Weegschaal Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Weegschaal Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Weegschaal Vrouw

Weegschaal Vrouw (Libra Vrouw): liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

Horoscoop kan zoveel over iemands persoonlijkheid onthullen, maar we hebben het niet over sommige aspecten die voor de hand liggen, zoals alle Schorpioenen donker zijn, of alle Leos hebben geweldig haar, hier hebben we het over de elementen die verborgen zijn voor het gewone zicht.

Laten we beginnen met te zeggen dat de planeet Venus heerst over dit sterrenbeeld, de godin van de liefde – daarin kunnen we zien hoe we relaties, romantische momenten en liefde, en in feite haar hele leven, benaderen.

Weegschaal vrouw is voortdurend op zoek naar harmonieuze relaties in haar leven, en waar er geen evenwicht kan zijn, voor haar kan er geen leven zijn. Maar het probleem in haar leven doet zich voor op momenten dat deze dame geen eenvoudige beslissing kan nemen, dus haar leven is nog onevenwichtiger dan voorheen.

In liefde, werk, gezin en overal elders zoekt Libra naar het evenwicht, de perfecte balans tussen de geest en het lichaam, en ze zal zo handelen dat deze dame die balans lang zal behouden.

Er kunnen niet genoeg woorden zijn die we kunnen gebruiken om te beschrijven hoeveel liefdevol de aard van deze dame is – de Weegschaalvrouw geniet wanneer ze geliefd is, en wanneer de dingen op de juiste plaats komen, zal deze vrouw volledig toegewijd zijn aan haar gekozen.

In de meeste gevallen zijn weegschalen kalm en verfijnd en kunnen ze erg druk en romantisch zijn als ze ontspannen zijn. Een Weegschaalvrouw speelt het spel niet wanneer ze houdt – ze kan heel voorzichtig en soms pijnlijk oprecht zijn tegenover mensen die hier in de buurt zijn.

Lees meer over deze uitstekende vrouw.Goede eigenschappen

De Weegschaalvrouw is sociaal en een coöperatieve dame die een vreedzame, opdringerige, zelfs artistieke neiging heeft – ze kan diplomatiek en dominant zijn en tolerant tegenover de mensen die dicht bij haar staan.

Zij is de enige dame die veel aandacht besteedt aan haar fysieke uiterlijk, sociale status; we zouden zelfs kunnen zeggen dat de Weegschaal toegewijd is aan het algemeen welzijn en veel van haar activiteiten zijn in deze richting gericht.

Ze kan tegelijkertijd een topdiplomaat zijn en de grootste fraudeur, maar de hele tijd zal deze vrouw de ware dame zijn in de volle betekenis van dat woord.

Het verlangen naar overheersing en leren is in haar geval tot het maximum uitgebreid, en ze moet deze twee dingen hebben zodat ze gelukkig kunnen zijn.

Omdat de Weegschaal dame gericht is op de gerechtigheid, weet ze goed wat goed en slecht is – en hun acties zijn dienovereenkomstig gericht, dus zelfs Weegschalen kunnen soms besluiteloos zijn, ze weten intern wat ze moeten doen en wat ze niet moeten doen, en de hetzelfde geval is met de Weegschaal vrouw.

Wat deze dame ook doet in haar leven, ze zal haar liefde investeren, maar dit betekent niet dat ze niet scherp of zelfs koud zullen zijn als ze haar gewenste doel moeten bereiken, maar er moet aan worden herinnerd dat ze mensen nooit pijn zullen doen voor omwille van hun succes.Slechte eigenschappen

Het eerste wat ons te binnen schiet als we het hebben over de slechte weegschalen, is hun besluiteloosheid – deze mensen hebben een echt probleem bij het nemen van beslissingen. Dit is het aspect dat de Weegschaalvrouw heeft, zelfs in tijden waarin ze duidelijk weet wat ze niet wil.

De Weegschaal kan soms verkeerd worden beoordeeld, en ze kan je lijken als de vrouw die een snob is en degene die verwend is, ondanks alle vriendelijkheid die ze heeft. Ze heeft de criteria voor bijna alles in haar leven, en die criteria zijn niet laag, zelfs in deze zin worden haar criteria alleen maar hoger in de tijd.

Aan de andere kant en als we naar de meer negatieve eigenschappen van deze vrouw willen kijken, zouden we kunnen zeggen dat ze te gericht kan zijn op andere mensen en daarbij vergeten wie ze is en wat haar eigen doelen in het leven zijn. Ze kan verloren zijn, en in zekere zin kan de Weegschaal-dame een controlefreak zijn, zelfs we zouden kunnen zeggen dat deze vrouw een inflexibele en onberekenbare persoon is die het vermogen verliest om toegang te krijgen tot verschillende personages van mensen en hun motieven zonder veroordeling.

Liefde

Zoals je in de eerdere paragrafen van dit artikel kon zien, vermelden we een paar keer hoeveel deze dame verbonden is met schoonheid, liefde en gerechtigheid. Maar misschien kan liefde worden gezien als het belangrijkste aspect in het leven van de Weegschaalvrouw.

Wanneer de Libra-vrouw verliefd wordt, begint ze haar beslissing om liefde toe te staan ​​opnieuw te beoordelen, alsof het mogelijk is om die controle te hebben – en misschien moet ze op tijd naar een bepaald deel van haar vertrekken om de reden.

De Weegschaal vrouw staat onder de grote impact van de planeet Venus komt hier in focus omdat ze zeker alles zal doen wat in haar macht ligt om te stoppen zich geliefd te voelen als de persoon in wie emoties worden gevoeld sociaal onaanvaardbaar is voor haar normen. Dit is het probleem in de liefde – deze dame kan in bijna niemand in deze wereld verliefd zijn, en nogmaals, haar normen zijn ongelooflijk hoog.

Soms kan de Weegschaalvrouw een gebrek aan initiatief hebben en haar man als zwak en passief worden beschouwd, zelfs als hij dat niet is. Soms wanneer deze vrouw verliefd is, wil ze haar laten zien hoeveel ze eigenlijk liberaal is, zelfs als haar geliefde haar pijn heeft gebracht en zich in essentie heeft gericht op traditionele waarden en correct gedrag.

verwantschap

Een vrouw geboren in het sterrenbeeld Weegschaal is de meest interessante persoon voor liefde – haar heerser is de planeet van liefde en sensualiteit, de Venus. Mannen voelen zich letterlijk tot haar aangetrokken, de Libra-vrouw is erg vrouwelijk en aantrekkelijk, wat ze krijgt van Venus, een planeet die haar protA-vrouw is geboren in het sterrenbeeld Weegschaal is de meest interessante persoon voor liefde – haar heerser is de planeet van liefde en sensualiteit, de Venus. Mannen zijn literaector.

Ze ziet er perfect uit (ze is van nature gezegend met het goede uiterlijk en de aantrekkelijkheid) en heeft een goddelijke blik in haar ogen. De Weegschaalvrouw ziet er vaak erg exotisch uit, maar is niet zo fragiel als het lijkt. Als vrouw is ze een goede mentale metgezel, ze is breed in haar vriendschappen en kan harmonie brengen in het gezinsleven.

Hij partners zien haar als een ideale vrouw, en ze is misschien wel de beste match voor de Libra-dame. Ze kan een rijke en succesvolle man zijn die haar graag behandelt als een soort wees die constante bescherming en vriendelijkheid nodig heeft.

Een van haar krachtigste deugden is een talent voor harmonie en stijl. Ze weet instinctief hoe ze bij mensen moet zijn en trekt verschillende sociale kringen aan. Maar tegelijkertijd, wanneer ze uiteindelijk trouwt, of wanneer ze een langdurige relatie heeft, zal ze haar familieverplichtingen niet negeren, maar haar kinderen en echtgenoot alle aandacht van liefde geven.

De Weegschaal vrouw is de dame die graag kijkt, en ze is erg aantrekkelijk voor anderen, dus ze is altijd omringd door veel fans die haar in de gaten houden en die op haar aandacht wachten. Ze is echter nog steeds in staat om de relaties met andere mannen perfect in balans te houden, dus zelfs als ze de poging van iemand om dicht bij haar te komen opgeeft, zal ze haar flirt nooit uit de hand laten lopen. We zeggen niet dat deze dame een cheater is, maar ze is een vrouw in de ware zin van dat woord, en ze is in staat om een ​​onschuldige flirt in evenwicht te houden met haar relatie die lang duurt.

Maar de persoon die met deze Weegschaal-dame in een relatie is, moet één ding weten – dit is een type vrouw dat geen schandalen doorstaat en erg aantrekkelijk is, haar liefdesleven is soms veel ingewikkelder dan het leven van andere vrouwen. Maar ze heeft de kracht om hier zo goed mogelijk mee om te gaan.Beste partner

Ze behoort tot die vrouwen die een partner moeten ‘hebben’, maar als die niet aan zijn criteria voldoet, zal ze eerder kiezen voor eenzaamheid dan om zijn normen te verlagen. De Weegschaalvrouw heeft vaak een zeer succesvolle man naast zich, en deze dame in een relatie is zeer verantwoordelijk en intuïtief en je kunt haar nooit voor de gek houden. Haar relaties en huwelijksleven zijn ondanks alles bevredigend en er kan worden gezegd dat zij de beste “vrouw” is in de letterlijke zin van het woord. Maar wie kan die zijn, die echte man die naast deze dame kan staan ​​en haar perfecte “plus één” kan zijn?

In de eerste plaats zullen we zeggen dat het de partner is die bij het sterrenbeeld Tweelingen hoort – met deze heer zal deze dame genieten van een liefdesrelatie die is gebaseerd op intellectuele connectiviteit en karakteristieke complementatie. De liefdesband tussen de Weegschaalvrouw en de Tweelingen-minnaar wordt snel stabiel en leuk, omdat deze twee beiden geestelijk levendig zijn en wanneer ze samenwerken, kunnen ze uitstekende ideeën bedenken die anderen zich nooit zouden voorstellen of durven te doen. Beide liefhebbers zijn bereid zich in één interessante, sensuele actie te gedragen.

De andere minnaar die geschikt kan zijn voor de Weegschaal vrouw is, verrassend, de Weegschaal man; en dit liefdesverhaal gaat op deze manier – wanneer twee Libra’s verliefd worden, kunnen ze allemaal dienen als een voorbeeld van een romantische en evenwichtige relatie waarop anderen ongelooflijk jaloers zullen zijn.

De Weegschaal is een teken van partnerschap, houdt ervan verliefd te zijn en is dol op kunst en mode – deze twee geliefden zouden zoveel gemeen hebben. De verbinding is gevuld met romantische momenten doorgebracht in een park, theater of galerij – het is een verbinding die gewoon moet werken.

Uiteindelijk is een goede of op zijn minst geschikte minnaar voor deze dame de partner die is geboren in het sterrenbeeld Waterman. Deze twee geliefden zijn onderling verbonden op intellectueel niveau en delen een liefde voor kunst, cultuur en gezelligheid, en in deze zin lijkt de situatie erg op de liefdesband van de Weegschaalvrouw met de Weegschaalman.

Deze twee geliefden zijn het goed eens omdat ze vergelijkbare behoeften hebben en nooit meer van elkaar zullen eisen dan ze beiden willen geven, en deze wederzijdse toestemming werkt ongelooflijk goed. Beide tekens zijn zeer dynamische en speelse partners, en deze relatie zal niet vervelend worden – is dit toch niet het punt?vriend

Voor één Weegschaalvrouw is het belangrijkste in de wereld liefde, maar haar liefhebbende aard naar wezens die dicht bij haar staan, is te zien in haar relaties met haar vrienden. Zij is de stem van de rede, de geruststellende vriendin, die je altijd zal vertellen hoe de dingen echt werken en je het beste advies geven dat je je kunt voorstellen. Deze kenmerken zijn terug te zien in haar liefdesrelaties en ook in haar vriendschappen.

De Weegschaalvrouw is de enige persoon die van harmonie houdt en er alles aan zal doen om het in vriendschap te houden wanneer dit evenwicht verloren is, en dan is de Weegschaalvrouw verloren – haar vrienden zijn een onderdeel van haar welzijn. Misschien is een van de beste eigenschappen van de dame Libra als het gaat om vriendschap, dat deze Libra-vriend altijd klaar staat voor samenwerking.

En nog een ding – deze dame houdt ervan om anderen te vermaken, en je zult haar vaak zien als een gastvrouw van geweldige feesten waar mensen graag komen.

Moeder

Deze dame gedraagt ​​zich heel haar leven als moeder, zelfs voordat ze haar eigen kinderen heeft – dit is nog een manier waarop de Weegschaal vrouw haar balans in het leven vindt, de balans waar ze zo naar kijkt. En wanneer ze een mama wordt, krijgt voor de Weegschaal dame alles betekenis en krijgt ze de juiste focus in het leven.

In de diepten van de ziel is deze dame de gelukkigste wanneer ze iemand heeft om voor te leven, en dat is wat kinderen voor haar doen. Ze geniet van alle magie die het moederschap met zich meedraagt, speelt met kinderen en gebruikt elk moment van hun opgroeien om een ​​blijvende invloed op hen te hebben en om van zichzelf te genieten – dit is een van de redenen waarom deze vrouw de beste moeder in de wereld is wereld.

Ze heeft het geduld om alles uit te leggen wat haar kinderen willen weten, en daarom houden haar kinderen van haar. Soms wordt ze de beste vriend van haar kinderen, maar ze moet oppassen dat ze de grens niet overgaat en een gezonde afstand tussen ouders en kinderen behoudt.

Uiteindelijk, om je de conclusie te geven – de Weegschaalmoeder is degene die haar kinderen nooit zal beschermen, maar ze zal voorzien van alles wat ze nodig hebben in het leven voor een evenwichtig en gezond leven. Ze behandelt kinderen als volwassen mensen, ze vindt alles leuk om uit te leggen en weet hoe ze naar hen moet luisteren, maar luistert echt niet alleen naar hun woorden.

Show Buttons
Hide Buttons