieuw en betekenisvol zijn in de wereld.

Deze planeet werd ontdekt in 1930, en de mythologie zegt dat het de God van andere werelden is, de heerser van de dood. Dit is de mannelijke planeet, het regeert de ondergrondse wereld en het heeft de energie die helpt fouten en onrechtvaardigheden te onthullen. Het herstelt goede ideeën, en dit is zo logisch als we kijken naar het leven en werk van Schorpioen-mensen.

Pluto geeft Scorpio-mensen, onder andere, deze eigenschappen – ze zijn raadselachtig, dwaas, onverschillig, immoreel en obsceen soms, maar ze zijn altijd gepassioneerd.

Uiteindelijk is Pluto de planeet die verantwoordelijk is voor veranderingen, omdat deze langzaam beweegt. Schorpioenen kunnen worden gezien als kalm en met “cool” gedrag, en je herkent ze aan een beslissend uiterlijk.

Mensen zeggen vaak dat Scorpions fel zijn, waarschijnlijk omdat ze de regels van het universum goed begrijpen – of hoe onze wereld op de een of andere manier functioneert.

Schorpioenen zijn grote leiders omdat ze zeer toegewijd zijn aan wat ze doen. Het ligt in hun aard om met hun baanbrekende ideeën een breed scala aan veranderingen te creëren.

Show Buttons
Hide Buttons