Boogschutter planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Boogschutter planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Boogschutter planeet

Boogschutter planeet

Alle planeten in Zodiac zijn verdeeld in snel en langzaam (vooral andere divisies). Dus de snelle of persoonlijke planeten zijn de zon en de maan (in astrologische praktijk worden ze armaturen genoemd – ze beïnvloeden energie en stemming, dus het hangt ervan af wanneer er gunstige en ongunstige periodes in je leven zijn.

Dus als je geboortedatum bijvoorbeeld suggereert dat je bent geboren in het teken van de Leeuw, word je geregeerd door de zon, een symbool van leven, vitaliteit en energie, en als je kanker bent, is je heerser de maan waarvan de fasen je enorm beïnvloeden.

Dus, elk uiteinde, elke planeet in het tekensysteem Zodiac heeft een positieve invloed op ons zonnestelsel, en elk teken heeft zijn eigen liniaal die hem eigenschappen geeft, zowel goede als slechte.

Vandaag hebben we het over de personen, die zijn geboren in Sterrenbeeld Boogschutter, en het is onder de grote impact die afkomstig is van de planeet Jupiter – het is enorm, maar het bestaat uit hete lucht. Het is de planeet die niet stevig is en die veel meer licht uitzendt dan dat het van de zon komt.

De symboliek ervan is de planeet die helpt dingen te vermenigvuldigen en te vergroten. Maar er is ook de mogelijkheid dat het niet stabiel genoeg is, het heeft meer beloofd dan het kan worden volgehouden.

Dus lees alles over mensen die onder de impact zijn.Goede invloed

Jupiter wordt ook wel “fortuinplaneet” genoemd omdat het een goede planeet is die in veel dingen in het leven van een Boogschutter expansie veroorzaakt.

In het leven van deze mensen zijn er socialiteit, gerechtigheid, waardigheid, de neiging om een ​​hoge status te hebben en invloedrijke vrienden.

Boven alle andere dingen in hun leven is er sterke hoop dat morgen beter zal zijn dan vandaag, en er is een grote hoeveelheid oprechtheid, spiritualiteit en enthousiasme.

Nieuwsgierig en energiek, Boogschutter mensen zijn reizigers, ze vestigen zich nooit neerwaarts, en ze hebben een filosofische visie samen met de open geest.

Dit alles motiveert hen om ver en wijd rond te dwalen op zoek naar de zin van het leven – ze houden ervan om te genieten van enkele oppervlakkige dingen in het leven, maar bovenal zijn ze gericht op het vinden van ware betekenis in het leven. Dit is een eigenschap die ze delen, maar op een andere manier, met Vissen met wie ze dezelfde planetaire heerser delen – Jupiter.

Als iemand die extravert, optimistisch en enthousiast is, is het moeilijk om het altijd aan de grond te houden, en het beste woord om ze te beschrijven is het feit dat deze mensen degenen zijn die van verandering houden, in alles wat ze doen, moeten deze mensen voelen is goed.Boogschuttermensen zetten hun gedachte om in concrete acties en zijn in staat om alles te doen wat nodig is om hun doelen te bereiken – we zeggen niet dat ze geen grenzen hebben in dit proces, maar als ze iets doen voor de mensen van wie ze houden, de lucht is hun limiet.

Er wordt gezegd dat ze worden geboren onder een gelukkige ster en dat ze erg charmant en open zijn – deze mensen worden gezien als de beste samenlevingen, degenen die kunnen doen wat ze willen.

Ze hebben meestal een brede kring van kennissen en vrienden. Bijna alles is fascinerend als het op hen aankomt, omdat ze onvermoeibaar zoeken naar de waarheid en iemand die vaak van idee naar idee vliegt, nooit achterom kijken.

Het is echt belangrijk voor deze mensen om contact te houden met de wereld om zoveel mogelijk te ervaren – het is niet in hun aard om thuis te zitten en te wachten tot er iets gebeurt. Als er iets moet gebeuren, zullen ze het initiëren.

Jupiter is de grootste planeet van de dierenriem – en er wordt gezegd dat deze planeet een drijvende kracht is voor geluk in het lot; het is geen wonder dat het geluk van de Boogschutter altijd aanwezig is. De invloed van Jupiter is sterk op het gebied van creatie en expansie, dus het is belangrijk voor deze menselijke wezens dat ze een doel in het leven vinden zodat ze hun geluk tijdens het leven kunnen vergroten.

De beste eigenschap die Boogschutter-mensen hebben, is hun directheid en eerlijkheid, je zult altijd weten waar je staat met hen, en als je hun vriend bent, is de behandeling nog meer uitgesproken.

Uiteindelijk heeft het enthousiasme van de Boogschutter geen grenzen – deze mensen kunnen echt alle problemen in hun leven overwinnen door alleen maar een positieve levenshouding te hebben.

Slechte invloed

Wat de Boogschutter-mensen betreft, en hun gebreken, moeten we zeggen dat hun humeur, als ze vaak variabel is, zich uitstrekt of naar binnen trekt, soms geen limiet kunnen vinden in hoeverre hun stemming verandert, en in deze zin kunnen ze problematisch zijn voor hun omgeving.

Deze mensen kunnen kinderachtig, onpraktisch, ongeduldig en opdringerig zijn, en kunnen genieten van roddelen in een ongezonde mate, stomme en overdreven verhalen vertellen over de mensen die ze zelfs niet kennen. Als iemand hen bekritiseert, zullen ze een probleem hebben om het te accepteren en in situaties kunnen ze onrijp handelen.

Erger nog, om zichzelf aantrekkelijker te maken, verzinnen Boogschuttermensen vaak verhalen over hun avonturen en interessante evenementen – ze willen er gewoon nog cooler uitzien dan ze eigenlijk zijn, maar in veel opzichten zijn deze mensen interessant en elke poging om dit gebied uit te breiden is grappig, zo niet iets ergers.

Ook kunnen deze menselijke wezens, die onder de heerschappij van de Jupiter staan, niet-actief, koppig en vatbaar voor debatten zijn – allemaal gepraat en geen werk, dit kan hen in een positie brengen die anderen hen als problematisch en lui zien, zelfs als zij zijn niet.

In het bedrijfsleven zijn mensen van Boogschutter vaak niet effectief en hebben ze vaak last van vertragingen bij het nemen van belangrijke beslissingen, terwijl ze oppervlakkig verliefd kunnen zijn – ze zeggen vaak het ene en doen het andere.

Liefde

We hebben al gezegd dat het Boogschutter-volk wordt geregeerd door de planeet Jupiter, de planeet van geluk, gerelateerd aan socialiseren, reizen en spiritualiteit. Dit is de planeet die zoveel energie aan deze mensen geeft dat het geweldig is.

Maar dit betekent ook dat ze een huwelijk kunnen aangaan als ze een basis hebben voor zoiets, in grote luiheid en vrije tijd vanwege de buitensporige dosis onrealistisch optimisme. De realiteit bewijst soms dat ze heel verkeerd zijn in de liefde, en ze lijden er vaak onder.

In liefde weten ze wat ze niet willen, en dat is een saaie relatie hebben, en ze wijken zelden af ​​van dat pad.

Ze zijn reizigers en geven de voorkeur aan een verandering in liefde, maar ze kunnen streven naar stabiliteit – zelfs als je ze zelden alleen ziet, zijn ze altijd in een soort relatie. Ook, wanneer Boogschutter-mensen geen zeer serieuze relatie hebben, zullen ze proberen evenwicht te bereiken door flirten te gebruiken, maar ook wat avontuur.

De kinderen van Jupiter zijn op zoek naar een partner die klaar staat om hun passie voor alles nieuw en anders te delen – ze willen het allemaal, een vriend en een geliefde, en ze zijn er zeker van dat ze zullen vinden wat ze zoeken, ongeacht wat.Deze mensen zijn erg speels en humoristisch, zodat ze plezier zullen beleven met hun partner, collega of een totale vreemdeling – het is allemaal goed voor dit wezen van Jupiter. Deze mensen oordelen niet op een conventionele manier.

Ze hebben minnaars nodig die even open zijn en zeker zullen reageren op een gepassioneerde, expressieve Boogschutter die bijna alles wil proberen. Er zal altijd een dunne dunne lijn zijn tussen liefde en seks voor dit teken – liefde die van deze wezens komt is in de eerste plaats liefde voor verandering en diversiteit.

Maar wanneer ze diep verliefd zijn, zijn deze mensen allemaal in voor loyaliteit, toewijding en toewijding. Een heel goed gevoel hebben voor wat een partner denkt, is heel belangrijk voor hen, en daarom is het erg belangrijk dat de partner intellectueel, gevoelig en expressief is.

Invloed op andere kwesties

Hun ambitie is groot, ze werken goed als ze iets vinden dat hen interesseert, en dit is niet zo vaak. Misschien is hun beste kwaliteit het vermogen om de vaardigheden van transformatie in het bedrijf te tonen, zodat ze altijd een manier kunnen vinden om alles in de beste volgorde te doen.

Boogschuttermensen luisteren op elk moment heel goed naar de polsslag van de markt, zakelijk denken ze modern, maar ze zijn ook geweldige visionairs – ze kunnen veel geld verdienen en hebben een groot succes in het leven (onthoud dat Jupiter de planeet is van uitbreiding).Samenvatting

Boogschutter is het 9e teken in Zodiac, en de grootste planeet in ons zonnestelsel is hun heerser – het brengt hun leven veel positieve dingen, waardoor ze optimistisch, eerlijk en veelzijdig zijn. Het brengt ook enkele negatieve kenmerken met zich mee: meedogenloos, opschepperig en boos.

Jupiter wordt vooral geassocieerd met geluk en overvloed. Hij vertegenwoordigt optimisme en rassen, zowel mentaal als spiritueel, en om deze reden heeft de Boogschutter een grote vreugde om te leren.

Jupiter betekent ook hoger onderwijs en spirituele bewustzijnsniveaus, evenals de neiging om filosofie aan te gaan.

In de mythologie is Jupiter de heerser van alle goden, dus deze mensen hebben vaak een soort adel – ze hebben het gevoel dat ze deel uitmaken van iets groters in het leven.

Ze tonen het talent en het vertrouwen van de geboren leider en zijn tegelijkertijd gul – deze mensen zijn constant op zoek naar kennis en hebben een extreem grote dorst naar alles wat nieuw en onbekend is (of dit of ze worden lui).

Show Buttons
Hide Buttons