Schorpioen Man: Wat is mijn sterrenbeeld?

Schorpioen Man: Wat is mijn sterrenbeeld?

Schorpioen Man

Schorpioen Man (Scorpio Man): liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

De Schorpioen mensen zijn in zekere zin, dankzij hun heerser, de planeet Pluto (als de heerser van de onderwereld), zeer gepassioneerde en in sommige opzichten zeer donkere mensen die in nauw contact staan ​​met de duisternis die in ons allemaal kan liggen .

Maar deze mensen hebben er geen probleem mee om hun duisternis te omarmen, en dit is ok, zolang ze anderen niet op deze manier beïnvloeden, kan dat negatief zijn. Maar Schorpioenen zijn zich meestal erg bewust van hun kracht en vaardigheden, dus dit geeft hen de mogelijkheid om het beste uit hun leven te halen en de praktische waarde van hun ervaringen te begrijpen.

Om Schorpioen te begrijpen moet je erachter komen hoe emotioneel hij is, zelfs als hij niet lijkt alsof hij is; en het is relevant om te vermelden dat zijn gevoeligheid vaak een partner vereist die zacht genoeg kan zijn.

Dus, in het leven van de Schorpioen hangen veel dingen af ​​van hun omgeving, of een partner – als de minnaar positief is, zal hij positiever zijn dan gewoonlijk, en als hun partner de duisternis in hen wakker maakt, kunnen dingen problematisch zijn.

Hij heeft veel kwaliteiten en hij is altijd op zoek naar liefde. Lees meer over de Schorpioen-man, en vooral zijn liefdesleven.Goede eigenschappen

Een Schorpioen-man is een persoon die alomtegenwoordig en veelzijdig probeert te zijn in zijn leven, en meestal slaagt hij; hij is degene die er gewoon van houdt om alles te weten, overal te zijn en op elk moment echt op een bepaalde manier op te vallen.

De Scorpio-man is een zeer intelligent persoon die een goede indruk op iedereen probeert te maken. In de regel is hij een geweldige spreker, wiens communicatie een van de belangrijke voordelen is die altijd in elke situatie kan worden benadrukt.

Immers, deze man slaagt erin zichzelf op te leggen, zowel verbaal als op elke andere manier; en hij staat graag in het middelpunt van de belangstelling, trekt de aandacht en hij zal mensen nooit onverschillig laten. Hij vestigt die aandacht, en in tegenstelling tot bijvoorbeeld Leo die van aandacht houdt en deze moet hebben, trekt de Schorpioenman in elk geval aandacht, zelfs wanneer hij dat niet probeert te hebben. Onderweg is zijn houding ten opzichte van aandacht mild, en hij geeft er niet te veel om.

Een ander aspect dat we moeten vermelden, is dat de mens Schorpioen een heer is, een geweldige estheet die zeker nooit een emotionele relatie zal krijgen met iemand die ze niet fysiek aantrekt, dus je moet klaar zijn om het moment van fysieke verschijning uiterst belangrijk te hebben, zo niet cruciaal voor deze persoon.

De Schorpioen-man is meestal zeer succesvol in zijn werk (wat dat ook moge zijn), voornamelijk vanwege grote vaardigheden, doorzettingsvermogen en doorzettingsvermogen; maar tegelijkertijd is hij geneigd om de banen te kiezen waarin ze zullen genieten. Hij is niet in staat om een ​​baan te doen waar hij niet van houdt; omdat deze heer graag geniet van alles wat hij in het leven doet, dus als het op zaken aankomt.

Als het gaat om het talent van deze man, zijn er gelijke aanleg voor zowel sport als kunst, en voor welke branche hij ook besluit, hij zal het het beste doen, maar over het algemeen kiest deze persoon sport en kunst die veel geld kan verdienen . Hij is de persoon die alle materiële goederen wil hebben om zich comfortabel te voelen in het leven – hij is geen materialistisch mens wiens geluk afhangt van materiële goederen die hij heeft, maar hij moet genoeg hebben om zich op een bepaalde manier vrij en onafhankelijk te voelen.

De Scorpio-man kan een geweldige minnaar en vriend zijn, maar veel ervan hangt af van die andere persoon.Slechte eigenschappen

Deze complexe man heeft ook veel tekortkomingen, en een daarvan is zijn neiging om dingen op zijn eigen manier te doen, en als hij toevallig iets verkeerds aan hem doet, zal hij je steken. En we hebben het niet over een situatie waarin hij je iets gemeens zal vertellen, en we hebben het over iets ergs doen om je pijn te doen, op een manier die hij kan. Verraad in zijn ogen is de ergste zonde die iemand hem kan aandoen, en als hij alleen maar “ruikt” dat er iets achter zijn rug aan de hand is, zal hij meedogenloos worden.

Schorpioen man is niet iemand met wie je kunt spelen en denkt dat je gemakkelijk weg kunt komen. Hij is serieus en soms een te strenge man die zijn aandacht nooit richt op onbelangrijke dingen (we hebben het over dingen die hij als niet-belangrijk beschouwt, niet over andere).

Ook ziet de Schorpioen-man dingen als zwart en wit, en hij heeft sterke gevoelens voor alles in het leven – hij houdt van je of haat je, niets daartussen is geschikt voor hem.

Hij is een diep emotionele mens, loyaal en genereus tot het moment dat hij gewond raakt door het kleinste kleine ding – dan verandert hij in het beest dat alles op zijn manier zal breken. De Schorpioen-man kan pijnlijk eerlijk, vrij, transparant zijn in zijn bedoelingen, maar hij kan ook verleidelijk, jaloers, wantrouwend en zelfs agressief zijn als hij wraak zoekt. Je weet nooit welke kant van hem je krijgt, maar in de meeste gevallen, als je positief en eerlijk bent, zal hij dat ook zijn.

Liefde

Wanneer de Scorpio-heer diep verliefd wordt, bindt hij echt en komt hij vaak te dicht bij zijn partner – hij is van plan om contact te maken op een manier waarop zij één worden. Zoals hij het zich realiseert, is een relatie met iemand een link naar “de juiste persoon” of niet, en hij zal nooit instemmen met minder dan wat hij weet dat goed voor hem is. De emoties van de Schorpioen-man zijn erg diep en, zodra ze zich voordoen, zijn ze erg moeilijk te veranderen. Maar op deze manier, als een partner zijn hart breekt, zijn er grote kansen dat zijn liefde zal veranderen in haat in plaats van vervagen en verdwijnen.

Zijn benadering van liefde is erg gepassioneerd en verwerpt vaak de zachte kant van zijn emoties, vooral in de zin dat hij soms meedogenloos kan zijn. Wanneer er extreem diepe gevoelens in het spel zijn, is de Scorpio-man een heer die echt met zijn partner kan meevoelen en zijn geliefde emotioneel volledig begrijpt. Dit kan bij andere mannen erg lastig zijn, maar niet bij de Schorpioen-heer; in die zin zeggen sommigen dat dit een meneer is die de vrouwelijke kant diep heeft ontwikkeld en dat dit de reden is waarom hij vrouwen zo diep begrijpt.

verwantschap

Zoals je duidelijk kunt zien in de vorige sectie van dit artikel, kan deze Schorpioen-man obsessief, bezitterig en wraakzuchtig zijn in een liefdesrelatie, maar de waarheid is dat hij ook loyaal kan zijn, vol steun, medelevende en ongelooflijke partner. Deze gepassioneerde man heeft te kampen met ongebruikelijke emotionele diepgang, wat leidt tot extreme gevoeligheid en zijn behoefte om zijn hart te sluiten om niet gewond te raken – zijn geliefde moet dit begrijpen om een ​​goede verbinding te hebben. In een relatie kan hij rancuneus worden vanwege zijn diep emotionele aard en onvermogen om de diepte van zijn verwondingen te vergeten.

Hij kan op een bepaalde manier als een fatalist optreden alsof het hem te veel was, omdat hij gespannen is en het leven ziet als een groep kleine doden, wat het niet waard is geleefd te worden als hij niet echt leeft. Dus al zijn relaties zijn ongelooflijk gepassioneerd, ongeacht welke tekort ze kunnen zijn. En tijdens het leven zal de Schorpioen zoveel verschillende relaties hebben als hij wil, en tijdens zijn leven zul je hem zelden spijt zien of zijn excuses aanbieden voor zijn liefdeskeuzes.Net zoals al het andere in zijn wereld divers is, is vertrouwen dat ook – dit type man dat bij het sterrenbeeld Schorpioen hoort, kan onvoorwaardelijk vertrouwen in zijn partner hebben en hij kan een betrouwbare minnaar zijn, of Schorpioen is de enige partner die kan helemaal koud en pijnlijk afstandelijk zijn, dus maakt hij echte keuzes, ongeacht de gevoelens van anderen. De Schorpioen-man heeft altijd de behoefte om te zeggen wat hij denkt en in het algemeen vertelt hij altijd de waarheid – sommige van zijn geliefden kunnen zo’n houding niet aannemen. We kunnen zelfs zeggen dat zijn grootste vreugde ligt in de observaties van een pijnlijke waarheid die niemand onder ogen wil zien – zijn geliefden moeten zich hiervan altijd bewust zijn, want hij zal de waarheid morsen wanneer niemand verwacht of in de stemming om de ‘vreselijke’ waarheid te horen.

Als je op een date bent met de Scorpio-liefhebber, is dit de man die zich tegenover zijn partner zal gedragen alsof ze een koningin is. Hij wil de zachte ziel van zijn partner zien, iemand die zijn bescherming nodig heeft, en hij zal alle waarden en overtuigingen zonder twijfel behouden.

Hij zal je trui lenen als het buiten koud is, maar er is geen garantie dat hij hem niet aanneemt en erg onaangenaam wordt als je iets zegt dat hem pijn zal doen om de redenen die hij kent. Er is een grote en verbazingwekkende kans dat hij niet te veel zal praten, dat hij traag zal zijn in het beslissen wat te doen en waar te gaan, het is moeilijk om te bewegen en de veranderingen te beperken.

Hij zal zijn geliefde naar plaatsen leiden die hij romantisch vindt, en dat kan alles voor hem zijn, niet alleen conventioneel romantische plaatsen. Afhankelijk van zijn eerdere relatie, kan de Schorpioen man vrij open zijn tijdens de eerste ontmoeting en onmiddellijk zijn ware gezicht tonen, maar er kan iemand zijn die nauwelijks reikt omdat hij zich altijd zorgen maakt dat hij niet opnieuw gewond zal raken.

Beste partner

De Scorpio-man is sensueel, gepassioneerd en vol geest; en op een of andere manier is deze heer een liefhebber van schoonheid, zowel extern als intern, de minnaar die tegelijkertijd fataal, aantrekkelijk en mysterieus is.

Maar de Schorpioen-mens is te allen tijde een zeer emotionele en kwetsbare mens, maar hij verbergt het vakkundig.

Voor sommigen lijkt de Schorpioen-man mysterieus, en daarom is hij interessant voor anderen, maar dat is lang niet zo nauwkeurig als hij emotioneel kan worden gekwetst, net als iedereen. Dit is de man die zichzelf beschermt door emoties te beheersen, en voor hem is vertrouwen de basis van elke verbinding.

Maar wie is de minnaar die dit begrijpt en geniet van een goede relatie met deze man? Deze twee zijn partners van Maagd en Steenbok.

Wat de Maagdliefhebber betreft, de Schorpioen-man is onweerstaanbaar voor hen, omdat ze weten dat de Maagd geen gemakkelijke prooi is en dat hij hard om hen heen moet werken. En de Schorpioen-mens kan, ongeacht vooroordelen, gevoelig en zachtaardig zijn. De Maagd-liefhebber moet door zijn gedrag Scorpio-man emoties laten emuleren en heel aardig tegen ze zijn, en de Maagd-partner moet mysterieus blijven om altijd aantrekkelijk te zijn voor Scorpio.

Een andere goede band is tussen Steenbok en de Schorpioen – dit is de liefdesband tussen de twee meest ambitieuze mensen die je ooit de kans zult krijgen om elkaar te ontmoeten. Deze twee zijn krachtige individuen en verbonden; ze zijn echt het machtspaar. Volgens mentale kracht en levensovertuigingen is Schorpioen het meest geschikt voor de Steenbokliefhebber. Zolang ze eerlijk zijn tegenover elkaar, zal hun gedeelde kracht groter zijn, evenals hun liefde en respect. Dit kan langer duren en een geweldige verbinding zijn.vriend

Als je geen Schorpioen-man als vriend hebt, heb je hem zeker niet als je vijand nodig, en hij kan lastig zijn. Als je zijn vriend bent, reken dan op zijn onbeperkte loyaliteit en steun. Als je de Schorpioen een geheim toevertrouwt of de ziel opent, zal hij het nooit misbruiken en je op geen enkele manier teleurstellen. Wanneer hij teleurgesteld is van vriend, zal hij nooit opgeven tot hij wraak heeft genomen.

De Schorpioen-man heeft tijd nodig om vertrouwen te krijgen in het accepteren van iemand als een vriend van wie ze altijd verwacht dat ze haar intimiteit respecteert.

Vader

De vader van de Schorpioen leidt zijn kinderen meestal op in de Spartaanse geest en probeert hen voor te bereiden op de heilige wereld die hen te wachten staat als ze uit een warm familiehuis komen. Hij straft vaak zijn kinderen, en sommige van zijn harde straffen omvatten naar bed gaan zonder diner of een verbod ontvangen om het huis uit te gaan tijdens het weekend. Hij is een strenge vader, maar in ruil daarvoor gedragen zijn kinderen zich goed en respecteren ze het eigendom van hun ouders en alle materiële dingen die ze bieden.

Op basis van al het bovenstaande zijn zorg en aandacht overvloedig en moeten zijn kinderen hun gedrag in evenwicht brengen, zodat ze niet veel fouten maken terwijl ze opgroeien.

We moeten niet vergeten dat de vader van Schorpioen een zachte en emotionele ouder is die, hoewel met tegenzin, zijn kinderen aanbidt en alles voor hen zou doen. Deze man voelt een grote verantwoordelijkheid tegenover zijn kinderen en de noodzaak om hen te beschermen. Maar hij kan ook heel soepel zijn met de wensen van het kind en het zelfs smeren.

De vader van Schorpioen behoort tot degenen die zich in een staat van rechtvaardigheid bevinden, maar zij weten hoe ze kinderen moeten beschermen. Ondanks de inherente bezitterigheid wordt hij gemakkelijk overwonnen door kinderen en moedigt hij hen zelfs aan om zo snel mogelijk onafhankelijk te worden.

Show Buttons
Hide Buttons