Weegschaal planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Weegschaal planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Weegschaal planeet

Weegschaal planeet

Planeten circuleren en bewegen rond het universum, maar ze beïnvloeden ook de sterrenbeelden, misschien in grotere mate dan we weten, of we voelen het wel, maar we weten het niet zeker.

Misschien komt het omdat mensen niet zeker weten op welke manier planeten hun dierenriemteken kunnen beïnvloeden, of meer specifiek hun karakter, maar de astrologie leert ons dat planeten mensen beïnvloeden in relatie tot hun locatie.

Hoewel veel mensen weten wat hun heersende sterrenbeeld is (het is niet moeilijk om erachter te komen wat het is, je moet gewoon je geboortedatum weten), weinigen weten wat de planeet is die het teken bestuurt – we zijn hier om je te helpen begrijpen de positie van planeten en hun effect op mensen.

In astrologie heeft elk sterrenbeeld een dominante planeet die het dagelijks leven, humeur en gewoonten bepaalt – en nog meer, planeten kunnen ons doel in het leven bepalen.

Nu wordt het Weegschaal sterrenbeeld geregeerd door de planeet Venus, die de leiding heeft over alle dingen die kunstig zijn, verbonden met schoonheid en liefde.

We moeten ook zeggen dat deze planeet 11 maanden in de dierenriem beweegt, maar in een periode van twee jaar heeft het een uitrekkende periode die retrograde is en bijna twee maanden kan duren – dit is het moment waarop zich problemen voordoen, of veel goede dingen gebeuren, het hangt er allemaal vanaf.Venus is de heerser van het Weegschaal- en Stier-volk – deze twee tekens hebben weinig gemeen, maar hun karakters weerspiegelen de twee kanten van Venus-munten.

Taurus weerspiegelt de schoonheid van kunst, materiële zaken en voedsel; terwijl we aan de andere kant het Weegschaal-teken kunnen zien dat de verfijning van de artistieke wereld, de elegantie van mode en uitdrukking van liefde toont.

Lees meer over Weegschalen en hun heersende planeet, Venus.

Goede invloed

In het sterrenbeeld Weegschaal legt Venus de nadruk vooral op liefde – deze mensen willen liefde, bredere liefde vinden en verliefd worden zolang ze kunnen.

Venus geeft dit teken ook een grote aantrekkingskracht en zelfs die leden van dit personage die niet “traditioneel” mooi zijn, hebben iets speciaals dat het andere geslacht aantrekt – deze mensen hebben niet de grootste ambitie, het belangrijkste is degene verbonden met liefde in al zijn vormen.

Dit zijn de mensen die evenwicht in hun leven moeten hebben, en in deze zin willen ze alles onder controle houden. Ze zijn vredig en rechtvaardig en tegelijkertijd haten ze het om alleen te zijn.

We zouden ook kunnen zeggen dat weegschalen mensen erg belangrijk vinden voor, met name die op persoonlijk niveau – mensen die dicht bij hen staan, zijn echt belangrijk voor hen.

Deze mensen zijn gezegend met de winnende mentaliteit en behoefte aan samenwerking – dit kan hun weg naar succes in het leven zijn; ze realiseren zich dat ze niet alles alleen kunnen doen, dus zoeken ze hulp.

We moeten zeggen dat de Weegschaal een luchtteken is met het uitgesproken intellect en een inzichtelijke geest; dit kan echt de persoon zijn die veel mensen inspireert die dichtbij zijn, min of meer.De heersende planeet van de Weegschaal is een liefhebber van alle mooie dingen – Venus, dus kwaliteit in het geval van deze wezens is altijd veel belangrijker dan de kwantiteit, en dit geldt in alle zaken. Ze worden omringd door kunst, muziek en prachtige plekken zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken. Omdat ze van nature coöperatief zijn, werken ze vaak samen met anderen aan creatieve projecten.

Zoals we hebben gezegd, zijn deze mensen overweldigd door het evenwicht en de symmetrie – ze zijn vaak degenen die gelijkheid waarderen, verdragen geen ongelijkheid waar het ook is en doen er alles aan om ervan af te komen.

Ze zijn niet geneigd om zonder reden het hoofd te bieden en geven er de voorkeur aan de vrede te bewaren, waar mogelijk. Net zoals twee evenwichtsitems en stabiliteit vaker nodig zijn, kiezen ze ervoor om in een groep of paar te zijn dan alleen.

Slechte invloed

Als het gaat om de fouten van de mensen die zijn geboren in het teken Weegschaal, en die worden geregeerd door de planeet Venus, lijken het mensen die weten wat ze willen, maar dit is zo ver van de waarheid, het komt niet eens in de buurt.

Hun meest prominente fout is het feit dat ze besluiteloos zijn en dat ze vaak vertragen bij het nemen van belangrijke beslissingen – dit is het moment waarop weegschalen hun ware betekenis en doel in het leven niet kunnen vinden en ze zich verloren voelen.

Dingen worden nog erger, in tijden waarin deze mensen veel keuzes voor zich hebben, en dan twijfelen ze nog meer.

Wat ze ook moeten doen, zodat ze in vrede en evenwicht leven, is dat ze zich moeten ontdoen van stemmingswisselingen, omdat hun reacties vaak onvoorspelbaar zijn.

Weegschalen worden snel boos en onbewust beledigen mensen die dicht bij hen staan ​​of op dat moment dicht bij hen zijn.

Ze hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid, maar tegelijkertijd kunnen ze een beetje overweldigd zijn.

Uiteindelijk besteden weegschalen veel aandacht aan het fysieke uiterlijk en de sociale status, en in deze zin kunnen ze een beetje oordelend en zelfs oppervlakkig zijn. In de diepten weten deze mensen hoe cool en indrukwekkend te zijn, terwijl ze gevoelens in het werk zetten.

Liefde

Nu komen we bij het belangrijkste en meest betekenisvolle deel in het leven van elke weegschaal, omdat Venus over liefde regeert, het is de planeet die vruchtbaar en productief is, de planeet van passie en plezier.

Mensen die geregeerd worden door Venus, zoals Taurus en Weegschalen, zijn voornamelijk sociaal. Weegschalen hebben in wezen een goed temperament, en ze zijn gemakkelijk verliefd op te zijn, meestal moeten hun geliefden hen alleen laten zien hoeveel ze voor hen zorgen en ze voortdurend aanraken.

Venus stuurt mensen naar liefde en kunst, naar alle mooie dingen in het leven, maar het kan humeurig gedrag en de neiging hebben om dingen op een schone, delicate, elegante, erotische manier te doen.

Het vinden van de juiste partner zal een prioriteit zijn in het leven van de Weegschaal, voor hen is het handhaven van vrede en harmonie het belangrijkste wanneer zij een relatie met iemand hebben.

Sterker nog, we moeten zeggen dat de staat van eenzaamheid een onnatuurlijk en heel triest iets is voor deze liefhebbende wezens, en ze mogen nooit alleen zijn, omdat dit de slechtst denkbare staat is.

Als geliefden zijn ze expressief, creatief en evenwichtig – dit betekent dat ze alles zullen doen wat ze nodig hebben om hun partner volledig tevreden te stellen, van gesprek tot liefde en sensuele genoegens in slechte zin. Charme en toewijding aan de perfecte balans maken ze prachtige metgezellen in de liefde.

Invloed op andere kwesties

Zoals we hebben gezegd, wordt Weegschaal geregeerd door de planeet Venus, maar in tegenstelling tot zijn dominantie in het Taurus-teken, leidt deze planeet mensen hier meer naar schoonheid en kunst, in plaats van naar materieel gewin en comfort.

Hier moeten weegschalen, wat ze ook doen en willen doen, bedekt zijn met schoonheid en verbonden zijn met een vorm van creatieve aard of artistieke vorm.Terwijl ze iets doen waar ze van houden, zijn deze mensen charmant, vriendelijk, diplomatiek. Tegelijkertijd kunnen ze zoveel negatieve eigenschappen vertonen en zijn ze erg slecht in het verbergen ervan – weegschalen kunnen besluiteloos, frivool zijn en als dingen niet in de gewenste richting gaan, kunnen ze zelfvertrouwen missen.

Het beste scenario voor Weegschaalmensen is dus harmonie in hun leven, en dit betekent succes zowel privé als in hun professionele leven, dit aspect is van het grootste belang.

Weegschaalmensen kunnen, als ze het willen, uitstekende leiders zijn, ze zullen ook heel hard werken om voorrechten te verdienen en te verdienen – alles wat hen plezier en comfort kan bieden, zodat ze zichzelf kunnen omringen met leuke dingen, Venus eist dat ze zo’n impact hebben op hun levens.

Misschien is een deel van hun werk verbonden met het vinden van waarheid en gerechtigheid, is partnerschap of sociaal werk ideaal voor Weegschalen.

Ze kunnen erg overtuigend zijn, en ze kunnen ongelooflijk begaafde sprekers zijn – vaak is hun carrière precies dat. Hoe dan ook, hun succes is op veel plaatsen te vinden, ze hoeven alleen maar te beslissen en dit is het moeilijkste deel van het proces.

Ze kunnen ook zeer succesvol zijn in het werk van diplomatieke gebieden, interieurontwerpers, componisten en modeontwerpers – elk creatief werk is geschikt voor hen.Uiteindelijk zijn ze erg sociaal en werken in groepen is geen moeilijke taak; dit vormt geen probleem voor Weegschalen; in feite, hoe meer collega’s ze hebben, hoe beter. Een sterk gevoel van diplomatie helpt hen in bijna alle banen; ze kunnen elk conflict dat ze hebben gemakkelijk oplossen, en ze zien zichzelf als vredestichters in hun omgeving, op het werk of anderszins.

Samenvatting

Om dit Astro-verhaal samen te vatten, moeten we zeggen dat de planeet Venus twee sterrenbeelden regeert die schijnbaar zo verschillend zijn, maar ze aten niet, ze zijn verbonden met hetzelfde principe, maar hun benadering ervan komt van verschillende kanten.

Venus is verantwoordelijk voor liefde, uiterlijk, schoonheid, interpersoonlijke relaties, creatief werk, enz.

Deze planeet produceert creatieve mensen, is verwant aan kunst en alles wat ons fysiek aantrekkelijk maakt – het lijkt erop dat het alles geeft wat ze nodig hebben om ze zeer succesvol te maken, en dat worden ze vaak ook. Het enige als ze hun besluiteloosheid overwinnen.

De planeet Venus, zoals in het geval van Weegschaalmensen, kan wijzen op hedonisme, een neiging om dingen te veel te gebruiken, zodat ze in een vorm van obsessie kunnen komen, ze kunnen de vorm achtervolgen, niet de essentie.

Show Buttons
Hide Buttons