Horoscoop: Chinees sterrenbeeld 1998

Horoscoop: Chinees sterrenbeeld 1998

Chinees sterrenbeeld 1998

Volgens de dierenriem is 1998 het jaar van de tijger en behoort het tot de aarde op basis van de vijf elementen van China. Dus, mensen geboren in 1998 zijn aardse tijgers in de dierenriem.

Aangezien de dierenriem is gebaseerd op de maankalender, is de periode van 28 januari 1998 tot 15 februari 1999 de dierenriem van de tijger, en degenen die geboren zijn van 1 januari 1998 tot 27 januari 1998 zijn de sterrenbeelden van de os.

Persoonlijkheid van een persoon geboren in 1998

Degenen die in 1998 zijn geboren, zijn geboren in het Jaar van de Tijger en zijn de derde van de dierenriem.

Een persoon geboren in het jaar van de tijger heeft vasthoudendheid en eindeloze energie, in staat om grote doelen na te streven.

Mensen geboren in 1998, het jaar van de tijger, worden gedomineerd door intense emoties.

Dit maakt ze geweldige minnaars en helpt bij hun zelfredzaamheid, maar kan te bevooroordeeld zijn in hun relaties met vrienden.

Koppig zijn en weigeren verschillende standpunten in overweging te nemen, kan een nadeel worden genoemd van iemand die in het Jaar van de Tijger is geboren.Maar mensen die in 1998 zijn geboren, zijn zo sterk dat ze niet lang ontmoedigd raken als dingen niet goed gaan.

Een grote aanwezigheid en aangeboren leiderschapskwaliteiten helpen om mensen naar hun kant te trekken. Verrassend genoeg bevatten mensen geboren in 1998 ook een schat aan gevoeligheid.

Maar ze houden er niet van om hun zwakheden te delen, dus als je ze dit laat zien, betekent dit dat ze je vertrouwen en op je vertrouwen.

Mensen geboren in het Jaar van de Tijger hebben een groot verlangen om te winnen, dus nemen ze soms hun toevlucht tot grove methoden om te winnen.

Het zijn mensen die nooit terugdeinzen voor hun doelen.

Elementen van een persoon geboren in 1998

Zoals velen die de Chinese astrologie onderzoeken, weten, is weten welk dier welk jaar is slechts de helft van het verhaal.

Naast elk dier zijn er factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Deze elementen verfijnen en geven meer informatie over het karakter van het bestaande dier dat het jaar vertegenwoordigt.

Om deze reden wordt het jaar 1998 specifiek het Jaar van de Aardtijger genoemd.

Dit geeft een beetje terughoudendheid aan hun radicale persoonlijkheid, aangezien iemand die in 1998 is geboren meer aardse elementen bevat dan veel andere tijgers.

Daarom worden mensen met aardse energie aangemoedigd om twee keer na te denken voordat ze zich naar een doel haasten.

Liefde van een persoon geboren in 1998

Tijgers kunnen goed overweg met draken. In de Chinese astrologie heeft de combinatie van tijger en draak een enorme kracht. Ze zijn altijd levendig en vol enthousiasme.

De combinatie van tijger en paard in de Chinese astrologie is ook goed. De zachte compassie, vriendelijkheid en dynamiek van paarden inspireren tijgers.

Verrassend genoeg is de compatibiliteit tussen tijgers en varkens ook goed. De energie en snelheid van de tijger worden gecombineerd en in evenwicht gehouden door het pragmatisme en geduld van het varken.

Het is echter algemeen bekend dat de combinatie van tijger en konijn niet goed is.

Geld van iemand geboren in 1998

Mensen geboren in 1998 zijn natuurlijke leiders. Want in de Chinese astrologie is het karakter van de Aardetijger zeer geschikt om het initiatief te nemen en een pad aan te wijzen dat anderen kunnen volgen. Deze mensen voelen zich aangetrokken tot gezagsposities.

Mensen geboren in het Jaar van de Tijger kunnen soms verstrikt raken in hun persoonlijke gevoelens, maar ze maken geen grote fouten.

Houd er rekening mee dat mensen die in het Jaar van de Tijger zijn geboren, de neiging hebben om hun rijkdom net zo veel te gebruiken als dat ze begaafd zijn om fortuinen te verdienen. Je hebt veel inkomsten, maar ook veel uitgaven, dus wees voorzichtig.

Het element aarde gaf deze mensen echter meer controle over hun impulsen dan degenen die in andere jaren van de tijger waren geboren.

Gelukskleuren en cijfers voor mensen geboren in 1998

De geluksgetallen van Tiger zijn 1, 3 en 4. Van al deze getallen wordt gezegd dat ze deze geweldige mensen vertrouwen en geluk brengen.

Aan de andere kant, in de Chinese astrologie, zijn de pechgetallen die de tijgerpersoonlijkheid moet vermijden 6, 7 en 8.

In combinatie met de gelukskleur helpt het het ongeluksgetal tegen te gaan.

De gelukskleuren van de tijger zijn blauw, wit, grijs en oranje.

Omgekeerd zijn de kleuren van pech goud, zilver, bruin en zwart.

Ook is de richting van het kompas, dat de tijger geluk brengt, oost, zuid en zuidoost.2 ongewone feiten over mensen geboren in 1998

Chinese astrologie leert ons veel over bijna elke denkbare persoonlijkheid.

Hetzelfde geldt voor Earth Tiger-mensen die in 1998 zijn geboren.

Ten eerste is het de moeite waard om de gelukkige en ongelukkige aantallen tijgers in de Chinese astrologie opnieuw te bekijken.

Het feit dat 7 bijvoorbeeld een ongeluksgetal is voor tijgers, staat in contrast met 7, dat in de westerse samenleving bekend staat als een geluksgetal.

Ten tweede zijn mensen geboren in 1998 aardse tijgers, in tegenstelling tot gewone tijgers, dus ze hebben een zeer evenwichtige persoonlijkheid.

Met andere woorden, ze zijn soms moedig, maar soms ook heel kalm.

Conclusie

Het lijdt geen twijfel dat de tijger een van de meest unieke, actieve en energieke persoonlijkheden van de dierenriem is.

Maar mensen geboren in 1998 hebben hun eigen evenwichtige en doordachte perspectief.

Mensen geboren in 1998, het jaar van de Aarde Tijger, hebben niet alleen energie en vertrouwen, maar ook de ingetogen zorg en compassie van het Aarde-element.

Aardtijgers, bijvoorbeeld, bekijken kansen vanuit alle hoeken in plaats van hun instinctieve impulsen te accepteren.

Als degenen die in het Jaar van de Tijger zijn geboren hun zelfingenomen benadering van het leven kunnen overwinnen, zullen ze profiteren van grote wijsheid.

Show Buttons
Hide Buttons