Boogschutter Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Boogschutter Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Boogschutter Vrouw

Boogschutter Vrouw (Sagittarius Vrouw): liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

Veel mensen beweren dat de Boogschutter het enige sterrenbeeld is dat het sterkst is en dat het meer kwaliteiten heeft dan gebreken, en je zult snel zien waarom. De Boogschutter-vrouw is bijzonder verbazingwekkend en veel mensen noemen haar de stalen dame.

Al het andere dat over haar zou worden gezegd, is waarschijnlijk niet waar – deze dame is een persoon die echt kan leiden in alles wat ze wil.

Ze probeert altijd succesvol te zijn en investeert over het algemeen veel in haar, haar kennis, alles voor de vooruitgang die ze wil bereiken – en als je overal om je heen kijkt, en als je een Boogschutter-dame kent, zorg er dan voor dat deze vrouw in haar leven iets waar anderen alleen maar van konden dromen.

In alle opzichten, en in elk aspect van haar leven, worstelt de Boogschutter-dame om prachtige resultaten te bereiken en haar hele leven is hiertoe beperkt, maar het belangrijkste is dat deze dame alles heeft wat ze ooit nodig zou kunnen hebben om in het leven te slagen.

Ze is slim en verleidelijk en stopt niet met het gebruik van haar charme voor zakelijke doeleinden. Ze weet alles (ze kan vrijwel over elk onderwerp praten) heel goed, ze begrijpt alles heel goed. Maar hoe is de situatie als het gaat om liefde? Is deze dame ook degene die op dit gebied kan leiden? Lees hier alles over.Goede eigenschappen

Het eerste wat ons te binnen schiet als we het hebben over de dame Boogschutter is haar nieuwsgierige aard – de Boogschutter is het teken van het huis van de filosofie, en de Boogschutter-vrouw zoekt altijd de waarheid in alle omstandigheden.

Dit is een vurig teken – de Boogschutter verandert zijn gedachte in concrete acties en kan “op blote voeten lopen” om zijn doelen te bereiken. Net als andere vurige tekenen, moet deze persoon contact houden met de wereld om zoveel mogelijk te ervaren. Het zit niet in zijn energie om thuis te zitten en te wachten tot er iets met hem gebeurt. Als er iets zou gebeuren, zal hij het initiëren.

De Boogschutter-vrouw wordt door sommige mensen een onderzoeker voor waarheid en een wijze filosoof genoemd omdat ze buitengewoon nieuwsgierig is en voortdurend op zoek is naar nieuwe kennis en ontdekkingen, wat die ook mogen zijn.

Ze onderzoekt diep elke man, vrouw of kind en gespreksonderwerpen kunnen gaan van politiek via religie tot amusement. Niets gaat verder dan de grenzen of taboes in haar zoektocht naar antwoorden, en ze is open en flexibel om deze kennis te ontvangen en te gebruiken voor de juiste doeleinden. Ze is veelzijdig en ongelooflijk charmant en geniet van elke nieuwe ervaring die het leven haar brengt, en je zult deze dame herkennen aan haar esthetiek en liefde voor reizen.

De Boogschutter-vrouw is meestal erg oprecht en ongelooflijk onafhankelijk, wat velen als een aantrekkelijke combinatie beschouwen, dus deze vrouw heeft veel vrienden en ze is geliefd in de samenleving waarin ze leeft.

Gezien haar interessante aard, wil een Boogschutter-vrouw de zin van het leven ontdekken – dus in het leven is deze vrouw gefascineerd door alles, vooral controversiële kwesties, zoals religie, moraliteit of filosofie. Degenen die dicht bij haar willen zijn, moeten dus altijd voorbereid zijn op een intellectueel en interessant gesprek met haar.

Haar kracht is ook haar aanpassingsvermogen, en ze haat het als ze een strikt schema heeft, het beperkt haar. Deze vrouw bereikt succes wanneer ze zich vrij voelt en in een positie om haar plannen te veranderen en zich aan te passen aan de situatie.

Ze houdt ervan om lange gesprekken en discussies over alle onderwerpen te voeren, van politiek tot religie – er zijn geen taboes voor een vrouw geboren in dit vrijzinnige sterrenbeeld.Slechte eigenschappen

Ze heeft enkele van haar gebreken, maar op de een of andere manier verbergt ze ze voor de ogen van het publiek, omdat ze absoluut niet wil dat iemand denkt dat ze iemand is die hulp nodig heeft. Ze haat het wanneer anderen haar zien als een zwak persoon die hulp nodig heeft; nee ze wil gezien worden als de dame die sterk is en alles kan verdragen.

Maar dit is niet altijd een positieve eigenschap – soms kan dit zo’n slecht masker zijn en een manier die haar nooit ergens naartoe zal leiden.

Haar humeur is variabel, ze overdrijft of is extatisch en elektrisch, of ze trekt een soort van de schaal in; en elk extreem is niet goed.

De Boogschutter-dame kan kinderachtig, onpraktisch, ongeduldig en opdringerig zijn, en ze kan zich soms zelfs gedragen als een saaie persoon die steeds weer over dezelfde verhalen spreekt. En zelfs als deze avonturen interessant voor haar zijn, kunnen anderen vinden dat ze erg saai en zelfs repetitief is.

Ook kan de Boogschutter-vrouw soms een niet-actieve, koppige en een persoon zijn die overdreven vatbaar is voor debatten, zelfs als er niemand aan de andere kant is om ruzie te maken. En haar debatstijl is de meest irritante ooit – de Boogschutter-dame maakt ruzie en vecht tot het moment dat haar tegenstander kapot gaat en in slaap valt omdat hij geen ruzie meer kan maken.

In het bedrijfsleven kan ze ineffectief zijn en gevoelig zijn voor vertragingen bij het nemen van belangrijke beslissingen. En sommigen zeggen dat deze dame oppervlakkig kan zijn in de liefde, een minnaar die alleen op zoek is naar haar eigen belangen in het leven en in de liefde. Maar dit is geen regel, eerder een uitzondering.

Liefde

Liefde is een van de eeuwige mysteries in het leven, en ook in het leven van de Boogschutter-vrouw; voor deze dame is de staat van ware liefde er een die een langverwachte beloning en verborgen schat is die ze haar hele leven wil laten vinden.

Ze wil een partner die zowel psychologisch als fysiek op haar niveau zal zijn, iemand die haar het mysterie van het leven en de liefde kan verklaren – in één zin wil deze vrouw het allemaal, en ze zal het zo vaak proberen als ze kan totdat ze dit bereikt doel.

De Boogschutter-vrouw kan in bepaalde periodes van haar leven bang zijn voor intimiteit, en voor haar komt liefde vaak uit vriendschap – ze kan de beste versie van zichzelf zijn, in tijden dat ze ontspannen is, en dit kan pas na een tijdje komen , nadat ze haar geliefde heeft leren kennen, als een vriend. Dit is de beste manier om een ​​langdurige relatie te hebben die niet eentonig zal zijn.

In liefde is er geen twijfel dat de Boogschutter-vrouw oprecht en betrouwbaar is, en dit zou de basis kunnen zijn voor alle goede relaties. Ze speelt altijd volgens de regels, en zelfs als ze volledig wordt overweldigd door liefde, verhoogt haar balans alleen haar charme en aantrekkelijkheid.

verwantschap

Zoals we eerder hebben gezegd, werkt de dame van Boogschutter het beste, wanneer haar relatie zich ontwikkelt uit liefde – in het algemeen houdt deze vrouw van vriendschappen en wil ze een minnaar die allebei is. Ze wil dat haar man haar liefde voor waarheid en kennis deelt, en iemand die houdt van kan goed met haar communiceren. De liefdesband met haar is vaak actief, avontuurlijk en gevuld met vreemde en verre reizen, figuurlijk en letterlijk – je kunt nooit weten waar deze interessante dame je in het leven zal brengen.

De Boogschutter-vrouw is opgetogen met alle dingen die nieuw voor haar zijn, dus haar partner moet iemand zijn die veel heeft gereisd en veel kennis heeft; ze haat het wanneer mensen saai zijn en niet van avonturen houden. Dit is nodig om de filosofie van de wereld bij te houden, die bestaat uit exotische landen en spannende ontdekkingen.

Wanneer ze diep verliefd is, maakt de minnaar van Boogschutter altijd alles duidelijk, ze liegt niet, en als ze een probleem heeft met iets in een relatie, zal ze het haar minnaar vertellen. Deze vrouw is een trouwe, toegewijde en toegewijde partner.Beste partner

Nu, nadat je dit alles hebt gelezen, moet je denken dat de perfecte minnaar voor de dame Boogschutter niet bestaat, of hij alleen in sprookjes bestaat.

Een persoon die haar respect wil winnen, moet moedig en intelligent zijn, goed in bed en zelfverzekerd. Dus wie is hij?

In de eerste plaats zullen we spreken over het verband tussen de Leo-minnaar en de Boogschutter-dame – sommigen zeggen dat deze twee bedoeld zijn om samen te zijn.

Omdat deze dame erg sociaal is, zal ze waarschijnlijk haar Leo-minnaar ontmoeten op het feest waar alle aandacht op deze man zou zijn gericht. Maar de Leo-minnaar wil een perfecte minnaar vinden en veel kinderen krijgen, en hij ziet dit in een Boogschutter-vrouw – een minnaar, een vriend en een moeder.

In de tweede plaats komt verrassend het lid van het sterrenbeeld Vissen dat iets kan bieden waar de dame Boogschutter naar op zoek is, maar dat niemand haar kan geven. Ze zal de beste medewerker voor hedonistische avonturen vinden in de Vissen-man; samen kunnen ze een perfecte match zijn in een zoektocht naar de waarheid die leidt door culinaire excursies en heerlijke wijnen in veel landen die ze samen zullen bezoeken.

Uiteindelijk zou een goede match een Gemini-man zijn die met haar zal genieten in geweldig gesprek; en misschien als de timing goed is, kunnen ze langer bij elkaar blijven.vriend

Zoals we hebben gezegd, is deze dame in de vorige paragrafen echt oprecht, onafhankelijk en open voor nieuwe ervaringen, waardoor het gemakkelijk is om vrienden te vinden en ze heeft er meestal veel. Het fascineert veel dingen, vooral nieuwe en controversiële gebieden in religie, ethiek en filosofie. Ze ziet beperkingen over het hoofd, en dus ook alle opgelegde lay-outs en regels – ze moet de flexibiliteit en het vermogen hebben om dingen te veranderen zoals ze wil.

In sommige opzichten heeft de Boogschutter-dame een avontuurlijke geest en houdt ze ervan om rond te hangen met mensen die op haar lijken. Ze is vaak de initiator van de samenleving, een persoon is altijd klaar voor iets dat leuk is en haar vrienden horen graag wat ze te zeggen heeft, waar ze vervolgens naartoe gaan, enz.

Dit alles gecombineerd met haar kennis van cultuur, filosofie en reizen, maakt haar een interessante gesprekspartner en altijd een wenselijk lid van de samenleving.

Als je ooit je visie op de wereld wilde uitbreiden, praat dan met je Sagittarius-vriendin, geloof ons dat ze je op veel manieren zal helpen en zij is degene die precies weet wat je nodig hebt. De reden is dat ze volledig onpartijdig is; haar vrienden komen uit alle sferen van het leven, uit alle nationaliteiten en culturen. We zijn allemaal haar vrienden, en zij is onze beste vrienden, degene die we alles samen kunnen doen.

Als je, als haar vriend, toevallig aspecten in het leven en opvattingen wilt vergroten; misschien zelfs vooroordelen oplossen, een vriend van de Boogschutter is de beste hulp bij deze poging. Maar naast een meester in het voeren van intellectuele en educatieve gesprekken, staat ze ook bekend als de grootste komiek in de menigte – ze kan anderen aan het lachen maken, maar ze kan veel grappen over haar maken. Ze is niet bang om voor zichzelf een clown en een grap te spelen als ze haar vrienden zal vermaken en lachen – ze heeft geen jaloezie en wrok jegens andere mensen.

Hoewel typische vrouwenonderwerpen niet erg interessant zijn voor deze vrouw, heeft ze veel vrienden en weet ze een sfeer in de samenleving op te bouwen. En in ruil daarvoor is ze geliefd; ze heeft veel vrienden met de vriendelijke harten die alles voor haar zouden doen.

Moeder

Je moet denken dat een vrouw die zo’n goede vriend en een partner is, een geweldige moeder moet zijn – en je hebt gelijk, dat is ze echt.

Zij is de moeder met een avontuurlijke geest, zij is degene die alles doet wat gek is met haar kinderen, en soms is ze zelfs wilder dan zij. Maar als het gaat om de serieuze kwesties, is deze Boogschutter-moeder wijs, geestig en ze is tot in de kern toegewijd aan haar kinderen. Maar dit betekent niet dat ze haar eigen leven en haar eigen agenda’s zal verwaarlozen, nee, ze zal ze nog meer zuiveren zodat ze een geweldig voorbeeld voor haar kinderen zou kunnen zijn.

Aan een meer negatieve kant kan deze moeder ongeduldig zijn met haar kinderen, soms zelfs hard en compromisloos, maar het grootste probleem is dat de moeder van de Boogschutter enigszins ongeorganiseerd is. Ze vergeet veel van haar verplichtingen voor kinderen, maar uiteindelijk maakt ze alles goed. Haar stijl als het gaat om het ouderschap is – hou van kinderen, en geeft hen vrijheid, en er zijn geen regels en plannen, alleen het gevoel.

Show Buttons
Hide Buttons