Horoscoop: Chinees sterrenbeeld 1987

Horoscoop: Chinees sterrenbeeld 1987

Chinees sterrenbeeld 1987

Welk type konijn zijn mensen geboren in het Chinese dierenriemjaar 1987?

1987 is het jaar van het konijn met het vuurelement gebaseerd op de Chinese dierenriem en Vijf Elementen. Daarom zijn mensen met een Chinees dierenriemkonijn geboren in 1987 het vuurkonijn.

Chinese dierenriem volgt de maankalender. Op basis van de Gregoriaanse kalender zijn mensen geboren van 29 januari 1987 tot 16 februari 1988 vuurkonijnen en degenen die geboren zijn van 1 januari tot 28 januari 1987 zijn de vuurtijger.

Gelukstekens

Geluksgetallen: 0, 6

Gelukskleuren: groen, blauw

Persoonlijkheidskenmerken

Mensen geboren in 1987, het jaar van het konijn, zijn intelligent en bekwaam, en ze kunnen gemakkelijk op elk gebied slagen. Ze hebben een goede reputatie onder vrienden omdat ze ruimdenkend, tolerant en voorzichtig zijn. De meesten van hen hebben een unieke visie en weten hun talenten goed te benutten.

Ze laten echter vaak een soort arrogante indruk achter op anderen vanwege hun hoge ambities en grote verlangens. Als ze in een slecht humeur zijn, verliezen ze vaak hun geduld en kwetsen ze anderen met woorden.

Carrière

Voor het vuurkonijn is het carrièrepad niet erg soepel. Er kunnen wat wendingen zijn. Voor hen is de concurrentie op de werkvloer hevig en de druk groot. Maar met de veranderingen van omgeving en personeel kunnen ze enkele behulpzame mensen tegenkomen. Werk hard en ze kunnen eindelijk succes boeken in hun vakgebied.

Geld

Het vermogen fortuin is niet erg stabiel. Als de prestaties van het bedrijf slecht zijn, kan hun financiële vermogen ook afnemen. Onopzettelijke verwondingen kunnen leiden tot geldverlies en eigendommen moeten zorgvuldig worden bewaard wanneer u naar openbare plaatsen gaat. Investeren kan hen wat fortuin opleveren, maar ze moeten voorzichtig zijn met beleggen.

Liefde en relaties

Hun liefde en relatie is relatief goed. Singles leren hun levenspartners vaak kennen door de introductie van hun familie en vrienden. Hoewel ze in het begin misschien weerstand zullen bieden aan een blind date, zullen ze een goed gevoel hebben nadat ze contact hebben opgenomen. Getrouwde mensen nemen zelden deel aan huishoudelijk werk en ouder-kindactiviteiten, waardoor hun partners zich verdrietig voelen. Ze zouden meer tijd met hun familie moeten doorbrengen om een ​​harmonieus huwelijk te behouden.

Gezondheid

Ze moeten zorgen voor de gezondheid van hun lichaam. Door de druk op de werkplek kunnen ze last krijgen van slapeloosheid en hoofdpijn. Wanneer ze zich zwaar onder druk voelen op het werk, mogen ze niet drinken om te ontlasten, anders heeft dit op de lange termijn een kwaadaardig effect op hun gezondheid. Er wordt gesuggereerd om de houding ten opzichte van hun werk aan te passen en buiten te sporten of een wandeling te maken om de negatieve houding te verdrijven.

2021

De loopbaanontwikkeling van de in 1987 geboren konijnen is in 2021 niet stabiel. In vergelijking met het afgelopen jaar zullen ze uiteraard het gevoel hebben dat de taken zo zwaar zijn dat ze overuren moeten maken om ze te voltooien. En er zullen sterke concurrenten om hen heen zijn, waardoor ze van tijd tot tijd onder enorme druk komen te staan. Door de grote werkdruk en emotionele instabiliteit is ook de relatie met collega’s erg gespannen. Vooral in de tweede helft van 2021 kunnen ze, als ze hun emoties niet bedwingen, grotere conflicten krijgen met collega’s en zelfs een nieuwe baan moeten zoeken.

Ook in 2021 is hun vermogen niet goed. De kosten van levensonderhoud zouden het oorspronkelijke consumptieplan ruimschoots overschrijden. Bovendien zijn er altijd veel onverwachte uitgaven. Daarom moeten ze dit jaar redelijk besteden. Het is beter om de gewoonte te ontwikkelen om vast te leggen, zodat ze elke uitgave duidelijk kunnen kennen en onnodige uitgaven tot op zekere hoogte kunnen verminderen. 2021 is geen geschikt jaar om in aandelen en onroerend goed te beleggen, anders is het gemakkelijk vermogensverlies te veroorzaken.

In 2021 waren er veel ongunstige factoren die de relatie beïnvloedden. Door hun drukke werk en grote psychologische druk besteden ze minder aandacht aan hun familie en gebrek aan communicatie met hun geliefden. Vooral voor die langeafstandsliefhebbers kan een dergelijke situatie hun gevoelens ernstig beïnvloeden. Als ze een stabiele relatie willen hebben, moeten ze rekening houden met zowel carrière als emotie. Hoe druk ze het ook hebben, negeer de gevoelens van hun partner niet. Er wordt voorgesteld om elk belangrijk moment en festival te herdenken door samen te dineren en foto’s te maken.

Hun gezondheidsgeluk zal in 2021 afnemen. Omdat er veel dingen mis gaan in het leven en op het werk, hebben ze gemakkelijk grotere emotionele ups en downs. Dus hun lichaamsweerstand zal afnemen, waardoor ze kwetsbaarder worden voor ziekten. Vooral bij de wisseling van de seizoenen komen verkoudheden en koortsen vaak voor. Konijnen zouden in normale tijden meer aandacht moeten besteden aan lichamelijke veranderingen. Blijf ‘s avonds niet te laat op. Alleen door ‘s nachts goed uit te rusten, kan overdag efficiënt worden gewerkt en kan het lichaam in goede conditie zijn.

Show Buttons
Hide Buttons