Ram en Stier: Wat betekent mijn sterrenbeeld?

Ram en Stier: Wat betekent mijn sterrenbeeld?

Ram en Stier

Ram(Aries) en Stier(Taurus) Compatibiliteit: Liefde, Leven, Vertrouwen, Communicatie, Relatie, Planetaire heersers

Invoering

Het samenkomen van een Ram en een Stier in een Ram Stier Compatibiliteit is het samenkomen van respectievelijk passie en natuurlijke liefde. Als gevolg hiervan zullen jullie allebei een echte gepassioneerde liefde ervaren. Als inwoner van Ram, zult u het heel gemakkelijk vinden om in relaties te springen. Een Stier is echter erg traag in het raken van een relatie. Dit kan problemen veroorzaken, omdat je de traagheid ongemakkelijk zou vinden.

Inwoners van Stier willen altijd steeds opnieuw worden achtervolgd voordat ze zich overgeven aan de persoon van wie ze houden. Dit gaat echter meestal niet goed samen met je levensstijl, die gaat over haasten naar liefdesrelaties. Uw Ram-Stier-relatie kan een oefenterrein zijn voor u en uw echtgenoot, Stier, om dingen te leren. Je onuitvoerbaarheid en gebrek aan geduld kunnen door Taurus worden overwonnen, terwijl Ram een ​​inwoner van Taurus avontuurlijker maakt.

Liefde

Emotioneel hebben beide Ram Stier in de liefde zeer levendige tekens, maar je toont zelden op dezelfde manier. Het feit blijft dat u het moeilijk vindt om te weten dat u verliefd bent op uw echtgenoot en vice versa. Dit komt omdat jullie twee niet dicht bij elkaar voelen. Vaak laat je als Ram je emotie luid, open en ongeduldig zien en meestal op een ruwe manier. Dit verschilt echter van het soort emotie dat de Taurus laat zien.Meestal vindt je echtgenoot, Taurus, je gedrag te nep en te intens om liefde te noemen. Taurus, je liefde lijkt saai voor je. Dit komt door zijn / haar stijl om liefde en emoties stil en in een langzaam proces te tonen. Om zijn / haar liefde te tonen, zal je partner resulteren in het koken van speciaal voedsel en zachte woorden tegen je zeggen. Je moet leren hoe je jezelf kunt begrijpen om een ​​geweldige relatie tussen Ram en Stier te hebben.

Leven

Het komt voor dat jullie twee polen uit elkaar staan, omdat Taurus behoorlijk geduldig en sensueel is. Maar Ram is sterk en loyaal. Zoals het oude Engelse gezegde, in tegenstelling tot polen aantrekken. Jij, als Ram, voelt zich aangetrokken tot het geduld en de sensualiteit van een inwoner van Stier. Hoewel, Ram Taurus sterrenbeelden beide problemen hebben met het omgaan met hoe dingen moeten worden gedaan.

U, als Ram, zult altijd dingen snel en zonder geduld willen doen. Aan de andere kant, uw echtgenoot, gelooft Taurus in de essentie van geduld. Het huwelijk tussen Ram en Stier heeft dus vaak problemen met de besluitvorming. Wanneer u echter samenkomt om uw verschillen weg te werken en een compromis te bereiken, zult u samen sterke ideeën maken. Bovendien zul je hoogstwaarschijnlijk op gespannen voet met elkaar staan.

In de meeste gevallen versla je je echtgenoot, Stier, vaak met je logica en rationaliteit. Je moet leren hoe je je partner niet moet dwingen overhaaste beslissingen te nemen om indruk te maken of je gelukkig te maken. U moet ook weigeren te worden vertraagd door uw echtgenoot. De compatibiliteit van je Ram Taurus-liefde zal opwindend zijn vanwege de opwinding die je brengt en veiliger als gevolg van de veiligheid en romantiek die door Taurus worden gebracht. Hoewel langzaam, zou een Taurus een zeer sexy en sensuele minnaar zijn.Vertrouwen

Heb je een vertrouwensprobleem met Ram Stier met je geliefde die toevallig een Stier is? Het antwoord kon niet vergezocht worden van het feit dat je de neiging hebt om een ​​zeer stabiele relatie te hebben die gebaseerd is op eerlijkheid. Jullie zijn allebei altijd klaar om voor grote en goede uitdagingen te staan ​​zonder ervan weg te lopen. In feite sta je open voor dialogen en overeenstemming om de geest van je geliefde tot rust te brengen.

In een Ram Taurus liefde compatibiliteit, beide delen een ware liefde, dus het hebben van een relatie samen is een reden dat jullie beiden ware liefde in elkaar vinden. Je zult het heel gemakkelijk vinden om jezelf te vertrouwen en te tango. Om wederzijds vertrouwen erg belangrijk te vinden in je relatie, moet je leren hoe je goed en beter communiceert aan het begin van de relatie. Afgezien hiervan, heeft een van u of uw partner de neiging om ontrouw te doen vanwege het gebrek aan emotie van uw kant en het gebrek aan eigenwaarde van uw partner.

Communicatie

Het lijkt een touwtrekken om zowel een Stier als een Ram in een relatie te hebben vanwege de hoorns die ze allebei bezitten. Het is het geval dat jullie beiden vaak ruzie met elkaar maken en ieder wil dat zijn / haar idee de overhand heeft. De koppigheid die bekend zal zijn voor beide Ram sterrenbeelden zal groot zijn, maar je gelooft niet in dezelfde ideologie van koppigheid.

Jij, een Ram, hebt de neiging om altijd je geliefde, Stier ten koste van alles, te willen overtuigen. Bij de ontdekking van dit soort actie door de Taurus zou de Taurus ervoor kiezen om te zwijgen in een poging om problemen af ​​te wenden. Maar de stilte van de Ram irriteert je meestal. Wanneer je partner boos op je is, zal hij / zij niet roken maar in stilte met je praten. Achter dit sterke hoofd zijn de zonnetekens van de Ram van de Stier echter goed samen vanwege je intelligentie. Wanneer jullie beiden een gemeenschappelijke basis voor jezelf vinden, zul je in staat zijn om betere dingen te bereiken dan wie dan ook.

verwantschap

Je hebt vaak problemen vanwege je verschillende ideologieën. Wanneer u echter een compromis bereikt, zullen beiden genieten van uw relatie. Het gaat om grote intimiteit van de Ram Stier die op een zeer sensuele manier plaatsvindt. Om een ​​inwoner van Taurus op het bed te bevredigen, moet je heel zachtaardig en emotioneel zijn met de manier waarop je op het bed handelt. Om van je partner te genieten en haar goed te bevredigen, moet je werken aan je gevoel voor aanraking en sensualiteit. Dit zou je echtgenoot, Stier, gelukkig en seksueel tevreden houden. U gaat echter altijd voor de persoon die u in bed zal bevredigen en die Taurus niet kon.

Planetaire heersers

Ram wordt geregeerd door Mars terwijl Venus Taurus regeert. Mars is toevallig de reden voor je Aries Taurus-passie voor liefde en je liefde voor echte emotie. Je zult ook een sterk geleide minnaar zijn die een beetje simpel is. Stier daarentegen wordt geregeerd door Venus als heerser en gever van ongelooflijke liefde. Het is de reden voor je emotionele kracht in liefde. Net zoals een Ram het heel gemakkelijk vindt om met fysieke liefde en schoonheid om te gaan, zul je het heel gemakkelijk vinden om je geliefde emotionele steun te geven.De Aries Taurus compatibiliteit met liefde zou een van de beste zijn. Je zou het heel gemakkelijk vinden om dingen voor je kinderen in evenwicht te brengen. Je hebt de neiging om te vechten in een poging om de wil van een van jullie gedaan te krijgen. Een goede kennis van jezelf geeft je echter een betere relatie. Dit komt omdat je zult kunnen samengaan om een ​​heel ding te vormen. De combinatie van mannelijkheid (Mars) en vrouwelijk (Venus) geeft je een betere relatie. Afgezien hiervan is Mars het symbool van mannelijke liefde, terwijl Venus het symbool van vrouwelijke liefde is, de totale combinatie van de twee geeft je ware liefde.

Relatie-elementen

Uw Ram-Stierhuwelijk is de combinatie van vuur en de aarde. Dit komt omdat Ram een ​​planeet met vuur is, terwijl Taurus een planeet met een aarde is. Je zult een brandend verlangen hebben om te slagen en je geliefde in de relatie te overwinnen. Je bent ook voorbestemd om de leiding over je geliefden als Ram te nemen. Evenzo ben je altijd klaar om je bestemming in handen te nemen en in het leven te slagen. Uw acties zouden uw relatie tot een succes maken. U moet uw partner verzekeren van veiligheid en stabiliteit, aangezien Taurus altijd bereid is om hiervan te verzekeren.

Je hoeft niet boos of intolerant te zijn wanneer je geliefde, Taurus, bezitterig wordt. Je Aries Taurus-compatibiliteit kan doodlopen vanwege je onafhankelijkheid en de bezitterigheid van je geliefde (Taurus). Bovendien zal je relatie sterker en stabieler zijn als je je echtgenoot, Taurus, je beter laat begrijpen. De combinatie van vuur en aarde als het element dat je relatie leidt, maakt je relatie sterk en helder. Je zult je geliefde, Stier, flexibel en tolerant voor je onafhankelijkheid maken als je allebei verliefd wordt.Algemene beoordeling

Het compatibiliteitspercentage van uw Ram Taurus is 63% en ligt iets boven het gemiddelde. Je relatie zal alleen maar kloppen op voorwaarde. En dat je jezelf beter en beter begrijpt. Hoewel, je zult veel vechten en je relatie zal geweldig zijn als je opgroeit met betrekking tot volwassenheid en opleiding.

Conclusie

De goede, slechte en lelijke kant – dit is een relatie van twee tegengestelden omdat Taurus en Ram twee tegengestelde ideologieën hebben. Dit maakt de Aries Taurus-compatibiliteit vol uitdagingen. Als je echter als paar succesvol wilt zijn, moet je jezelf begrijpen. Het juiste begrip van jezelf opent een manier om de problemen in je relatie op te lossen. Behalve wanneer jullie allebei gewend zijn je hoorns te gebruiken, kun je snel een akkoord bereiken. De meeste tijd gemakkelijk tot overeenstemming komen is door voldoende liefde, opleiding en gevoel voor humor te hebben.

Show Buttons
Hide Buttons