Horoscoop: 28 februari sterrenbeeld

Horoscoop: 28 februari sterrenbeeld

28 februari sterrenbeeld

Als je op 28 februari bent geboren, bezit je een reeks kenmerken die je persoonlijkheid bewonderenswaardig en uniek maken.

Je bent een zeer flexibel persoon. Dit zal u zeker goed van pas komen in dit dynamische werelddorp. Je bent meedogenloos in het nastreven van uitmuntendheid. In deze zoektocht omring je jezelf het liefst met gelijkgestemde mensen.

Je persoonlijkheid is behoorlijk robuust. Hier is uw volledige horoscoopprofiel om u te helpen dit te begrijpen.

Uw sterrenbeeld is Vissen. Je astrologische symbool is Vis. Deze vis is geschikt voor mensen geboren tussen 19 februari en 20 maart. Dit symbool stelt je in staat veelzijdig maar ambivalent te zijn.

De planeet Neptunus regeert over je leven. Daarbij verwerf je veel kwaliteiten die van pas kunnen komen in het leven. Dit hemellichaam stelt je in staat creatief, conservatief en energiek te zijn.

Water is je belangrijkste regerende element. Door zijn invloed krijg je een scala aan mogelijkheden, waaronder vastberadenheid, emotionele volwassenheid en de kracht van meditatie. Water werkt nauw samen met aarde, vuur en lucht om dit mogelijk te maken.Astrologische kaart

28 februari dierenriem mensen zijn aan de vooravond van Waterman-Vissen. Dit is het toppunt van gevoeligheid. De planeet Uranus en de planeet Neptunus regeren de mensen op deze vooravond.

Uranus oefent zijn invloed uit op de Waterman-dierenriem. Aan de andere kant heerst Neptunus over Vissen. In dat geval opereer je op een speciaal niveau.

Deze cusp heeft u in staat gesteld om op vele manieren efficiënt en betrouwbaar te zijn. U spaart anderen echter nooit. U vraagt ​​van hen een zekere mate van perfectie.

De vooravond van gevoeligheid biedt een aantal goede berichten over uw financiën. Met voldoende inbreng bereikt u uw financiële doelen binnen de gestelde tijd. Maar je moet gedreven worden door een doel om dit te laten gebeuren.

Uw astrologische kaarten geven aan dat uw lichaamsstructuur nogal zwak is. U kunt eventuele incidenten echter verzachten door op uw dieet te letten en regelmatig aan lichaamsbeweging te doen. U moet ook voorzichtig zijn met eventuele incidenten met betrekking tot uw voeten.

Liefde en compatibiliteit

28 februari dierenriemliefhebbers zijn even avontuurlijk als creatief. Je gevoel voor avontuur drijft je vaak in nieuwe relaties.Je houdt zelfs van de spanning van het veroveren van de harten van nieuwe geliefden. Aantrekkelijk en charmant, je hebt veel bewonderaars.

De sterren geven aan dat je al op jonge leeftijd verliefd wordt. Partners voelen zich tot u aangetrokken, vanaf het moment dat u jong bent. U vermijdt echter verplichtingen. Je houdt van je vrijheid en je bent meer dan bereid om deze koste wat het kost te beschermen.

Je liefde is vluchtig. Hoewel je vrij snel verliefd wordt, val je er even snel uit. Dit betekent dat u in de loop van uw leven veel partners zult hebben.

Als je de planetaire uitlijningen van dichtbij bekijkt, zie je een andere hoek met je liefdesleven. De indicatoren zijn dat u een zeer stabiele relatie kunt vormen wanneer u klaar bent om eindelijk tot rust te komen. Wanneer dit gebeurt, zul je een vredig, solide gezin stichten.

Je voelt je aangetrokken tot mensen die jouw eigenschappen weerspiegelen. Je ideale partner is charmant, gepassioneerd, creatief en aanhankelijk. Je kunt deze personages vinden bij de Stier, Schorpioen en Kreeft.

Je kunt zeer stabiele relaties aangaan met mensen die onder deze sterrenbeelden zijn geboren. Dit geldt des te meer als ze geboren zijn op de 2e, 4e, 8e, 12e, 15e, 21e, 26e, 28e & 31e.

Een nauwkeurige studie van uw astrologische kaarten laat zien dat u het minst compatibel bent met Waterman. Je hebt uiteenlopende opvattingen over levensaangelegenheden bij mensen die onder dit teken zijn geboren. Als zodanig zal een relatie met hen ongetwijfeld tumultueus zijn.

Wat zijn de eigenschappen van een persoon geboren op 28 februari?

28 februari dierenriem mensen zijn vrij meditatief en intuïtief. Ook ben je opmerkzaam. Je waardeert schoonheid.

Je hebt een scherp oog voor kunst. Dit is misschien niet voor de hand liggend. Maar met voldoende exposure en oefening weet je zeker dat je uitblinkt in de kunstwereld. Hier komen je ware talenten naar voren.

Mensen geboren op 28 februari zijn eerlijk en verantwoordelijk. Maar deze eigenschappen verwerf je alleen als je ouder wordt. In je vroege jaren ben je vaak roekeloos en avontuurlijk.

Je bent een enthousiaste en ingenieuze leerling. In de loop van uw leven verwerft u voldoende kennis om u te kwalificeren als een expert in uw vakgebied. Gebruik dit om een ​​positieve transformatie in uw samenleving tot stand te brengen.

Desalniettemin heb je een paar persoonlijkheidsfouten waar je aan moet werken. Deze tekortkomingen zullen uw vooruitgang vertragen als u er niet op let.

Je hebt bijvoorbeeld de neiging om overdreven te reageren, vooral als het niet goed met je gaat. Je raakt gemakkelijk gefrustreerd. Wanneer dit gebeurt, wijk je af van het door jou gekozen pad. In plaats daarvan verspil je kostbare tijd en moeite aan het proberen het slachtoffer te zijn. Je doel hierbij is om compassie te zoeken.

Ook benut u uw vermogen om opmerkzaam te zijn. De waarheid is dat als je dit vermogen goed gebruikt, je sneller zult groeien dan je je kunt voorstellen.

Al met al moet je beseffen dat pessimisme slechts een perceptie van de geest is. Kies ervoor om je te concentreren op het mogelijke en niet op het onmogelijke.Beroemde mensen geboren op 28 februari

Je deelt de verjaardag van 28 februari met een aantal prominente mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Hendrik de Jonge Koning, geboren in 1155, zoon van Hendrik II van Engeland
  • Margaretha van Schotland, geboren in 1261 – koningin van Noorwegen
  • Aldo Andretti, geboren in 1940 – Italiaans-Amerikaanse autocoureur
  • Michelle Peters, geboren 2001 – Amerikaanse actrice
  • Lucy Brasi, geboren in 2002 – Italiaanse actrice

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 28 februari

28 februari dierenriem mensen zijn in het 1e decan van Vissen. Ze vallen in dezelfde categorie als mensen geboren tussen 19 februari en 29 februari.

Je leven krijgt veel van zijn invloed van de planeet Neptunus, die heerst over dit decan. Je vertoont de beste eigenschappen van dit hemellichaam. Dit betekent dat je creatief, enthousiast, vastberaden en gretig bent. Dit zijn de sterkere eigenschappen van Vissen.

Als Vissen wil je een verbinding creëren tussen je emoties en intuïtie. Als je dit eenmaal hebt bereikt, kun je de goedheid van iedereen waarderen.

In tegenstelling tot aardetekens waarvan de spiritualiteit vluchtiger is, geloof je dat iedereen een diepe bron in zich heeft. Als zodanig probeer je gebruik te maken van je spiritualiteit om enkele van de uitdagingen die je in het leven tegenkomt op te lossen. Om deze reden lijkt het alsof je innerlijke rust uitstraalt.

Dit loont behoorlijk fraai. Mensen komen naar je toe voor inzicht als ze vastlopen. En je stelt nooit teleur!Carrière horoscoop

Je bent soms nogal onvoorspelbaar. Dit komt omdat je de neiging hebt teveel te vertrouwen op je intuïtie en spiritualiteit.

Natuurlijk is afhankelijk van je intuïtie goed voor bepaalde aspecten van je leven. U kunt er echter niet op vertrouwen om al uw problemen op te lossen.

In plaats daarvan kunt u logica gebruiken om de meer complexe uitdagingen op te lossen. Met Logic kun je goed plannen. Het helpt je om georganiseerd te worden met het oog op het succesvol uitvoeren van een bepaalde taak.

Je kunt uitblinken op het gebied van beauty en mode, design, fotografie en toneel.

Laatste gedachte …

Indigo is de magische kleur van mensen geboren op 28 februari. Deze prachtige kleur staat voor intuïtie. Het is ook de kleur van koppigheid.

Je moet de kwaliteiten in je persoonlijkheid verminderen om hoger te stijgen.

Je geluksgetallen zijn 2, 7, 10, 25, 28, 30 en 44.

Show Buttons
Hide Buttons