Horoscoop: 20 augustus sterrenbeeld

Horoscoop: 20 augustus sterrenbeeld

20 augustus sterrenbeeld

Heb je je ooit afgevraagd waarom mensen je als nieuwsgierig en oplettend beschouwen? Het is omdat je op 20 augustus bent geboren!

Wie op 20 augustus geboren is, heeft een scherp oog voor details. Dit, gecombineerd met hun grote nieuwsgierigheid, maakt dat u een van de beste probleemoplossers in uw gemeenschap bent.

U kunt problemen zien lang voordat ze uw kusten bereiken. Zo bent u in staat uw gemeenschap te begeleiden bij het nemen van de juiste maatregelen om gevaren af ​​te wenden.

Hier is je volledige horoscoopprofiel. Het geeft je alle details die je nodig hebt met betrekking tot je veelzijdige persoonlijkheid.

Je staat onder het sterrenbeeld Leeuw. Uw astrologische symbool is de leeuw. Dit symbool is geschikt voor mensen die zijn geboren tussen 23 juli en 22 augustus. Dit symbool staat voor loyaliteit, moed en verantwoordelijkheid.

De zon speelt een cruciale rol in uw leven. Dit lichtlichaam staat voor intelligentie, eerlijkheid en sereniteit.

Uw belangrijkste regerende element is vuur. Dit element is nauw verbonden met lucht, water en aarde om uw leven zijn volledige betekenis te geven.

Astrologische kaart

20 augustus dierenriemmensen zijn op de astrologische vooravond van de Leeuw-Maagd. Dit is de drempel van blootstelling.

De zon en de planeet Mercurius regeren oppermachtig over deze cusp.

De zon heeft de leiding over je Leeuw-persoonlijkheid, terwijl Mercurius heerst over Maagd.

Aan deze cusp zijn heeft enkele bijkomende voordelen. Je hebt bijvoorbeeld verhoogde observatievaardigheden.

Dit betekent dat u nauw contact heeft met wat er in uw omgeving gebeurt.

Tegelijkertijd heb je het voordeel dat je een visionair bent. U kunt zowel het grote geheel als de kleinere details duidelijk visualiseren.Dit is typerend voor een Leeuw geboren op 20 augustus. Je bent in staat om te zien hoe je een probleem systematisch moet aanpakken totdat je de logische conclusie bereikt.

De drempel van blootstelling heeft veel invloed op uw geldzaken. Hiermee beheerst u de kunst van het investeren.

Je hebt een scherp oog voor de plekken die een goed rendement opleveren. Dit betekent dat u op termijn een aanzienlijk vermogen zult verwerven.

Uw astrologische kaart geeft aan dat uw gezondheid goed is. Pas echter op voor infecties die het gevolg zijn van uitputting, stress en slapeloosheid.

Als Leeuw ben je vatbaar voor dergelijke infecties.

Liefde en compatibiliteit

Dierenriemliefhebbers van 20 augustus behoren tot de meest energieke mensen ooit. Je komt in elke relatie met een energieniveau dat zelfs je beste partners verrast.

Je hebt nooit haast om relaties aan te gaan. Je wacht liever, waardoor de relatie de tijd krijgt om volwassen te worden. Dit heeft zo zijn voordelen.

Het geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om je geliefde beter te begrijpen.

Op dezelfde manier krijgt uw partner de kans om uw excentriciteiten te verwerken. Als zodanig heeft de relatie die u aangaat betere overlevingskansen.

Omdat je charmant en aantrekkelijk bent, ben je een magneet voor veel van je bewonderaars. Uw zachte en eerlijke manier van doen trekt hen aan.

Dit betekent dat u een grote pool heeft waaruit u een geschikte partner kunt trekken.

Hoewel dit een goede gelegenheid lijkt, heeft het zijn valkuilen. Als u geen tijd neemt om een ​​partner te kiezen, kunt u teleurgesteld raken. Niet iedereen die je bewondert, heeft het beste met je voor.

Daarom raden we u aan uw romantische relaties te ontwikkelen vanuit uw meer platonische vriendschappen.

Dit zorgt ervoor dat je vertrouwd bent met elkaars persoonlijkheid voordat je je hart aan elkaar toewijdt.

De sterren geven aan dat je gaat trouwen en een gezin sticht als je er klaar voor bent.

Als je dit eenmaal doet, kom je over als een toegewijde, zachtaardige en liefdevolle partner. Uw kinderen zullen gedijen onder uw zorg en begeleiding.

Je hebt een zwak voor aantrekkelijke, creatieve en gepassioneerde minnaars. Zo’n minnaar weerspiegelt je persoonlijkheid. Dit betekent dat je veel met ze gemeen hebt.

Je kunt zo’n minnaar vinden onder de Waterman, Ram en Boogschutter. Met deze zodiacs kun je een solide relatie aangaan. Dit is meer het geval als je geliefde is geboren op de 1e, 2e, 5e, 10e, 13e, 15e, 18e, 20e, 24e, 25e, 28e en 29e.

Een woord van waarschuwing!

De planetaire afstemming waarschuwt sterk voor uw romantische betrokkenheid bij een Kreeft. Je bent emotioneel onverenigbaar met deze inboorlingen.

Als zodanig zou uw relatie met hen niet goed aflopen. We raden het ten zeerste af!

Wat zijn de kenmerken van een persoon geboren op 20 augustus?

20 augustus dierenriemmensen zijn erg volhardend als het gaat om het nastreven van hun doelen. Als je eenmaal een doel in de gaten hebt gehouden, stop je nooit totdat je het hebt bereikt.

Mensen voelen zich aangetrokken tot uw oprechte en eerlijke manier van doen. Ze weten dat ze erop kunnen vertrouwen dat u de waarheid spreekt wanneer dat nodig is. Ze zoeken inderdaad tussenkomst wanneer ze een onbevooroordeelde mening nodig hebben.

Concurrentie is in je tweede natuur. Je doet het heel goed in competitieve omgevingen. Omdat je behoorlijk creatief bent, presteer je erg goed in dergelijke activiteiten.

Desalniettemin ben je een vriendelijke ziel. U bent niet bang om een ​​verdienstelijk persoon een handje te helpen. Om deze reden heeft u het respect van veel mensen in uw gemeenschap verdiend.

Je hebt echter een paar negatieve eigenschappen die je kwijt moet. Deze tekortkomingen zullen uw voortgang doen ontsporen, tenzij u ze resoluut aanpakt.

U hebt bijvoorbeeld de neiging anderen uw wil op te leggen. Je negeert de mening van anderen. Nu is dit niet goed voor teamwerk.

Ook bent u vaak te onbezonnen bij het nemen van beslissingen. Dit stelt u bloot aan zware risico’s. Probeer rationeler te zijn terwijl u uw opties afwegt.

Al met al heeft Moeder Natuur je alles gegeven wat je nodig hebt om naar het volgende niveau te stijgen. Probeer echter een positiever effect op mensen te hebben.

Luister naar ze. Er is zeker iets goeds waaruit u kunt kiezen.Beroemde mensen geboren op 20 augustus

Je deelt de verjaardag van 20 augustus met veel beroemde mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Antoine Perrenot de Granvelle, geboren 1517 – Franse kardinaal en kunstverzamelaar
  • Jacopo Peri, geboren 1561 – Italiaanse zanger en componist
  • Sylvester McCoy, geboren in 1943 – Schotse acteur
  • Liana Liberato, geboren 1995 – Amerikaanse actrice
  • Anastacia A. Gubanova, geboren 2000 – Russische kunstschaatsster

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 20 augustus

20 augustus dierenriemmensen zijn in het 3e decan van Leeuw. U bevindt zich in dezelfde categorie als degenen die zijn geboren tussen 13 augustus en 22 augustus.

De planeet Mars speelt een centrale rol in dit decan. Dit betekent dat je de betere eigenschappen van dit hemellichaam uitstraalt. Je bent bijvoorbeeld vurig, ambitieus, sterk en enthousiast. Met andere woorden, je versterkt de meer positieve eigenschappen van Leo.

Je hebt een groot gevoel voor contrarisme. Dit betekent dat je tegen de stroom in beweegt en je als winnaar tevoorschijn komt. Dit is een unieke kwaliteit. Het is verantwoordelijk voor uw scherpzinnigheid bij het nemen van beslissingen.

De verjaardag van 20 augustus staat synoniem voor bemiddeling, vrede, harmonie, verbeeldingskracht en geduld. Dit zijn de springplank naar uw toekomst. Gebruik ze voorzichtig.

Carrière horoscoop

U kunt uitblinken in speculatieve investeringen, zoals handelen in aandelen. Mensen op de aandelenmarkten raken opgewonden als de aandelen lijken te stijgen.

Jij daarentegen gaat altijd tegen de stroom in.

U kunt zien wanneer een crash onvermijdelijk is. Uw scepsis en cynisme eindigen meestal in een gezonde beloning voor u.

Laatste gedachte …

Citroenchiffon is de magische kleur van mensen die op 20 augustus zijn geboren. Deze kleur is aantrekkelijk vanwege zijn schittering. U moet het echter goed aanpakken. Anders gaat al zijn schoonheid verloren.

Hetzelfde geldt voor je karakter. Ga goed om met uw scepticisme. Anders heeft niemand er baat bij.

Je geluksgetallen zijn 5, 20, 21, 33, 40, 45 en 77.

Show Buttons
Hide Buttons