Maagd planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Maagd planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Maagd planeet

Maagd planeet

Enige tijd geleden toonde één onderzoek aan dat de positie van de planeet op het moment van geboorte een impact zou kunnen hebben op wat we in ons leven gaan doen, in de zin van onze carrière. Deze studie is uitgevoerd bij meer dan 25.000 proefpersonen en het is bewezen dat de keuze van ons belang wordt bepaald door de positie en invloed van de planeet.

Door systematische verwerking van deze gegevens werden zeer belangrijke indicatoren vastgesteld, werd geconcludeerd dat elke professionele organisatie zijn eigen planetaire timer heeft.

Dit bewijst alleen dat, naast de keuze van onze bezetting, heersende planeten invloed hebben op ons allemaal, op alle andere aspecten van ons leven.

Vandaag kijken we naar mensen die zijn geboren in het sterrenbeeld Maagd, en daarom is hun heersende planeet Mercurius, dezelfde planeet die het sterrenbeeld Tweelingen regeert.

Het is een bekend feit dat de Mercury-planeet echt snel beweegt en dat degenen die door deze planeet worden bestuurd goed communiceren, zoals Tweeling-mensen, of ze zijn geweldig als het gaat om het verzamelen van informatie, zoals Maagd-mensen. Ze gebruiken de informatie en organisatie van de planeet Mercurius, en ze beheersen hun wereld en realiseren hiërarchieën die alleen zij begrijpen.

Lees meer over dit sterrenbeeld en hun heersende planeet, de Mercurius en de impact ervan op de Maagd.Goede invloed

Zoals we eerder in de vorige paragraaf hebben gezegd, waar we enkele algemene aspecten hebben behandeld, zijn Maagdmensen voortdurend op zoek naar informatie en hebben ze aandacht voor detail (geen enkel ander sterrenbeeld heeft dit soort kenmerken, ze zijn uniek op deze manier).

Deze mensen zijn erg toegewijd aan het dienen van anderen, maar niet op een of andere manier dat ze iemand over hen zullen laten regeren, maar iets anders, ze zullen het bedrag geven dat ze geloven dat je nodig hebt, niet dat je denkt dat je van hen zou moeten ontvangen.

Maagdelijke mensen hebben een diep gevoel van menselijkheid waardoor ze de meeste mensen zijn met de systematische benadering van hun leven, zodat er niets aan de zaak wordt overgelaten.

Deze mensen streven naar veiligheid en veiligheid, en in deze zin zijn al hun acties hierop gericht; ze zijn zachtaardig maar voorzichtig; de eerste stap achteraan is om dingen grondig te analyseren en pas daarna vooruit te gaan. Zonder deze stap kunnen ze niet goed werken en zullen ze nooit het beste van hen geven.

Sommige mensen zeggen dat de Maagden conservatief zijn en dat ze van georganiseerde dingen houden, ze zijn ervan afhankelijk – dit is 100 procent waar en we zeggen dit niet op een slechte manier.

Zelfs als sommige vertegenwoordigers van dit teken, vanwege de snelle pasta-beweging van de Mercurius-planeet, enige regeling verliezen, hebben deze menselijke wezens nog steeds hun doelen en worden dromen op strikt bepaalde plaatsen geplaatst.Je kunt zoveel van Maagden leren en zij zijn de mensen die hun kennis graag met anderen delen. Ze zijn geweldig in het uitleggen en onderwijzen van anderen, ze kunnen soms streng zijn, maar ze zijn ongetwijfeld toegewijd en eerlijk.

Omdat Mercurius de dominante planeet van de Maagd is, hebben ze echt een goed ontwikkeld gevoel van spreken en schrijven, evenals voor alle andere vormen van communicatie (misschien niet zo openlijk, zoals Tweeling-mensen die ook onder de Mercurius-regel vallen) .

Slechte invloed

Degenen die tot Mercurius behoren, Maagdmensen zijn toegewijd om elk detail op te merken, maar soms kunnen ze saai zijn en te uitgebreid dat alles rond kan verdrinken.

Maagdelijke mensen willen worden geïnformeerd en houden van gezelligheid, of ze gaan naar een ander uiterste en trekken zich terug in zichzelf. Het is niet gemakkelijk om hun vriend te zijn, omdat alle Maagden (velen van hen zijn zich hiervan niet bewust) hoge normen voor zichzelf en ook voor anderen hebben, en die anderen kunnen die verwachtingen niet waarmaken.

Ze staan ​​bekend als kritisch, maar als ze zelfkritisch zouden moeten zijn, kunnen deze mensen nauwelijks kritisch zijn over hun account – elke kritiek die in hun richting komt, zelfs als het grappig en niet schadelijk is, willen ze het niet accepteren , en zal die mensen nooit vergeven. Maagden zouden nooit in staat zijn anderen kritiek te accepteren, zelfs die van hun geliefden, zelfs als die kritiek de best mogelijke bedoeling heeft.

Erger nog, deze Mercury-kinderen onderdrukken vaak emoties en zijn vatbaar voor verschillende angsten over hun leven, zodat ze vaak wegblijven van vele vormen van socialiseren en onderhoudend, zelfs als ze deel zouden willen uitmaken van die activiteiten.

In het praktische voorbeeld betekent dit dat Maagd mensen sommigen verliefd worden, maar nooit de moed zullen hebben om iets te beginnen omdat ze bang zijn dat ze gewond zullen raken, dus zullen ze in plaats daarvan hun leven besteden aan het willen en wensen van de zijkant.

In het ergste geval kunnen mensen die behoren tot het Maagd Sterrenbeeld en die onder de invloed van Mercurius zijn vatbaar zijn voor woede- en nervositeitsaanvallen – ze veranderen in beesten zodat ze niet konden worden herkend.

Nogmaals, de trigger voor dergelijk gedrag is kritiek of angst dat ze niet op een volwassen manier kunnen verwerken.

Liefde

Als het gaat om gevoelens en liefde, samen met de interpersoonlijke relaties in het algemeen, en we hebben hier nu al vaak over gesproken, over het feit dat magen hun gevoelens verbergen en vaak bang zijn voor wezens met iemand die hun gebreken en onzekerheden zal ontdekken.

Deze mensen blijven liever vrijgezel, of in informele liefdesrelaties, om dapper iets binnen te treden dat hen uit hun comfortzone zou kunnen halen.

Het is dus belangrijk dat Maagd mensen zich wenselijk voelen door zijn partner; ze houden van voorspel met veel zorg – en misschien is het beste scenario wanneer deze mensen worden verleid en wanneer ze niet de eerste stap hoeven te zetten.

Het zijn tactiele mensen die gewoon open moeten staan ​​voor de minnaar die ze als de kostbaarste schat zal behandelen, en van binnen is er een groot verlangen om zo lang als nodig te blijven, uitstekende minnaars te maken.

Hoewel ze niet geneigd zijn om directe liefdesverklaringen te geven, willen ze zich vooral veilig en aanbeden voelen zoveel als het menselijk mogelijk is. Als ze het niet hebben, zorg er dan voor dat Maagden alle mogelijke kansen zullen gebruiken om hun geliefden en liefde in het algemeen te bekritiseren. In die zin zijn ze de slechtst denkbare minnaars

We kunnen dus concluderen dat de Maagdmensen graag in stabiele verbindingen staan, in plaats van voor een korte periode veel partners te hebben. Ze kiezen liefdespartners omdat ze voelen dat ze essentieel en noodzakelijk zijn in hun leven, en dit selectieproces is traag en bevat veel details.Het zijn toegewijde partners die van tijd tot tijd houden van uitdagingen, zelfs als dit als een verrassing kan komen, dit is slechts een fase, niet hun normale gedrag in de liefde.

Invloed op andere kwesties

Ze zijn in staat om de kern van elke chaotische situatie te bereiken en alles af te wijzen dat onnodig is in iemands spraak of uitdrukking – in feite wordt gezegd dat Mercurius hen vaardigheid in woorden geeft.

Deze mensen worden vaak verkeerd geïnterpreteerd – en het feit is dat Mercurius de planeet van leren is, dus het lijkt erop dat ze voor het eerst alles ervaren. Deze menselijke wezens gebruiken het leven om het te onthullen, hoewel ze er onschuldig uitzien, zijn ze dat niet – de heersende planeet Mercurius van de Maagd geeft hen een echt inzicht in het leven, met alle negatieve en positieve aspecten.

Dus, Maagd mensen zijn gericht op het analyseren en gedetailleerde processen, en dat alles voor wat gemak.

Intelligent en gevoelig voor wetenschap, zullen deze Mercury-kinderen altijd weten hoe ze tot de kern van het probleem kunnen komen – met de extreem methodische aanpak. Ze zijn goed in alle banen die een goede organisatie vereisen, en ze zijn elke werkgever die droomt; als ze willen dat iets goed werkt, huur dan een Maagd in.

Wanneer ze zich op een taak concentreren, zullen ze hun uiterste best doen om deze te perfectioneren, dit is ook de oorzaak van alle problemen die kunnen voortvloeien uit die obsessieve behoefte om perfect te zijn, maar ze kunnen zichzelf niet helpen.Ze zullen vaak boeken omdraaien en nieuwe kennis opdoen om hun talent te verbeteren, zelfs als ze maar één talent hebben.

Wat geld betreft, mensen die onder de Mercurius-regel vallen, zijn uitstekend in de verdeling en besteding van geld, en ze besteden over het algemeen veel aandacht aan wat ze zullen uitgeven en zullen altijd proberen zoveel mogelijk te sparen. Wat hen onderscheidt van anderen, is het feit dat ze alles van tevoren plannen en als het gaat om kopen, zijn ze niet geneigd om te veel uit te geven.

Samenvatting

Om dit verhaal samen te vatten, zullen we u eraan herinneren dat Mercurius de planeet is die verwijst naar het intellect, communicatie, spraak, schrijven, reizen en kinderen.

In het Gemini-teken wordt gezegd dat Mercurius zijn luchteigenschappen uitdrukt, wat de instabiliteit is, maar ook de snelheid van het denken. Met het Maagd-teken levert deze vurige planeet een grote geheugenkracht en perfect geheugen tot in het kleinste detail.

Het is de aard van de aardse Mercurius die een maagd regeert. Het is een schande dat wanneer hij zich in uitdagende aspecten begeeft, hij zichzelf verliest en in kleine dingen zwaait zodat hij het bos niet door de boom kan zien.

Een perfectionist van uitzonderlijke intelligentie kan uitzonderlijke werken maken, maar alleen als hij zich niet bezighoudt met onbelangrijke dingen. Zijn cyclus is dezelfde als die beschreven onder het sterrenbeeld Tweelingen, maar deze aard is meer geaard en concreter in zijn acties, woorden en verlangens.

Show Buttons
Hide Buttons