Maagd Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Maagd Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Maagd Vrouw

Maagd vrouw: liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

Als we de Maagdvrouw zeggen, moet je je een stil, teruggetrokken en onopvallend wezen voorstellen dat eigenlijk nooit de aandacht trekt, maar tegelijkertijd overal waar ze elk detail observeren, zorgvuldig alle verzamelde gegevens analyseren. Dit is de persoon die dit alles doet om ze pedant systematisch te systematiseren in het logische geheel en ze, indien nodig, eenmaal te gebruiken – zowel voor goede als slechte doeleinden.

Maar je moet nog iets weten over het Maagd Sterrenbeeld – deze mensen, en de vrouw zijn ook intellectueel, het zijn mensen die goed zullen nadenken voordat ze handelen, ze zullen de situatie analyseren voor elke beslissing, zodat ze elk kunnen bepalen “voor” en “tegen” met bijna wiskundige precisie.

Lees dit artikel en kom meer te weten over de Maagdvrouw en specifiek haar houding en verliefde ervaringen.Goede eigenschappen

De vrouw van de Maagd is realistisch en gelooft uitsluitend in haar gevoelens en logica van denken, in haar analytische gegevens en deze te verwerken, en zij is degene die elk probleem zeer grondig aanpakt, zelfs als het gaat om eenvoudige dagelijkse activiteiten zoals winkelen.

Hoe perfect iemand de Maagdvrouw ook heeft gepresenteerd, ze beschouwt sommige feiten niet eens als vanzelfsprekend, zonder verificatie, tenzij de autoriteit die ze vertrouwt achter hen ligt – er zijn maar weinig mensen die ze kan vertrouwen. Haar aard is sceptisch en haar aangeboren perfectionisme zorgt ervoor dat ze bijzondere aandacht besteedt aan details – zij is degene die alles opmerkt en er valt niets van haar radar.

Vanwege deze kenmerken is de Maagdvrouw een zeer goede psycholoog, pedagogen, psychotherapeuten, maar ze kunnen ook goede psychiaters zijn.

In een ander perspectief is de Maagdvrouw veelzijdig, met een geaccentueerde onderzoeksgeest die veeleisende en gecompliceerde taken inhaalt die precisie, nauwkeurigheid en concentratie vereisen – ze kan extreem succesvol worden in dergelijke banen.

Uiteindelijk is het gevoel van orde in het leven van de Maagdvrouw fascinerend, anderen zijn over het algemeen geïrriteerd omdat de Maagdvrouw de meester van herhaling is, vooral omdat herhaling de beste manier is om perfect te worden – en hier komen we tot haar ultieme doel, om alles perfect te doen.Slechte eigenschappen

Het is waar dat de Maagdvrouw de enige dame is die nooit te laat is, die altijd nauwkeurig is, ze is altijd samengesteld en samengesteld; ze zal anderen nooit vergeven voor hun oppervlakkigheid, arrogantie, onvervulde beloften en een vertraging in overeenkomsten of een vergadering. Dit is een doodvonnis als je het een vrouw vraagt, en dit soort gedrag zal nooit worden getolereerd in haar leven, ongeacht hoe dicht je bij haar bent, ze zal je straffen.

Een ander probleem dat de Maagd-dame heeft, is haar streven naar perfectie – dit kan deze vrouw gek maken, het maakt haar onder de enorme stress en het kan een oorzaak van ernstige frustratie zijn. Omdat de Maagdvrouw tot het passieve sterrenbeeld behoort, kan ze vatbaar zijn voor melancholie en vaak depressie, vooral wanneer, door het streven naar perfectie, destructieve zelfkritiek alleen haar eigen gevoel vergroot dat ze niet waardevol genoeg is.

Uiteindelijk verwacht de Maagdvrouw veel van anderen, meer dan zij doen, veracht ze openlijk oppervlakkigheid en oppervlakkigheid, onverantwoordelijkheid en arrogantie. Zij is degene die orde, maat, plaats, tijd, de prijs voor alles eist, en dit is gewoon niet altijd mogelijk, en de Maagd dame geeft cadeau met de acceptatie van het feit dat ze niet alles kan beheersen. Zij is degene die het evaluerende oog heeft en zij is degene die tot de waarheid spreekt en openlijk wijst op dingen die ze niet goedkeurt.

Liefde

De Maagdvrouw is een heel zachte en gevoelige dame, maar ook heel charmant en ze kan de geweldige verleider zijn. Ze is zeer fantasierijk en blijft nooit zonder inspiratie als het gaat om liefde; maar haar gebrek is dat ondanks de grote teleurstellingen die haar kunnen overkomen, de Maagd-dame alleen blijft geloven in alles wat goed is in mensen en dat ze het risico lopen opnieuw teleurgesteld te worden.

Het is waar dat deze vrouw zich gedraagt ​​zoals ze heel zacht en kalm lijkt, zelfs verlegen, maar dat is niet echt de waarheid. Nu weet deze Maagd-dame een man te verleiden, om hem gewoon tot waanzin te leiden. Degenen die een Maagd-liefhebber hebben, zeggen vaak dat ze een betere partner is dan ze hadden verwacht, misschien zelfs de beste die ze ooit hebben gehad.

Zij is degene die altijd in idealen gelooft, en dat is iets dat niemand haar kan afnemen; maar wanneer ze echt wordt waargenomen zover de liefde gaat; ze kan heel volhardend en vastberaden zijn, en ik kan echt bogen op haar specifieke, milde energie, die haar onderscheidt als speciale vrouw. Veel mensen willen in haar samenleving zijn en gewoon in dat effect zijn van de positieve energie die ze uitzendt.

Op een andere manier zullen we zeggen dat de Maagdvrouw niet echt moeilijk is om verliefd te zijn in de liefde – ze is heel gemakkelijk om lief te hebben en mensen te vertegenwoordigen die de liefde kunnen bedrijven, niet alleen in dezelfde mate, maar zelfs beter dan ze hadden gehoopt. De Maagdvrouw, wanneer liefdes, is heel zachtaardig en gevoelig, heeft een medelevende aard, dat is waarom anderen haar zien als de ideale persoon voor vertrouwen en liefde – ze kan liefhebben, geheimen bewaren en letterlijk een “schouder om op te huilen” worden. Ze is communicatief en erg emotioneel verliefd.

Hoewel ze gemakkelijk verliefd wordt, betekent dit niet dat haar emoties een korte tijd duren. Integendeel, deze vrouw slaagt erin haar emoties in extreem lange tijdsintervallen op één man te richten. Maar in de liefde verwacht deze dame en trouw, maar tegelijkertijd zal ze haar geliefde nooit stikken, ze is erg tolerant. Maar als de Maagdvrouw gekwetst is in de liefde, zorg er dan voor dat ze je zal vergeven, maar nooit zal vergeten wat je haar hebt aangedaan en hoeveel pijn ze heeft doorstaan.

verwantschap

Als je een hart wilt winnen dat toebehoort aan de Maagd-dame, heb je alle charme van deze wereld nodig, maar ook een romantische houding, zonder welke ze zeker niet verliefd op je zal worden. Omdat deze dame zeer getalenteerd is voor alle soorten kunst, is ze creatief, ze zal zeker vallen voor een minnaar die een goed gevoel voor “leuk” heeft en altijd proberen om op dit niveau en zelfs dieper met haar in contact te komen.

De vrouw van de Maagd heeft misschien een reputatie als een koude vrouw, maar haar voorbehoud moet er niet mee worden verward. Ze is het brein van de details, geniet weinig detail in het gedrag van de liefde. Het is veilig om te zeggen dat liefhebbers van de Maagdvrouw nooit bloemen, geurkaarsen of het voorspel mogen overslaan.

Ze is een dame die eerlijk weet te houden van. De Maagd dame geeft niet om korte banden (meestal) en gaat nooit van de ene man naar de andere. Het is eigenlijk mogelijk om te zeggen dat deze Maagd-dame in het leven meestal maar heel weinig partners heeft, maar ze zijn in feite altijd de links die lang meegaan en een impact hebben op haar leven.De Maagd-dame is een charmante vrouw die de neiging heeft perfect te zijn en haar intelligentie toont – ze verleidt alles wat haar pad te boven gaat, of het nu een man of een vrouw is. Deze dame is een zeer inzichtelijke, natuurlijke criticus en een scherpe analysator voor iedereen en iedereen; en omdat ze erg intuïtief is, heeft ze het vermogen om te voelen wat er mis is met een persoon of situatie, en zal weten wat voor soort minnaar ze nodig heeft voor een serieuze verbinding en wanneer die relatie moet eindigen.

Wanneer in een serieuze relatie, loopt deze dame met haar voeten stevig op de grond, gracieus en zachtaardig – ze doet alsof ze de wereld regeert, en in feite is ze dat ook. Dit is de dynamiet van een vrouw, wat letterlijk betekent dat ze alles kan doen wat ze wil, en daarvoor heeft ze gewoon een beetje liefde nodig.

Beste partner

De Maagdvrouw is degene die in ware liefde gelooft, maar de liefde die praktisch is, en niet op een of andere manier overdreven of te extreem is. Ze is zeer gepassioneerd en intens en vraagt ​​perfectie van haar relatie, en dit is het aspect die problematisch zijn voor veel liefhebbers die verliefd op haar kan worden, en velen van hen vallen in haar ban.

Omdat deze dame bekend staat om haar neiging om de situatie te analyseren, op zoek naar fouten, het versterken van zwakheden en het verkennen van emoties – heeft ze een geschikte minnaar nodig die dit zal begrijpen. De Maagdvrouw is altijd verliefd op één persoon tegelijkertijd en draagt ​​haar hart niet in haar mouw, en ze zal alleen liefhebben nadat ze die persoon diep heeft geanalyseerd en die persoon goed heeft leren kennen. Maar dit alles zal deze mooie dame niet weerhouden om impulsieve en krachtige attracties te ervaren die ze voor sommige mensen kan voelen.

De beste match voor de Maagdvrouw kan de Taurus-minnaar zijn aan wie je energie van echte optimistisch perfect zal matchen. Ze kunnen een stabiele relatie hebben, waarbij uitvoerbaarheid in de eerste plaats staat, en passie op de tweede plaats.

Een andere geliefde die een geschikte match voor deze vrouw kan zijn, is die van het sterrenbeeld Kreeft – ze zijn allebei emotioneel en kunnen de beste metgezellen zijn die kunnen spreken zonder een woord te zeggen. En een soortgelijk verband is te zien in de relatie tussen de vrouw van de Maagd en de geliefde van Pieces.vriend

Haar kritische aard en praktische persoonlijkheid zijn een ideale combinatie voor een vriend die advies nodig heeft wanneer daarom wordt gevraagd, en deze dame kan enigszins gereserveerd zijn als het gaat om het uiten van emoties, maar dit betekent niet dat ze niet van haar vrienden houdt. Vanwege dit voorbehoud kan ze complimenten niet vaak genoeg horen, dus verwacht ze van haar vrienden dat ze met dankbaarheid met haar praat en in ruil daarvoor zal ze alleen proberen stil en eerlijk te zijn.

De Maagdvrouw staat graag ten dienste van anderen, en je kunt haar bij de hand vinden als je haar nodig hebt om met je te praten en je haar analyse van een bepaalde situatie te geven. Gezien het feit en wetende dat de Maagdvrouw erg veelzijdig is, verrast velen al die uitgestrekte gebieden waar de Maagdvrouw over kan praten.

Ze heeft de kennis en vaardigheden die kunnen worden geperfectioneerd omdat er tijd en moeite in wordt geïnvesteerd – ze duwt haar vrienden meestal om beter en sterker te worden en gelukkiger te zijn. Ze ziet zichzelf als de wijze leraar, en in zekere zin is ze er echt een.

In sociale contacten in het algemeen heeft de Maagdvrouw iets meer tijd nodig om “op te lossen”, maar in haar zul je een vertrouwde vriend en een persoon hebben die je van tijd tot tijd “tot de grond” zal verlagen in situaties waarin, voor emotionele verwarring heb je dringend een “stem van gezond verstand” nodig. Ze is zonder twijfel die stem, en we zouden allemaal blij moeten zijn om ten minste één Maagd als een loyale vriend te hebben.

Aan de andere kant, als deze opmerkelijke vrouw je als vriend of partner heeft gekozen, twijfel dan niet aan je kwaliteiten, omdat je in de tussentijd zeker een aantal tests hebt doorstaan, zonder het te weten.

Moeder

Dankzij de zeer organisatorische vaardigheden en de systematische aanpak van de Maagdvrouw die ze in alles laat zien, zijn de kinderen van de Maagdvrouw netjes en gehoorzaam.

In alles, en in het ouderschap, is de Maagd-dame zeer analytisch en goed in het stellen van doelen – en dit is les nummer één die ze haar kinderen geeft. Haar kinderen leren alles over organisatievaardigheden, teamwerk in huis en op school en plannen door te kijken hoe hun moeder dit met hoge resultaten doet.

Het enige negatieve aspect van haar moederschap is haar uitgesproken neiging tot perfectionisme – op de lange termijn kan ze haar kinderen behoorlijk gefrustreerd maken als ze niet aan haar verwachtingen voldoen. Zij is de enige moeder die kritiek zal uiten en eerlijk zal spreken, zelfs als haar kinderen niet klaar zijn om te horen wat ze te zeggen heeft.

Show Buttons
Hide Buttons