Schorpioen Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Schorpioen Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Schorpioen Vrouw

Schorpioen Vrouw (Scorpio Vrouw): liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

De horoscoop is zo divers dat je in de twaalf tekens een aantal zeer interessante personages kunt ontmoeten, en onder hen neemt een interessante plaats de Schorpioen-vrouw in, een van de meest opwindende personages in de dierenriem.

Ze is een zeer sterke en dominante dame die in contact staat met haar eigen emoties, wensen en alles wat haar in een goede balans in haar leven kan brengen. Ze leeft op de manier waarop ze succes moet hebben, ongeacht wat ze op dat moment doet. De bezigheid (levensdoel en de taak die haar vervult) is erg belangrijk voor deze vrouw, evenals het materiële goed dat ze graag in overvloed heeft.

Het is goed om te weten dat in elke vertegenwoordiger van dit teken de Schorpioen een kleine hedonist verstopt, degene die er echt van geniet om van het leven te genieten. Maar wat zijn haar eigenschappen als het gaat om liefde? Jullie zullen allemaal meer dan aangenaam verrast zijn om te weten dat we hier een van de meest interessante en meest gepassioneerde vrouwen in de dierenriem tegenkomen.Goede eigenschappen

De Schorpioen-vrouw is het meest mysterieuze teken van de horoscoop. Deze vrouw is zowel exotisch als aantrekkelijk, houdt van de diepte van het leven en de liefde, en haar humeur, net zoals het weer vredig of turbulent kan zijn. De Schorpioen-dame is uiterst intuïtief, geïnteresseerd in esoterische, occulte of soortgelijke dingen die haar spirituele ervaringen bieden – ze begrijpt deze kwesties op de juiste manier en is er niet bang voor. Ze zal altijd in lijn zijn met de basiskrachten die het leven bewegen en de meesten zullen leren van persoonlijke ervaringen. Deze moed is verbazingwekkende kwaliteit in het leven, omdat het pijn kan brengen, maar ook veel pleziertjes.

Sommigen zeggen dat de Schorpioen-vrouw te gesloten, mystiek en schijnbaar onaantastbaar is. Niemand als Scorpio-vrouw voelt echter geen mensen en trillingen om haar heen en daarom krijgt ze veel meer kracht dan wie dan ook.

De Schorpioen-vrouw heeft zo’n karakter dat ze nooit lichtvaardig moet worden opgevat, omdat haar karakter haar heel, heel voorzichtig, direct maakt en zich alleen op de essentie van dingen concentreert. De Schorpioen-vrouw ziet dingen zwart of wit zonder een grijze kleur ertussenin, alles wat ze doet moet heel sterk en gepassioneerd zijn, anders zal ze helemaal geen emoties tonen en geen interesse tonen. Ze wil alles begrijpen en weet hoe ze de juiste vraag moet stellen om het antwoord te krijgen dat ze wil, en deze vrouw zal dit bereiken door haar sterke intuïtie te gebruiken.

Ze houdt vooral van controle en is soms zelfvernietigend, maar in dit alles heeft ze een dodelijke schoonheid.

Deze dame is onbevreesd en koppig, en zelfs als het leven zwaar wordt, zal ze alle slagen dragen en haar eigen weg vervolgen.

De Schorpioen-vrouw is zelfverzekerd, vindingrijk en sterk, en vooral vastbesloten om te slagen, en ze is realistisch dat ze om te slagen hard moet werken en klaar is om alles op te offeren om haar doelen te bereiken.Slechte eigenschappen

Deze dame toont haar ergste eigenschappen wanneer ze zich verraden of gekwetst voelt door iemand van wie ze houdt of leuk vindt; op deze momenten moet je weten dat je je klaarmaakt om haar donkere kant te leren kennen. Je kunt nooit zeker weten dat je echt een fout hebt gemaakt, maar deze dame zal het nooit vergeten en er zeker van zijn dat ze je nooit zal vergeven, dus ze is in deze zin erg moeilijk.

Zelfs als iedereen in haar omgeving een probleem wil loslaten en het niet meer belangrijk vindt, vergeet de Schorpioen-dame nog steeds niet wat je haar precies hebt bezeerd.

Maar het probleem in de liefde, en in een deel van het leven, is haar beruchte jaloezie – dit is al legendarisch geworden. Haar bezitterigheid en jaloezie zijn zo ernstig dat we je ten zeerste aanraden om heel voorzichtig te zijn met deze vrouw, ze zal je in gedachten houden. We zeggen dit omdat de les erg pijnlijk kan zijn voor degenen die haar voor de gek houden.

Ze is vooral een zeer bezitterig en jaloers persoon, het kan soms ondraaglijk zijn, en veel mensen zien dit als de meest problematische kwestie in haar leven; ze kan soms zo extreem zijn dat ze alles verpest wat ze heeft, in elke zin van dat woord.

Ze is een perfectionist, en haar gedrag leidt vaak tot sadisme, vaak treurt ze juist die van wie ze het meest houdt. In het leven is deze vrouw belast met achterdocht en eist absolute toewijding van de mensen die dicht bij haar staan.

Ze is soms heel mystiek en onbegrijpelijk, en de Schorpioen-vrouw draagt ​​een soort fatalisme met zich mee. Ze toont zelden haar ware gevoelens als gevolg van ongeziene zelfbeheersing, dus je zult nooit duidelijk zijn wat deze dame voelt.

Liefde

Als ze liefheeft, dan houdt ze van haar hele wezen – en dat verwacht ze ook van haar partner – en een herinnering voor alle mensen die iets hebben dat verband houdt met de Schorpioen-vrouw, onthoud dat ze toegewijd is aan alleen jou, zowel fysiek als psychologisch. Ze wil hetzelfde van haar geliefde. Als ze van je houdt, kun je ontspannen omdat deze liefde grenzeloos is en moeilijk te doorbreken.

Hoe verleidt deze dame haar geliefden? Het sterkste wapen van deze vrouw is zeker haar doordringende look – het zal meedogenloos zelfs het sterkste pantser doorboren. De man die haar durft te benaderen met de bedoeling haar te verleiden, zal onmiddellijk verliefd worden op haar magische ogen.

In deze situaties hoeft deze Schorpioenvrouw niets te zeggen: in plaats van te zeggen, breekt ze het ijs met de wilskracht en haar hypnotische energie – elke man zal in de ban raken, en dit moet vanaf het begin duidelijk zijn, en iedereen die haar probeert te weerstaan, zal zichzelf voor schut zetten.

Dit is geen vrouw die houdt van op een manier dat ze blij zal zijn om iemands trofee te zijn, nee en nee – ze zal altijd proberen de juiste hoeveelheid terughoudendheid te behouden en je laten weten dat je je gelukkig moet voelen met wat ze heeft gekozen u. Schorpioen vrouw houdt van haar hartstochtelijk, en wanneer ze vertrouwen in haar partner heeft, zal haar liefde voor altijd duren, haar leven zal draaien rond die gekozen persoon, en ze zal eindeloos loyaal zijn.

verwantschap

Deze dame zal nooit de moderne relatie toestaan ​​waarin elke partner haar deel van vrijheid behoudt; nee, de Schorpioen-dame houdt van een relatie waarin een man alleen zij zal zijn totdat de dood hen onderscheidt (of ze besluit niet dat het tijd is om te breken).

De Schorpioen-vrouw is de enige soort vrouw die achter haar geliefde zal staan ​​en ze zal hem prijzen en zijn zelfvertrouwen opbouwen. Ze is extreem aantrekkelijk, wat altijd veel mensen om zich heen zal aantrekken, en dit kan een oorzaak zijn van veel problemen in haar relatie. En ze zal ondraaglijk zijn – deze dame zal aandacht besteden aan alles wat haar man doet, ze ziet flirten als een belediging en haar toewijding betekent dat ze altijd trouw blijft aan haar partner en dat hij hetzelfde moet doen.

Een krachtige Schorpioen-vrouw weet dat ze dominant moet zijn in de relatie, maar dit kan ook leiden tot een vreemde relatie met een partner die, als deze soepel is, deze voortdurend zal opgeven en wegkomen, of als deze te persistent en stevig in zijn houding, kan het leiden tot frequente ruzies. De

In relaties wil de dame Schorpioen haar partner zoveel mogelijk helpen, zolang hij haar aard begrijpt en weet wanneer ze haar een pauze moet geven. Ze is zorgzaam en loyale minnaar, maar advies voor haar minnaars is nooit proberen haar voor de gek te houden, je zult beseffen hoe pijnlijk ze steekt.

Dit is een minnaar die een hekel heeft aan routine in het leven, liefde en algemeen aanvaarde gedragsnormen en eerder de principes volgt die ze zichzelf stelt. Zelfs als ze de meest aanhankelijke is, zal ze nooit liefde verklaren en nooit idealiseren, maar een duidelijk besef behouden van hoe waardevol ze is.

Uiteindelijk is deze dame niet geïnteresseerd in oppervlakkige relaties en zoekt ze naar diepgang en passie in relaties. Ze is enorm gul en zachtaardig, gepassioneerd, zorgzaam, loyaal en vastberaden – wie zou nee tegen haar zeggen?Beste partner

Schorpioen vrouw wil geen andere situatie, en ze heeft een partner nodig die haar perfecte match is. Ze is buitengewoon dapper en voldoende om tegen haar op te komen, maar ook om begrip te hebben voor haar aard en haar soms een pauze te gunnen.

Als u zich in verband met deze vrouw bevindt, raden wij u aan zeer voorzichtig te zijn: in verband met de Schorpioen-vrouw, zult u zeker buiten adem blijven. Maar wie is de man die dit allemaal zou kunnen verdragen?

Deze man zou de Taurus-liefhebber kunnen zijn – en volgens sommige astrologische literatuur en ervaringen is dit een van de beste emotionele combinaties die heel lang kunnen duren. Ze kunnen op bijna elke manier matchen – in één zin is dit een goede relatie tot wederzijdse tevredenheid.

Meestal is dit een liefdescombinatie die eerst vriendelijke contacten aangaat die iets meer worden. Wat deze twee verbindt, is dat de sterke passies uitgesproken hedonisme zijn; de Taurus-liefhebber heeft een uitgesproken hedonisme dat de Schorpioen-vrouw tot het maximum kan trekken, en dan kun je het vuurwerk verwachten. Maar we moeten zeggen dat de jaloezie vaak deze relatie markeert, en het uiteenvallen is meestal turbulent en moeilijk voor beide.

Een andere minnaar die een goede match voor de Schorpioen-dame kan zijn, kan de Cancer-partner zijn. Beide zijn erg intuïtief. Volgens velen is dit bijna een ideale combinatie – de liefhebber van Kreeft is emotioneel en geeft de Schorpioen-vrouw het gevoel dat het kan ontspannen.

De onvermijdelijke jaloezie van Scorpio kan deze liefdesbel echter in veel kleine stukjes breken. Maar uiteindelijk moeten we erkennen dat deze twee een goede spirituele, emotionele en erotische verbinding hebben. Dit veroorzaakt aan beide kanten grote verwachtingen waaraan kan worden voldaan, of een punt kan zijn waar deze twee uit elkaar zullen varen.vriend

Deze dame kiest haar vrienden zorgvuldig, en de eer is om haar vertrouwen te winnen – ze zal je door veel testen heen gaan en nadat je ze hebt doorstaan, zal ze je nog meer ‘martelen’, en dan zal ze je vriend worden. Maar ze zal de meest geweldige vriend zijn die je ooit in het leven zou kunnen hebben.

Wees er zeker van dat als deze dame van je houdt, en als je haar vriendin bent, je geluk hebt, deze vrouw op elke andere manier je ergste vijand zal zijn. Loyaliteit is belangrijk voor de Schorpioen-vrouw, maar ze zal nooit het onrecht vergeten dat iemand haar aandoet, en ze zal je wraak geven, zelfs als je haar vriend was. Als je haar bewijst dat je een waardige vriend bent, zal ze op haar beurt waardig zijn en veel meer geven dan je ooit had verwacht, ze zal je voogd zijn en een beschermer die je zal beschermen tegen alle schade in deze wereld.

Ze zal nooit je geheimen prijsgeven en je zult haar altijd kunnen vertrouwen; je kunt je Schorpioen-vriend zelfs de donkerste geheimen vertellen waar je je voor schaamt.

En in alle opzichten regeert de passie haar leven, dus houdt ze net zo van mensen of haat ze hartstochtelijk, maar omdat ze zelden haar gevoelens toont, is het moeilijk om te weten wat ze denkt of voelt. Dit is een probleem voor mensen die dicht bij haar staan ​​of dicht bij haar willen zijn. Schorpioen vrouw houdt van privacy en loyaliteit, je kunt altijd vertrouwen in haar hebben en in ruil daarvoor zal ze je waardige vriend zijn.

Moeder

Het huis en het gezin zijn de heilige graal voor de Schorpioenvrouw en zij zal hen moedig en hartelijk verdedigen tegen alles waarvan zij denkt dat ze hen bedreigt.

Soms zal ze in deze zin extreem zijn en overbezorgd worden voor haar kinderen, maar ze vindt dat dit nodig is om goed te kunnen groeien. Ze denkt zelfs dat harde liefde de beste is, maar soms zouden haar kinderen misschien het gevoel hebben dat ze hen niet genoeg liefde geeft, maar ergens diep van binnen zullen ze weten dat ze van hen houdt.

De Scorpio-moeder is een ouder die haar kinderen leert om onafhankelijk en sterk te zijn (net zoals ze is, en altijd probeert te zijn), en zal altijd trots op ze zijn, zelfs als ze enkele fouten in het leven maken, en dat zullen ze doen. Zij is de moeder die er altijd zal zijn voor haar kinderen; ze zal hen bij elke inspanning ondersteunen en hen verdedigen tegen alles wat hen in gevaar kan brengen.

Show Buttons
Hide Buttons