Ram en Kreeft: Wat betekent mijn sterrenbeeld?

Ram en Kreeft: Wat betekent mijn sterrenbeeld?

Ram en Kreeft

Ram en Kreeft Compatibiliteit: liefde, leven, vertrouwen, communicatie, relatie, planetaire heersers

Invoering

Wanneer een inwoner van Ram en Kreeft samenkomt in een liefdesrelatie, zouden twee tegengestelden zich hebben aangetrokken. Ram en Kreeft zijn het tegenovergestelde waarin Kreeft emotioneler en gevoeliger zal zijn dan Ram. Afgezien hiervan zul je een wervelwind-achtige benadering van veel dingen bezitten. Bovendien bent u altijd klaar om naar uw partner en behoeften te luisteren. Hoewel jullie allebei verschillende perspectieven op dingen hebben, zijn jullie perspectieven altijd gericht op een gemeenschappelijk doel. Bovendien kunnen je agressie of de stemmingswisselingen van je partner je Ram en Kreeft compatibiliteit veel dingen kosten.

Liefde

In een emotionele compatibiliteit van RamKreeft delen jullie beiden een diepe relatie met elkaar. Als Ram ben je warm en verwacht je altijd zeer hoge verwachtingen van je partner. Meestal heb je de neiging om veel grenzen te stellen voor je geliefde. Je zou kunnen worden opgevat als een rigoureus persoon die erg harteloos en emotieloos is. Je geliefde vindt het soms heel moeilijk om met je om te gaan als hij / zij je als een harteloos persoon zou nemen.Meestal behandel je je geliefde als een koningin en laat je haar de gevoelens voelen die je hebt. Je geliefde, Kreeft, is echter een aseksuele kerel die alleen seks heeft met iemand waar hij / zij zoveel van houdt. Bovendien is je geliefde een zeer emotionele persoon die altijd klaar staat om zijn / haar emotie te tonen. Wanneer zich problemen voordoen, vind je het erg moeilijk om jezelf te relateren. In een Ram Kreeft-compatibiliteit moet je meer weten over de gevoelens van elkaar om met jezelf om te kunnen gaan.

Leven

Je relatie is niet alleen een Ram-Kreeft-relatie, omdat deze betrekking heeft op beschermende persoonlijkheden. Je horoscoop laat zien dat je altijd uitzonderlijk beschermend bent voor je liefde. Je bent niet altijd klaar om je geliefde te geven wat hij / zij wil. Daarnaast zul je altijd klaar staan ​​om het gezin te beschermen vanwege je moed en je kracht. Aan de andere kant maakt uw partner vaak gebruik van zijn of haar vermogen om u emotionele zekerheid te bieden. Je partner is misschien een beetje te bezitterig over jou vanwege zijn / haar liefde.

Bovendien zul je het heel gemakkelijk vinden om een ​​geweldig leven te leiden met je echtgenoot Kreeft. Meestal kunt u geen masterplan geven dat een uitstekend resultaat zou kunnen opleveren. Uw echtgenoot is hier echter zeer vaardig in. Je moet je geliefde altijd in staat stellen contact met je op te nemen met betrekking tot je werk, zodat je advies van hem / haar kunt krijgen. Kortom, het succes van elke inwoner van het Ram-teken in een Ram-huwelijk is gebaseerd op zijn / haar intuïtie. Afgezien hiervan is de combinatie van jullie beiden de combinatie van intellect en kracht. Jullie zijn allebei zeer instinctief en beschermend voor jezelf.Vertrouwen

Ram Kreeft vertrouwen is essentieel. Je hebt niet altijd problemen met vertrouwen, maar je hebt de neiging om problemen met vertrouwen te hebben als het gaat om seksualiteit. Dit komt omdat je geneigd bent om tevreden te zijn omdat je een andere kijk op intimiteit hebt die anders is dan wat Kreeft gelooft. Je bent meestal ontevreden over de manier waarop je geliefde omgaat met intimiteit en dus kies je ervoor om op andere manieren tevreden te zijn. Je geliefde zal je meenemen om te opdringerig en agressief te zijn om het hoofd te bieden. Meestal beschouwt hij / zij je oprechtheid als nep en je acties beestachtig.

De relatie zal leiden tot het uiteenvallen van de Ram vanwege het vertrouwensprobleem dat zich waarschijnlijk in de relatie zal voordoen. Jullie zullen het allebei heel moeilijk vinden om jezelf beter te begrijpen. In feite zul je het waarschijnlijk moeilijk vinden om met je geliefde om te gaan vanwege de vervelende vragen die hij / zij stelde. Je geliefde, Kreeft, zal de meeste van je acties en inactiviteit beschadigen omdat hij / zij gelooft dat je wat emotie moet tonen. Als je wilt dat je relatie beter wordt, moet je hem / haar op zijn minst enige emotie tonen.

Communicatie

Communicatie is de sleutel tot het succes van een relatie, zonder RamKreeft-communicatie kan de relatie breken. Dit begrepen hebbende, is het belangrijk dat u de communicatiezijde van zowel u als uw partner kent. Je compatibiliteitstest laat zien dat jullie allebei impulsief zijn in een relatie. Jullie willen altijd dat je relatie koste wat het kost telt en onderbreken vaak het gesprek als je het gevoel hebt dat je aan het verliezen bent. Jullie zijn allebei goed in het hard pushen van je claims en willen altijd dat je partner je claim als de juiste neemt.

Bovendien hebben Ram-sterrenbeelden twee verschillende perspectieven op het leven. Dit verschil in perspectieven maakt het vaak erg moeilijk voor u om vreedzaam te communiceren. In feite is je gesprek tussen jullie beiden als een slagveld waar elke persoon zijn / haar wapen van woorden naar voren brengt. Om van deze relatie te genieten, moeten jullie allebei jezelf begrijpen, maar hoe kun je als niemand klaar is om toe te geven aan de ander.

Daarnaast wordt de relatie bereden door Ram misverstanden en beledigende woorden. Wat betreft het verband met elkaar, vind je het erg moeilijk om samen te komen en plannen te bespreken. Meestal behandel je jezelf slecht. Het is echter verstandig om met dit soort situaties om te gaan.

verwantschap

Psychologisch is het een uitdaging voor je om je geliefde te overtuigen om seks met je te hebben. Meestal zul je achterdochtig worden en de neiging hebben om andere mensen naar buiten te halen om je seksuele drang te bevredigen. Ondanks het feit dat je geliefde aseksueel is, zul je het heel gemakkelijk vinden om hem / haar seksuele relatie met jou te laten hebben. U zult alleen seksuele relaties van RamKreeft toestaan ​​die emotioneel en betekenisvol zijn. Om beter met je geliefde te zijn, moet je hem / haar heel goed begrijpen.Planetaire heersers

De Ram-planeten die je relatie beheersen zijn Mars en de maan. Mars is een van de heersers van je relatie omdat het toevallig de heerser is van je persoonlijkheid. Aan de andere kant dient de maan als de heerser van je echtgenoot, Kreeft. Je wordt een uitdagende en robuuste persoon vanwege de invloed van Mars. Bovendien zul je het heel gemakkelijk vinden om mensen openlijk uit te dagen. Je zult het ook heel gemakkelijk vinden om jezelf te testen en te strekken om dingen te doen die je natuurlijk niet zou doen.

Bovendien zul je mannelijke energie geven die je geen problemen hebt om los te laten. De maan dient als heerser voor je partner, een inwoner van Kreeft. Dit zorgt ervoor dat uw Ram-compatibiliteit compatibel is met passie en emoties. De combinatie van u en uw echtgenoot zal een geweldige zijn omdat uw echtgenoot altijd klaar staat om voor u op het scherm te werken. Hoewel je partner een beetje sentimenteel kan zijn, ben je vrij en onafhankelijk. Meestal zal uw echtgenoot u vertragen met wat u hartstochtelijk wilt.

Relatie-elementen

De elementen van RamKreeft die je relatie begeleiden zijn vuur en water. De twee elementen, wanneer gecombineerd, kunnen de beste combinatie ooit zijn en kunnen de slechtste combinatie zijn. Het is het geval dat uw echtgenoot emotioneel met u zal manipuleren.

Bovendien kan je partner je vertragen met zijn element door je vuur te blussen. Bovendien heb je de neiging om het element van je partner te verdampen. Meestal heb je de neiging je liefde te beheersen met je kracht, terwijl je geliefde je emotioneel controleert. Over het algemeen is je Ram-unie de combinatie van zowel actie als emotie, terwijl emotie voor Kreeft is, terwijl de actie voor jou is.Algemene beoordeling

De compatibiliteitsbeoordeling voor u is minimaal omdat deze veel te onder het gemiddelde ligt. Dit betekent dat je niet goed voor jezelf zult zijn. Het laat ook zien dat je veel moeilijke tijd zult hebben met betrekking tot elkaar. Bovendien gaan jullie elkaar alleen begrijpen in de omstandigheden waarin jouw emotie en gedachte op hetzelfde punt spelen. De compatibiliteitsbeoordeling voor Ram en Kreeft is 47% en dit betekent dat jullie beiden niet compatibel zijn. U bent minder tevreden over uw partner.

Conclusie

Je Ram-compatibiliteit zal alleen beter zijn als je er hard aan werkt. Het is het geval dat je de neiging hebt om het buitengewoon uitdagend te vinden om je aan te passen aan de levensstijl die je geliefde wil. Je gaat het ook veel te moeilijk zien om je geliefde te omhelzen. Emotioneel staan ​​je twee polen uit elkaar en zijn je communicatievaardigheden niet in orde. Tevredenheid van een inheemse Kreeft is erg moeilijk.

Show Buttons
Hide Buttons