Horoscoop: Chinees sterrenbeeld 1991

Horoscoop: Chinees sterrenbeeld 1991

Chinees sterrenbeeld 1991

Wat voor soort dierenriem zijn mensen geboren in 1991?

In de Chinese kalender is 1991 het jaar van de schapen. Anders dan westerlingen, volgen Chinezen de maankalender sinds de oudheid. In de Gregoriaanse kalender zijn mensen geboren van 15 februari 1991 tot 3 februari 1992 Schapen, en mensen geboren van 1 januari tot 14 februari 1991 behoren tot Paard.

Gelukstekens

Geluksgetallen: 5, 9

Gelukskleuren: geel, zwart, bruin, wit

Persoonlijkheidskenmerken

Geboren in 1991, is het schaap goedhartig, ambitieus, verantwoordelijk, voorzichtig, bekwaam en ondernemend. Ze werken graag volgens een plan, waardoor mensen de indruk krijgen dat ze te vertrouwen zijn. Ze hechten veel belang aan principe en geloof. Ze sparen geen moeite om vrienden te helpen als ze in de problemen zitten.

De schapen zijn echter erg koppig en hebben geen flexibiliteit. Ze zijn behoorlijk traditioneel en rigide en weten niet hoe ze zich snel moeten aanpassen aan veranderingen. Tegelijkertijd zijn ze ongeduldig en geven ze niet om de gevoelens van anderen als ze met ze praten. Ze worden sneller boos en hun stemmingen zijn grillig.

Carrière

Hun carrièrefortuin is behoorlijk goed. Ze boeken stap voor stap vooruitgang in hun werk. Omdat ze competent zijn, kunnen ze gemakkelijk lof krijgen van hun baas en promotie maken. Bovendien is de relatie met collega’s ook relatief goed en zullen er geen conflicten zijn.

Geld

Het lot van de schapen is redelijk goed. Vanwege hun goede loopbaanprestaties zullen ze een aanzienlijk salaris verdienen. Bovendien zijn ze erg goed in investerings- en financieel beheer. Zolang er genoeg geld is, kunnen ze een fortuin verdienen. Er moet echter worden opgemerkt dat er risico’s zijn aan investeringen en dat ze voorzichtig moeten zijn met de valkuilen in de markt.

Liefde en relaties

Mensen geboren in de dierenriem hebben geluk in liefde en relaties. Over het algemeen kunnen ze het andere geslacht ontmoeten dat ze leuk vinden, maar ze moeten goed zijn in het grijpen van kansen om met hen te daten. Tegelijkertijd moeten ze oppassen voor ongepaste andere sekse om hen heen en op tijd een duidelijke lijn met hen trekken, anders zal dit hun liefdesrelatie beïnvloeden. Last but not least, vergeet niet om meer met de echtgenoten te communiceren. Goede communicatie is een belangrijke manier om gevoelens te bevorderen.

Gezondheid

Hun gezondheidsgeluk is relatief soepel. Er zullen niet veel veranderingen in de gezondheid zijn. Maar doe niets dat schadelijk is voor hun gezondheid als ze jong zijn, zoals laat opblijven en te veel drinken. Vooral schapen die een operatie hebben ondergaan, moeten meer aandacht besteden aan lichaamsverzorging om herhaling te voorkomen. Werk is belangrijk, maar rust is ook belangrijk.

Show Buttons
Hide Buttons