Ram man en Kreeft vrouw: Liefdeshoroscoop & Relatiehoroscoop

Ram man en Kreeft vrouw: Liefdeshoroscoop & Relatiehoroscoop

Ram man en Kreeft vrouw

In sommige opzichten vormen een Ram-man en Kreeft-vrouw de stereotiepe traditionele relatie tussen de seksen.

Een Ram-man is de krijger en beschermer, terwijl de Kreeft-vrouw de archetypische moeder is die voor huis en haard zorgt. Maar hoe goed zijn ze op elkaar afgestemd?

De compatibiliteit tussen een Ram-man en een Kreeft-vrouwenpaar heeft het potentieel om een ​​goede te zijn. Deze relatie kan echter ook extreem volatiel zijn.

Om deze combinatie te laten werken, moeten deze twee strategieën leren om te voorkomen dat hun meningsverschillen uitgroeien tot totale oorlogen.

Als ze deze strategieën leren, hebben ze het potentieel om nog lang en gelukkig te leven en kunnen ze een geweldig ouderschapsteam vormen.

Het is inderdaad een van de meest explosieve in de dierenriem, alleen geëvenaard door de relatie tussen een Kreeft-man en een Ram-vrouw en een Ram-man en een Ram-vrouw.

Belangrijke eigenschappen van een Ram-man

Een Ram-man is de archetypische krijger. De hoogste uitdrukking van deze energie is het beschermen en verdedigen van degenen die kwetsbaar en zwak zijn.

Ja, hij geniet van vechten om het vechten, maar hij is niet echt vervuld tenzij hij iets of iemand heeft om voor te vechten.

Als er een probleem is, gaat hij er direct voor. Net als de Ram, die zijn symbool is, gaat hij om met bedreigingen door naar voren te stormen.

Hij is niet erg subtiel en heeft weinig begrip voor de angsten of emoties van anderen.

Hij zal ze in een vrouw tolereren, maar hij mag ze niet. In zijn ogen zijn deze dingen tekenen van zwakte, en ze brengen het slechtste in hem naar boven.Belangrijke eigenschappen van een Kreeftvrouw

Zoals we eerder zeiden, is een Kreeft-vrouw de archetypische moeder. Ze is gevoelig en emotioneel, en ze is het gelukkigst als ze voor anderen zorgt.

Hoewel ze extreem gevoelig is, moet dit niet worden aangezien voor zwakte. Er is niets feller dan een moeder die haar jongen beschermt!

Maar als een Kreeft-vrouw geen kinderen of iemand anders heeft om te koesteren en te beschermen, kan die energie veranderen in zelfbescherming.

Net als de krab, die haar symbool is, heeft ze een zachte binnenkant bedekt met een harde schaal met scherpe en gevaarlijke klauwen. Ze gaat met bedreigingen om door zijwaarts te bewegen en zich terug te trekken.

Liefde

Een Ram-man en Kreeft-vrouw zullen elkaar aantrekkelijk vinden.

Ze zal tot hem aangetrokken worden als een sterke man die haar kan verdedigen. Hij zal aangetrokken worden door haar schijnbare kwetsbaarheid en hij zal haar de bescherming willen geven waar ze naar hunkert.

Desondanks hebben de twee weinig gemeen. Om deze reden zullen ze niet veel hebben om over te praten.

Ze zullen ook niet veel dingen hebben die ze graag samen doen. Hij ziet dates liever als avonturen, terwijl zij niets liever doet dan een rustige nacht thuis.

De volatiliteit in hun relatie kan zich gedurende deze tijd al dan niet manifesteren.

Seksuele compatibiliteit

Ondanks hun verschillen is er veel seksuele chemie tussen een Ram-man en een Kreeft-vrouw. Ze zijn een goede match in de slaapkamer.Deze tekens staan ​​in een aspect met elkaar dat bekend staat als een vierkant. Het vierkant is een zeer gespannen aspect, en tekens die haaks op elkaar staan, hebben de neiging om elkaar te irriteren.

Toch zorgt dit soort wrijving vaak voor sterk magnetisme en seksuele aantrekkingskracht.

Net als een Waterman-man en Stier-vrouw, ongeacht de moeilijkheden in de rest van hun relatie, zullen ze een heet seksleven hebben!

Huwelijk

Een Ram-man en Kreeft-vrouw kunnen een gelukkig en succesvol huwelijk hebben als ze erachter komen hoe ze de explosiviteit van hun relatie kunnen beheren.

Ze zullen geen vrienden zijn, maar ze zullen zich gemakkelijk in de rol van man en vrouw vestigen.

Als de volatiliteit zich niet manifesteerde toen dit paar aan het daten was, zal het zeker naar de oppervlakte komen als ze getrouwd zijn.

Hun gevechten zullen een duidelijk patroon hebben dat we later in meer detail zullen bespreken.

Leren omgaan met deze gevechten zal hun huwelijk maken of breken.

Het is over het algemeen niet raadzaam om kinderen te krijgen om een ​​slecht huwelijk te versterken. In het geval van een Ram-man en een Kreeft-vrouw zullen kinderen echter een heel eind gaan om hun relatie in balans te brengen.

De reden hiervoor is dat kinderen het beste in beiden naar boven halen.

Een Kreeft-vrouw moet net zoveel koesteren als een Ram-man nodig heeft om te vechten. Als ze kinderen heeft om voor te zorgen, zal ze minder snel de negatieve eigenschappen van kanker vertonen.

Evenzo zal een Ram-man zijn gezin willen beschermen. Hij zal ook zijn Kreeft-vrouw zien uitblinken als moeder, waardoor hij een diep respect voor haar zal ontwikkelen.

Met betrekking tot het ouderschap zullen de twee het over de meeste dingen eens zijn.

Het enige dat een probleem kan zijn, is als ze jongens hebben. Hij zal harder tegen ze willen zijn dan zij, en hij zal geloven dat ze ze verwent.

Desondanks zal hij denken dat haar overbezorgdheid normaal is voor haar geslacht.

In plaats van ruzie met haar te maken, zal hij nog strenger en veeleisender zijn om zijn zonen te compenseren.

Carrière

Een Ram-man en Kreeft-vrouw zouden waarschijnlijk niet eens moeten proberen om samen te werken. Hier is waarom;

Er zijn drie soorten energie in astrologie. Deze drie typen worden modi genoemd. De modi zijn kardinaal, vast en veranderlijk.

Cardinal neemt het initiatief en brengt graag verandering. Deze energie is gedurfd en kardinale tekens hebben graag de leiding.

Vast verzet zich tegen verandering, en veranderlijk gaat samen met verandering, noch initiërend, noch weerstand biedend.

In werkrelaties is het veel beter voor twee mensen om van verschillende modi te zijn dan van dezelfde modus.

Van de drie modi hebben kardinale tekens de slechtste tijd samen. Dit komt omdat ze allebei willen leiden, en geen van beiden zal wijken voor de ander.

Een Ram-man is kardinaal vuur en een Kreeft-vrouw is kardinaal water. Naast de problemen veroorzaakt door twee kardinale tekens, gaan vuur en water helemaal niet goed samen.

Ze willen allebei leiding geven en geen van beiden begrijpt elkaar goed. Dit is een recept voor problemen.

Als ze moeten samenwerken, kunnen ze het beste elk afzonderlijke taken uitvoeren en elkaar met rust laten.Veelvoorkomende controverses en oplossingen

Argumenten tussen een Ram-man en een Kreeft-vrouw kunnen explosief zijn en diepe wonden en littekens achterlaten bij elk van hen en hun relatie.

Er is niets dat deze gevechten zal veroorzaken. Zelfs het kleinste verschil of probleem kan zelfs een kruitvat zijn.

Deze argumenten hebben echter een voorspelbare dynamiek en een eenvoudige manier om ze op te lossen.

De vechtdynamiek

Hoewel het onderwerp van het gevecht van alles kan zijn, zal de werkelijke oorzaak altijd hetzelfde zijn. Hij zal ergens boos over worden en zij zal zich bedreigd voelen.

Om te begrijpen wat er zal gebeuren, is het nuttig om naar hun respectievelijke symbolen te kijken.

Ram is de Ram en Kreeft is de Krab. De Ram zal naar voren stormen en de Krab zal zijwaarts terugtrekken.

Uiteindelijk zal de Ram de Krab in een hoek duwen. Wanneer de Krab in het nauw wordt gedreven, zal ze terugvechten.

Hoewel Kreeft lief, zachtaardig en zorgzaam kan zijn, kan ze ook behoorlijk gemeen en wreed zijn. Als ze aanvalt met haar klauwen, kan ze veel schade aanrichten.

Ram zal reageren door nog harder te vechten. Terwijl een Ram-man een hulpeloze vijand niet zal aanvallen, ziet de Kreeft-vrouw er verre van hulpeloos uit.

Wanneer hij het gevecht escaleert, zal ze zich nog meer bedreigd voelen en haar aanvallen verdubbelen, wat in een vicieuze cirkel zal veranderen.Oplossing

Hoewel deze gevechten vreselijk kunnen zijn, is er echt één simpele oplossing.

De Ram-man moet zich terugtrekken en de Kreeft-vrouw een tijdje alleen laten. Dit is de enige manier waarop deze gevechten kunnen eindigen.

De reden hiervoor is dat ondanks de wreedheid van haar klauwen, de Kreeft-vrouw doodsbang is.

Ze gelooft echt dat ze zichzelf in deze omstandigheden moet verdedigen. Haar geloof is misschien niet rationeel, maar Kreeft is een waterteken en handelt uit emotie.

Als de Ram-man zich terugtrekt en de Kreeft-vrouw ruimte geeft, zal ze zich weer veilig gaan voelen. Als ze zich veilig voelt, zal ze kalmeren.

Als ze eenmaal kalm is, zal dit paar in staat zijn om rationeel te praten over wat het probleem ook was, dat eigenlijk vrij klein was.

Hoewel dit een nogal voor de hand liggende oplossing is, zal het voor hem niet gemakkelijk zijn. Ram deinst over het algemeen niet terug voor een gevecht.

Om dit te doen, zal hij moeten leren om eerdere verschijningen te zien en te onthouden dat ze haar zachte en tedere onderbuik beschermt.

Dit zal zijn gevoel voor ridderlijkheid oproepen, en het zal hem helpen om haar te behandelen als iemand die moet worden beschermd in plaats van als een vijand om te vechten.

Samenvatting

Hoewel de compatibiliteit tussen een Ram-man en Kreeft-vrouw het potentieel heeft om goed te zijn, heeft het ook het potentieel om explosief te zijn.

Veel zal afhangen van de vraag of de twee in staat zijn om hun geschillen te regelen.

Als dat zo is, kunnen ze een complementair paar zijn en kunnen ze ook een heel goed team zijn als het gaat om ouderschap.

Show Buttons
Hide Buttons