Waterman Man: Wat is mijn sterrenbeeld?

Waterman Man: Wat is mijn sterrenbeeld?

Waterman Man

Waterman Man (Aquarius Man): liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

Waterman Sterrenbeeld behoort tot het huis van de planeet Saturnus, wiens aard warm, vochtig en luchtig is – en als we metaforisch zouden spreken, zouden we zeggen dat hun aard precies zo is. Het zijn warme mensen, maar hun karakter kan luchtig zijn in die zin dat ze hun eigen wereld hebben.

Veel interessante aspecten hebben te maken met de Waterman – enerzijds kan Waterman verlegen en stil zijn en anderzijds excentriek en energiek. Welke kant deze man je op een bepaald moment ook laat zien, zorg ervoor dat hij in beide gevallen een geweldige filosoof is die graag andere mensen helpt, hij is erg intelligent en heeft een sterke intuïtie. Maar hoe toont deze filosoof zijn liefde?

Lees in het artikel en maak je eigen conclusie; je zult de complexiteit van zijn karakter zien.Goede eigenschappen

Hoewel de Waterman-man zich kan aanpassen aan de energie die hem omringt, heeft de Waterman-man vaak de behoefte om aan alles te ontsnappen, alleen voor enige tijd, en herstelt zo zijn verspilde energie.

Als een luchtteken gebruikt de Waterman-heer zijn sterke geest en intuïtie bij elke gelegenheid, maar als er in die omgeving geen motivatie of mentale stimulatie voor hem is, zal hij het erg saai vinden en niet in staat zijn om de beste resultaten te bereiken.

In elk opzicht is deze man voortdurend op zoek naar wijsheid, en oppervlakkige dingen zonder enig doel interesseren hem niet. Deze man is een goede waarnemer en hij is degene die de nodige informatie verzamelt en objectief bekijkt omdat zijn emoties niet in de weg staan. De Waterman-man lijkt boven elke emotie te staan ​​en vertel altijd de waarheid – en je moet dit zien als zijn deugd, niet als een fout.

Voor zijn omgeving kan dit aspect schokkend zijn – het lijkt erop dat deze man niet om de gevoelens van iemand anders geeft, maar hij is niet van plan iemand pijn te doen, hij noemt de dingen gewoon bij hun echte naam en staat niet toe dat emoties zijn oordeel beïnvloeden . En ja, deze man heeft een verbazingwekkend oordeel, en hij is een zeer emotioneel mens die gewoon niet toestaat dat zijn gevoelens hem in hun persoonlijkheid stoppen.

De Waterman-man is alleen een rebel vanwege het verlangen zijn eigen weg te volgen. Vanwege koppigheid ervaart hij soms falen omdat hij het meestal blijft doen, zelfs wanneer anderen hebben bewezen dat hun manier verkeerd is. Deze man is erg slim en zelfs als hij weet dat hij ongelijk heeft, maar hij zal dit blijven doen alleen omdat het zijn manier is, zijn idee.

Hij is zo koppig tot het moment dat hij zijn mening vasthoudt in conflicten, en hij zal nooit ophouden zijn standpunt te verdedigen. Hoewel hij hun standpunt koppig verdedigt, zal hij het anderen niet opleggen omdat deze Waterman-man individuele verschillen respecteert.Slechte eigenschappen

De Waterman-man is degene die onvoorspelbaar kan zijn, soms weet hij niet wat er in zijn hoofd zit, zijn gedachten zijn ongrijpbaar, gemakkelijk te vergeten en het is onmogelijk om hem te vangen voor het hoofd of voor de staart. Toch zijn ze ervan overtuigd dat hij een punt heeft voor alles wat hij zegt, zodat hij heel gek, zelfgenoegzaam kan zijn, zonder enige echte reden daarvoor.

Soms kan de Waterman-man snel zijn geduld verliezen, omdat zijn zenuwen aan een zwakke kant zijn, hij kan erg nerveus en prikkelbaar zijn, klaar om op elk moment te exploderen en gesprekspartners weg te nemen.

Deze man zal hoe dan ook zijn mening uitspreken, hij staat bekend als de enige die zijn woorden en daden niet kent en niet kan meten, dus gedraagt ​​hij zich totaal onbegrijpelijk voor anderen, van extreem naar extreem. Hij is de enige man die volledig onverantwoordelijk is met de materiële goederen; hij kan het geld tot de laatste dollar uitgeven, dan lenen en het opnieuw uitgeven.

Sommigen zien ze zelfs als mensen die grappig zijn, maar pervers, en wiens verbeelding tot uitdrukking komt – deze verbeelding voor sommige mensen kan overdreven of zelfs ziek zijn. Maar de Waterman maakt het niet uit, en hij leeft zijn eigen verhaal.

Liefde

Zelfs als je denkt dat de Waterman geen emoties heeft, of zelfs als hij ze heeft, zal hij ze nooit laten zien, en dat de reden het enige is dat hem helemaal regeert. Maar als je zo denkt, heb je het mis – in liefde is de Waterman-man erg emotioneel, loyaal en trouw.

In de liefde kan deze man kalmerend zijn, en misschien soms een man van medelevende aard en dit is het aspect dat zijn geliefden geweldig vinden.

Maar voor de Waterman is de liefde, net als elk ander aspect van het leven, een spel, dat een vrolijk en stimulerend spel is dat hij zal leiden. We kunnen er zelfs voor zorgen dat je deze man nooit de woorden “I love you” zult horen zeggen, tenminste op een traditionele manier of op een geschikt moment. Deze heer heeft de non-conformistische aard waardoor hij zich niet op een conventionele manier kan uiten, zoals anderen van hem verwachten dat hij handelt.

Hij is niet traditioneel in de zin dat hij noch sentimenteel is, noch zijn eigen kleine charme ontleent aan sommige liefdeseries van derden. Terwijl vele anderen al met pensioen zijn, zal je man Waterman ze allemaal overschaduwen door je geschenken te geven, die nooit grandioos zullen zijn, maar onconventioneel en volledig uniek en origineel, natuurlijk, ja.

De mens Waterman houdt diep en oprecht van, en hij is klaar om op elk moment leven te geven aan zijn wederhelft, hij is degene die opoffert zonder te vragen waarom.

Wat we zeggen, dat deze unieke man, zoals in het leven, ook in de liefde, je liefde zal geven die je ooit in je leven zult ervaren; maar niet alle vrouwen zijn hier klaar voor, en misschien weten sommigen van hen deze man niet te waarderen zoals zou moeten. Maar net zoals we aan het begin van dit stuk hebben gezegd, komt deze man uit de toekomst en wordt hij meestal verkeerd begrepen in zijn omgeving.

verwantschap

Deze man is gevoelig voor lange relaties, en op een diepe manier streeft hij naar vrede en stabiliteit in de liefde, wat hem moeilijk maakt om te beslissen over het uit elkaar gaan, in de tijd dat ziet dat die liefdesverbinding voorbij is.

Als je van plan bent mannelijke Waterman te winnen, moet je proberen heel gematigd te zijn in alles wat je doet. Je moet niet denken dat je inspannend, volhardend, vernederd en gewetenloos bent. Straal zachte energie uit, wees verleidelijk en vooral romantisch, maar niet op een conventionele manier, omdat hij niet conventioneel is. Verwacht geen bloemen, chocolade, diner en een film van de Waterman-man, en dit zijn geen normale gebaren voor hem. Wees in plaats daarvan voorbereid op veel onconventionele dingen die verliefd zijn op deze interessante man, en zorg ervoor dat hij je een unieke, liefdevolle ervaring zal geven.

Natuurlijk zeggen we niet dat hij een slechte dater is, maar de Waterman-man zal zich slecht gedragen tijdens het daten (vaak maken anderen deze opmerking), en geeft je zijn flirtende charme in kleine berekende doses, hij zal nooit de enige minnaar zijn die zijn hart en emoties op een tafel.

Diep van binnen in deze man, verlangt hij naar liefde, maar hij is niet in staat emoties in anderen te begrijpen, dus hij heeft vaak grote problemen in een relatie. Een vrouw die een liefdesrelatie heeft met de Waterman-man moet zich aan hem kunnen aanpassen omdat hij voor niemand zal veranderen, en dit is het aspect dat veel van zijn relaties uit elkaar vallen.

Bovendien vereist hij dat je respect en erkenning voor zijn levensstijl hebt, ongeacht hoe excentriek het is. Hij heeft stimulatie nodig en een partner met wie hij in staat zal zijn om ervaringen in het leven te delen, niet een persoon die hem gewoon een vriend zal maken die met hem op een bank gaat zitten en eten en praten over het weer.

Sommigen zeggen dat het heel moeilijk is om te breken met de Aquarius-liefhebbers, omdat ze koppig zijn en niet begrijpen wanneer iemand nee tegen hen zegt – de beste manier om van hen af ​​te komen is om te zoeken naar een normale, solide en sterke verbinding.

In een relatie, voor de Waterman-man, is de beste en grootste afrodisiacum die de hele tijd zou kunnen werken in feite de intellectuele stimulatie. Niets kan deze heer intrigerend en aantrekkelijker maken dan een interessant gesprek met een persoon die hij leuk vindt.

Als het gaat om liefde, is het meest geschikt voor hen die hun oprechtheid niet gemakkelijk begrijpen, omdat hij met iedereen open en eerlijk is tot op het bot, en vooral met zijn geliefde. Eerlijkheid en oprechtheid zijn essentieel voor iemand die een langdurige relatie wil met deze dynamische man die is geboren in het sterrenbeeld Waterman.Beste partner

En deze man heeft een interessante smaak voor vrouwen – zelfs als je het mooiste meisje ter wereld bent, maar als je niet intellectueel bent, zal de Waterman-man niet in je geïnteresseerd zijn, omdat het belangrijkste in de wereld de communicatie de diepe is en betekenisvol. De Waterman-man is een man voor een vrouw die van uitdagingen en avonturen houdt. Zijn liefdesdame moet open zijn, communicatief, verbeeldingskracht hebben en bereid zijn risico’s te nemen.

Dus, wie is die liefde die al deze eigenschappen heeft? Wie is de perfecte match voor deze futuristische minnaar, die deze man kan volgen in zijn fantasierijke ideeën en zijn koppigheid kan verdragen?

In de eerste plaats past de Waterman-man goed bij de Ram-partner – en zelfs als er shakes kunnen zijn en dingen nooit lang goed zullen gaan, maar er zal een grote aantrekkingskracht zijn. Ze houden allebei van onafhankelijkheid, en er ontstaan ​​problemen als Ram wil domineren, wat de Waterman nooit zal toestaan.

Ook kan een goede verbinding worden bereikt met de vertegenwoordigers van het sterrenbeeld Tweelingen – ze kunnen goed werken en veel intellectuele gesprekken delen en veel chemie hebben, maar er kunnen ook veel ruzies zijn. Deze verbinding kan lang duren, maar alleen als deze twee een andere accepteren voor een partner, niet de tegenstander.

Met de Weegschaal-liefhebber zal de Waterman-man een turbulente relatie vol plezier hebben, maar ook met veel drama – emotionele gevechten en de Weegschaal-liefhebber zou nooit accepteren dat haar Waterman-liefhebber niet openlijk emoties kan tonen, zoals zij.

Met de Boogschutter kan liefde verbinding goed zijn, in die zin dat dit een partner is die de Waterman kan kalmeren. In feite zou dit een zeer harmonieuze relatie kunnen zijn, en het enige mogelijke probleem is als Waterman het vertrouwen geeft dat belangrijk is voor Boogschutter.vriend

Hoewel leden van dit teken communicatief zijn, hebben ze het nodig om dicht bij iemand te komen, omdat ze communicatief zijn en wezens die openlijk emotioneel zijn, de twee verschillende dingen zijn.

Omdat de Waterman-man erg gevoelig en voorzichtig is, impliceert nabijheid voor hem kwetsbaarheid, en dit is niet gemakkelijk te begrijpen in de geest van deze man.

Dus in de regel heeft deze heer niet veel vrienden, in feite zouden we kunnen zeggen dat deze man een eenling is, en hij heeft slechts een paar zinvolle mensen in het leven.

De directheid van de Waterman-man gecombineerd met hun solide houding maakt hen op de een of andere manier een uitdaging om mensen volledig te leren kennen, en op de andere manier kan dit op de andere manier worden toegepast, mensen zullen de Waterman-man nooit leren kennen.

Maar we moeten volledig eerlijk tegen je zijn en zeggen dat deze man alles zal doen voor een geliefde persoon, zelfs als het nodig is om naar het punt van zelfopoffering en zijn vrienden te gaan, ongeacht hoeveel van hen er zijn (en dit aantal varieert meestal van 1 tot 3), moet dit begrijpen.

Ze zoeken vaak vrienden met creativiteit, intellect en eerlijkheid, en ze zullen merken dat deze eigenschappen bij een paar mensen tijdens het leven kunnen zijn, maar zorg ervoor dat dit de vriendschappen zijn die tot de dood zullen duren.

Vader

De vader van Waterman is niet het type vader dat op geen enkele manier de beste vriend voor zijn kinderen zal zijn, en hij is de enige vader die gezaghebbend is en eist van de resultaten van zijn kinderen. Hij laat zijn kinderen niet doen alsof ze denken dat het goed is, maar de manieren waarop ze de beste mensen worden; en in dit proces kan deze Waterman-vader streng en koud zijn.

Een kind moet zijn eigen doelen stellen en deze vervullen – dit is het doel dat deze man nastreeft in zijn opvoedingsrol. Dit is de vader die nooit iemand zal laten vertellen hoe hij zijn kinderen moet opvoeden, omdat hij gelooft dat hij het beste weet wat hij moet doen, zelfs als hij bijvoorbeeld de eerste keer vader is.

Nog een kwestie moet hier worden genoemd – zijn kinderen kunnen soms het gevoel hebben dat hun vader niet emotioneel genoeg is en dat hij niet van hen houdt, omdat hij geen emotie toont als andere vaders. Maar de Waterman-man zal dit op veel andere manieren goedmaken, hij zal de enige vader worden die origineel is en die zijn kinderen zal leiden naar dingen waar anderen alleen maar van kunnen dromen.

Show Buttons
Hide Buttons