Kanker planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Kanker planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Kanker planeet

Kanker planeet

De gevolgen van planetaire acties worden gemeten met “kleine” delen van een seconde, maar dit fenomeen is echter indrukwekkend, gezien de hoeveelheid energie die nodig is om de massa van de aarde te vertragen of te versnellen.

Dus als je weet dat de aarde onder de invloed van het hele universum staat, en alle krachten erin, en je je kunt voorstellen wat er met de mens gebeurt, als een klein organisme dat op het oppervlak leeft, hoeveel hij onder de planetaire invloed is.

En Astrologie herkent deze impact, dus elk sterrenbeeld heeft zijn eigen heersende planeet of planeten; de objecten die hen hun kenmerken geven.

In het geval van vandaag hebben we het over het sterrenbeeld Kreeft en zijn heerser, de maan. In astrologie vertegenwoordigt de maan een symbool van de nacht, een koud, vrouwelijk, vruchtbaar en swingend karakter. Dit kan een gelukkig of ongelukkig teken zijn; het hangt allemaal af van het aspect van de maan in een bepaalde geboortehoroscoop.

Dit is ook een van de “planeten”, zelfs als dit, zoals we de satelliet van de aarde kennen, wordt beschouwd als de planeet die invloed heeft op het Zodiac-systeem van zingt, en het is de heerser van een van de meest gevoelige sterrenbeelden, de Kreeft.Dit is allemaal logisch omdat de maan verantwoordelijk is voor de getijden en veel van de menselijke levenscycli zijn gerelateerd aan de maan. Lees alles over deze planeet en zijn onderwerp, het Kreeftenteken.

Goede invloed

In het begin moeten we zeggen dat de mensen van Kreeft degenen zijn die in veel opzichten geobsedeerd zijn door veiligheid. Degenen die onder dit teken zijn geboren, houden van het huis, een gevoel van veiligheid en consistentie in hun acties.

Ze hebben een intense intuïtie en houden ervan hun territorium in de wereld te markeren – de beste manier is om het te doen met hun altruïstische aard. Dit is hun comfortzone op vele manieren en ze zullen er alles aan doen om het te beschermen; dit is hun geluk, om thuis te zijn bij de mensen van wie ze houden.

Ze zijn uiterst intuïtief en sentimenteel en ze kunnen een van de meest uitdagende mensen zijn om te leren kennen.

Emoties van mensen met kanker zijn extreem sterk, en als het op familie en thuis aankomt, is er niets voor hen van belang. Medelevend en empathisch, deze mensen zijn erg gehecht aan de mensen eromheen. Voor hen is loyaliteit een sleutelwoord, samen met de familie en het huis waarin ze wonen.

Deze mensen die onder de sterke impact van de maan staan, beheren gevoelens en behoeften eerst, boven alles, om zich veilig te voelen voordat ze je laten sluiten, om diepste gevoelens te uiten. Vaak zijn ze empathische mensen, in staat om met anderen mee te voelen pijn of lijden.

De heersende planeet de Maan laat hen zich vreemd gedragen tegenover mensen die vatbaar zijn voor directe toegang – ze vinden dit niet leuk en zullen nooit iets doen om het te hebben, ze kiezen de andere manier die veel discreter is.Eén ding moet hier ook worden onthouden, en ze proberen niet manipulators te zijn; Mensen met kanker moeten gewoon anderen leren kennen voordat ze zich veilig genoeg voelen, zodat ze nooit een weigering riskeren.

Uiteindelijk geeft de maan kanker het vermogen van een psychologische ontdekking die zich gedurende een leven kan ontwikkelen, als ze dat willen.

Slechte invloed

Er zijn veel gebreken verbonden aan de mensen van Kanker, niet omdat ze slechte mensen zijn, maar de maan, als hun heerser, brengt zoveel schommelingen in hun leven met zich mee. We hebben het over hun stemmingswisselingen en vaak veranderingen in houding en gedrag.

Als mensen met kanker op de een of andere manier gewond raken, veranderen ze van humeur en genieten ze er zelfs pervers van en zijn ze vatbaar voor zelfmedelijden. Dit zijn de fasen die kunnen veranderen, maar ze kunnen ze net zo gemakkelijk overwinnen met dezelfde kracht.

Alle mensen die dicht bij hen staan, weten dat kankers snel beledigd raken en laten deze functie met name zien met hun emotionele partners. Maar als iemand hun ego en ijdelheid probeert aan te raken, kunnen deze mensen heel meedogenloos zijn. En op deze manier vertonen ze de laagste van alle eigenschappen, dit is zeker het aspect dat deze mensen met alle middelen moeten vermijden, omdat het hen nergens goed in het leven kan leiden.

Ook zijn kanker, zoals hun naam al doet vermoeden, de mensen met het sterke en ondoordringbare pantser, en soms, wanneer de maan hen op deze manier beïnvloedt, worden er in getrokken, dus het is erg moeilijk voor hen om eruit te komen.

Deze mensen kunnen berekenend, egocentrisch en zelfvoorzienend zijn, vooral de vrouwelijke vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld en op deze manier kiezen ze de gemakkelijkste manier om te slagen, en veel van die keuzes zijn niet geschikt voor één dame. Natuurlijk is dit allemaal te rechtvaardigen, omdat ze in veiligheid en zekerheid wil leven.

Deze mensen kunnen zeer manipulatief zijn, onderworpen aan indirecte conflicten, waar hun passieve agressie op de een of andere manier zal toenemen. Een ding dat hen in staat zal stellen om in de gewenste richting te groeien, is dat ze zeer gebonden zijn aan het verleden, zodat ze de toekomst niet kunnen bereiken.

Bovendien kunnen ze erg onzeker zijn en nog erger proberen ze het te verbergen.

Soms zijn kanker vatbaar voor overmatig gedrag en richten ze al hun energie op die richting, soms verliezen ze veel onderweg.

Liefde

De maan is een symbool van een moeder, diepe emoties en een veranderlijke stemming – dit alles wordt gezien in het karakter van de mensen van Kanker die streven naar familiewaarden.

Mensen met kanker zijn op zoveel manieren en ook verliefd, gekenmerkt door een beweging aan alle kanten – deze mensen van de ‘Maan’ kunnen hun probleem geven voordat ze ter zake komen, waardoor ze moeilijk te leren kennen. Ze haten het wanneer ze de moed nemen om de eerste stap te zetten en iemand hen door een toeval onderbreekt, omdat er een mogelijkheid is om hun pantser voor altijd in te trekken en nooit meer te openen. Daarom zijn er veel mensen met kanker die alleen zijn of verliefd zijn.

Een ander probleem doet zich voor wanneer mensen van Kreeft laten zien hoe gevoelig ze zijn, voor hun eigen bestwil, of proberen alle kwesties van deze wereld over te nemen. Matig mededogen is één ding, maar zo toegewijd zijn aan een persoon om jezelf te verliezen is niet gezond – en kanker doet het vaak in een relatie.

Maar als we de dingen vanuit een ander perspectief bekijken, moeten we zeggen dat de mensen van Cancer vriendelijke en zorgzame minnaars zijn – ze zullen gevoeligheid tonen zonder na te denken of ze in zo’n stemming zijn.

Voor een partner, geliefde of partner kiezen ze een persoon die ze op een diepe manier kan begrijpen. Een oppervlakkige, egocentrische of te ambitieuze partner is niet welkom voor een persoon geboren in dit sterrenbeeld; het zijn geliefden die een even intuïtieve en gevoelige persoon zoeken.

Kankermensen kunnen toegewijde partners zijn die van kinderen houden en een leven lang willen trouwen – in werkelijkheid hoeft dit niet het geval te zijn, maar we zeggen dat ze deze behoefte hebben, diepgeworteld.Invloed op andere kwesties

Er is nog één ding dat we nog niet hebben genoemd, maar dit is de eigenschap die zo verbonden is met mensen die behoren tot de maan en het sterrenbeeld Kreeft.

Ze kunnen bijna volhardend zijn, bijna net zo gevoelig – wanneer wat werk (hoe moeilijker, hoe beter) moet worden gedaan, en mensen met kanker zijn degenen die hun mouwen vouwen en het met succes op tijd afmaken.

Geld verdienen maakt Kankermensen een eenvoudige taak, net zoals het uitgeven. Kankermensen, in feite is het veel meer geneigd om te investeren en te zien hoe het met de dag groeit.

Veel Kankers zien geld en materiële activa als een statussymbool, dus veel geld op een bankrekening of in hun portemonnee is een belangrijk iets. Maar ze kunnen het halen en deze mensen kunnen vindingrijk zijn.

Ze kunnen een uitstekende carrière maken als huisvrouw, tuinman of journalist. Hoewel ze heel weinig behoefte hebben om het gevoel te hebben dat ze het verschil maken, is het toch van groot belang dat ze zich vervuld voelen.Samenvatting

De maan regelt getijden en getijden, en het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit vloeistof. Dat is de reden waarom de stemming varieert ten tijde van de maan – water in ons verandert, evenals het water op de planeet Aarde.

De maan is nauw verwant aan stemming, emoties en instincten. Het toont ook een houding tegenover moeder en in het algemeen tegenover alle vrouwen.

Onwetende gewoonten, vroegste herinneringen, instincten en driften, ze zijn allemaal onder de niet-onafhankelijkheid van de maan.

Mensen met kanker kunnen geestelijk instabiele crises hebben of belangrijke beslissingen nemen en dingen omdraaien, hoewel deze beslissingen van vandaag tot morgen kunnen zijn, evenals de invloed van de maan die kan variëren.

De maan staat twee tot drie dagen in één teken en verandert snel van positie, wat perfect de oneffenheden van de ziel van mensen met kanker weerspiegelt en hun neiging om te dwalen, maar ook de verkenning van het verleden. Daarom hebben we gesproken over hun onvermogen om vooruit te komen.

Wist je dat de Kreeften de beste herinnering hebben aan alle tekens van de dierenriem, aangezien de maan betekent wat achter ons ligt? Dit is waar en ze kunnen dit zowel voor goede als voor slechte dingen gebruiken.

Show Buttons
Hide Buttons