Stier Man: Wat is mijn sterrenbeeld?

Stier Man: Wat is mijn sterrenbeeld?

Stier Man

Stier man (Taurus man): liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

Liefde is het gebied dat mensen het meest interesseren wanneer ze dagelijks, maandelijks of in het leven een horoscoop bekijken; we willen allemaal weten welk sterrenbeeld wat voor soort eigenschappen in liefde draagt, en in die zin kunnen we erachter komen wie onze ware match voor het leven kan zijn.

Nu kijken we vandaag naar de wereld van het sterrenbeeld Stier, en specifiek naar de wereld van de Stier-mens en zijn kenmerken in het leven en de liefde.

Goede eigenschappen

Als regel in het leven zegt astrologie dat een man Taurus een uiterst vastberaden persoon is die gewoon weet wat hij op elk moment wil – zijn energie is gericht en gericht op de specifieke doelen in het leven, en liefde ook. Ze werken over het algemeen op een geplande manier, en de waarheid is dat ze misschien spontaniteit missen, en ze wijken zeker zelden af ​​van de doelen die ze zichzelf hebben gesteld.

Ze moeten natuurlijk aftreden als ze zich realiseren dat dit in hun belang is, maar ze hebben hier zeker een probleem mee. Omdat ze allemaal graag het langetermijnplan berekenen en bekijken, hebben ze zelden verrassingen in petto, maar dit betekent ook dat ze betrouwbare personen zijn, of in dit geval de mannen.

In een dieper introspectief zouden we kunnen zeggen dat de Ram man het enige type man is dat zijn prioriteit ziet in het zakelijke gebied, en zijn doelen zijn gericht op geld, ambities, carrières en vervolgens liefde (het lijkt erop dat liefde komt bij de laatste plaats in hun leven, maar dingen zijn niet zo eenvoudig als ze lijken). Het heeft geen zin dat hij niet emotioneel is, maar eenvoudig, hij wordt meestal alleen verliefd op die momenten waarop ze zich realiseren dat zijn carrière stabiel is – of met andere woorden, we zouden kunnen zeggen dat ze al hun andere doelen moeten bereiken en hij zal wijden aan liefde.Als de Taurus-man tijdens de ontwikkeling van een carrière een emotionele relatie heeft, is het over het algemeen een verbinding die niet zo serieus is en waarbinnen ze de toekomstige richting niet plannen. Maar nogmaals, het feit dat hij geen serieuze relatie heeft, betekent niet dat hij een valsspeler of een oneerlijke man is.

De Taurus-man is een meestal trouwe en gewoon stabiele persoon, en wanneer hij zijn eigen familie heeft gehad, is het een droom voor hen. Hij zorgt tegelijkertijd voor zowel ouders als kinderen.

Al met al komen we hier een man tegen met veel kwaliteiten die geschikt is voor het leven, de liefde en het gezin.

Slechte eigenschappen

Als we het hebben over slechte eigenschappen die te vinden zijn in de Zodiac Taurus-man, zullen we zeggen dat hij de persoon is die houdt van en leeft voor veiligheid en comfort in het leven, en hij richt zijn activiteiten in deze richting, en sommige daarvan acties zijn buitensporig en onnodig. Hij zal een goedkope persoon worden die alles zal doen om zo meer geld te verdienen en ervoor te zorgen dat hij comfortabel zal leven – en de grens tussen wat moet worden gedaan en wat pure domheid is.

Met Taurus man zie je geen onverwachte dingen die zijn routine heel gemakkelijk kunnen schudden en verstoren – een van zijn slechte eigenschappen is het feit dat hij spontaniteit en misschien zelfs charme in die zin mist. Het is niet dat hij niet van verandering houdt, maar hij voelt dat hij alles perfect doet en dat het niet nodig is om perfectie te veranderen.

Het slechtste moment komt in het leven van de Stierman wanneer hij het gevoel heeft dat hij stabiliteit en comfort in het leven verliest, dan is hij klaar voor alle drastische maatregelen die niet in orde zijn. Ook kan hij lijden wanneer mensen hem proberen te bedriegen, en dan wordt hij een zeer koppige en zeer lastige vijand.

Liefde

Hij kan een attractie zijn voor potentiële partners, en hij heeft een doordringende blik, hij kijkt graag mensen in de ogen en is direct met wat hij van potentiële liefhebbers wil. Zijn uiterlijk kan mannelijk zijn en hij gedraagt ​​zich als een echte heer of slaagt er tenminste in om zo’n indruk achter te laten – hij kan een vangst zijn voor degenen die graag een echte man aan hun zijde hebben.

De Taurus-man is over het algemeen een goed opgeleide persoon, hij houdt zich in het openbaar aan manieren en gedrag; hij is sentimenteel en sensueel, gevoelig op zijn eigen manier, waar zijn mannelijkheid niet in gevaar komt. Hij kan worden gezien als een geliefde die vertederend en bezitterig is, vaak met ontevredenheid in het leven en zijn geliefde, hij kan zeer kritisch en obsessief zijn.Soms is de Taurus-man hij een materialist, te volhardend in het bereiken van zijn doelen, dat hij de liefde op de laatste plaats in zijn leven zou kunnen verlaten en niet veel mensen zouden dit in hun leven willen hebben, als de laatste plaats in iemands leven.

Hij is voorzichtig, maar wanneer het nodig is, kan hij zeer beslissend zijn, en ongetwijfeld is hij de man die weet wat hij van liefde wil, en hij wil te allen tijde bemind en gerespecteerd worden.

Maar we moeten zeggen dat de Taurus-man zijn “zonden” moet worden vergeven, omdat hij overweldigend is. Hij staat klaar in de ziel, en toch uiterst praktische mensen, en dat is wat vrouwen leuk vinden. Hij kan zichzelf instellen om zich overal als een baas te gedragen, inclusief het huis, hoewel hij discreet op deze manier handelt, met veel humor – zijn geliefden zien dit als een schattig kenmerk.

Ook is de Stier-man een jaloerse minnaar die tegelijkertijd hedonist is, vaak romantisch, alleen waardig als hij gemotiveerd is om te overwinnen, maar hij kan langzaam zijn in dit proces, maar het is het waard om op hem te wachten, zeker omdat hij heeft veel kwaliteiten.

verwantschap

Eén ding is de Stier-verliefde in het algemeen, maar zijn eigenschappen in een echte relatie kunnen compleet anders zijn. En als je van plan bent om met een Taurus-man te daten, moet je je best doen, omdat het niet zo gemakkelijk is en hij echt hoge criteria heeft voor potentiële partners. Hij houdt van dames met ingeperkte schoonheid, geweldige stijl en nog meer charme – hij houdt zelfs van de kenmerken die hij niet heeft.

De Taurus-man is een energiek persoon, en in een relatie met hem zijn betekent dat je in deze zin energiek moet zijn en zijn leiding kan volgen, hij is niet geschikt voor liefhebbers die passief zijn.

Maar het belangrijkste is hier – de Taurus-man is de persoon die graag dominant is in een relatie, en hij kan niet andersom leren. Als hij de eerste keer faalt, zal het het steeds opnieuw proberen ”, is het de mantra van hem. In de ogen van andere mensen handelt de Taurus-man soms langzaam en onbewogen in relaties, maar als je hem beter leert kennen, zul je snel zien hoe snel, energiek en behendig hij echt is.

Zolang zijn partner is toegewijd aan hun relatie, zal de Taurus-man alles doen voor het succes van hun gemeenschap, en hij zal hetzelfde verwachten van alle betrokkenen. Deze Taurus-man lijkt ogenschijnlijk kalm en standvastig en kan extreem jaloers en bezitterig zijn en vervolgens de andere kant van zijn aard laten zien, indien nodig, en hij zal het zonder enig probleem doen, wees er zeker van. Dus, zelfs als de partner in kwestie is en als het gaat om vrienden, is zijn dominantie zeer krachtig en zal hij nooit de details van zijn relatie met anderen delen.

Man Taurus is zachtaardig en sensueel, iemand die houdt van romantische rechtsgangen, langdurige relaties, maar tegelijkertijd moeten zijn geliefden geduld oefenen voordat ze zich bij de liefde aansluiten. Zijn stem, gedrag en maniertjes zijn over het algemeen kalm; ze lijken rustgevend en zelfs genezend voor zijn geliefden of potentiële geliefden. Dit is wat hen onmiddellijk zal aantrekken, net als een magneet.

Man Taurus is toegewijd in liefde, en hij leeft voor de warmte van fysiek contact, maar hij lacht niet te veel, hij is heel serieus, hoewel een echte partner dat zou kunnen veranderen. Man Taurus is in zekere zin geen avonturier, maar een man geboren in het teken van Taurus is absoluut geen saaie minnaar als hij de eerste partner naast zich heeft, en zijn buitengewone uithoudingsvermogen maakt hem een ​​uitstekende minnaar.

Beste partner

Van buitenaf bekeken, kan de Taurus-man worden gezien als een gereserveerde man die bezig lijkt te zijn met zichzelf en nog meer is hij niet iemand die gemakkelijk nieuwe mensen ontmoet, maar zijn charme zal maken om dichter bij hem te komen.

Hij is gericht op onvoorwaardelijke liefde, geniet van familiebijeenkomsten, ontspannen sfeer in het huis. Hij is een warme, sensuele en vriendelijke partner. Voor hen is het paradijs een mooi en vredig gezinsleven. Als je een serieuze relatie met de Taurus-man wilt krijgen, moet je in die foto passen – niets anders zal werken.In liefde is de Taurus-man volledig toegewijd aan de partner, en er is een geweldige kans voor de partners om al het andere voor zichzelf te houden. De warmte die de Taurus-man in de relatie brengt, lijkt op enkele vroegere tijden waarin enkele traditionele waarden werden gerespecteerd, waar een man een klassieke man was en een echte vrouw. Wat loyaliteit betreft, is de Stier-mens superieur aan alle andere sterrenbeelden – en iedereen die graag een minnaar heeft voor een langdurige relatie, moet verliefd zijn op de Stier-mens.

Zijn ideale partner kan iemand zijn die behoort tot het sterrenbeeld Kreeft of Vissen, en in de volgende paar regels zullen we uitleggen waarom dit het geval is.

Wat betreft het sterrenbeeld Kreeft, kunnen we zeggen dat wanneer deze twee elkaar ontmoeten –

Kankervrouw en Stierman versmelten, het eindigt meestal met een bruiloft die een sprookjesverhaal lijkt te zijn. Stier, evenals Kreeft, is toegewijd aan het gezin, zeer sensuele en zeer gevoelige personen, dus ze zijn compatibel in deze zin. Ze zijn zo opgeleid dat ze werken om hun dromen van financiële zekerheid en levenslang comfort te bereiken – in feite, en we zouden kunnen zeggen dat deze combinatie werkt omdat ze hetzelfde leven en persoonlijke doelen delen en dezelfde familiewaarden hebben en tradities. Dit is echt een goede match die lang kan duren, en eindigt in een huwelijk dat stabiel is.

Als het gaat om de verbinding met het Vissen sterrenbeeld, kunnen we zeggen dat dit een van die combinaties is die zoet en in zekere zin een romantische combinatie is, omdat de belangrijkste kenmerken van de Taurus-man de therapietrouw en stevigheid zijn, en de Vissen zijn zachtheid en sensualiteit. Wanneer deze twee combineren, krijg je een perfecte match die lang meegaat. Maar vanwege het verschil in temperament vullen ze perfect aan en weten precies wat de ander nodig heeft; maar kan ook de oorzaak zijn van problemen die gelukkig kunnen worden opgelost.

vriend

Stier is het meest trouwe sterrenbeeld van alle anderen, hij is betrouwbaar en er altijd, dus waardeert hij de betekenisvolle relaties van wederzijds respect en liefde, en hetzelfde geval is in zijn intieme connecties. Dit prachtige karakter overwint de koppigheid en de heilige aard van een koppige vriend die Taurus man zou kunnen zijn.

Hij wil altijd leren en zal elke gelegenheid gebruiken om zijn denken te cultiveren en zal dit gebruiken om zijn vrienden te helpen. Hij is niet verlegen in de zin dat hij zijn vrienden zal verwaarlozen, hij zal niet altijd zeggen wat hij denkt en wat hij weet. Een van de dingen die hij weet is dat persoonlijke relaties een van de essentiële dingen in het leven van een persoon zijn. En de Taurus-man zal grote inspanningen leveren om een ​​goede vriend te zijn, een duurzame relatie te hebben met mensen die dicht bij hem staan, en hij geeft oprecht graag met zijn hart vol liefde en toewijding.Een ander aspect dat veel mensen niet zien als het gaat om de Stier-man is dat ze ongelooflijk grappig zijn en dat als je geluk hebt om deze vriend te hebben, je jezelf als een gelukkig mens zou moeten zien. Je vriend Taurus zal met je lachen en veel grappen maken om je op te vrolijken, en zal om je lachen, maar niet om je te vernederen. Dat komt allemaal door plezier omdat hij weet dat het leven te kort is om niet te lachen.

Op een bepaalde manier kan de Taurus-man niet aan zijn koppigheid ontsnappen, maar deze eigenschap kan op een zeer positieve manier worden gezien. Eigenwijsheid is het klassieke karakter van Taurus, maar in sommige gevallen kan eigenwijsheid goed zijn. Hij zal zijn vrienden inspireren om beter en hard te werken en koppig te zijn wanneer dat nodig is.

En uiteindelijk is de Stier-man degene die je echt accepteert zoals je bent, met alle gebreken en negativiteit. De Taurus-man is niet spraakzaam, maar zorg ervoor dat hij je zal vertellen of een kledingstuk slecht voor je is of dat je een vreselijke fout in het leven hebt gemaakt – hij zal je met de waarheid slaan. De Taurus-man zal je altijd steunen en naar je luisteren.

Vader

De Taurus-man behoort tot één categorie partners, in dit geval in één categorie vaders – degene die overbezorgd kan zijn over zijn kinderen. Een Stier-man zal voortdurend vrezen dat het kind honger heeft, dorst heeft of dat zijn kind zijn huiswerk niet heeft gedaan of ander werk heeft gedaan.

De vader van de Stier wil betrokken zijn bij alles wat zijn kinderen doen, om te voorkomen dat hij per ongeluk iets mist. Als het kind in latere jaren geen materiële veiligheid realiseert, zal de dominante vader Taurus hem constant op alle manieren helpen, en in sommige gevallen kan hij het extreme gedrag gaan waar zijn kinderen van hem afhankelijk worden.

Hij zal nooit toestaan ​​dat het gezin iets heeft en in armoede leeft – hij is het type vader dat hard zal werken om zijn gezin en kinderen te laten genieten van leugens, maar in ruil daarvoor verwacht hij resultaten.

Show Buttons
Hide Buttons